36663
  • paly90
    megműtötték Pippot
  • Davidke007
    Allegri: "Ronaldinhonak keményebben kell dolgoznia!"

A Milan vezetőedzője tisztán megfogalmazta, hogy amennyiben Ronaldinho nem teszi oda magát keményebben az edzéseken, a kispadon fog maradni továbbra is.

Már huzamosabb ideje Seedorfot preferálja a kezdőcsapatban Massimilliano Allegri az irányító középpályás posztján, míg Ronaldinho néhány percet, vagy még annyit sem kap.

"Kimaradni a csapatból, nem lehet jó érzés, de Ronaldinhónak keményebben kell dolgoznia ahhoz, hogy visszaszerezze helyét a kezdőben." -mondta Allegri a holnap esti Auxerre elleni BL-meccs sajtótájékoztatóján.

"Mostanában már ezt teszi, és jól dolgozik. Szombaton nagy elszántságról tett tanúbizonyságot."

"A Bajnokok Ligája mérkőzések mindig nagyon fontosak, és mindig a győzelemre kell játszanod. És amennyiben jó eredményt érünk el, nem lesz szükségünk hozzá bírói segítségre, vagy ilyesmikre."

"Benítez az Inter kispadján nem él meg túl jó pillanatokat, de rendelkezik azokkal a kvalitásokkal, melyek segítségével kilábalhat a gödörből."
  • Redbull756
    Auxerre - Milan keret:

Abbiati, Amelia, Roma, Bonera, Jankulovski, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Abate, Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Seedorf, Strasser, Merkel (n. 52); Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho.

Sérültek: Antonini, Oddo, Pirlo, Inzaghi, Pato.
  • karajjj
    hát nem egy nagy szám, ennyi idő után asztem jobb lesz
  • szucsy89
    Elindult az új acmilan.hu!
  • Palinko
    jaja minden szépen alakul de remélem a sarkunkban lesznek hamarosan a többiek mert ha elbízzuk magunkat akkor a végén vernek ránk az meg nagyon rossz :D
  • LasCar16
    MASSIMILIANO ALLEGRI

“Sokan kérdezik tőlem, hogy a Milan nem függ-e túlságosan Ibrahimovictól. Ibra gólokért felelős. Szerintem teljesen normális, hogy fontos a csapat számára, hiszen sokat játszik előre és kisegít a szélekre is. Zlatan klasszis futballista, sokat tesz a csapatért, de a csapat is sokat tesz érte. Egyébként a mostani mérkőzésen sok akciónkat a középpályásaink fejezték be, mert Pato hiányában a többiekre több támadófeladat hárul.
    Thiago Silva technikailag képzett játékos, ezért amikor előre megy, veszélyes az ellenfél kapujára. Ma este a srácok végig koncentráltak, ami lényeges dolog, hiszen pillanatok alatt változhat a játék képe és egy magabiztos vezetésnél is gyorsan lehet bajba kerülni, ami megtapasztalhattunk mi is a szezon első felében. Elégedett vagyok, mert nem először sikerült kapott gól nélkül lehozni egy találkozót. A sérülések ellenére a csapatban megvan az egyensúly. Ez azt jelenti, hogy bárki is lép pályára, jól teljesít. Kedden egy jó formában lévő Auxerre vendégei leszünk. Az a meccs, majd később az Ajax elleni is kritikus lesz a továbbjutásunk szempontjából.”

CHRISTIAN ABBIATI

“Számítotunk rá, hogy nem lesz könnyű dolgunk a Fiorentina ellen, hiszen egy győztes derbi után vagyunk, ami sok energiát vett ki belőlünk. A firenzeiek remek együttest alkotnak sokkal jobbat, mint amit a tabellán elfoglalt helyük sugall. A győzelmünk ezért is értékes. Megmutattuk, hogy egységes társaság vagyunk és képesek vagyunk megbirkózni a nehéz helyzetekkel is.

Ibrahimovic? Ő váltja gólra azt a sok munkát, amit a csapat elvégez a pályán, ráadásul sokszor besegít a védekezésben is. Nagyon kellenek ezek a pontok, mert így továbbra is megőrizhetjük az első helyünket a táblázaton. Így kell folytatnunk, megfelelő szellemben és áldozatokat hozva egymásért. Sosem könnyű a csúcson maradni, de jelenleg jól haladunk és bízunk benne, hogy a jövőben sem lesz gond.

