36663
  • DeerHunter01
    Szerinted az igazi szurkolókat csak a csapat eredménye érdekli? Sokkal többről van szó annál....
  • Effe88
    miért balotelli lövi a tiziket?
    mikor ott egy aranylabdás aki technikásabb is eszesebb is mint balo
  • wright
    Neee
  • wright
    Nem járnak ki!szücsy is csak fotelből követi
  • szucsy89
    Balotelli...
  • szucsy89
    nem is egy évben volt úgy hogy a világ legjobbja volt :D

de hát ezt te nem értheted az interben mindig is hulladék védők voltak
  • limperatore
    Sose volt a legjobb miért nyert volna? :D
    viszont jó ez a kép h Ronaldo szopatja paolot :D
  • szucsy89

• szucsy89
    Balotelli: Csendes típus vagyok

:ASDDAADDAAS
  • szucsy89
    A tuttomercatoweb.com információi szerint a Milan és az Inter is érdeklődik a Barcelona kameruni középpályása, Alex Song iránt.

Song 2012 nyarán, 15 millió fontért került a katalánokhoz, de nem tudta beverekedni magát a Barca kezdőcsapatába. Sőt! Sokak szerint teljesen testidegenül mozog a Barca gépezetében, amikor pályára lép.
    A két milánói csapat mellett állítólag David Moyes is szívesen látná Songot a Manchester Unitedben, mint ahogy azt sem zárják ki, hogy a védő visszatér az Arsenalhoz.

nso

Grove te meg maradj csendben, te sem voltál még Juve meccsen! :P
  • szucsy89
    Ez meg pár év, addig tuti eljutok :D
  • limperatore
    baszki uj stadionotok lesz de te meg a regiben se voltal :D
  • szucsy89
    Elvileg új stadiont akarunk építeni, annak ellenére hogy most lesz felújítva a SS (2016-os BL döntőt ott rendezik).
  • szucsy89

Abate meglőtte élete első gólját a válogatottban
  • szucsy89
    Riporter: – Ön szerint melyik nemzet nyeri majd a pótselejtezőt?
    Zlatan: – Erre kizárólag Isten tudna válaszolni.
    R: – Istent azért elég nehéz lenne megkérdeznem erről.
    Z: – Miért? Hisz, most is őt faggatja.

Óriási ez az ember, sajnálom hogy elment :D
  • limperatore
    azzal csak jól jártok
  • szucsy89
    Mocskos Raiola, el fogja vinni innen...
  • LasCar16
    Raiola úgy tűnik folytatja:)
  • szucsy89
  • szucsy89
    Allegri marad a Milan edzője. Olasz internetes portálok arról pletykálnak, hogy a válságtanácskozáson Berlu két gyermeke, Barbara és Pier Silvio Berlusconi nem támogatta az edzőt, de Galliani mellette áll továbbra is. A végső szót Silvio Berlusconi mondja ki, de egyelőre a tulajdonos nem szólalt meg.

kurvaéletmegbasszamostmár
  • LasCar16
    Allegri: "Jó meccs volt, ennél nem tudok többet kérni a játékosaimtól. Ha egy gólt lőttünk volna a sok helyzetünkből, akkor most minden megváltozott volna. Ha a klub új edzőt szeretne, akkor szóljanak nekem."

:DDDDDDDDDDDDD
  • LasCar16
    Galliani a meccs után: "Most beszéltem Berlusconival. Elégedett volt a csapat teljesítményével. Egy jó Milant láthattunk, mindenki marad a helyén. Allegri pozíciója nem kérdéses, vele folytatjuk tovább.Ha Robinho lövése bemegy a kapufáról, most győzelemről beszélnénk. Ilyen a futball. Mindenesetre elégedettek vagyunk, jó, hogy nem kaptunk gólt."
  • vili 27
    Óriási csalódás a csapatotok. A tök utolsó chievo ellen sem tudtok győzni ? Ilyen milant már régen láttam. Az edzőt úgy rúgnám valagba hogy lába nem érné a földet.
  • szucsy89
    Adriano Galliani, a Milan ügyvezető-igazgatója: “A klub továbbra is ragaszkodik Allegrihez, legalább a szezon végéig, majd értékeljük a teljesítményt. Nincs semmi féle ultimátum Allegri felé. Ha 22-0-ra kikapunk, akkor minden bizonnyal távozni fog, de nem szeretek a jövőről beszélni.”

22-0 :DS:ADSD:S
  • szucsy89
  • limperatore
    a rohadt almát kikell dobni

30 millió balóért? :D régen ezért a feketéért max 1 lovat adnék :D
  • Monoton
    Szimpatikus :)
  • szucsy89
    Áll a bál közben nálunk: Barbara át akarja venni a hatalmat, nem tetszik neki a klub jelenlegi politikája, és hogy hova tartunk. Ki akarja cserélni a vezetőséget, Gallianit akarja elsőnek kirúgni, és többek között Maldinit visszahozni. Ja, és az első között akarja Balotellit elpasszolni valakinek 30 milla körül.

Kemény a csaj... :D
  • szucsy89
    Galliani reakciója a tizire... óriási :D
  • LasCar16
    tuti most fogunk nyerni:) és marad Max
  • szucsy89
    "A milannews arról ír, hogy Allegri számára a Chievo elleni meccs lesz a döntő. Ha nem nyer a csapat, akkor várhatóan a mestert kirúgják."

Hunor pajtás jól figyelj, többször szerintem nem fogom ezt leírni: HAJRÁ CHIEVO! :D
  • limperatore
    dortmund napoli ez egyertelmu..legnagyobb rangado lesz most
  • szucsy89
    http://www.sport1tv.hu/Hirek/2013/11/07/stv_bl_5fordulo6

szavazzatok!
  • Sippie
    hát a barca a mai meccsen 4 gólt szerzett tulajdonképpen :D
  • szucsy89
    buktad :D ennyi örömöm van
  • szucsy89
    Na Balo beállt innentől nyert ügy :DS:AD
  • IXEMGabeo
    mi van buzikám 2-1 van xD
  • szucsy89
    Ricky!!!! Illetve Pikéééé :D
  • szucsy89
    nem tudom hogy az volt e, nem lényeg... jobbak amúgy, de azt nem értem, hogy mi hogy lehetünk ilyen sazrok :D

Balo amúgy hol van?
  • mrroma
    ez is les vol, en nem tudom honan szednek minden Barca mecsre ilyen vak birokat