A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Az olasz labdarúgótrénerek szavazata alapján az AC Milan kispadjáról egy bajnoki bronzérem után leköszönõ Leonardo lett a 2009–2010-es szezon legjobb újonc edzõje.
Érdekesség, hogy a 2008–2009-es idény után pont Leonardo utódja, Massimiliano Allegri kapta meg a Premio Torrazzót, amelyet a Serie A és B legjobb új trénerének osztanak ki.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
#26351 remélem h a szûkebb verzsön lesz a climacoolos adidas technológiás
#acm
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
amúgy nekem nagyon bejön remélem ez lesz<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Mit gondolnak ezek? Dzekot nem kapjuk meg, és még Huntertõl is szabaduljunk meg? Na álljon meg a menet...
“Eladom-e a Milant? Nem értem ezt a kérdést. Én alakítottam ennek a klubnak a történelmét." - mondta a miniszterelnök a Canale 5 csatorna ‘Mattino Cinque’ címû showjában.
A hét elején olyan pletykák jelentek meg, hogy az orosz Gazprom részesedést vásárolna a klubból, Berlusconi pedig kész tárgyalni velük.
“Több trófeát nyertem a Milannal, mint a Real Madrid ” - folytatta a tulajdonos.
“A Milan nyerte a legtöbb nemzetközi kupát a futball történelmében és én vagyok a legeredményesebb elnök." Bernabeu következik utánam, akirõl még stadiont is elneveztek, pedig csak fele annyi kupát nyert az elnöklése alatt a klubja, mint az enyém. Mindig kiemelkedõ figyelmet szenteltem a Milannak. Hatalmas áldozatokat hoztam ezért a klubért. Az elmúlt egy évben is több, mint €50milliót áldoztunk a csapatra, ami szerintem túl sok is volt.”
goal.com
#acm
Állítólag Berlu Papa 60 milló eurót akart elkölteni a nyáron, de Marina (a lánya), A Fininvest atyaúristene, nem járult hozzá.
#acm
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ezek a cserék egyre nevetségesebbek. Egy Camo-t Jankulovskira?? Na ne, még kacsának is szar.
#acm
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
#acm
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
#acm
AC Milan: Ha én lettem volna az edzõ, megnyerjük a bajnokságot - Berlusconi
Silvio Berlusconi, az AC Milan tulajdonosa úgy nyilatkozott, ha õ lett volna csapata vezetõedzõje ebben a szezonban, akkor a piros-feketék simán megnyerik az olasz bajnokságot.
„Szerelmes vagyok ebbe a csapatba, a legnagyobb szurkolója vagyok. De ebben az évben – a számos sérülés ellenére – öt-hat ponttal megnyertük volna a bajnokságot, ha én vagyok az edzõ" – mondta Berlusconi.
Az AC Milan 3–2-re kikapott a DC United elleni felkészülési mérkõzésen. A találkozó 62. percében már 3–0-ra vezetett a tengerentúli együttes, de Massimo Oddo duplával szépített.
DC United–AC Milan 3–2 (Emilio 20., Pontius 30., Allsopp 62., ill. Oddo 70., 74.)
REAL MADRID