36663
-
#35900 Szerinted az igazi szurkolókat csak a csapat eredménye érdekli? Sokkal többről van szó annál.... -
#35899 miért balotelli lövi a tiziket?
mikor ott egy aranylabdás aki technikásabb is eszesebb is mint balo -
wright #35896 Neee -
wright #35892 Nem járnak ki!szücsy is csak fotelből követi -
#35890 Balotelli... -
#35889 nem is egy évben volt úgy hogy a világ legjobbja volt :D
de hát ezt te nem értheted az interben mindig is hulladék védők voltak -
#35888 Sose volt a legjobb miért nyert volna? :D
viszont jó ez a kép h Ronaldo szopatja paolot :D -
-
#35886 Balotelli: Csendes típus vagyok
:ASDDAADDAAS -
#35885 A tuttomercatoweb.com információi szerint a Milan és az Inter is érdeklődik a Barcelona kameruni középpályása, Alex Song iránt.
Song 2012 nyarán, 15 millió fontért került a katalánokhoz, de nem tudta beverekedni magát a Barca kezdőcsapatába. Sőt! Sokak szerint teljesen testidegenül mozog a Barca gépezetében, amikor pályára lép.
A két milánói csapat mellett állítólag David Moyes is szívesen látná Songot a Manchester Unitedben, mint ahogy azt sem zárják ki, hogy a védő visszatér az Arsenalhoz.
nso
Grove te meg maradj csendben, te sem voltál még Juve meccsen! :P -
#35883 Ez meg pár év, addig tuti eljutok :D -
#35882 baszki uj stadionotok lesz de te meg a regiben se voltal :D -
#35881 Elvileg új stadiont akarunk építeni, annak ellenére hogy most lesz felújítva a SS (2016-os BL döntőt ott rendezik). -
Abate meglőtte élete első gólját a válogatottban -
#35879 Riporter: – Ön szerint melyik nemzet nyeri majd a pótselejtezőt?
Zlatan: – Erre kizárólag Isten tudna válaszolni.
R: – Istent azért elég nehéz lenne megkérdeznem erről.
Z: – Miért? Hisz, most is őt faggatja.
Óriási ez az ember, sajnálom hogy elment :D -
#35878 azzal csak jól jártok -
#35877 Mocskos Raiola, el fogja vinni innen... -
#35876 Raiola úgy tűnik folytatja:) -
#35875 -
#35874 Allegri marad a Milan edzője. Olasz internetes portálok arról pletykálnak, hogy a válságtanácskozáson Berlu két gyermeke, Barbara és Pier Silvio Berlusconi nem támogatta az edzőt, de Galliani mellette áll továbbra is. A végső szót Silvio Berlusconi mondja ki, de egyelőre a tulajdonos nem szólalt meg.
kurvaéletmegbasszamostmár -
#35873 Allegri: "Jó meccs volt, ennél nem tudok többet kérni a játékosaimtól. Ha egy gólt lőttünk volna a sok helyzetünkből, akkor most minden megváltozott volna. Ha a klub új edzőt szeretne, akkor szóljanak nekem."
:DDDDDDDDDDDDD -
#35872 Galliani a meccs után: "Most beszéltem Berlusconival. Elégedett volt a csapat teljesítményével. Egy jó Milant láthattunk, mindenki marad a helyén. Allegri pozíciója nem kérdéses, vele folytatjuk tovább.Ha Robinho lövése bemegy a kapufáról, most győzelemről beszélnénk. Ilyen a futball. Mindenesetre elégedettek vagyunk, jó, hogy nem kaptunk gólt." -
vili 27 #35871 Óriási csalódás a csapatotok. A tök utolsó chievo ellen sem tudtok győzni ? Ilyen milant már régen láttam. Az edzőt úgy rúgnám valagba hogy lába nem érné a földet. -
#35870 Adriano Galliani, a Milan ügyvezető-igazgatója: “A klub továbbra is ragaszkodik Allegrihez, legalább a szezon végéig, majd értékeljük a teljesítményt. Nincs semmi féle ultimátum Allegri felé. Ha 22-0-ra kikapunk, akkor minden bizonnyal távozni fog, de nem szeretek a jövőről beszélni.”
22-0 :DS:ADSD:S -
#35869 -
#35868 a rohadt almát kikell dobni
30 millió balóért? :D régen ezért a feketéért max 1 lovat adnék :D -
Monoton #35867 Szimpatikus :) -
#35866 Áll a bál közben nálunk: Barbara át akarja venni a hatalmat, nem tetszik neki a klub jelenlegi politikája, és hogy hova tartunk. Ki akarja cserélni a vezetőséget, Gallianit akarja elsőnek kirúgni, és többek között Maldinit visszahozni. Ja, és az első között akarja Balotellit elpasszolni valakinek 30 milla körül.
Kemény a csaj... :D -
#35865 Galliani reakciója a tizire... óriási :D -
#35864 tuti most fogunk nyerni:) és marad Max -
#35863 "A milannews arról ír, hogy Allegri számára a Chievo elleni meccs lesz a döntő. Ha nem nyer a csapat, akkor várhatóan a mestert kirúgják."
Hunor pajtás jól figyelj, többször szerintem nem fogom ezt leírni: HAJRÁ CHIEVO! :D -
#35862 dortmund napoli ez egyertelmu..legnagyobb rangado lesz most -
#35861 http://www.sport1tv.hu/Hirek/2013/11/07/stv_bl_5fordulo6
szavazzatok! -
#35860 hát a barca a mai meccsen 4 gólt szerzett tulajdonképpen :D -
#35859 buktad :D ennyi örömöm van -
#35858 Na Balo beállt innentől nyert ügy :DS:AD -
IXEMGabeo #35857 mi van buzikám 2-1 van xD -
#35856 Ricky!!!! Illetve Pikéééé :D -
#35855 nem tudom hogy az volt e, nem lényeg... jobbak amúgy, de azt nem értem, hogy mi hogy lehetünk ilyen sazrok :D
Balo amúgy hol van? -
mrroma #35854 ez is les vol, en nem tudom honan szednek minden Barca mecsre ilyen vak birokat