36663
  • Palinko
    ötlettelen támadás, védők mindég elhagytak valakit, ettől azért többet vártam a milantól, de úgy néz ki az a fogadási arány reális volt és ennyivel jobb a madrid jelenleg :(
  • Neoncsoves
    Szépen játszottatok, küzdöttetek, de tény, hogy gyorsabb és dinamikusabb játékosok kellenek majd! Viszlát Milánban :)
  • Murder3
    Robinho nem jó helyen van a Milanba:S
  • Neoncsoves
    CR-t tényleg felrúghatnátok mert nagyon rájött a színészkedés...
  • DONGUBA
    Esik kel ez a b.kva cr.......am orulhetunk a 2-0-nak
  • IXEMGabeo
    bár fel rúgnátok ezt a gyökér CR-t...idegesítő xD
  • Shevchenko
    Pontosan.
    Egy szó mint száz az első gól az egy rossz szabadrúgásból esett.
  • paly90
    miért lenne biztosabb?
    10 esetből 9x nem megy szét a sorfal....
  • kazai21
    Hát sokan lövik úgy,hogy védők fölött de sokszor megy fölé vagy védi a kapus rosszabbik esetben mellé.De ilyen közelről ez biztosabb szvsz.
  • DeerHunter01
    ha így folytatja a Milan akkor hamarosan kapja a 3. gólt is...
  • Shevchenko
    Ha mindeki így rugná a szabadot mert így kell rugni akkor mindenki bele lőné a sorfalba, erről ennyit.
  • kazai21
    Jó hát azért Ronaldo nagyon nagy szabadrúgás lövő,de ilyeneket így kell lőni mert ha védők fölött lövöd el akkor kockázatosabb:D Hát én nem igazán követem szemmel a Milan meccseit szóval nem tudom....:DDD
  • szucsy89
    a szabadrúgást ronaldo kb. amatőr szinten rúgta el, simán belelőtte volna a sorfalba, én erre mondtam hogy ilyen idegesítő szerencsés gólokat kaptunk... Silva nagyon hiányzik
  • kazai21
    Hát hazainak hazai de azért a Milan is kap elég biztatást.Mondjuk én csak a 2.gólt mondanám,hogy az tényleg szerencse mert megpattant és irányt változtatott a labda,de a szabadrúgásból nem mivel felesleges szabálytalanság volt és a sorfal is szét ugrott..Na mindegy kíváncsi leszek a 2.félidőre:)
  • acm689
    szerintem magára a 2 gólra értette, mert az nem kétség, hogy mákos volt. a játék képe alapján tagadhatatlan, hogy jobb a Madrid, ezen nincs mit vitatkozni. meglátszik az átlagéletkorban az a jópár év különbség. (na meg a milliók...)
  • szucsy89
    de a 2 gólt az szerencsés volt... vágom hogy a real nyom jobban, várható is volt mivel hazai pálya...

2. félidőre jöjjön Prince See helyett meg Robinho Dinho helyett
  • kazai21
    Nézd a játékot egész végig szinte a Real támad és dolgozza ki a helyzeteket,na ez nem épp szerencse.....
  • horpeti
    Madridnak. :) Mert már nagyon kéne a nemzetközi siker.

Ahogy nézem, jelenleg a 2 csapat között elég nagy sebességbeli különbség van. Azért csinál szép dolgokat a Milan, de nagyon durván lerohanják őket. Csak a "szerencsén" múlott, hogy ez nem több.
  • szucsy89
    azért mind2 gól szerencsés volt... ez van:S
  • acm689
    most mit lehet erre mondani... ez van, ha a világ legjobb edzője megkapja a világ legjobb játékosait.
  • paly90
    fasza.....
  • szabii98
    2-0
  • DeerHunter01
    1-0
  • DeerHunter01
    :DD
    futi futi :D
  • szucsy89
    silva csak nem kezd??
  • paly90
    szinte biztos vagyok benne h nem kapunk ki
  • Palinko
    hát nah....
  • Davidke007
    5 évvel ezelőtt ez lett volna a kezdőnk, azt mondom 100% hogy nyerünk... de ma? hmm... :)
  • DONGUBA
    De jo gyors a kozeppalyank
    Nem igaz h robinho nem fer oda basszus
  • Redbull756
    Milan (4-3-2-1): Amelia; Zambrotta, Nesta, Bonera, Antonini; Pirlo, Gattuso, Seedorf; Ronaldinho; Pato, Ibrahimovic.

