A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
Olaszország: Leonardót választották kollégái a legjobb újonc edzõnek
Az olasz labdarúgótrénerek szavazata alapján az AC Milan kispadjáról egy bajnoki bronzérem után leköszönõ Leonardo lett a 2009–2010-es szezon legjobb újonc edzõje.
Érdekesség, hogy a 2008–2009-es idény után pont Leonardo utódja, Massimiliano Allegri kapta meg a Premio Torrazzót, amelyet a Serie A és B legjobb új trénerének osztanak ki.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

hazai meg a fekete nagyon bejövõs:)

LasCar16

#acm

szucsy89
Onyewu csereként beállt az USA mai barátságos meccsén...
Grove4
Olyan mintha mûbõr lenne , fõleg ott a gallér melleti részen.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

szucsy89
van kép?
LasCar16
szerintem ez szar...

#26351 remélem h a szûkebb verzsön lesz a climacoolos adidas technológiás

#acm

limperatore
gondolom itt nem a csapatodra gondoltál :ASDS_DA:?D:SA_

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
többi

szucsy89
hát a tiéteket oda vissza veri az biztos:DDS:DASD:D

amúgy nekem nagyon bejön remélem ez lesz<#eljen><#eljen><#eljen>
Nuno88
Ez gyönyörû!!!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

limperatore
legalább a mezetek jó lesz jövõre, vmi kis sikerélmény :D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

acm689
lehetséges új hazai mez

nekem eddig ez tetszik a legjobban

acm689
Egyre jobb a Dzeko-ügy: A legújabb pletyka, hogy a Men. Citybe távozó Dzekot Hunterrel pótolnák :D

Mit gondolnak ezek? Dzekot nem kapjuk meg, és még Huntertõl is szabaduljunk meg? Na álljon meg a menet...

Nuno88
bla bla bla bla

LasCar16
Silvio Berlusconinak elege van abból, hogy rendre a klub eladásáról cikkezik a sajtó:

“Eladom-e a Milant? Nem értem ezt a kérdést. Én alakítottam ennek a klubnak a történelmét." - mondta a miniszterelnök a Canale 5 csatorna ‘Mattino Cinque’ címû showjában.

A hét elején olyan pletykák jelentek meg, hogy az orosz Gazprom részesedést vásárolna a klubból, Berlusconi pedig kész tárgyalni velük.

“Több trófeát nyertem a Milannal, mint a Real Madrid ” - folytatta a tulajdonos.

“A Milan nyerte a legtöbb nemzetközi kupát a futball történelmében és én vagyok a legeredményesebb elnök." Bernabeu következik utánam, akirõl még stadiont is elneveztek, pedig csak fele annyi kupát nyert az elnöklése alatt a klubja, mint az enyém. Mindig kiemelkedõ figyelmet szenteltem a Milannak. Hatalmas áldozatokat hoztam ezért a klubért. Az elmúlt egy évben is több, mint €50milliót áldoztunk a csapatra, ami szerintem túl sok is volt.”

goal.com

#acm

LasCar16
Milannews.it

Állítólag Berlu Papa 60 milló eurót akart elkölteni a nyáron, de Marina (a lánya), A Fininvest atyaúristene, nem járult hozzá.

#acm

Nuno88
Jókat nevetek a híreken. Sajnos a héten nem voltam gépközelben így nem értesültem ezekrõl, egyszerre zúdultak rám :DDDD

Grove4
Komment: "Jankulovski az focista?" :D

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Melo a Milanban ?

Ezek a cserék egyre nevetségesebbek. Egy Camo-t Jankulovskira?? Na ne, még kacsának is szar.

LasCar16
:(

#acm

Fabio Capello
Az angol Manchester City szemet vetett a Wolfsburg bosnyák válogatott támadójára, a 24 éves Edin Dzekora. A klub felvette a kapcsolatot a játékos menedzserével, a skysports.com információi szerint az ügy komolyságára való tekintettel már a személyes egyeztetésre is sort kerítettek.

LasCar16
mirõl beszélsz 20 éves nem dobták egybõl a mély vízbe, beilleszkedett, aztán lehetõséget fog kapni, fiataloké a jövõ jöjjön Allegri vagy Galli és meglátod

#acm

bakkerman
mekkora ásznak indult,még az is lehet,de kölcsönkéne adni...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Oziris666
Jó nagy hülye volt h ide igazolt...

