36663
-
#35853 nyugi, Allegri akkor is marad... Galliani mondta hogy nem függ a sorsa az eredményektől -
#35852 PONTRÚGÁS ÚJRA! ÉDES FSZOM KOMOLYAN!!! NEM TUDUNK VÉDEKEZNI rúgjanak még 4et! -
mrroma #35851 a szopos Messi meg egy 11-est se tud rendesen megrugni!!! -
#35850 még 2 barca gól és sok pénzt nyerek :D -
#35849 no penalty no party.... fasszopók -
#35848 ne tippelj, imádkozz :D -
#35847 Ma Barca, ki mit tippel? -
#35846 örülj neki, csak nehogy előttetek végezzünk év végén, mert akkor nagyon kiröhöglek :D -
"18 évnyi fényes karriereddel örökre bevésted magad a Milan történelmébe. Ez a mai több, mint egy üdvözlés, ez egy méltó tisztelgés! "
-
#35844 Ha már az Aranylabdára nincs esélyes tőlünk:)
http://www.azzurri.co.hu/index.php/item/2301-32-eve-nem-kezdett-ilyen-rosszul-a-milan-allegri-arany-tapir-dijat-kapott -
#35843 Újra együtt lesz a csapat Milanelloban majd.. "összetartás", Allegri így talán Baloval alszik majd hogy összeszedje magát ő is, fejétől bűzlik a hal, engem igazság szerint az bosszant, hogy nincs játékunk, taktikánk, védelmünk, semmink sincs, teljes koncepció nélküli üres erőlködés, De Jong, Kaká kb őket tudom csak kiemelni, Max mester hangsúlyozta hogy nagyon hiányzik ElSha... mert ő visszazár, biztos ezért kaptunk ennyi gólt eddig mert ő nincs, sérülésekkel sem lehet már takarozni semmit sem, hátul megvagyunk, folyamatos jó teljesítmények kellenek, pontrúgásokból nagyon sok gólt kapunk, szélső védőink MB1-es szinten teljesítenek, több van ebben a keretben mint amennyit most látunk és ez Allegri és stábjának a hibája, motiválatlan, lélektelen szar produkció meccsről meccsre, egy-egy találkozóra összekapják magukat, aztán paff vége... de addig is:
-
#35842 3 pontra vagytok a kieső helytől :D -
#35841 Fio is megvert, Allegri takarodj!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#35840 vagy épp twitterezett,vagy evett,fotózta magát satöbbi.... -
#35839 Balotellit baleset érte az egyik autópályán nem sokkal ezelőtt. A CorSport szerint a játékos autójával nekirohant egy várakozó gépkocsiba. Az első jelentések szerint Mario nem sérült meg. Várjuk a további részleteket! acm.hu
lehet full részegen ült volán mögé, tőle kitelik :D -
#35838 15.00 Parma-Milan
streamek: -
#35837 Robinho meg Kaká veszélyesebb volt azért -
#35836 Azért mikor Balo beállt kezdtél fosni :DS:ASDSA:D: -
#35835 jó meccs volt,igazából tőletek is azt kaptam amit vártam,igazságos eredmény született,de azért a Nou Campba már más lesz a helyzet! :) -
#35834 Ebben az a vicces, hogy oké, hogy meg tudja csinálni (meg tudja más is), de hogy BL meccsen Barca ellen csinálja.
Mondjuk nem lett eredménye, de pont ezért vannak a jó játékosok, hogy szórakoztassanak. Utolsó emberként nyilván nem lehetne. :D -
#35833 -
#35832 -
#35831 Első félidő valóban jobb volt. Jah, a továbbjutás a cél, jó "pont mentés" volt.
Meg Muntari helyzetéért is kár, de azért nem lett volna igazságos, ha bemegy. :D -
#35830 2. félidőt láttam csak, az már elég langyi lett. Klasszis különbség van jelenleg a 2 csapat kerete között, ráadásul nekünk hiányzott 3-4 alapember, ehhez képest jók voltunk. Kár azért a Binho helyzetért. A továbbjutás meglesz. -
#35829 Jó a meccs, Kaka is jól játszik, és az nekem külön öröm. :D -
#35828 navégre, hajrá!! -
#35827 -
#35826 Nyertünk tegnap 1-0-ra.
Más: Nesta bejelentette visszavonulását, miatta lettem Milan drukker. :( -
#35825 -
#35824 Rami hivatalos.
A japán sajtó szerint Honda is 99.99%. -
#35823 Mert a mi atigazolasi politikank sokkal jobb :D -
#35822 http://www.transfermarkt.com/en/ac-milan/transfers/verein_5.html
Adil Rami érkezik kölcsönbe, szezon végén opciós jogunk lesz rá, már most csatlakozik hozzánk, de csak januártól játszhat, a Valenciánál amúgy fel volt függesztve mert kritizálta a csapata átigazolási politikáját, kíváncsi vagyok rá, remélem beválik -
#35821 legalább őszinte,és tudja magáról,hogy egy fasz :D De azért szeretjük Super Mariot :) -
#35820 12. hely :D és Allegri szerint valami nem stimmel :D -
#35819 yes -
#35818 Ezt ki mondta? Balo? -
#35817 "Az, hogy megrúgnak, a futball része, ezzel
tisztában vagyok, de nem szeretnék visszavonulni
már 28 éves koromban. Mindenkit biztosíthatok,
hogy Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is felkapja
a vizet, amikor valaki megrúgja őt, ugyanakkor
tudom, hogy erősebbnek és nyugodtabbnak kellene
lennem. Tisztában vagyok azzal is, hogy egyes
helyzetekben másképp kellene viselkednem annak
érdekében, hogy igazán naggyá váljak." -