A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A KERET: Abbiati, Dida, Abate, Antonini, Favalli, Jankulovski, Nesta, Oddo, Romagnoli (mezszám: 53), Thiago Silva, Onyewu, Zambrotta, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Adiyiah, Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Mancini, Pato, Ronaldinho.
SÉRÜLTEK: Bonera, Kaladze, Ambrosini, Beckham
ELTILTOTT: Flamini
(acmilan.com)
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Jó lenne egy olyan edzõ aki nem balfaszoskodik, hanem kimondja amit ki kell, és nem sablonszövegeket nyomat.
Bízni kell ameddig lehet!
Forza!
na kb. ez körvonalazódott bennem mikor megláttam h Tasotti-Galli kettõst tippeled
ezekben a pontokban remekül ottvannak a problémáink.
#acm
kopasz azt mondta h a nyári amcsi meccseken Tassotti irányítja majd a csapatot, mire várnak még??? minél elõbb ki kellene nevezni az új edzõt, nem húzni az idõt, új edzõ gondolom játékosokat is kérne, áhhh kemény nyarunk lesz...
"I have to declare I never feel good in the bench, perhaps I like more to be among the team officials as I made the past six years."
El kell, hogy mondjam, hogy sosem éreztem jól magam a kispadon. Sokkal inkább a hivatalos emberek, a stáb tagjaként képzelem el magam, ahogy az elmúlt 6 évben történt.
ez a kulcs, a két górénk szinte rákényszerítette az edzõi posztot,amit õ nem akart vállalni, de így helyes Leo menjen vissza az asztalához, amiben jó...!!
#acm
Talán jövõre észheztér az olasz foci, és megint jó szoros bajnokságok lesznek...
A játékos, jelenleg kisebb sérüléssel bajlódik, ám még ez sem szomorítsa el, hiszen a következõ idényt, a Rossoneri alkalmazásában fogja tölteni.
"A szezon végeztével Milánóba fogok költözni. Nagyon boldog vagyok, hiszen egy ekkora klub mezét húzhatom, majd magamra. Sokat edzettem és dolgoztam azért, hogy ilyen szintre jussak, és úgy látszik ennek meg is lesz az eredménye." -mondta a Tuttomercatoweb.com-nak.
"A Milanban játszani egy nagy dicsõség és azt, hiszem, hogy ezt mindenki elismeri. Büszke vagyok magamra. Minden játékos így érezne." -folytatta.
"A tárgyalás köztem meg a Lombard együttes között, mintegy 2 hónappal ezelõtt kezdõdött. Sok ajánlat érkezett, de amikor megtudtam, hogy a piros-feketék és érdeklõdnek, azonnal rábólintottam."
"Köszönök mindent a rajongóknak, akik szerettek és csodáltak engem, de én új kihívásokra vágyom. Két csodálatos esztendõt töltöttem, el a Chievoban, ám úgy hiszem, hogy ennek ez az idõszak most fejezõdött be." -fejezte be.
Yepes, június 1.-jén fogja aláírni, két évre szóló kontraktusát. A Kolumbiai védõ, ingyen érkezik a Milanhoz.
Forrás: Goal.com
#acm
Az angol válogatott középpályás a Chievo ellen sérült meg, ami véget vetett a szezonjának, és a VB-álmainak. Beckham, achilles-ín szalagszakadást szenvedett, amelynek következtében meg kellett operálni. A beavatkozás sikeresen zárult.
Leonardo, felfigyelt arra, hogy mikor Becks ott volt a csapattársak mellett és biztatta õket, kicsit jobban és legfõképpen keményebben edzettek a játékosok. Emellett, jó hír még, hogy Alessandro Nesta hibátlanul mozgott egész idõ alatt, ez pedig talán azt jelentheti, hogy a zebrák ellen pályára léphet a világbajnok hátvéd.
Továbbá a csapatkapitány Ambrosini, Bonera, Thiago Silva és Kakha Kaladze is külön edzésmunkát végzett. Az tréninger követõen pedig, David bement az öltözõbe a játékosokkal és beszélgetett velük.
#acm
Thiago Silva fantasztikus szezonon van túl. Rendre hozta a formáját minden találkozón, és ha Nesta megsérült még akkor is biztosította a gárda védelmét. 2 gólt szerzett és kiválóan helyt állt. Ennek köszönhetõen, Carlos Dunga a brazilok vezetõedzõje, számít rá Dél-Afrikában a Világbajnokságon.