Most következik az Auxerre elleni meccs, amire úgy kell készülnünk, mintha egy döntő lenne. Szükségünk van a pontokra, hogy a lehető legjobb helyet érjük el a csoportban.”

ZLATAN IBRAHIMOVIC

“Minél többet játszunk együtt, annál jobb a csapatnak, nekem és a csapattársaimnak is. Nagyon fontos volt ma nyerni, mert válogatott szünet után sosem egyszerű pályára lépni a bajnokságban. Nyertünk, elégedettek vagyunk és hiszünk magunkban. Várjuk az Auxerre elleni találkozót, ami ismét egy kiemelt összecsapás lesz.

Büszke vagyok arra, amit Sinisa (Mihajlovic) mondott rólam. Sokat tanultam tőle, mikor együtt dolgoztunk az Internél. remek edzőnek tartom. a legjobb formámat hozom a Milannál és remélem ez a továbbiakban is így lesz. A gólom után megsérült a kezem. Szerencsére semmi komoly, de akkor hirtelen eléggé megijedtem. A Milan nem függ tőlem, mi együtt vagyunk egy jó csapat. Mindig kisegítjük egymást, hiányozzon bármennyi játékosunk is. azok is fontosak, akik nem játszanak. Mindig a csapat számít, nem az egyének. Vigyáznom kell a sárgáimmal, nehogy eltiltsanak. Fitnek érzem magam, még akkor is, ha a meccseink utolsó tíz-tizenöt percére elfáradok. Kellően frissnek kell lennem, hogy jó döntéseket tudjak hozni a pályán. Sokat játszottam az utóbbi hetekben, egy kis pihenésre van szükségem. A sérültjeink miatt kellett most is játszanom, de ha az edzőm erre kér, természetesen semmi probléma, játszani fogok.

Ahhoz, hogy valaki megnyerje az Aranylabdát, elsősorban a csapatnak kell eredményesnek lennie. A múlttal ellentétben, most már nem gondolok a díjra. Most csak és kizárólag a Milan sikere érdekel. A legjobb tudásom szerint kell segítenem a klubot, ha pedig még egyéni díjat is kapok, az csak hab a tortán.”

“Ma este, ahogy az Inter ellen is, sok energiát használtunk fel a sikerért. a pálya talaja nem volt a legjobb, és a Fiorentina sem engedte mindig, hogy a saját játékunkat játszuk. A végén pedig ismét mi örülhettünk, még ha egy kicsit szenvedni is kellett érte.”

SINISA MIHAJLOVIC

“Dühös vagyok a piros lap miatt, noha a játékvezető teljesen jogosan állította ki a játékosomat a viselkedése után. Már gyakorlatilag vége volt a mérkőzésnek és egy kicsit több józansággal elkerülhető lett volna a dolog. sajnálom Kroldrupot, ráadásul a hibája miatt legközelebb csak egy belső védőm lesz.”

