A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
„A Milan jelenleg zuhan. A csapat lassan játszik és nincs egy szinten a gyors futballt játszó együttesekkel. A csapat látványosan elkészült erejével a szezon végére. A következõ edzõ vélhetõen Mauro Tassotti lesz, aki Filippo Galli-val fog együtt dolgozni.”
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
#acm
na itt félrefordítás van :D esetleg csak simán esélyes volt matematikailag :D
A Milan sorozatban második vereségét szenvedte el múlthét szombaton, amikor az ötödik helyzett Palermótól kaptak ki, egy héttel elõtte pedig a negyedik Sampdoria otthonából kullogott haza a Rossoneri nulla ponttal.
A fent említett eredmények tükrében Seedorféknak már visszafelé kell nézni a tabellán, hiszen a bajnoki cím már egyértelmûen elúszott, de a jövõ évi Bajnokok Ligája indulás még nincs biztosítva. A holland 10-es szerint a legutóbbi rossz eredmények a Leonardo távozását híresztelõ hírekkel vannak összefüggésben.
"Világos, hogy ezek a pletykák megzavartak minket." -árulta el Clarence a Sky Sport 24-nek. "Már hozzá vagyunk szokva, hogy hasonlókat pletykálnak a csapatról, de csak a szezon végén."
"Egyértelmû céljaink vannak, és el is érhetjük õket, ha kellõen ki tudjuk zárni a külvilágot. Nem szabad megengednünk, hogy ezek a hírek megzavarjanak minket."
"Továbbra is teljes erõbedobással koncentrálnunk kell a célunkra, vagyis a Bajnokok Ligája indulás biztosítására." -mondta Seedorf keserûen, hiszen a csapat egy hónapja még a bajnokság egyik legnagyobb esélyese volt.
Forrás: goal.com
#acm
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
de sajnos felesleges a találgatás, mert C verzió lesz: se sztárok, se ifik...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
nos??
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
#acm
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
#acm
#acm
footballpress.net
a másik meg az hogy az elsõ gólnál én is Pirlot szúrtam ki mint aki beragadt és ez miatt nem volt Bovo lesen, de Antonini mégis hol a rákban helyezkedett?? megmondom: SIlva seggében kb, gól után Thiago oda is szólt neki ez is lehet látni egy összefoglalóban, szélsõvédõink nem tudnak védekezni sem
#acm
"Berlu nem fog kolteni annyit mint az inter"... azert szerintem atgondolja ha az inter veletlenul behuzza mind a 3kupat:D
Ha meg nem kolt rá bazze akkor adja mar el..ha igazan szereti a csapatot megteszi. Pedig az hinne az ember h egy ilyen kaliberu tulajdonosnal nem lehet penz gond.
Ez a meccs is kuka. pippo is 0 szogbol berakja lesrõl, ajto ablak helyzetet meg kihagyja..:(
Nem ertem hogy girnyo miert nem megy soha tuzkozelbe? mindig megáll 20 méternél és lepasszol. értem hogy iranyito meg minden de tovabb kellene mennie az akciokkal.
Nincs uj a nap alatt...dinamuzmus hianyzik, nicsenek kontrak, felallt vedelemmel meg hat nehez valamit kezdeni.
Hasonlóan érzek, mint mikor egy repülõgépnek leállnak a hajtómûvei az Atlanti Óceán felett, elõször pánikba esel és sírsz, majd megnyugszol, mert tudod, hogy mindenképp meghalsz, és már csak a Vég(et) várod.
ez egy nagy nudli eddig, warm up helyett én meg Milan meccset választottam, lelketlen banda,szégyen
#acm
igaza volt annak a kommentátornak, aki azt mondta, h a Milannál az a helyzet, h aki tud futni, az nem tud focizni - ld. Antonini - aki meg tudna focizni, az meg nem tud futni. Nem is tudom itt kit említsek, talán Pirlo, de már abban sem vagyok biztos, h õ mennyire tud még focizni...
Na mondom én, Oddo összehozta. El is kapcsoltam, ebben a szezonban nem nézek több Milan meccset.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Na jönnek majd itt még sztem a gólok :D
#acm
B, A Realt most is megtudja/tudta verni a Milan:)
Nah ma este nyerni kéne, akkor mar tenyleg mind1 h mi tortenik a folytatasban...lehetne jatszatni a fiatalokat.
pedig Albertazzinak lehetõséget adtam volna...
MILAN: Dida; Zambrotta, Oddo, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Pirlo, Jankulovski; Seedorf; Huntelaar, Ronaldinho
(acmilan.com)
ODDO KEZD KÖZÉPEN!!! NEM HISZEM EL!!!
csodálom, hogy a szurkolók eddig nem balhéztak... Kaká eladásánál ki tudtak vonulni az utcákra, beígértek mindent, hoyg mi lesz, ha eladják. Eladták... nem lett semmi. Hol vannak az ultrák? Curva Sud??
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Aztán lehet ez csak átverés, és jönnek a jobbnál jobb igazolások a nyáron.. :)