A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
most megy a real - milan öregfiúk meccs, de jó látni újra Cafut 😊 egyébként 10. perc és 2-0ra vezet a milan
hedonist
<#eljen> ez jó lett!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Nuno88
Olaszország: Leonardót választották kollégái a legjobb újonc edzõnek
Az olasz labdarúgótrénerek szavazata alapján az AC Milan kispadjáról egy bajnoki bronzérem után leköszönõ Leonardo lett a 2009–2010-es szezon legjobb újonc edzõje.
Érdekesség, hogy a 2008–2009-es idény után pont Leonardo utódja, Massimiliano Allegri kapta meg a Premio Torrazzót, amelyet a Serie A és B legjobb új trénerének osztanak ki.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

hazai meg a fekete nagyon bejövõs😊

LasCar16

#acm

szucsy89
Onyewu csereként beállt az USA mai barátságos meccsén...
Grove4
Olyan mintha mûbõr lenne , fõleg ott a gallér melleti részen.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

szucsy89
van kép?
LasCar16
szerintem ez szar...

#26351 remélem h a szûkebb verzsön lesz a climacoolos adidas technológiás

#acm

limperatore
gondolom itt nem a csapatodra gondoltál :ASDS_DA:?D:SA_

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
többi

szucsy89
hát a tiéteket oda vissza veri az biztos😄DS😄ASD😄

amúgy nekem nagyon bejön remélem ez lesz<#eljen><#eljen><#eljen>
Nuno88
Ez gyönyörû!!!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

limperatore
legalább a mezetek jó lesz jövõre, vmi kis sikerélmény 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

acm689
lehetséges új hazai mez

nekem eddig ez tetszik a legjobban

acm689
Egyre jobb a Dzeko-ügy: A legújabb pletyka, hogy a Men. Citybe távozó Dzekot Hunterrel pótolnák 😄

Mit gondolnak ezek? Dzekot nem kapjuk meg, és még Huntertõl is szabaduljunk meg? Na álljon meg a menet...

Nuno88
bla bla bla bla

LasCar16
Silvio Berlusconinak elege van abból, hogy rendre a klub eladásáról cikkezik a sajtó:

“Eladom-e a Milant? Nem értem ezt a kérdést. Én alakítottam ennek a klubnak a történelmét." - mondta a miniszterelnök a Canale 5 csatorna ‘Mattino Cinque’ címû showjában.

A hét elején olyan pletykák jelentek meg, hogy az orosz Gazprom részesedést vásárolna a klubból, Berlusconi pedig kész tárgyalni velük.

“Több trófeát nyertem a Milannal, mint a Real Madrid ” - folytatta a tulajdonos.

“A Milan nyerte a legtöbb nemzetközi kupát a futball történelmében és én vagyok a legeredményesebb elnök." Bernabeu következik utánam, akirõl még stadiont is elneveztek, pedig csak fele annyi kupát nyert az elnöklése alatt a klubja, mint az enyém. Mindig kiemelkedõ figyelmet szenteltem a Milannak. Hatalmas áldozatokat hoztam ezért a klubért. Az elmúlt egy évben is több, mint €50milliót áldoztunk a csapatra, ami szerintem túl sok is volt.”

goal.com

#acm

LasCar16
Milannews.it

Állítólag Berlu Papa 60 milló eurót akart elkölteni a nyáron, de Marina (a lánya), A Fininvest atyaúristene, nem járult hozzá.

#acm

Nuno88
Jókat nevetek a híreken. Sajnos a héten nem voltam gépközelben így nem értesültem ezekrõl, egyszerre zúdultak rám 😄DDD

Grove4
Komment: "Jankulovski az focista?" 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Melo a Milanban ?

Ezek a cserék egyre nevetségesebbek. Egy Camo-t Jankulovskira?? Na ne, még kacsának is szar.

LasCar16
😞

#acm

Fabio Capello
Az angol Manchester City szemet vetett a Wolfsburg bosnyák válogatott támadójára, a 24 éves Edin Dzekora. A klub felvette a kapcsolatot a játékos menedzserével, a skysports.com információi szerint az ügy komolyságára való tekintettel már a személyes egyeztetésre is sort kerítettek.

LasCar16
mirõl beszélsz 20 éves nem dobták egybõl a mély vízbe, beilleszkedett, aztán lehetõséget fog kapni, fiataloké a jövõ jöjjön Allegri vagy Galli és meglátod

#acm

bakkerman
mekkora ásznak indult,még az is lehet,de kölcsönkéne adni...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Oziris666
Jó nagy hülye volt h ide igazolt...

