A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Kérjetek kölcsön Berlu maszkot Materazzitól:D:P

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

acm689
na a szurkolók úgy tûnik elolvasták, amit írtam, tüntetés lesz Berlu ellen :D
link

Palinko
Lippi megmondta hogy nem jön, bár sztem is van az a pénz :D de inkább akkor már játékosokat vegyük. edzõ is fontos de leo nem annyira szar, és mégis a játékosok vannak a pályán
igen, inkabb lippibe kene invesztalni, eso talan egy fiatal csapatot is jol oszze tudna rakni
szucsy89
ez rossz hír...világklasszis edzõ kellene
Grove4
Moggi a Milanra is szentelt egy kis idõt, amely csapattal kapcsolatban megjegyezte, hogy jelenleg a teljes összeomlás felé tart. Az egykori Juve vezetõ szerint Mauro Tassotti fogja váltani Leonardot a szezon végeztével.

„A Milan jelenleg zuhan. A csapat lassan játszik és nincs egy szinten a gyors futballt játszó együttesekkel. A csapat látványosan elkészült erejével a szezon végére. A következõ edzõ vélhetõen Mauro Tassotti lesz, aki Filippo Galli-val fog együtt dolgozni.”

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

LasCar16
firkászok odatettek minket de mi fanok tudtuk h nem sikerül, amikor lehetett volna elõzni akkor mindig elbasztuk, az utolsó 6meccsünkrõl nem is beszélve

#acm

Palinko
"a csapat egy hónapja még a bajnokság egyik legnagyobb esélyese volt."
na itt félrefordítás van :D esetleg csak simán esélyes volt matematikailag :D
LasCar16
Clarence Seedorf, a Milan holland mágusa szerint a Leonardo távozását pedzegetõ pletykák egyáltalán nincsenek jó hatással a csapat teljesítményére, továbbá beismerte, hogy a Rossoneri célja már a harmadik hely megõrzése a tabellán, vagyis a Bajnokok Ligája indulás biztosítása.

A Milan sorozatban második vereségét szenvedte el múlthét szombaton, amikor az ötödik helyzett Palermótól kaptak ki, egy héttel elõtte pedig a negyedik Sampdoria otthonából kullogott haza a Rossoneri nulla ponttal.

A fent említett eredmények tükrében Seedorféknak már visszafelé kell nézni a tabellán, hiszen a bajnoki cím már egyértelmûen elúszott, de a jövõ évi Bajnokok Ligája indulás még nincs biztosítva. A holland 10-es szerint a legutóbbi rossz eredmények a Leonardo távozását híresztelõ hírekkel vannak összefüggésben.

"Világos, hogy ezek a pletykák megzavartak minket." -árulta el Clarence a Sky Sport 24-nek. "Már hozzá vagyunk szokva, hogy hasonlókat pletykálnak a csapatról, de csak a szezon végén."

"Egyértelmû céljaink vannak, és el is érhetjük õket, ha kellõen ki tudjuk zárni a külvilágot. Nem szabad megengednünk, hogy ezek a hírek megzavarjanak minket."

"Továbbra is teljes erõbedobással koncentrálnunk kell a célunkra, vagyis a Bajnokok Ligája indulás biztosítására." -mondta Seedorf keserûen, hiszen a csapat egy hónapja még a bajnokság egyik legnagyobb esélyese volt.

Forrás: goal.com

#acm

acm689
:P Látod erre nem gondoltam :D

Matthew Prosac
Van Basten sem edzõnek jönne sztem, hanem majd a nyáron távozó Kaká helyére igazolnák Berluék <#vigyor>

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

acm689
attól függ, milyen fiatalokra gondolsz... ha nem csak az ifijeinktõl jönne fel 7-8 fiatal, hanem mondjuk Pastore, Kjaer szintû fiatalok jönnének, egyértelmû, hogy az utóbbinak.
de sajnos felesleges a találgatás, mert C verzió lesz: se sztárok, se ifik...

limperatore
sztem egy milan drukker se örülne a 6. helynek, idén is meglesz a 3. hely ilyen trágya csapattal, 4 sztárral csak jobb lehet :D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bakkerman
egy kérdés a nagy fanoktól: Minek örülnétek jobban,egy olyan nyárnak,amikor jön 3-4 nagy igazolás,sok pénzért,és ott lesz a nyomás az egész jövõ évi szezonban,hogy kell az eredmény a költött milliók miatt,vagy annak hogy a nyár alatt beépülne 7-8 fiatal(18-19-20 évesek),és a jövõ év mehetne az épitkezésre,esetleg megcélozni a 6. EL helyezést!
nos??

