36663
-
#28409 ha ez a kp lesz ne is számítsunk sok jóra -
#28408 remélem 3-2-re nyerünk! hajrá, fontos meccs! -
#28407 De jó, ez a középpálya van 8 éve már -.- -
#28406 Gattuso, Pirlo, Ambrosini kp a legvalószinűbb, előttük Seedorf-al... -
#28405 Erős a gyanúm nekem is h majd Allegri beteszi Pirlot, h ő kell a derbyre. Ahelyett hogy a futni is képes Flamini, Boateng, Ambro 3-s kezdene... -
#28404 sztem nem fog egyszerre kezdeni Roni-Robi, vmelyik helyett majd megint Seedorf. viszont Pirlo sztem pályán lesz, h majd ő irányíthasson mélységből, és akkor Dinho marad ki. de én sem szeretném, h így legyen. inkább pályára Ambrot, Gattusot, Flaminit, Princet egyszerre! :D -
#28403 Csak ne olyan napot fogjon ki mikor ő is lézeng meg szabálytalankodik a pályán, de igen ő kezdjen Boatenggel és Flaminivel együtt. Elöl Dinho, és neki nem megy megint akkor jöhet Seedorf. A kapuban Ameliat akarom látni, mert Abbiati bizonytalan sztem az elmúlt hetekben. 2:1-et tippelek, és Milan győzelmet. Sajnos nem látom a meccset :( -
#28402 kb. ez lenne, csak Gatta helyett Ambrot raknám be... -
#28401 ki mit vár? 2-1re nyerünk sztem! -
#28400 Ambroval sokat javult a kpályánk... nem értem miért hagynátok ki..
Amelia-Abate-Nesta-Silva-Zambrotta-Boateng-Flamini-Ambrosini-Robinho-Ronaldinho-Ibrahimovic -
#28399 Igen csak én Ameliát kezdetném :) -
paly90 #28398 Abbiati
Zambrotta - Nesta - Silva - Antonini
Gattuso - Flamini -Boateng
Ronaldinho
Robinho - Ibrahimovic
ez a középpálya lenne sztem a legjobb -
Davidke007 #28397 keret:
AC Milan:
Kapusok: Abbiati, Amelia
Hátvédek: Antonini, Bonera, Jankulovski, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes
Középpályások: Abate, Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf
Csatárok:Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho.
Sérültek: Oddo, Inzaghi, Oduamadi, Pato
Nem lettek behívva: Montelongo, Onyewu, Strasser -
Davidke007 #28396 ki milyen kezdőt szeretne estére?
én:
Abbiati
Zambrotta - Nesta - Silva - Antonini
Gattuso - Flamini - Ambrosini
Ronaldinho
Robinho - Ibrahimovic
:). Bár én még azzal is rendbe lennék ha Flamini helyén Pirlo játszana, és Gattuso helyén Boateng :). -
#28395 nem is kell messzire menni... :D -
#28394 Már látszik, hogy Mourinho beleverte a tiszteletet. ill. veri folyamatosan. Így lassan kezd nekem is más lenni a véleményem. Amúgy tényleg tuskó-én sugárzik róla. :D De nem egy ilyen focista van. :D -
#28393 láttad a madridi bemutatóját? olyan flegmán válaszolgatott a kérdésekre, hogy csak na. nekem személy szerint nagyon nem szimpatikus, nincs meg benne az az alázat a futball iránt, mint pl Kakában vagy Inzaghiban -
#28392 Benzema jöhetne, finoman szólva "nem játszik sokat" a Madridban, nem hiszem hogy hatalmas szükség lenne rá ott. -
#28391 Amúgy Benzema mitől nagyképű? -
#28390 ott és #28389 ott a pont! -
#28389 úristen... el kell adni nyáron, én már télen eladnám a citynek -
#28388 Pato 6 hétre off. :( -
paj01 #28387 Lehet lesz egy hondánk
Honda -
#28386 INZAGHIT senki se tudja potolni -
paly90 #28385 hát sztem meg megüti...
de ha még nem, akkor 1-2 éven belül meg fogja...
Inzaghi pótlására pedig már most is tökéletes lenne -
#28384 Paloschi nem uti meg a milan szintjet...benzemat nem hiszem h eladja a madrid -
#28383 szerintem is Paloschi lenne a legjobb megoldás, én bírom a srácot. nemúgy, mint azt a nagyképű Benzemát! maradjon csak ott ahol van... -
#28382 Paloschi kell vissza! Benzema amúgy is felejtős, sztem lassan majd beilleszkedik a Madridba. -
#28381 viccnek is rossz -
#28380 Igen, Prince tudom h nem csatár :D, de miért nincs a listán? :/ -
#28379 Prince egy icipicit sem csatár, a kérdés sztem nem is erre vonatkozott :D
hanem arra, amit én sem tudok, h hol a bánatban van? :D -
#28378 ő sem tipikus csatár... szóval gáz van, Pato 2 hétre dőlt ki minimum, Pipporól ne is beszéljünk. bele sem merek gondolni mi lesz, ha Ibra kidől :S -
#28377 Remélem marad is csere. Boateng amúgy? -
#28376 király, akkor csupán Ronaldinho maradt "csatár" cserének... -
#28375 De jo lenne a lotton nyerni:DDDD -
#28374 De jó lenne megnyerni a derbyt! -
#28373 Várható összeállítások:
Inter (4-2-3-1): Julio Cesar; Santon, Lucio, Cordoba, Chivu; Zanetti, Stankovic; Sneijder, Eto'o, Pandev; Milito.
A disposizione: Castellazzi, Materazzi, Mancini, Nwankwo,Obi, Biabiany, Coutinho. All.: Benitez
Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Thiago Silva, Nesta, Antonini; Flamini, Ambrosini, Gattuso; Seedorf; Robinho, Ibrahimovic.
A disposizione: Amelia, Sokratis, Yepes, Zambrotta, Ronaldinho, Jankulovski, Strasser. All.: Allegri -
Davidke007 #28372 a rossoneriblog.com írása alapján, azt nyilatkozta a doktor aki műteni fogja, hogy lehet végleg vége a pályafutásának. reméljük nem!... -
#28371 ez most komoly???
Nagy kedvencem, remélem, felépül! -
#28370 Itt lehet amúgy üzenetet küldeni Pippo-nak..