LasCar16
felnõtt csapattal edzett többször volt padon de még nem mutatkozott be

#acm

LasCar16
Pirlora leszek kíváncsi a VB után, az elsõ edzéseken 😄D

#acm

Gunnersboy
Adiyiah-al mivan?😄 mióta leigazoltátok semmit nem hallottam róla

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

szucsy89
jah vágom, csak ennek a túrának is sok értelme van akkor, jobb lenne pihennének mert köv. szezonra össze kell szedni a BAJNOKAINKNAK magukat😄
LasCar16
szerintem még a keretben sem volt, ez egy hülye hakni túra vb utánra fog kb kialakulni a keret, hiányoznak a vbn játszó játékosaink, ifik szinte alig, meg pár kölcsönjátékos akinek jó dolog ez a hakni, köze nincs a végleges kerethez

#acm

szucsy89
hát a 11es után megjött az önbizalma biztos😛
szucsy89
valamint az elsõ meg Terzié volt...egyébként pl. helyette miért nem lehetett Yepest játszatni ha már leigazoltuk😄
jah és még annyit fûznék hozzá, hogy oddo második gólja, az távolról lõtt gol volt, és ilyet én elõzõ idényben nem sûrûn láttam.....
én hajnalban végig néztem a meccset, és szerintem a Milan fényévekkel jobb volt a dc unitednél, csak ez a csapat talált 3 golt, mert ha látjátok, a 3. gol is csak rohadt nagy mák volt, a másodikat érzem talán úgy h arrol lemaradt abate, de amúgy nagyon szépen támadtunk, lendületesen, és voltak remek megoldások. én elégedett voltam, kár, hogy kikaptunk. ennyi asszem...
szucsy89
Nestát nem bántani <#ejnye1>
bakkerman
ez a pali beteg...no meg ha annyira "szerelmes" lenne a klubjába,akkor nem féltené annyira a pénztárcáját,meg az õ kis bajnokait(gattuso,pirlo,seedorf,ambrosini,nesta),hanem mindet elküldené melegebb éghajlatra(khmm....qatar),és venne helyettük futball korban lévõ játékosokat...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasCar16
bebaszna ha idejön az a bosnyák tahó 😞 Dzekot kellene megvenni nem ezt a nagyképû parasztot...

#acm

Fabio Capello
ha a bosnyák visszajön, ráadásul a Milanba, adok neki két hónapot és kipurcan 😄 Már akkoris céltábla volt, amikor tõlünk az Interhez ment, ha most az Inter és a Juve után elmegy a Milanba, akkor kampó 😄

Voyager5
Nemtudom mennyi igaz belole, de az El Mundo Deportivo szerint az AC Milan 35M eurot + Huntelaart, vagy Borriello-t ajanlja a Barcelonanak Ibrahimovicert. A sved hajlana az uzletre.
acm689
na errõl beszéltem...

AC Milan: Ha én lettem volna az edzõ, megnyerjük a bajnokságot - Berlusconi

Silvio Berlusconi, az AC Milan tulajdonosa úgy nyilatkozott, ha õ lett volna csapata vezetõedzõje ebben a szezonban, akkor a piros-feketék simán megnyerik az olasz bajnokságot.

„Szerelmes vagyok ebbe a csapatba, a legnagyobb szurkolója vagyok. De ebben az évben – a számos sérülés ellenére – öt-hat ponttal megnyertük volna a bajnokságot, ha én vagyok az edzõ" – mondta Berlusconi.

Fabio Capello
oddo duplázott? 😄😄😄😄:😄😄:😄😄

szucsy89
egyébként Mancini mit keres még nálunk?:S remélem visszamegy az interbe minél hamarabb
acm689
ITT van egy összefoglaló a meccsrõl, hááát... az egyik gólunk ráadásul 11-esbõl született... Dinho szépen eltalálta a kapufát!

acm689
"I love Milan, I am their first fan. If I was their coach in the last season, I would have won the Italian league easily, despite the many players injured". - Belru nyilatkozata, miszerint ha õ lett volna az edzõ, simán megnyertük volna a Scudettot 😄DDDD

szucsy89
jól kezdõdik:/

még a végén Oddo marad:S😄
Felkészülés: hiába Oddo duplája, kikapott a Milan a DC Unitedtól

Az AC Milan 3–2-re kikapott a DC United elleni felkészülési mérkõzésen. A találkozó 62. percében már 3–0-ra vezetett a tengerentúli együttes, de Massimo Oddo duplával szépített.

DC United–AC Milan 3–2 (Emilio 20., Pontius 30., Allsopp 62., ill. Oddo 70., 74.)

acm689
köszi, közben én is ráakadtam. hát-hát, nem hiszem, h én ezt megvárom.

02:00

REAL MADRID