36663
  • szucsy89
    van digid és inkább nézed streamen? :D:D
  • horpeti
    Kösz nem! :P
  • Davidke007
    digisport közvetít :)
  • Redbull756
    itt vannak streamek.
  • LasCar16
    gondoltam h Rino és Bonera nem marad ki :) Montelongora a 75 perc környékén számítok..

ja és valaki egy működő streamet dobjon majd thx
  • Redbull756
    NAPOLI: De Sanctis; Grava, Aronica, Campagnaro; Maggio, Pazienza, Gargano, Dossena; Hamsik, Lavezzi; Cavani.

MILAN: Abbiati; Bonera, Nesta, Papastathopoulos, Antonini; Gattuso, Pirlo, Boateng; Robinho; Pato, Ibrahimovic.
  • paly90
    örülnék ennek a középpályának...
    Bonera helyett Montelongot és oké is:)
  • Nuno88
    Jó kis meccs lesz sztem, győzni kellene nagyon, bár eddig idegenben nem ment a játék.
  • Davidke007
    A két csapat várható kezdő 11-e a holnapi mérkőzésre:

SSC Napoli: De Sanctis – Grava, Aronica, Campagnaro – Maggio, Pazienza, Gargano, Dossena – Ham¹ik, Lavezzi – Cavani

AC Milan: Amelia – Bonera, Nesta, Sokratis, Antonini – Flamini, Pirlo, Boateng – Pato, Ibrahimovic, Robinho

ez már tényleg a várható :D
  • LasCar16
    ideje lenne már kicsit felkavarni baz állóvizet most lehetett látni h a felszívott bajnokaink mennyit érnek egy lendületes kombinatív csapat ellen mint a Real, Boneraval sem volt elégedett Allegri, Sokratis pedig csak a Cesena elleni meccsen kapott lehetőséget azóta jegelve lett, Yepes meg az örök csere remélem bizonyítanak, Montelongo-t pedig most kell bedobni a mély vízbe, kíváncsian várom h mit tud, inkább ő játszon mint Abate
  • Nuno88
    Ezt a kedőt még meg is nézném :)
    Montelongo remélem lehetőséget kap, meg remélem Flamini is kezd.
    Nyerni kell, FORZA!
  • Davidke007
    fáradok már este :), én kiegyeznék vele :)
  • szucsy89
    ez csak a kommentek között volt egy találgatás :)
  • Davidke007
    Holnapi várható kezdőnk: rossoneriblog.com alapján :)

Amelia – Montelongo, Nesta, Sokratis/Yepes, Antonini – Prince, Pirlo, Flamini/Gattuso/Strasser – Pato, Ibra, Robinho
  • Monoton
    Akkor minden betu ele es moge be kell tenni a kodot, ketlem hogy enged annyi karaktert a rendszer.
  • Palinko
    szerintem annyira nem vészes, de azért megnéznék egy olyat ha lehet hogy 1 karakter piros, 1 meg fekete , és így váltakozva :D
  • Monoton
    HG ki tudja torolni, de torolhetem en is ha nem tetszik.
  • Palinko
    jah jobban oda kell figyelni :)
  • limperatore
    én is :D:D:DD:
    én is átírattam az intert feketére :D
  • szucsy89
    Egyébként csak nekem zavaró, hogy a topik neve pirossal van írva? Mindig azt hiszem hogy új üzenet érkezett :D
  • acm689
    én is szeretném már látni!
  • limperatore
    nem is láttad még játszani minek reméled lehet olyan mint favalli :ASDASD_:
  • szucsy89
    Montelongo? :) Eddig úgy emlékszem sosem volt még a keretben sem, nagyon remélem hogy csereként beáll!
  • Redbull756
    Napoli elleni keret:

Abbiati, Amelia, Roma, Antonini, Bonera, Montelongo, Nesta, Oddo, Papastathopoulos, Yepes, Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Strasser, Ibrahimovic, Inzaghi, Pato, Robinho.

Sérültek: Abate, Jankulovski, Thiago Silva, Zambrotta, Ambrosini, Ronaldinho
  • Redbull756
    Bal oldalra Cissokho-t emlegetik ismét , csak sokallják a 15 millát, amit kérnének érte.
  • Davidke007
    szvsz! igaza volt akkor Boatengnek és Allegrinek, mikor azt mondták, minden meccset meglehet nyerni a Milannak, csak be kellene fogni mindenkinek a pofáját. most 1-2 napja volt nyilatkozat allegritől, olvastam angolul, a legnagyobb baj, hogy a csapat "nagyjai" pofáznak. ronnie, gattuso, seedorf folyton mondják a dolgokat, ahelyett, hogy csinálnák. és megelégelte ezt Allegri, szembeszállt az elnökkel, és felállítja az ő csapatát. asszem így volt a nyilatkozatba.

bár, nem igazán van középpályán most elég erőnk, Flaminiben én nem látom a megoldást, mivel nem igazán intelligens játékos és majdnem minden meccsén sárga lapot kap...

simán mehetne fel kpre, Boateng, Flamini, Ambrosini kezdő, de akkor nincs kreativitás... kell igazolni egy jó játékost Pirlo helyére, bal szélre normális védőt, Montelongot beépíteni, és elküldeni a francba a fékeket... gatta se, pirlo se, seedorf se, inzaghi se, jankulovsi se, oddo se kell már nekünk... kellenek az új és fiatal játékosok. és a tisztelet megvan az öregebb játékosok iránt is bennem, mert rengeteget tettek a Milanért. de a football fejlődik, és ők pedig már nem!

reménykedjünk Januárban. szvsz...

bye
  • Nuno88
    Ideje már hogy végre észrevegyék h Seedorf egy nulla, Ronaldinho ha csinál egy cselt attól még nincs megnyerve a meccs.
  • Redbull756
    Még kérdéses h játszik-e, de Prince és Robinho kezdő lesz, és valószínű, hogy Flamini is.
  • Davidke007
    Allegri kipróbálja a 4-3-2-1-es felállást a Napoli ellen?