“Nem tetszett az első fél óra, majd egy zseninek köszönhetően előnyhöz jutottak. Ha az egész meccset nézzük, a játékosaim jól teljesítettek, elégedett vagyok velük. A Milan sosem gyakorolt ránk igazán nagy nyomást és abban is biztos vagyok, hogy nem sok csapat alakít ki annyi helyzetet a San Siróban, mint mi tettük. Sajnos ez sem volt elég a pontszerzéshez.”
  • LasCar16
    Imádkozzatok h Ibra ne dőljön ki... kedden fontos meccs Franciaországban, remélem a Real elveri az Ajaxot mi meg hozzuk a 3 pontot, nyerni kell aztán remélem tavasszal legalább két játékossal kiegészülve menetelhetünk ott ahol versenyben leszünk... sokan fáradtak, nagyon hajtanak, télen kell igazolni egy centert és egy szélső védőt..
  • Nuno88
    9 pont! :D
  • acm689
    Lazio döntetlen, Inter vereség... :P 3 pont az előny a Lazioval szemben és már 9 az Interrel szemben! csak így tovább! remélem, végre jó évünk lesz!!
  • barcames
    ibraaaaaa:)
  • Sojka5
    ja igen, és abbiati többször is elképesztően nagyot védett, ibra mellet a csapat legjobbja volt
  • Sojka5
    aki látta a meccset annak talán furán hangzik de sztem jók voltunk, nem kell mindig brillírozni, én speciel annak örülök a legjobban, hogy nem átjáróház a középpálya. Ibra meg emberfeletti, nem tudom meddig bírja majd ezt a hajtást...
  • acm689
    én végignéztem, nem játszottunk rosszul, de a végén 2 perc alatt 2 gólt is lőhetett volna a Fio, ha nincs Abbiati, illetve a szerencse nem mellettünk áll. Ibra nagyon elfáradt a végére, a télen mindenképpen érkezni fog egy csatár szerintem, a vezetőség nagyon számított Inzaghira, és így nagy gáz van most. BL-ről nem is beszélve, ott is szükség lesz még vkire. Lehet, hogy Ronnie elmegy a télen, akkor jöhetne még egy középpályás is, nameg a szélső védők ugye...
    de most örüljünk a sikernek, maradunk az élen!!!
  • szucsy89
    látom sok mindenkit izgatott a meccs...:D ezzel a góllal nyertünk is 1-0ra
  • szucsy89
    és gólöröm közben is le tud sérülni... :DDD
  • LasCar16
    Kurva nagy ez az ember, akármilyen bunkó paraszt de egy zseni :DD hátán viszi a csapatot!
  • szucsy89
    Ibra ollós góljával 1-0... nehéz szülés volt, remélem a 2. félidőben azért még lövünk 1-2-t :)
  • acm689
    IBRA!!! 1-0 ide, de gólöröm közben Ibra meghúzta az alkarját, v könyökét :S Remélem, nem lesz belőle nagyobb sérülés, mert akkor végünk!
  • LasCar16
    amúgy is, hiszen egy volt Interes az edzőjük :ppp
  • karajjj
    a fio-nál annyi a sérült, hogy be kell húzni ezt a meccset még féllábbal is
  • LasCar16
    úgytűnik Antonini barátunk jegelve van mostmár a Real meccs óta...hála istennek!

de viszont... Montelongo-t is megnézném már, mer Bonera sem volt olyan fú de nagy formában, előrejátékban a jobbon nem számítok sok jóra :)
  • LasCar16
    Milan-Fiorentina, Formazione Ufficiale/Official Line-up

MILAN: Abbiati; Bonera, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho.

FIORENTINA: Boruc; Comotto, Kroldrup, Natali, Pasqual; Donadel, D'Agostino, Marchionni, Ljajic, Cerci; Gilardino.
  • Redbull756
    Kezdő lett volna elvileg, de igy büntiből már csak padon lesz..:D
  • szucsy89
    Allegri helyében be se cserélném ma (se)...
  • LasCar16
    Sorra dőlnek ki a szélső hátvédeink, de Montelongo akkor sem játszana ha senki nem állna rajta kívül rendelkezésre azon a poszton...

Abbiati-Zambrotta-Nesta-Silva-Anonini-Boateng-Flamini-Ambrosini-Seedorf-Robinho-Ibrahimovic... kezdőt tippelek.
  • Redbull756
    Fiorentina elleni 20 fős keret:

Abbiati, Amelia, Antonini, Bonera, Jankulovski, Montelongo, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Seedorf, Strasser, Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho.

Sérültek: Oddo, Pirlo, Inzaghi, Pato.
    Eltiltott: Abate
  • acm689
    na ja, de Criscito olasz... tudod mit, tegyük ki Oddot, Jankut és Antoninit (+Abatét) és jöhetnek mindketten!
  • DONGUBA
    Mindegy csak a fogai legyenek jok:DDD
  • paly90
    nekem igazából mindegy h melyik jön,csak jöjjön:D
    Criscito talán abból a szempontból jobb lenne h olasz
  • szucsy89
    sztem is, jobb a haja :DD
  • LasCar16
    Coentrao jobb megoldás lenne!
  • Palinko
    lehet gyűjtenek fórumon ötletet de inkább az a jellemző hogy valaki valahol olvas valamit aztán fórumokon fújja, persze ha később kerül a hír ugyanoda a fórumra akkor úgy is tűnhet hogy a fórumról lett a hír :D
  • paly90
    bal oldal meg lenne oldva egy darabig:)
  • horpeti
    Fogadjunk a firkászok böngészik a fórumokat, és a fórumozók beszólásaiból generálják a cikkeket. Így pöröghet tovább a fórum. :D
  • acm689
    tessék, csak emlegetnem kellett Criscitot!

