36663
  • shad0w
    zseniális meccs volt! Pippo elképesztő.
    viszont nem tudom megállni, seedorfot mi a bús büdös picsának kellett behozni? vele csak egyel kevesebben voltunk, egy fél lábú 5 meccs után lévő Gattuso is 1000szer annyit ér mint ez a szerencsétlen balfasz. kb semmit nem segített elöl, csak párszor futott egy alibi kört 2-1-nél, mintha minket sürgetett volna az idő, egyszer nem zárt vissza, gólnál is csak vissza kellett volna lépnie Benzema mellé.
  • forza milan
    Ibrahimovic naon nem nyújtott ma:Sde legalább a végén ne adta vna el 2-2re a labdát:S
  • acm689
    Végre Pippooooooooooo! Mondtam én, h Pippo kell ide! Szép volt!
  • DeerHunter01
    Ezt nem hiszem el...
    Azert szep volt
  • Shevchenko
    Hihetettlen!!!!!
  • Nuno88
    Nem hiszem el, 2 percig kellett volna még koncentrálni :(
  • forza milan
    mind1 szépvolt de miééért miéééééééért kell elbalfaszkodni az utolsó pillanatba mindig...mindig kapunk a végén
  • forza milan
    -.-
  • Shevchenko
    Megint az öreg Inzaghi hozza a meccset 2:1!!!
  • DeerHunter01
    Ibra bazmeg....
  • Tyler1
    sok kábelen is elérhető már.
  • acm689
    kövezzetek meg, de mérges vagyok Patora. mintha pályán sem lenne, Inzaghit megszégyenítő módon fut lesre.
  • acm689
    vidanet, GY-M-S megye
  • DeerHunter01
    hát nem tudom szerintem a Digi éri meg a legjobban, és olcsóbb is mint a UPC és a T-Home.
  • DAFFANGER
    Azért az egy csatorna miatt nem fogok majd megnézem neten inkább ingyen valahol:D
  • DeerHunter01
    válts digire :D
  • DAFFANGER
    A digisport miért fizetös?régen nem volt az...nem hiszem el valamelyik sport 1,2, klub vagy vmi nem tudja leadni bl meccs baszki:D
  • Redbull756
    Milan: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Pirlo, Boateng; Ronaldinho; Ibrahimovic, Pato.

Real Madrid: Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Ricardo Carvalho, Marcelo; Xabi Alonso, Kedhira; Di Maria, Ozil, Cristiano Ronaldo; Higuain.
  • szucsy89
    milyen szolgáltatónál vagy?
  • DeerHunter01
    DigiSport a best :D
    nem értem a TV2 miért nem tudja HD-ben adni a BL meccseket, nem mintha ez sokat számítana.
  • acm689
    megemlítem, ha vkinek van ORF1-e, akkor élőben nézheti TV előtt a meccset :) DigiSportot birtoklók előnyben, de most végre én is TV előtt nézhetek meg egy Milan meccset :D
  • Palinko
    szerintem ha nyerünk, amire -1 az esély akkor mindenki legalább ennyire fog örülni:
  • szucsy89
    atdhe.net
  • DAFFANGER
    Sziasztok!Azt szeretném kérdezni ezt a mai mérközést meg lehet nézni valahol?Van a ds de az fizetös ha jól tom de lehet tévedek.Ha valaki tud egy jó minöségü linket dobjon már rám egy privit legyen szives mindegy magyar vagy nem.Ja és Forza Milan!
  • LasCar16
    nyerni kell nyerni kell de nem vagyok pozitív, kíváncsi vagyok hogy a hazai pálya mennyi pluszt fog adni ma a fiúknak, ha nem nyerünk ma és a másik meccsen nem X lesz akkor szarban is lehetünk... kemény lesz az tény, lehet bizonyítani...
  • paj01
    Nocsak.. Silva meg Girnyo ugy tunik rapihent erre a meccsre:) Felek megint szet lesz futva a team...ugy h itt csak valami brazilos jatek segithet ötvözve egy kis svéd precizitassal:) kell a pont nagyon...
  • doncsika
    MA ESTE NYERNI KELL !!!!!!!!!!!!!!!!

FORZA MILAN!!
  • paly90
    remélem h megtudjuk csípni a Realt
  • Redbull756
    Real Madrid elleni keret:

Abbiati, Amelia, Antonini, Jankulovski, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Abate, Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Ibrahimovic, Inzaghi, Pato, Robinho, Ronaldinho.

Sérültek: Bonera, Oddo.
    Nem nevezett: Strasser.
  • koder
    xDD De nem birok magammal,valahol ki kell adnom ..olyan messze van még szerda.
  • Monoton
    Jól van ezt leírtad nálunk is. Tedd meg 100-al a Milant, csak fejezd mar be :D
  • koder
    Juve ellen azé nem sikerült mert már a Real meccsre koncentráltak.
  • szucsy89
    én a juve elleni meccs előtt voltam biztos a sikerben, de ezután már semmiben sem bízok a real ellen
  • szucsy89
    rosszul érzed sajnos
  • koder
    Érzem h megcsapkodjátok a Real-t.
  • LasCar16
    http://milan.blog.nepsport.hu/archives/2010/11/01/Max_bacsi_nem_ilyen_lovat_akartunk_-_Milan-Juventus_1-2/
  • DeerHunter01
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • LasCar16
    jó a banner de én hiányolom belőle Silvat és Boatenget :)
  • limperatore
    nem, akkor is nagyon büdös votl :D
  • szucsy89
    amikor interbe játszott akkor illatos volt mi?:D