36663
  • shad0w
    off: ez az sg hatása, h az első dolog ami bennem felmerült, olvasva Maldini és Shevchenko kommentjeit, h vajon ez a két nick egy személyhez tartozik-e :P
  • Shevchenko
    Olvass vissza! #28064
    Ezek szerint hagyni kell hogy milán szurkoló pl egy Inzaghi-t meg az öregeket lebuzizza akik fejenként annyi BL trofeát nyert hogy más belegondolni sem tud.
    Igazad van Buzizátok a csapatot és mi tiszteljük a szép hozzászólásokat és a véleményeket.
    Amúgy ugyan azt mondom amit te kb csak vissza kéne kicsit olvasni.
  • Palinko
    basszus de végre beleszóltak a topicba a néma tömegek. el ne menjetek már attól jó egy fórum ha színes!
  • LasCar16
    helyes tegyétek ezt, szar statokat beszúrni azt tudtok de értelmesen hozzászólni nem, tény h szar volt a tegnapi meccs de aki látta h mi a problem a csapattal az ezen nem lepődik meg, és most lehet azzal jönni h én 25 éve Milan szurkoló vagyok, meg stb. és tiszteljétek más véleményét nem csak leszólni azt ahogy ő gondolta, de a lényeg ti értetek a focihoz
  • Shevchenko
    Mivan!!!
    100 pontot bármelyik bajnokságba el lehet érni ha kijön a lépés csak nehéz.
    Most a Spanyolba se lesz 100 pont esetleg az Angol-ba a Chelsea révén.
    Ténleg inkább csak olvasgasd a forumot
  • WuFraZselic
    ezt jól megmondtad, jó hogy legalább te értesz a focihoz a fórumon
  • Voyager5
    lol
  • Maldini
    Nem is fog 100 pontal nyerni senki ez Olasz foci.
    Jó éjt
  • Maldini
    Bocs hogy beleszólok, de Robinho és Flamininek az öregek cipőjét kéne takarítani, nemhogy kezdőbe, de én azon is elgondolkodnék hogy a kispadra leültessem öket.
    Na mindegy inkább csak olvasom a forumot mert tök jókat lehet kacagni, Shevának is ez tanácsolom mert nincs értelme vitázni olyanokkal akik nemértenke a focihoz.
    Jó éjszakát gyerekek!
  • DONGUBA
    Te pék hat ezeket jatszatni is kell nem csak cserekent bedobni azt levonni a kovetkeztetest.
    Robinho az egyik legjobb jatekos a vilagon jatszatni kell es nem cserekent.Flamini is ha jatszana jo lenne.
  • WuFraZselic
    ez igy van, ettől függetlenül nem 100 ponttal nyert az Inter, 3 éve utolsó fordulóban dőlt el, tavalyi sem volt lefutva az utolsó hetekig
  • Maldini
    Miröl beszéltek itt?
    Az Olasz bajnokságba mi volt évekig Inter nyert mindent és az csak 1 csapat a spanyolnál legalább van 2, de a 3. 4. is simán ott lenne bármelyik bajnokság elején.

• LasCar16
    ez így van annyit ér az egész mint az IFFHS ranglista, unalmas h két csapaton kívül nem szólhat bele más, tiszta skót liga
  • WuFraZselic
    igen, Anderlecht

lényeg a lényeg, az csak egy statisztika (ami vélhetően azért lett első, mert az Atletico EL-t nyert, a Barca pedig ismét elődöntőbe jutott), egy olasz vagy egy angol bajnokság sokkal több izgalmat rejt (= spanyolországban szinte megvan a fix 1. és 2.)
  • Shevchenko
    A Fifánál nyugodtan lehet benyujtani panaszlevelet miért a Spanyol a legerősebb.
    Erröl többet nem írnék.
  • Shevchenko
    Anderlecht?
    Klub-Világranglista
  • Shevchenko
    Az igen azok aztán a jó játékosok, akkor inkább a nyugdíjasok robinho miket kihagyott az Ajax ellen és Boateng 2. félidöbe 8 passzból 1 azaz 1 ment játékoshoz, Flaminit meg inkább nem minősiteném.
    Mint mondtam a vezetőség a hibás hogy még mindig itt tartunk.
  • WuFraZselic
    óóó, tényleg?! na ne mondd...