Real Madrid (4-2-3-1): Casillas; Arbeloa, Carvalho, Pepe, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira; Ozil, Di Maria, C. Ronaldo; Higuain.
  • Davidke007
    amelia fog kezdeni este... abbiati nem vállalta a dolgot...
  • szucsy89
    és ott kinek szurkolsz?:D
  • horpeti
    Én meg azt kivánom, hogy mindkét csapat jusson tovább a csoportkörből. :) Aztán majd jöhet a döntő. :D
  • Neoncsoves
    Én remélem hogy tisztességes és szabályos meccs lesz, az izgalmat meg szerintem alapdolognak kell venni egy ilyen szintű meccshez :) Remélem túl sok szabálytalankodás nem lesz.... Madrid szurkolóként Madridnak szurkolok, de ha az AC Milan nyer, az se fog annyira zavarni, csak azt szeretném, ha nyertek akkor szép játékkal történjen! Várom az esti meccset, ott "találkozunk"!
  • szucsy89
    6xos pénz van ránk:DD remélem rácáfolunk ezekre a geci fogadóirodákra
  • acm689
    akkor lenne bombahír, ha most végre leigazoltuk volna :) így inkább egy szomorú elbaltázott lehetőség :S
  • LasCar16
    Real mai kezdőcsapata:

Casillas; Arbeloa, Carvalho, Pepe, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira; Di María, Özil, Cristiano Ronaldo és Higuaín.

(madridista.hu)

széleken ők sem acélosak mint ahogy tartok ma én is Antoninitől... aki a kezdő leggyengébb tagja, remélem télen igazolunk valakit a helyére, támadósora erős a Madridnak, mint ahogy nekünk is télleg az fog nyerni aki kevesebbet hibázik, bízom a csapatban Forza!!
  • LasCar16
    http://www.rossoneriblog.com/milan-target-the-new-makelele/
  • LasCar16
    BOMBAHÍR!
    Pontosan ma, éjfél után 5 perccel mondott el, egy eddig elhallgatott hírt a 7 GOLD TV
    "Processo di Biscardi" című marathoni sportműsorában Tiziano Crudeli:
    A sportújságírók között Pastorérol volt szó. Egyikük felvetette, hogy neki a Milanban
    kellene játszania. Erre Tiziano vallani kezdett: "- Pastore estében a vezetőink az évszázad
    egyik legnagyobb hibáját követték el! Berlusconi és Galliani úgy küldték el Argentinába Braidát,
    hogy amennyiben Pastore aláírása nélkül jön vissza, ki van rúgva! Braida egy hónapig ingázott
    Brazília és Argentína között, amíg végre PASTORE ALÁÍRT AZ AC MILANHOZ! Braida tehát
    teljesítette a küldetését, de ekkor következett be Gallianiék tökölődése, amit kiszagolt a
    Palermo elnöke, Zamparini és lecsapott Pastoréra, aki 6 millió euróért lehetett volna a miénk

acmilan.hu/fórum
  • Davidke007
    A korábbi hírekkel ellentétben melyek 10 napos kihagyásról szóltak, most egyre nagyobb az esély Thiago Silva játékára akár már holnap este, hiszen a brazil sérülése könnyebb a vártnál.

Allegri szerint Thiago már jobban van és különféle vizsgálatokon esik át ma este és holnap. Azt, hogy a brazil hátvéd képes lesz-e kezdőként pályára lépni, azt a meccs előtt dönti el a szakmai stáb.

Allegri a sajtótájékoztató keretében elmondta, hogy nehéz meccsre számít, a lehető legkisebb hibaszázalékkal kell futballoznunk. A mester külön felhívta a figyelmet a Madrid támadóira, de megjegyezte, hogy a mi csatáraink sem képviselnek kisebb játékerőt.

A játékrendszer tekintetében Allegri nem tervez változást, ugyanakkor kiemelte, hogy a Real Madrid ellen még óvatósabbnak kell támadni mint tette ezt a csapat bármikor. Max az ellenfél csapatából Cristiano Ronaldo mellett kiemelte Di Mariát, Xabi Alonsot és Özilt, akikre figyelni kell a játékosoknak. Allegri szerint a mérkőzés nem az ő és Mourinho párharca lesz, hanem két nagyszerű gárdáé, amin az a csapat szerzi meg a győzelmet, amely kevesebbet hibázik.

A keret:

AC MILAN:

Abbiati, Amelia, Roma; Antonini, Bonera, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes; Abate, Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Strasser, Ibrahimovic, Inzaghi, Pato, Robinho, Ronaldinho.

Sérült játékosok: Ambrosini, Jankulovski.

Kimaradt: Oddo.