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

acm689
na grat, el tudom képzelni milyen fejeket fog vágni a kapott gólok után... ezzel biztosra veszem, h senki minõségi igazolásunk nem lesz... pedig Van Baastennek örültem volna!

LasCar16
a pénteki Gazzetta címlapja szerint Berlu kiválasztotta Leo utódját, Filippo Gallit. Ezt már bizalmasan közölte másokkal egy ebéd során, de Galliani még tagadja.

#acm

Fabio Capello
na de ha egyszer csak õ képes szinte gólt lõni... :)

Micsoda?:) Pippo szabja a felteleket?:D mer mit akar õ a bl ben? Nem azert..tenyleg nagy ász volt meg meghatarozó figura, de bekell latnia hogy mar nem birja az iramot...õ meg szeretne bl meccsen lesen lenni ugy latom:D csak még egyszer utoljara:D

acm689
Storari megnyerte a bajnoki címet az Internek - ha így marad - és még lehet, hogy el is veszi a Milantól a 3. helyet... Tényleg pont a Sampnak kellett kölcsönadnunk???? :S

acm689
megállapodás Galliani és Pippo között miszerint Pippo akkor marad, ha jövõre is a BL-ben indulhatunk.

acm689
ha valamelyiküknek van tömött foga, biztosan :DD

LasCar16
http://samsungsport.hu/hir.php?id=55237

lehet nálunk fog kikötni valaki :DD

#acm

Nuno88
Keménykezû edzõ? Majd megkapjuk Tassottit, és megint maradnak a bérelt helyek, meg az alibi foci...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

acm689
szerintem Leo már kapott tájékoztatást arról, hogy nem lesz kellõ szintû erõsítés. + hiányzik neki a családja, semmi szüksége rá, h a jövõ évi csúfos eredményt is majd az õ "tapasztalatlan nyakába" varrják. Igaza is van...

LasCar16
ha ez a keret marad akkor sérüljenek le a vének, nem érdekelne legalább akkor kénytelenek lesznek hozzányúlni a fiatalokhoz, ki lehet kapni úgy is h megdögölnek a pályán a sikerért...

#acm

acm689
na ja, de ha 35 éves játékosokhoz keménykezû edzõt szerzõdtetsz 2 lehetõség van: vagy még ennél is több sérült lesz, vagy pedig a 2. félidõben minimum 2 gólt be fognak kapni. 15 év azért nagy különbség - ld. Pastore tegnap.

LasCar16
felõlem mehet, azért mert a fontos meccseken látszódott h mennyire tanácstalan én kedvelem õt mint ember, és remélem ha elmegy marad a klub alkalmazásában továbbra is mint játékosmegfigyelõ, de ide egy keménykezû edzõ kellene...

#acm

acm689
végre egy korrekt nyilatkozat! Látszik, hogy már nem fél semmitõl Leo, el fog menni...

LasCar16
Leonardo: "A csapat hozzáállása teljesen alkalmatlan volt a gyõzelemre. A kellõ akarat és motiváció nélkül játszottunk. E miatt lõhetett a Palermo könnyen 2 gólt, húsz perc alatt...Egész jól reagáltunk és az ideiglenes eredmény 2-1 lett. Hozhattuk volna 2-2-re de nem tettük...A vereség hozzátartozik a futballhoz, de elfogadhatatlan az ahogyan vesztettünk! Nem tetszett a hozzáállásunk és magatartásunk a pályán...Nem foghatjuk a sérülésekre, hogy megint vereséget szenvedtünk és a jövõmrõl szóló pletykákra sem. A játékosaim elég tapasztaltak és érettek. Azért veszítettünk mert nem játszottunk jól. Ez egy borzasztó teljesítmény volt!"

footballpress.net

a másik meg az hogy az elsõ gólnál én is Pirlot szúrtam ki mint aki beragadt és ez miatt nem volt Bovo lesen, de Antonini mégis hol a rákban helyezkedett?? megmondom: SIlva seggében kb, gól után Thiago oda is szólt neki ez is lehet látni egy összefoglalóban, szélsõvédõink nem tudnak védekezni sem

#acm

ott van még a vitorlazorepules es a vizen landolas lehetõsége:D
"Berlu nem fog kolteni annyit mint az inter"... azert szerintem atgondolja ha az inter veletlenul behuzza mind a 3kupat:D
Ha meg nem kolt rá bazze akkor adja mar el..ha igazan szereti a csapatot megteszi. Pedig az hinne az ember h egy ilyen kaliberu tulajdonosnal nem lehet penz gond.
Ez a meccs is kuka. pippo is 0 szogbol berakja lesrõl, ajto ablak helyzetet meg kihagyja..:(
Nem ertem hogy girnyo miert nem megy soha tuzkozelbe? mindig megáll 20 méternél és lepasszol. értem hogy iranyito meg minden de tovabb kellene mennie az akciokkal.
Nincs uj a nap alatt...dinamuzmus hianyzik, nicsenek kontrak, felallt vedelemmel meg hat nehez valamit kezdeni.

acm689
3-1 a vége. kár, h nem fogadtam...

