A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az olasz labdarúgótrénerek szavazata alapján az AC Milan kispadjáról egy bajnoki bronzérem után leköszönõ Leonardo lett a 2009–2010-es szezon legjobb újonc edzõje.
Érdekesség, hogy a 2008–2009-es idény után pont Leonardo utódja, Massimiliano Allegri kapta meg a Premio Torrazzót, amelyet a Serie A és B legjobb új trénerének osztanak ki.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
#26351 remélem h a szûkebb verzsön lesz a climacoolos adidas technológiás
#acm
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
amúgy nekem nagyon bejön remélem ez lesz<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Mit gondolnak ezek? Dzekot nem kapjuk meg, és még Huntertõl is szabaduljunk meg? Na álljon meg a menet...
“Eladom-e a Milant? Nem értem ezt a kérdést. Én alakítottam ennek a klubnak a történelmét." - mondta a miniszterelnök a Canale 5 csatorna ‘Mattino Cinque’ címû showjában.
A hét elején olyan pletykák jelentek meg, hogy az orosz Gazprom részesedést vásárolna a klubból, Berlusconi pedig kész tárgyalni velük.
“Több trófeát nyertem a Milannal, mint a Real Madrid ” - folytatta a tulajdonos.
“A Milan nyerte a legtöbb nemzetközi kupát a futball történelmében és én vagyok a legeredményesebb elnök."
goal.com
#acm
Állítólag Berlu Papa 60 milló eurót akart elkölteni a nyáron, de Marina (a lánya), A Fininvest atyaúristene, nem járult hozzá.
#acm
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ezek a cserék egyre nevetségesebbek. Egy Camo-t Jankulovskira?? Na ne, még kacsának is szar.
#acm
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
#acm
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
#acm
AC Milan: Ha én lettem volna az edzõ, megnyerjük a bajnokságot - Berlusconi
Silvio Berlusconi, az AC Milan tulajdonosa úgy nyilatkozott, ha õ lett volna csapata vezetõedzõje ebben a szezonban, akkor a piros-feketék simán megnyerik az olasz bajnokságot.
„Szerelmes vagyok ebbe a csapatba, a legnagyobb szurkolója vagyok. De ebben az évben – a számos sérülés ellenére – öt-hat ponttal megnyertük volna a bajnokságot, ha én vagyok az edzõ" – mondta Berlusconi.
Az AC Milan 3–2-re kikapott a DC United elleni felkészülési mérkõzésen. A találkozó 62. percében már 3–0-ra vezetett a tengerentúli együttes, de Massimo Oddo duplával szépített.
DC United–AC Milan 3–2 (Emilio 20., Pontius 30., Allsopp 62., ill. Oddo 70., 74.)
REAL MADRID
amúgy mikor lesz itteni idõ szerint a mai meccs?