ezek szerint az Anderlecht a világ 6. legjobb klubja. erről ennyit...
  • DONGUBA
    Te mirol beszelsz?Miert ne erdemelnek?Ittal vagy mi van veled?Nem szorakoztatnak.Amugy olvass vissza kiket raknek a kezdobe.Ott van flamini robinho es boateng.Mindjart maskepp nezne ki a csapat es nem futna le mindenki minket.
  • Shevchenko
    Inkább örülj neki hogy még mindig szorakoztattnak téged, pedig szart se érdemelnél!
  • Shevchenko
    Csak hogy tudd 2010-be a Spanyol bajnokság lett a legerösebb, a többiek szempontjából az pech hogy a Reál meg a Barca nagyon erős.

1. (1.) Spanyolország 1267 pont
    2. (2.) Anglia 1176
    3. (3.) Olaszország 1013
    4. (7.) Németország 976
    5. (5.) Argentína 964
    6. (4.) Brazília 942
    7. (6.) Franciaország 799
    8. (17.) Portugália 765
    9. (13.) Hollandia 713,5
    10. (12.) Görögország 691,5
  • Shevchenko
    Mért van más, gondolkozzál már mielött megint baroságokat irnál.
    Ird le kiket raknál a kezdőbe, kiváncsi vagyok.
  • Palinko
  • DONGUBA
    Letettek az asztalra de akkor mar 50 eves korukig focizzanak bazzeg ne legyel mar gyagya.
  • WuFraZselic
    hogy lehet az a bajnokság a legerősebb a világon, ahol az első kettő közel 100 pontot szerez, a 3. pedig látótávolságban sincs?!
  • Shevchenko
    Ez a buzi nyugdíjastábor, már lerakott azért az asztalra nekünk pár BL trófeát amit a Real játékosok soha megközelíteni sem fognak, azért mert most nem ment nekik a játék mert öregek fáradtak, ott van a bajnokság a kupa és a BL ezt el nézhetjük nekik.
    Ingább a vezetöséget kéne szidni akik már jó pár éve semmit nem csinálnak, nempedig azokat akik nyugdíjas koruk ellenére is itt vannak a BL-be és a Real megveri öket.
    Na bumm, mivan akkor ha kikapunk Real-tól, fiatalok, gyorsak, ötletesek és nemutolsó szempont hogy a világ legerősebb bajnokságba nevelkednek.
    Szerintem inkább köszönettel tartozunk ezeknek a nyugdíjasoknak.
    FORZA MILAN!!!
  • szucsy89
    Antonini nagyon gyenge BL szintre, ez tisztán látszott, Zambrotta meg már lassú... jöjjön télen valami szélső, vagy építsük be ezt a Montelongo gyereket, mind1 valami kell.