LasCar16
Milan:
Hasonlóan érzek, mint mikor egy repülõgépnek leállnak a hajtómûvei az Atlanti Óceán felett, elõször pánikba esel és sírsz, majd megnyugszol, mert tudod, hogy mindenképp meghalsz, és már csak a Vég(et) várod.

ez egy nagy nudli eddig, warm up helyett én meg Milan meccset választottam, lelketlen banda,szégyen

#acm

acm689
túl optimista voltam ezzel a 3-0-al, lesz ez 4 is... talán egyet begyötrünk valahogy és lesz 3 vagy 4-1, sokra megyünk vele...

igaza volt annak a kommentátornak, aki azt mondta, h a Milannál az a helyzet, h aki tud futni, az nem tud focizni - ld. Antonini - aki meg tudna focizni, az meg nem tud futni. Nem is tudom itt kit említsek, talán Pirlo, de már abban sem vagyok biztos, h õ mennyire tud még focizni...

Nuno88
2:0
Na mondom én, Oddo összehozta. El is kapcsoltam, ebben a szezonban nem nézek több Milan meccset.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
1:0
Na jönnek majd itt még sztem a gólok :D

Nuno88
Én sem úgy ülök le hogy bízom a 3 pontban :D

acm689
ne félj, 3-0 lesz. én így ülök le nézni, ennél már csak jobb jöhet :)

LasCar16
lehetne, de itt ma nem nyerünk, Leo is inkább beteszi Oddot középre baszki,mint kipróbálná a legtehetségesebb ifjú belsõ védõnket, no comment, fogadok h Massimoról gólt kapunk, helyezkedni még a jobbszélen sem tud... félek beülni a tv elé

#acm

A, latom nagy hatassal voltam rad h egy az egyeben felidezed szavaimat:D
B, A Realt most is megtudja/tudta verni a Milan:)

Nah ma este nyerni kéne, akkor mar tenyleg mind1 h mi tortenik a folytatasban...lehetne jatszatni a fiatalokat.

acm689
pff... Janku is inkább védõ, mint kpályás. 3-0 a minimum. :S
pedig Albertazzinak lehetõséget adtam volna...

Nuno88
PALERMO: Sirigu; Cassani, Kjaer, Bovo, Balzaretti; Migliaccio, Liverani, Nocerino; Pastore; Hernandez, Miccoli

MILAN: Dida; Zambrotta, Oddo, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Pirlo, Jankulovski; Seedorf; Huntelaar, Ronaldinho

(acmilan.com)

ODDO KEZD KÖZÉPEN!!! NEM HISZEM EL!!!

Fabio Capello
tiétek, vihetitek :D

acm689
hogy süllyedhet eddig egy ilyen nagy múltú csapat???
csodálom, hogy a szurkolók eddig nem balhéztak... Kaká eladásánál ki tudtak vonulni az utcákra, beígértek mindent, hoyg mi lesz, ha eladják. Eladták... nem lett semmi. Hol vannak az ultrák? Curva Sud??

szucsy89
:DDD és minden 'csata' végén meghalnak
horpeti
Valaki összeadta már az átlagos kezdõ 11 életkorát? :D
300, spártai harcosok.. :P

bakkerman
elõbb yepes aztán most zebina XDD ketten együtt végülis csak 66 évesek :DD nevetséges

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szucsy89
juve topikban küldik el mert akkora szar, most komolyan vagy ilyen fos az igazolási politikánk, vagy a sajtó direkt idegesíteni akarja a milan drukkereket az ilyen hírekkel, mert más nagycsapatnál nem jönnek le ilyen VICC szintû hírek
Palinko
eddig is sok esetben ellentétesen cselekedtek a nyilatkozatokkal :)
horpeti
Addig baxakodnak, míg Pato is elmegy. Milán szív ide, vagy oda (szurkolók részérõl is), ez vérlázító. Ennyire tenni rá.

Aztán lehet ez csak átverés, és jönnek a jobbnál jobb igazolások a nyáron.. :)