36663
  • limperatore
    ja mert cigány aztán olyan szaga van hogy nem bírják a védők elviselni :D
  • shad0w
    csak ő általában helyzetbe is tud kerülni egy meccsen 10-szer.
  • Nuno88
    Így is szinte csak ő lő gólt. Pato hihetetlenül hullámzó egyéniség, egyszer azt mutatja h már most egy kiérett csatár, másszor meg h egy fiatal tehetség akinek még mindig nem nőtt be a feje lágya. Robinhonak még kell egy kis idő sztem, Inzaghi meg már öreg, neki már nem sok babér fog teremni.
  • paly90
    az tény h nem érdemeltünk vereséget de a focit még mindig gólra játszák....
  • limperatore
    zlatan mindig is ien volt, 10ből 1-t lő be
  • Nuno88
    Zlatannak sok lehetősége volt, lőtt egy nagy kapufát az elején mindjárt... nagyon kellett volna ez a 3 pont :(
  • szucsy89
    gecijó az új banner !!
  • szucsy89
    „A Milan nem érdemelt vereséget, és a szezon végén a scudettóért fogunk küzdeni. Úgy gondolom, hogy jó játékot játszottunk, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, míg a Juventusnak csak néhány távoli lehetősége volt, amikor könnyedén eladtuk a labdát – mondta Allegri. – Számos lehetőségünk volt egyenlíteni, a végeredmény nem tükrözi a pályán látottakat, de hát ilyen a futball.”
  • Nuno88
    Azt hittem h nyerünk 3:0-ra minimum, de hát kaptunk egy kiábrándító pofont megint. Zlatan egyedül kevés, Pato nem tudom mit csinál, de amit mostanában nyújt az egyenlő a 0-val. A középpályás sort Boateng kivételével kilehetne dobni, a védelemből csak Silva kellene meg Nesta a többi egy litván bajnokságban sem biztos kezdő lenne. Nagyon mérges vagyok. Szerdán meg ugye Real Madrid megint, egy X-nek is örülnék komolyan...
  • LasCar16
    Antonini...Abate meddig kell még őket Milan mezben látni??? még cserének se kellenének... Seedorf menj levezetni :( Bonera sem ért semmit sem a jobbon... télen muszáj lesz két szélsőt igazolni hátvéd posztra, mert ez így harmat gyenge...

kpályát is ha megnézzük, univerzális játékusunk talán csak Boateng meg talán talán Flamini(de előrejátékban az Arsenal óta nem láttam tőle semmit) a többiek Rino only védekezés Pirlo only támadás Seedorf only támadás, Ambro pedig védekezés és pontrúgásoknál felelős és erre jön még az életkor miatt adódó lassulás... Inter,Barca,Real,Chelsea-nek a kpályáját végignézve csupa univerzális játékosokat találunk akik ha kell védekeznek ha kell támadnak és mellesleg futni is tudnak, amíg ez nincs orvosolva nálunk addig egy motor nélküli kocsi leszünk, hiába lenne elől Van Basten ... hiába van "erős" támadószekciónk ha nem jó mögötte a kpálya... és nemsokára ismét jön a Real... az előjelek nem jók
  • acm689
    a 2-1 bejött, csak sajna nem ide :(
  • Alexandre007
    ----------------------Abbiati--------------
    Montelongo - Nesta(Luizao) - Silva - IGAZOLÁS
    ------------Boateng-------Flamini--------
    --------------------R80---------------------
    -----Pato-----------------------Robinho
    ----------------Ibrahimovic-----------