"Végig reménykedtem benne, hogy ott lehetek és ez meg is történt. Amikor 1994-ben a televízió elõtt ültem, és néztem a Selecaot, izgatott voltam. Továbbá jó volt látni Romáriót és Bebetót a pályán akik elképesztõen futballoztak. Azt hiszem, hogy a Brazil Válogatott keretébe kerüléssel egy gyermekkori álmom valósult meg." -mondta a Globonak.
A 25 éves hátvéd tavaly télen csatlakozott a Milanhoz 10 millió euró fejében a Fluminensetõl. A játékosnak többek között Lúcióval és Juannal kell megbirkóznia a kezdõbe kerülésért.
"A lényeg az, hogy ott lehetek. Tudom, hogy nehéz lesz Lúcióval és Juannal megküzdenem a szereplés érdekében, de nincs más választásom. Keményen kell edzenem minden nap és majd meglátjuk. Nyerni akarok a brazilokkal." -fejezte be.
#acm
Olasz lapértesülés szerint a Manchester United a nyári átigazolási szezonban leigazolhatja az AC Milan támadóját, Marco Borriellót.
Sir Alex Fergusont a jelenleg futó szezonban 14 bajnoki találatot szerzõ 27 éves olasz válogatott támadó nagy csodálójának tartják, aki segíteni tudna a Manchester United támadógépezetén. Tekintve, hogy a Tottenhamtõl érkezõ Dimitar Berbatov nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket, a „vörös ördögöknek” mindenképpen szükségük lenne egy olyan támadóra, aki képes levenni Wayne Rooney válláról a terhek egy részét.
A forrás szerint a piros-feketék inkább hajlanának Klaas-Jan Huntelaar eladására, azonban egy 20 millió euró körüli összeg esetén aligha mondanának nemet az angoloknak.
Ha pedig Borriello végül elhagyja a milánói csapatot, ismét elõtérbe kerülhet a Wolfsburg bosnyák támadója, a Bundesliga gólkirálya, Edin Dzeko…
am jó játékos😊
Tegnap mint minden szövetségi kapitány, Carlos Dunga is kijelölte a VB-re utazó keretét, amiben nem szerepel Ronaldo, Adriano és a két Milan sztár, Ronaldinho és Pato.
"Világbajnokság? Igen, nagyon reméltem hogy énis utazhatok, de végül.... Ez nagyon rossz érzés, de még fiatal vagyok, nagy jövõ vár rám." -mondta a Corriere dello Sportnak.
"Keményen fogok dolgozni, hogy 2014-ben ott lehessek a világbajnokságon."
Továbbá Pato e szavaival szeretné megnyugtatni a Milan szurkolókat, hogy nem fog eligazolni a Chelseába.
"Én boldog vagyok a Milanban. 2014-ig szól a szerzõdésem és ezt szeretém tiszteletben tartani. Remélem a szurkolók hisznek bennem." -fejezte be.
#acm
Tassotti több mint 8 évig volt Carlo Ancelotti segédedzõje, de végül tavaly nyáron a Chelseához igazolt az olasz mester.
"Tassottinak van tapasztalata, és kiválóan megfelelne a vezetõi posztra." -mondta Ancelotti a Corriere dello Sport napilapnak.
"Felkészült, és kétségtelenül jó megoldás lehetne, és méltó lenne a kinevezésre."
Leonardo újoncként a 3. helyre vezette a Milant, annak ellenére hogy tavaly semmilyen bevétel nem érkezett.
"Ez egy átmeneti idõszak. A Milan nehéz idõszakon megy át, mivel új edzõ lett a csapat kispadján, illetve Maldini és Kaká is távozott a klubtól."
"De ennek ellenére azt mondom hogy Leonardo kiváló munkát végzett, és azt hiszem a Milan egy jó szezont tudhat maga mögött." -fejezte be.
Forrás: goal.com
#acm
PORTIERI - Júlio Cesar (Inter), Gomes (Tottenham) e Doni (Roma)
DIFENSORI - Maicon (Inter), Daniel Alves (Barcelona), Gilberto (Cruzeiro) e Michel Bastos (Lyon), Lúcio (Inter), Juan (Roma), Luisão (Benfica) e Thiago Silva (Milan)
CENTROCAMPO - Gilberto Silva (Panathinaikos), Felipe Melo (Juventus), Josué (Wolfsburg), Kleberson (Flamengo), Elano (Galatasaray), Ramires (Benfica), Kaká (Real Madrid) e Julio Baptista (Roma)
ATTACCANTI - Luís Fabiano (Sevilla), Robinho (Santos), Nilmar (Villarreal) e Grafite (Wolfsburg)
#acm
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Az Olasz Labdarúgó-szövetség döntése értelmében vasárnap helyett szombaton rendezik meg a Milan–Juventus és Lazio–Udinese bajnokikat.