LasCar16
felnõtt csapattal edzett többször volt padon de még nem mutatkozott be

#acm

LasCar16
Pirlora leszek kíváncsi a VB után, az elsõ edzéseken :DD

#acm

Gunnersboy
Adiyiah-al mivan?:D mióta leigazoltátok semmit nem hallottam róla

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

szucsy89
jah vágom, csak ennek a túrának is sok értelme van akkor, jobb lenne pihennének mert köv. szezonra össze kell szedni a BAJNOKAINKNAK magukat:D
LasCar16
szerintem még a keretben sem volt, ez egy hülye hakni túra vb utánra fog kb kialakulni a keret, hiányoznak a vbn játszó játékosaink, ifik szinte alig, meg pár kölcsönjátékos akinek jó dolog ez a hakni, köze nincs a végleges kerethez

#acm

szucsy89
hát a 11es után megjött az önbizalma biztos:P
szucsy89
valamint az elsõ meg Terzié volt...egyébként pl. helyette miért nem lehetett Yepest játszatni ha már leigazoltuk:D
jah és még annyit fûznék hozzá, hogy oddo második gólja, az távolról lõtt gol volt, és ilyet én elõzõ idényben nem sûrûn láttam.....
én hajnalban végig néztem a meccset, és szerintem a Milan fényévekkel jobb volt a dc unitednél, csak ez a csapat talált 3 golt, mert ha látjátok, a 3. gol is csak rohadt nagy mák volt, a másodikat érzem talán úgy h arrol lemaradt abate, de amúgy nagyon szépen támadtunk, lendületesen, és voltak remek megoldások. én elégedett voltam, kár, hogy kikaptunk. ennyi asszem...
szucsy89
Nestát nem bántani <#ejnye1>
bakkerman
ez a pali beteg...no meg ha annyira "szerelmes" lenne a klubjába,akkor nem féltené annyira a pénztárcáját,meg az õ kis bajnokait(gattuso,pirlo,seedorf,ambrosini,nesta),hanem mindet elküldené melegebb éghajlatra(khmm....qatar),és venne helyettük futball korban lévõ játékosokat...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasCar16
bebaszna ha idejön az a bosnyák tahó :( Dzekot kellene megvenni nem ezt a nagyképû parasztot...

#acm

Fabio Capello
ha a bosnyák visszajön, ráadásul a Milanba, adok neki két hónapot és kipurcan :D Már akkoris céltábla volt, amikor tõlünk az Interhez ment, ha most az Inter és a Juve után elmegy a Milanba, akkor kampó :D

Voyager5
Nemtudom mennyi igaz belole, de az El Mundo Deportivo szerint az AC Milan 35M eurot + Huntelaart, vagy Borriello-t ajanlja a Barcelonanak Ibrahimovicert. A sved hajlana az uzletre.
acm689
na errõl beszéltem...

AC Milan: Ha én lettem volna az edzõ, megnyerjük a bajnokságot - Berlusconi

Silvio Berlusconi, az AC Milan tulajdonosa úgy nyilatkozott, ha õ lett volna csapata vezetõedzõje ebben a szezonban, akkor a piros-feketék simán megnyerik az olasz bajnokságot.

„Szerelmes vagyok ebbe a csapatba, a legnagyobb szurkolója vagyok. De ebben az évben – a számos sérülés ellenére – öt-hat ponttal megnyertük volna a bajnokságot, ha én vagyok az edzõ" – mondta Berlusconi.

Fabio Capello
oddo duplázott? :D:D:D:D::D:D::D:D

szucsy89
egyébként Mancini mit keres még nálunk?:S remélem visszamegy az interbe minél hamarabb
acm689
ITT van egy összefoglaló a meccsrõl, hááát... az egyik gólunk ráadásul 11-esbõl született... Dinho szépen eltalálta a kapufát!

acm689
"I love Milan, I am their first fan. If I was their coach in the last season, I would have won the Italian league easily, despite the many players injured". - Belru nyilatkozata, miszerint ha õ lett volna az edzõ, simán megnyertük volna a Scudettot :DDDDD

szucsy89
jól kezdõdik:/

még a végén Oddo marad:S:D
Felkészülés: hiába Oddo duplája, kikapott a Milan a DC Unitedtól

Az AC Milan 3–2-re kikapott a DC United elleni felkészülési mérkõzésen. A találkozó 62. percében már 3–0-ra vezetett a tengerentúli együttes, de Massimo Oddo duplával szépített.

DC United–AC Milan 3–2 (Emilio 20., Pontius 30., Allsopp 62., ill. Oddo 70., 74.)

acm689
köszi, közben én is ráakadtam. hát-hát, nem hiszem, h én ezt megvárom.

02:00

REAL MADRID

acm689
a játékosmegfigyelõink biztosan résen lesznek, hátha valakire le lehet csapni :DDD

amúgy mikor lesz itteni idõ szerint a mai meccs?

az edzõnk tassotti. kíváncsi leszek....