A Milan mestere a jelek szerint nem elégedett az eddig kipróbált formációival (4-3-3, illetve 4-3-1-2), miután a hétfő esti bajnokin valószínűleg egy új felállásban fog pályára lépni a Rossoneri.

A kedd esti Real Madrid elleni zakó során Ronaldinho játszott a két csatár, Ibrahimovic és Pato mögött, ám a Napoli ellen Ronnie kikerülhet a kezdőből.

A helyét az a Robinho foglalná el, aki múlthéten megszerezte első Milan mezben szerzett gólját, és egyre jobb formába kerül. Az új felállás (4-3-2-1) értelmében ő és Pato játszana az előretolt ék, Zlatan Ibrahimovic mögött.

Ronaldinho kisebb sérülést szenvedett a héten, de elmondása szerint jól van, és játszani fog hétfőn. Más kérdés, hogy Allegri a hírek szerint ezúttal Robinhónak fog bizalmat szavazni.

A középpályán Ambrosini továbbra sem lesz bevethető, a helyén Kevin-Prince Boateng fog játszani, Andrea Pirlóval és Gennaro Gattusóval a jobbján.

Egyes hírek szerint Gianluca Zambrotta játéksa sem 100 % szintén egy kisebb sérülés miatt. Az ő helyét Ignazio Abate veheti át a védelem jobb oldalán.
  • Alexandre007
    Hétfőn este nyerni kell. Silvával mi a helyzet? Mikor lesz egészséges? Tudni róla valamit? Kell oda hátra, mint egy falat kenyér. Montelongot meg elkezdhetnénk már beépíteni. (Látni nem láttam még, de azt hallottam ,h labdabiztos és gyors labdával is). Télen kéne igazolni szélsővédőket mindeképpen. FORZA ROSSONERI
  • WuFraZselic
    mert idén már hétfő este is vannak/lesznek olasz bajnokik, és egy nagy csapat több pénzt hoz a közvetítési jogokból stb
  • szucsy89
    Miért hétfőn játszunk?
  • Fabio Capello
  • Redbull756
    Na reménykedjünk...:D
  • Grove4
    Hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
    Lehet többet értenek az ide rendszeresen írók a focihoz, mint te!
    Juve szurkoló vagyok, mint láthatod, de az ide írók többnyire rendesen átlátják a szituációt, és képesek levonni megfelelő konzekvenciát, ők is belátják, hogy azért mert 4-5 éve jól tolták a srácok és nyertek "ezt-azt" nem jelent most stabil kezdő helyet.

"Bocs hogy beleszólok, de Robinho és Flamininek az öregek cipőjét kéne takarítani, nemhogy kezdőbe, de én azon is elgondolkodnék hogy a kispadra leültessem öket."

Ne írj már pls. hülyeségeket, a tegnapelőtti meccsen tisztán látszott, hogy (főleg) a középpálya nem tudja sebességben felvenni a versenyt a Reallal és ebben a fiatal, minőségi játékosok tudtak volna segíteni (lásd Flamini, Boa, Robinho).
    Tény, hogy Robinhonak nem megy, de igaza van Gubanak, nem kaptak rendszeres játéklehetőséget, mialatt Seedorf, Pirlo, ha hozzájuk kerül a labda csak forgolódnak vagy vissza passzolnak. Ha van minőség és gyorsaság, az miért nem lehet a pályan? Tény hogy a vezetőség is hibás, de a jelenlegi öreg játékosok is, meg az edző.

Ez a spanyol a legerősebb bajnokság dumát meg hagyjuk már, Fifa kiadott valami pontozott szar statisztikát, aminek nem kell feltétlenül hinni.
    A Real-Barca évek óta 20-30 pont különbséggel nyeri a bajnokságot, VICC! Ez a legerősebb bajnokság? Az olasz sokkal jobb szvsz. az igaz, hogy mostanában az Inter nyeri a bajnokságokat, de közel sem ilyen különbséggel, és ebben a ligában szorosak a meccsek is, nem azt mondom, hogy a spanyol nem jó, de hogy nem a legerősebb az biztos. Az meg hogy lehet szerezni az olasz ligában 100 pontot :D:D:D
    Gondolom nézel olasz meccseket:D(ez az utolsó így Shevanak szól, meg akik ilyen hülyeséget beszélnek.)

Pá!
  • Shevchenko
    Ha tisztelnéd öket akkor nem buziznád le öket.
    Na de mindegy.
    Hajrá Milán!!!
  • szucsy89
    30 új üzenet gondoltam hogy flame, vagy leigazoltuk Messit :DDDDDDDDD
  • DONGUBA
    EMBER en tisztelem a csapatot de nem lehet csak azert jatszatni az oregeket mert elertek annyi mindent.
    A real is eladta hierrot aki ikon volt eladta rault aki szinten hozott ezt az a csapatnak de belattak hogy ez igy nem mehet tovabb.
  • Shevchenko
    Semmi közöm hozzá.
    Akkor lehet horpeti is az én nick nevem meg lehet a Breki is én vagyok
    Többnyire szinte ugyanazokon a forumokon vagyunk, de innen lépek.
  • Shevchenko
    Töllem már nem lesz szines, ennyi elég volt itt.
    Van még több 100 forum ahol még tisztelik a mostani csapatot annak ellenére hogy tegnap szarúl ment nekik.