A két összecsapás idõ elõtti megrendezését biztonsági okokkal magyarázta a liga. A Milan, illetve a Lazio városi riválisa közül az egyik, az Internazionale vagy a Roma biztosan bajnok lesz vasárnap, ezért Milánóban a fekete-kékek, míg Rómában a „farkasok” szurkolói ünneplésre készülnek.
A döntés értelmében mindkét elõrehozott mérkõzés szombat este 20.45-kor kezdõdik majd, míg a többi találkozón vasárnap 15 órakor indul útjára a labda.
nso
De jó, legalább nem lesz megint ütközés a F1-el 😄
Akiket leigazolnék:Montolivo,Astori(Kjaer),Bale,Dzeko,Hernanes
Egyebkent miert pont ez a 3-1-0 pontozasi rendszer van? sztem kicsit felkellene ezt turbozni. valahogy a golok szamat is bele kene venni. Egy dogunalmas 1-0 meccsert valaki kap 3 pontot egy jo kis 4-4 en meg kapnak 1-1 pontot... Valtoztatni kene hatha nem lenne bunkerfoci😊
Jah hozzaallassal tenyleg eloferdulnek gondok, de hat ez is az edzo dolga...
Ha jonne valaki aki tudna fanatizalni a jatekosokat elorebb lephetnenk.
"Leonardo? Nem ismerem a döntéseit, illetve nem tudom, hogy mik lesznek azok. Neki kell elmondani, hogy mit akar, csak rajta múlik." -nyilatkozta a Milan korábbi védõje, és jelenlegi pályaedzõje Mauro Tassotti a Sky Sport 24-nek.
"Senki sem beszélt még errõl. Meg kell várnunk, hogy mit mond vasárnap. Mindenesetre az eddigi pletykákból következtetni lehet, hogy mi lesz az ügy végkifejlete."
A brazil Leonardo irányításával nem volt túl sikeres szezonja a Rossonerinek, hiszen kupát idén sem sikerült nyerni, és a csapat játéka is hagyott némi kívánnivalót maga után (amit Berlusconi több ízben is szóvá tett), ám az vitathatatlan, hogy a Bajnokok Ligája fõtáblájára sikerült kivezényelnie a piros-feketéket, hiszen a harmadik hely már biztos.
"Jó szezonunk volt néhány tekintetben, de a hosszú menetelés során sok sérülés nehezítette a dolgunkat. Nem számíthattunk egy ideig
"Szenvedtünk, de bebiztosítottuk a harmadik helyet, ami azért jelent valamit, figyelembe véve ezt a nehéz szezont."
Forrás: goal.com
#acm
Forza Milan
#acm
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Nekem nem csak akkor jo meg szimpatikus egy csapat ha nyer...
Roma/Inter merlege 37/23.... az sem sokkal jobb. durvan ok is csak minden masodik meccsuket nyerik meg😊
Szal nem kell itt lenullazni a csapatot...berlu egyedul az akit osztani kell.
haggyuk már ezt a parasztvakító szarságot, a semmi megy már 2007 óta, elég, változás kell, és megújulás, de örülök h neked ez tetszett, meg "megveregeted" Berlu hátát, h nem baj jól csinálod, HAHÓ a fiókcsapat most elõz be minket Scudettoban, komoly meccseken szopunk... edzõnk sincs, játékunk sincs, csapatunk sincs, ne legyél már ennyire naív.
és szomorú az is h te ezzel az egésszel megelégedsz..
#acm
Teljes kerettel még most is jó csapat a milan.
37 mecsbõl 19 et megnyert a csapat. Nem rossz mérleg ez.
Nem szegyen h az inter elottunk van mivel bl dontos csapatrol van szo, a romat tarthattuk volna sztem ha pato es nesta rendelkezesre all.
Most ez van, majd meglatjuk mi lesz az uj trenerrel es egy-ket uj jatekossal a kovetkezo szezonban.