Mondjuk annyiban igaza van Allegrinek, hogy ha fiatalabb középpálya kezd, tegyük fel See helyett Boateng, Gattuso helyett meg Flamini, lehet hogy 9 emberrel fejeztük volna be a meccset :D
  • LasCar16
    ennyit ér ha az ellenfélnek dinamikusabb a kpályája, ott dőlt el az egész meccs, szabadrúgást leszámítva talán a 2. gól is bement volna de oda kellett Bonera pechje is lerohantak minket kpálya nem ért vissza védekezni, szegény Nesta sokszor azt se tudja hova menjen mert Antonini ismét csak dísz volt védekezéskor Zambrotta néha beért Bonera meg mindig lemaradt az emberről, ilyen meccseken jön elő a gyengeségünk See-Pirlo-Gatta, Boateng simán kezdhetett volna Dinnyónak semmi területe nem volt, sokszor a labdafelhozatalnál is hátra meg oldalra tudtunk passzolni, kpályánkat megölték és ezzel a csatárainkat is, kapkodtunk is ez miatt sok pontatlan passz stb. lendület kell a télen
  • Palinko
    épp az boateng sem művelt semmit, még a 16 széléről sem tudott egy szépet beadni. ahogy dinho lement csak rosszabbak lettek az amúgy sem valami jó támadások... robinhonak is volt 1 komolyabb kapurarúgása és ennyi. Ibra meg valahogy el volt tűnve tekerjük már meg ha így kell játszani egy madrid ellen.
  • horpeti
    Visszavágón lehet valami jót alkotni, hazai közönség előtt. Mindenki formán kívül volt, Amelia kivételével kb.
  • horpeti
    Lehet úgy volt vele, hogy komoly csapat ellen a rutinosabbakat veti be. Mondjuk Boatenggel harcosabb lett a középpálya, de nem lett jobb a támadás sokkal. Robinhot tutira tettem volna kezdőnek pl. Seedorf helyett (és akkor van Gattuso és Pirlo középen), de lehet úgy volt vele az edző, hogy Seedorf talán jobban tartja a labdát, meg védekezik, míg Robinho megindul, aztán annyi (passzos középpályát akart).
    De hát nagy volt a Madrid fölény, valszeg tök mindegy lett volna (ha Robinho van bent, akkor gyengébb a védelem, és az a baj)..
  • DONGUBA
    Ja ok csak mar felbasz ezt nezni es vajh meddig lesznek ezek meg itt?????
  • acm689
    a nyugdíjastáborral nem volt gondom. sokkal inkább a "buzi" jelzővel.
  • DONGUBA
    Hol szidjam oket?Es pont MILAN szurkolo leven engedem meg magamnak hogy szidjam oket.
    Rossz volt nezni hogy milyen lassu a kozeppalya.Volt egy eset hogy pirlo ugy lemaradt valakirol.
    Igy nem lehet semmit se nyerni.
    Ezert mondtam mikor allegri lett az edzo hogy meg mindig nem az edzo allitja ossze a csapatot.
    Nalam es nem csak nalam nem ferne be seedorf ambro egyaltalan.Miert nem lehet robinhot es boatenget jatszatni?Miert kell ezt a nyugdijashazat neznem???????
  • horpeti
    Hát most Pato és Ibra sem villogott, túl nagy volt a Madrid fölény. Több egyéni villanás kellene, de az most egyáltalán nem jött. Ronaldinho passza Seedorfnak 16os bal sarkára nagyon szép volt, ott kellett volna szépíteni, és akkor izgisebb lett volna, tuti a Milan is jobban rákapcsol.
    Visszavágót drukkolom Milannak, tovább kell jutni, az nem vitás, Madrid meg valszeg ezzel csoport első is lesz (főleg ha veri Ajaxot még1x). :D
  • szucsy89
    igaza van
  • szucsy89
    Ja, és a meccs embere Milan oldalról egyértelműen Amelia!
  • acm689
    én azért ennyire nem szidnám őket, szerintem neked sem kellene, főleg a saját topikban...
  • szucsy89
    Jobb volt a Real, ez tény. Gyenge volt a meccs színvonala, ez is tény, mindkét csapat részéről. Azért ez az elvileg labdabiztos középpálya (Seedorf-Pirlo-Gattuso) ennyi labdát eladjon, ezt nem gondoltam volna... Seedorfot hogy minek kellett végig a pályán hagyni, azt se tudom... Dinhonak nem ment, igazából az egész csapatnak nem ment, Mourinho azt csinálta, amit minden Milan ellen játszó csapatnak kéne, egyszerűen szétfutottak minket... én csak Allegrit nem értem hogy miért ilyen lassú középpályával kezdett, és hogy miért hagyta ennyi ideig fent Dinhot.

Biztos a két korán bekapott gólra fognak hivatkozni, de ha a Real nem vesz visszább 2-0 után akkor több is lehetett volna, előrejátékunk nulla volt, a San Siroban se volt sokat változni gondolom a játék képe, mivel nincs sok idő a két meccs között, én csak Silvában bízok hogy megoldja hátul a dolgokat.

És ami a meccsből mindenképp leszűrendő: IGAZOLNI KELL TÉLEN MINDKÉT OLDALRA SZÉLSŐVÉDŐT
  • DONGUBA
    Ezt a buzi nyugdijastabort rossz volt nezni.....vajh meddig jatszanak ezek a gyokerek itt a milanban?
    Kell 3-4 !!!!!gyors!!!! kozeppalyas 2 szelso vedo es talan jok leszunk.