36663
-
#28249 zseniális meccs volt! Pippo elképesztő.
viszont nem tudom megállni, seedorfot mi a bús büdös picsának kellett behozni? vele csak egyel kevesebben voltunk, egy fél lábú 5 meccs után lévő Gattuso is 1000szer annyit ér mint ez a szerencsétlen balfasz. kb semmit nem segített elöl, csak párszor futott egy alibi kört 2-1-nél, mintha minket sürgetett volna az idő, egyszer nem zárt vissza, gólnál is csak vissza kellett volna lépnie Benzema mellé. -
#28248 Ibrahimovic naon nem nyújtott ma:Sde legalább a végén ne adta vna el 2-2re a labdát:S -
#28247 Végre Pippooooooooooo! Mondtam én, h Pippo kell ide! Szép volt! -
#28246 Ezt nem hiszem el...
Azert szep volt -
#28245 Hihetettlen!!!!! -
#28244 Nem hiszem el, 2 percig kellett volna még koncentrálni :( -
#28243 mind1 szépvolt de miééért miéééééééért kell elbalfaszkodni az utolsó pillanatba mindig...mindig kapunk a végén -
#28242 -.- -
#28241 Megint az öreg Inzaghi hozza a meccset 2:1!!!
-
#28240 Ibra bazmeg.... -
#28239 sok kábelen is elérhető már. -
#28238 kövezzetek meg, de mérges vagyok Patora. mintha pályán sem lenne, Inzaghit megszégyenítő módon fut lesre. -
#28237 vidanet, GY-M-S megye -
#28236 hát nem tudom szerintem a Digi éri meg a legjobban, és olcsóbb is mint a UPC és a T-Home. -
#28235 Azért az egy csatorna miatt nem fogok majd megnézem neten inkább ingyen valahol:D -
#28234 válts digire :D -
#28233 A digisport miért fizetös?régen nem volt az...nem hiszem el valamelyik sport 1,2, klub vagy vmi nem tudja leadni bl meccs baszki:D -
#28232 Milan: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Pirlo, Boateng; Ronaldinho; Ibrahimovic, Pato.
Real Madrid: Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Ricardo Carvalho, Marcelo; Xabi Alonso, Kedhira; Di Maria, Ozil, Cristiano Ronaldo; Higuain. -
#28231 milyen szolgáltatónál vagy? -
#28230 DigiSport a best :D
nem értem a TV2 miért nem tudja HD-ben adni a BL meccseket, nem mintha ez sokat számítana. -
#28229 megemlítem, ha vkinek van ORF1-e, akkor élőben nézheti TV előtt a meccset :) DigiSportot birtoklók előnyben, de most végre én is TV előtt nézhetek meg egy Milan meccset :D -
#28228 szerintem ha nyerünk, amire -1 az esély akkor mindenki legalább ennyire fog örülni:
-
#28227 atdhe.net -
#28226 Sziasztok!Azt szeretném kérdezni ezt a mai mérközést meg lehet nézni valahol?Van a ds de az fizetös ha jól tom de lehet tévedek.Ha valaki tud egy jó minöségü linket dobjon már rám egy privit legyen szives mindegy magyar vagy nem.Ja és Forza Milan! -
#28225 nyerni kell nyerni kell de nem vagyok pozitív, kíváncsi vagyok hogy a hazai pálya mennyi pluszt fog adni ma a fiúknak, ha nem nyerünk ma és a másik meccsen nem X lesz akkor szarban is lehetünk... kemény lesz az tény, lehet bizonyítani... -
paj01 #28224 Nocsak.. Silva meg Girnyo ugy tunik rapihent erre a meccsre:) Felek megint szet lesz futva a team...ugy h itt csak valami brazilos jatek segithet ötvözve egy kis svéd precizitassal:) kell a pont nagyon... -
doncsika #28223 MA ESTE NYERNI KELL !!!!!!!!!!!!!!!!
FORZA MILAN!! -
paly90 #28222 remélem h megtudjuk csípni a Realt -
#28221 Real Madrid elleni keret:
Abbiati, Amelia, Antonini, Jankulovski, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Abate, Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Ibrahimovic, Inzaghi, Pato, Robinho, Ronaldinho.
Sérültek: Bonera, Oddo.
Nem nevezett: Strasser. -
#28220 xDD De nem birok magammal,valahol ki kell adnom ..olyan messze van még szerda. -
Monoton #28219 Jól van ezt leírtad nálunk is. Tedd meg 100-al a Milant, csak fejezd mar be :D -
#28218 Juve ellen azé nem sikerült mert már a Real meccsre koncentráltak. -
#28217 én a juve elleni meccs előtt voltam biztos a sikerben, de ezután már semmiben sem bízok a real ellen -
#28216 rosszul érzed sajnos -
#28215 Érzem h megcsapkodjátok a Real-t. -
#28214 http://milan.blog.nepsport.hu/archives/2010/11/01/Max_bacsi_nem_ilyen_lovat_akartunk_-_Milan-Juventus_1-2/ -
#28213 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#28212 jó a banner de én hiányolom belőle Silvat és Boatenget :) -
#28211 nem, akkor is nagyon büdös votl :D -
#28210 amikor interbe játszott akkor illatos volt mi?:D