36663
-
#28289 "Lesen vagy fiam, azé'!" :D -
#28288 :D -
#28287 :DD
"-apa méé nem passzolsz ?????
-fiam, hányszor mondtam hogy onnan lődd rá ne cselezzé hülyegyerek!!!44" -
#28286 Remélem Pipponak van fia, aki lassan már játszhat a Milánban. :D -
#28285 Remélem téli átigazolási szezonban felfrissítjük a középpályát.
meg jó lenne tényleg ha sikerülne elhozni Coentraot is. -
#28284 igazad van a brazil most lesz, én pedig elírtam magam jövő hétvégén Abu Dhabi lesz akkor fog ütközni a dolog :(
f1 calendar -
#28283 a brazil az most 7végén lesz, és akkor pont 3kor játszik a Milan, így épp jól jön ki :) -
#28282 kellene 2 szélső hátvéd, meg 2 multi középpályás, aki képes védekezni és támadni egyaránt, ráadásul még világklasszis szinten is van, és el kéne lassan küldeni (év végén mondjuk) a fékeket, de ha a télen jönni fog 1 szélső hátvéd meg 1 középpályás én már örülni fogok -
#28281 akkor meg brazil nagydíj ahol ténylegesen vége lesz az f1 nek, de ilyen derbiket estére szokták tenni jobb is olyankor -
#28280 nem jövő 7, nov. 14. 15:00
itt még 3 óra szerepel, de remélem ez változni fog.
http://www.acmilan.com/en/season/serie_a/calendar/12 -
#28279 de ugye az még nem biztos, h az Inter ellen jövő vasárnap 15:00-kor játszunk?! Akkor lesz az utolsó F1-es futam, ami VB címet dönthet el, ne kérjétek már, h egyszerre nézzem a 2-t :D remélem, h este lesz a derby... -
Alexandre007 #28278 Hát a Real előrébb jár. Nem is tudom. Télen kéne hozni pá játékost. Nekünk is kéne egy ilyen Özil szintű játékos. Ibrának nem ment. Pato nekem egy talány marad. Dinhonak nem volt területe, ennek ellenére volt egy nagy zsugája. Van ilyen ,hogy nem megy. Respect Gattunak és Boatengnek. Seedorf (minden tiszteletem az övé, de el kell felejteni más sajnos, Pirlova kapcsolatban is ugyanez a véleményem. a közppályára multifukcionális játékos kéne igazolni, aki jó támadásban és védekezésben egyaránt. A védelem T.Silva világklasszis, Nesta is, de ő sem 25 már. Luizaot le kell igazolni. A 2 szélére meg kell valaki, (Montelongot nem ismerem) habár Abate jól játszott, de akkor is azt mondom, hogy nem Milan szint. Jó lesz ez. csináljuk.
FORZA ROSSSONERI -
#28277 -
#28276 kösz.
DigiSport a Roma meccsét fogja adni... :/ -
Monoton #28275 Vasárnap 15.00 a Bari vendégeként. -
#28274 Következő Milan meccs mikor lesz ? -
#28273 Pippo jó gólokat lőtt, főleg a 2. tetszett, persze a lest nem számítva zseniális volt. :) -
Monoton #28272 Fejezd már be -
pacclacc #28271 Nem a játékosról beszélek te nagyokos olvasni se tudsz? Pepe meg CR megkapta a büntetését hála istennek! Megilleték! -
#28270 menj vissza a topikodba -
#28269 Ott a pont :) -
#28268 jaj gyerekek, akinek a csapatában a sportszerűség korszakos példaképe alias Pepe és az elfekszemhafújaszél CR játszik, az inkább ne szóljon egy szót sem :D -
pacclacc #28267 Had ragadjam ki pár szavadat! Nagyon magasztalsz!
"ismét egy klasszis döntötte el a meccset " Arra a kopaszra gondolsz aki csukott szemmel fujta a meccset? Igazad van! Klasszis BIRÓ -
#28266 Inzaghi egyszerűen zseniális, ilyen embert még nem láttam... Bari ellen kezdőbe őt!