Milan: a genovai Criscitót nézte ki magának Galliani - lapértesülés

Olasz sajtóértesülések szerint az AC Milan labdarúgócsapatának alelnöke, Adriano Galliani személyesen találkozott a Genoa fiatal balhátvédjével, Domenico Criscitóval, hogy esetleges Milanba szerződéséről beszéljenek.

A hírek szerint a tárgyalások még nem kezdődtek el, valamint egyik fél sem közölt hivatalosan semmit.

A 23 éves védő megjárta a 2010-es dél-afrikai világbajnokságot, összesen pedig már 11-szer ölthette magára az olasz nemzeti mezt.
    nso
  • LasCar16
    “A fiammal Luigivel együtt néztem a találkozót. Nagyon élveztük, hiszen az elmúlt pár Derbi nem úgy sikerült, ahogy mi szerettük volna. Ez egy fontos siker, mert lemérhettük, hol is tart a csapatunk, mennyit érünk valójában. A célunk a bajnoki cím és a Bajnokok Ligája megnyerése, és szükségünk van visszajelzésekre a keret erősségét illetően.” - nyilatkozta a tulajdonos

“Jelenleg elsők vagyunk a bajnokságban, ami bizakodással tölt el. Nem csak az eredmény, ha nem a győzelem mikéntje is pozitív, hiszen szervezetten és jól játszottunk. Mindenki ilyen sikerről álmodott a találkozó előtt. A három pont begyűjtéséhez szükség volt mindenkire, minden játékos önfeláldozó munkájára, főleg miután emberhátrányba kerültünk. És azt se feledjük el, hogy hiányzott Pato, Inzaghi és Ronaldinho.”

„Boldogok vagyunk, hogy olyan edzőnk van, mint Allegri, akik szabadon választhatja meg a csapatát, ahogy korábban is minden Milan edző.”
  • LasCar16
    Seedorf:

"Igen, a morál egyre jobb, minden alkalommal, amikor győzöl ez emelkedik, de ez egyáltalán nem túlzás, mert a szezon még nagyon hosszú. Fontos volt megnyerni a derbyt, de azért a győzelemért is csak 3 pont jár úgy, ahogy a többi győzelemért is. Szükség van a folyamatosságra, és most kell majd annyi pontot gyűjteni, amennyit csak lehet, mivel a morál most magasan van. Minden meccs egy tégla, ahhoz a házhoz, amit építeni akarunk. Én itt élek minden nap, látom, hogy mindenki mindent belead, és én is csak erre akarok koncentrálni, mert az a tény, hogy a csapat és az edző rendelkezésére állunk, döntő tényező lesz a későbbiekben."
  • LasCar16
    Cesare Maldini interjút adott a Firenzeviola.it-nek, amelyben köszönetett mondott a firenzei szurkolóknak azért, ahogyan fiát elbúcsúztatták ill. szót ejtett a hétvégi Milan-Fiorentina meccsről is:

"Megragadom az alkalmat, hogy mégegyszer szívből köszönetet mondjak a Fiorentina szurkolóinak. Azon a napon igazán fantasztikusak voltak. Ugyanez igaz a vezetőségre is: egészen csodálatos módon fogadták Paolot, és a családomat.
    Pasqual? Lehetetlen összehasonlítani Paoloval. Mindenesetre Pasqual remek dolgokat csinált az első firenzei éveiben, de hatalmas különbség van a között, hogy vki a Milanban játszik, vagy a Fiorentinában.
    Túlságosan korai még arról beszélni, hogy a Milan bajnok lehet-e, azonban egy remek csapat. Ha nem érkezett volna Ibrahimovic, akkor talán nem állna az első helyen. A Fiorentináról mindenek előtt azt kell elmondanom, hogy Mihajlovic nagyon jó edző. Megvan a megfelelő személyisége ahhoz, hogy egy olyan csapatot edzen, mint a Fiorentina. Kiáll a csapatáért, és igyekszik a problémákat az öltözőn belül megoldani. Ami a játékukat illeti, a Fiorentina feljövőben van. Ha nem lenne a sok sérültjük, akkor előrébb tartanának.
    A derby? A Milan a derby-n remek benyomást keltett. Világos, hogy szombaton is a 3 pontért lépnek majd pályára. Azonban ismétlem, a Fiorentina fejlődésben van!"
  • LasCar16
    Seria A top 50 külföldi légiósa