Ennyi. Dinho 4* olyan jól elosztogatná zsugákat, mint Pirlo.
  • Palinko
    grat a Juvenak.
  • paj01
    Oh:( az elejét láttam csak...pedig azt jól elkapták a fiúk. Ibra kapufa meg Patot visszahivtak ziccerbol teves les allas miatt. kár...
  • forza milan
    hát fájó szívvel kimondott igazság ez, de lehet még dicsérő jelző is
  • szucsy89
    balfaszok...
  • forza milan
    Hol aza régi tűz, össze se lehet hasonlítani hogy most mivan...az első 2 nagy csalódás Sheva meg Ancelotti távozása volt,nekem azóta semmikor sem volt az igazi a team...
  • forza milan
    Semmi erőt meg bíztatólag ható dolgot nemlátok a játékba meccsek óta, az egy dolog h nagy részük lelett hozva...Így a Bl-be lófasz esély sem lesz, ilyen arculattal
  • forza milan
    Dédelgetett álom volt hogy majd a csodacsatársor megold mindent, kibaszottul nemlényeg h mifolyik mögöttük...szitaközéppálya meg szerencsétlenkedő védelem, de a legviccesebb hogy összelehetne szerintem rakni úgy a kezdőt hogy ez megszűnjön, hátamon a szőr égnekáll ezektől az esetlen megoldásoktól...nemigaz
  • DeerHunter01
    Kiégett játékosok alkotják a csapat nagy részét, miért nem lehetne normális játékosokat leigazolni akik bizonyítani akarnak és hajtani ????
    nem hiszem hogy a Milan nem tehetné meg hogy a sok öreg helyére vásárolnának fiatalokat.
  • forza milan
    Legalább az 1 pontot bekéne húzni mostmár...amúgy télleg siralmas amit néhányan itt művelnek, Allegri mostis bizonyíthatná az év edzője arcát, és végre eltalálhatná hogy mi a helyzet, a kibaszott régi agyonerőltetett bajnokainkat meg kölcsönadnám a Serie C-be amilyen arcukat most mutatják...Gennaro is szívhatná már a pireuszi frisslevegőt rég, nem bánta volna meg senki
  • DeerHunter01
    Ibra végre
  • shad0w
    én komolyan nem értem h ezt a Pirlot minek tartjuk... értem én h 100ból egyszer ad olyan labdát h már csak be kell passzolni a kapuba, meg másfél évente lő egy akkora gólt h arról a következőig beszélni lehet, de borzalmas amit művel. Gatta meg Prince nyilván azért van mellette, h összeszedjék az összes labdát aztán szépen letegyék Pirlonak, már amikor lehet, mert az esetek 90%-ban nem is lehet megjátszani. kb fél tőle h véletlenül neki passzolnak, aztán ha mégis megkapja a labdát akkor semmi bevállalósat, semmi kreatívat, semmi értelmeset nem kezd vele, vagy fellövi a picsába h valaki majd befutja, vagy szépen leteszi valamelyik oldalra. borzalmas, az utóbbi időben folyamatosan kiakadok rajta...
  • LasCar16
    Remélem nyerünk méghozzá meggyőző játékkal!

ja és Montelongo...jáccon máááá' !!!
  • paly90
    1-0 v 2-1-et tippelek
  • Redbull756
    MILAN: Abbiati; Bonera, Papastathopoulos, Nesta, Antonini; Gattuso, Pirlo, Boateng; Robinho; Pato, Ibrahimovic.

JUVENTUS: Storari; Motta, Bonucci, Chiellini, De Ceglie; Martinez, Felipe Melo, Aquilani, Marchisio; Del Piero, Quagliarella.
  • Davidke007
    vagy lehozzuk 1-0, vagy ha jól játszunk, akkor nagyobb arányú győzelmet várok... 3-0 ... 4-0
  • szucsy89
    3-1
  • acm689
    tippek estére? szerintem 2-1 ide
  • LasCar16
    http://milan.blog.nepsport.hu/archives/2010/10/29/Abcug_Zebrak_-_avagy_Alessa_es_a_Ven_Szatyor/
  • LasCar16
    remélem Montelongo legalább bemutatkozhat a 2. félidőben mert tuti h a jobbon megin Bonera fog védekezni, mert támadni azt nem tud..
  • LasCar16
    lehet h a sérülés csak egy álca azért hogy "még" ne az legyen hogy Binho kiszorította a kezdőből.
  • acm689
    azt hittem, hogy csak pihenteti az edző, de nem sérült.
  • Redbull756
    kár, pedig Juve ellen jól megy neki:D
  • szucsy89
    Ő már hétvégén se játszott sérülés miatt...
  • acm689
    Ronaldinho is lesérült? :O
  • szucsy89
    Oddo lesérült, Antonini meg ott van? WTF?

Onyewu miben sérült le? :DSA:DADS:DSAD
  • Redbull756
    Juventus elleni keret:

Kapusok: Abbiati, Amelia
    Védők: Antonini, Bonera, Montelongo, Nesta, Papastathopoulos, Yepes
    Középpályások: Abate, Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Strasser
    Támadok: Ibrahimovic, Inzaghi, Pato, Robinho

Sérültek: Oddo, Thiago Silva, Onyewu, Zambrotta, Ambrosini, Ronaldinho.
    Nem hívott: Oduamadi, Jankulovski.
  • szucsy89
    A brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Mano Menezes ma kihirdette keretét a november 17-én megrendezésre kerülő Argentína elleni felkészülési mérkőzésre, amelyben helyet kapott a Milan aranylabdát játékosa, Ronaldinho is.
  • Redbull756
    Milan-Juventus