Azért mi verhettük volna meg idén először a madridot, kicsit bánom hogy 1 percen múlott... -
#28265 Nemcsak a Milánból, de az égész világon kevés olyan mentalitásu játékos van mint Inzaghi.
Talán a mi Horváth Ferinkhez tudnám hasonlítani -
#28264 Úgy számolom 4 pont elég.
Ajaxot itthon meg kell verni és az Auxerre ellen akkor idegenben jó a döntettlen is, persze ez csak akkor igaz ha mindenki kikap a Margittól, bele se merek gondolni milesz ha valaki megveri. -
paly90 #28263 Pippo egyszerűen fantasztikus....ahogy pályára lépett már égett,nagyon fel volt spannolva....vhogy ezt Patonal sosem látom(Dinhorol pedig már ne is beszéljünk). -
#28262 Pippo ilyen, lesen született... 70 európai kupagól az meg 70 európai kupagól... ismét egy klasszis döntötte el a meccset és nem a csapat, tanácstalan játék, pár kihagyott helyzet, Gattuso,Abate,Silva,Pippo őket lehet ma kiemelni, nyugodtabb lennék ha tegnap nyertünk volna, de legalább az Ajax kikapott, így a végén angyobb izgalmak lesznek hiszen mi megyünk a franciákhoz a Real megy Amszterdamba, és a végén mi fogadjuk itthon a hollandokat, 2. hely nyitott Real meg hátradőlhet, grat nekik jobbak voltak, jelenleg jobb csapat, bízok azért a januári átigazolási időszakban hátha érkezik valaki hiányposztra, aztán még.. talán lehet esélyünk tavasszal a hirtelen halálban, de addig még van két fontos meccs, hajrá fiúk!!! jöhet a Bari... -
Neoncsoves #28261 Ibra és barátai elmehetnének valami küzdősportot űzni, és az sem ártana ha egy kis sportszerűség beléjük szorulna, na meg a partjelzőnek szponzorálnék szívesen egy szemüveget. Egyébként gondoltam, hogy X lesz, de ettől függetlenül...... -
paj01 #28260 Hát jol van ez a dontetlen..igy fair:) Pippo uristen... magikus auraja van a fickonak:Dhajlitja a teret vagy nem tudom:D ilyen meteres lest... Es Allegri azert most villantott, kézen fekvobb lett volna robinhot betenni. Mondjuk en nem girnyot hanem patot szedtem volna le. Jo az x, kis odafigyelessel meglesz a tovabbjutas -
#28259 azt hiszem mind 3 csapat nagyon hajtani fog a továbbjutásért , elég izgalmas lesz. -
#28258 most tudom hogy le leszek baszva de ezzel a kerettel lehet nem baj ha nem kerülünk ki a csoportból... -
#28257 Ez a jó -
#28256 bocs, Uefa vmit elszórakozott, mert NSO-n meg nem ez az állás xD
1. Real Madrid 10
2. AC Milan 5
3. Ajax 4
4. Auxerre 3 -
#28255 Nekünk 7???
1. Real 10
2. Milan 5
3. Ajax 4
4. Auxerre 3 -
#28254 csak ketten voltak lesen a második gólnál, de sebaj.
így volt izgalmas! :) -
#28253 A Real sokkal előrébb jár mint mi. A szerencsének meg Pipponak köszönhetjük ezt az eredményt, amit meg kell becsülni nagyon. Rúgtunk egy lesgólt, 2 perc kellett volna a győzelemhez, de sajnos nem sikerült. A Realnak sokkal több helyzete volt. Seedorf meg beáll 10 percre és abszolút nem fut, se előre se hátra, nevetséges. -
#28252 másodikak vagyunk, 9 pontja van a Madridnak, 7 nekünk 4 az Ajaxnak. még bármi lehet! ha az Ajax legyőzi a Madridot... nem folytatom, lehet kombinálni :) -
doncsika #28251 Háát érdekes meccs Inzagih meg érdemelte volna győzelmet, a többiek a végét nagyon el b...ták azt a szögletet nagyon túl variálták be kellett volna adni aztán kész. na mindegy legalább a real nem jobb mint mi:D. de most akkor a csoportba így hányadikak vagyunk? -
#28250 és ha jól látom az Ajax is kikapott