A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
mielõtt hurrognátok ez csak a spórolás miatt van, 3 millát keres egy év alatt ez lett lebontva két évre 2*1,5 milla, tehát fizucsökkentés, ettõl függetlenül még ugyanúgy elvihetik, bár ki lesz olyan hülye

#acm

acm689
tapsoljuk meg a vezetõséget, Oddo 99%, hogy 2012-ig hosszabbít...

LasCar16
A klub hivatalos honlapja szerint összeállt a csapat nyári programja.

Július 20. A keret találkozik, megkezdõdik a felkészülés

Július 25. Jótékonysági mérkõzés a Varese ellen

Július 31. Megkezdõdik az Emirates Cup, 16:20-kor az Arsenal ellen játszik a csapat Londonban

Augusztus 1. Milan-Lyon 14:00-kor a torna második körében

Augusztus 6. Irány Detroit (USA), ahol a görög Panathinaikos az ellenfél

Augusztus 13. Trofeo TIM Bariban, a Milan az Inter és a Juventus részvételével

Augusztus 22. Luigi Berlusconi Kupa, ahol a Milan a Juventus ellen játszik a San Siróban

Augusztus 25. Camp Nou, Barcelona-Milan, a 45. Gamper Kupa

Egyelõre tehát ezek a lekötött barátságos mérkõzések szerepelnek a nyári felkészülésben.

acmilan.com

#acm

szucsy89
404
szucsy89
az a vicc h kinézem belõle

szerk.: na miután beírtam nso-n hír:

„Ibrahimovic nem jön a Milanhoz, mert túl drága – nyilatkozta Adriano Galliani. – Egyszerûen nem állunk úgy anyagilag, hogy megengedhettük volna magunknak leigazolását, és nem tudunk akkora fizetést sem adni számára, mint a Barcelona."
Fabio Capello
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 😄

igazi közellenség lesz ha a juve és az inter után a milanba kuncsorog 😄😄😄:

Nuno88
Hát nem tudom, olyat igazoljanak már aki kell Allegrinek.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
A Corriere dello Sport arról számolt be, hogy egyre közelebb van Ibrahimovic a Milanhoz.

Az üzletet segíti, hogy Luis Fabiano, aki eddig a Milan vezetõinek elsõszámú célpontja volt az átigazolási piacon, azt nyilatkozta, hogy szeretne a Sevillában maradni.

Az olasz lap szerint Berlusconi és Galliani immár gõzerõvel a svéd sztár leigazolásán fáradozik. A holland, spanyol és olasz bajnoki címmel is rendelkezõ játékos vételára 36 millió euró körül lenne, de a Milan 4 évig "halasztott fizetéssel" élhet. (Ez vélhetõen azt jelenti, hogy 4 év alatt kell részletekben kifizetni a játékos árát - a szerk.)A Milan vélhetõen átvállalná a játékos barcelonai végkielégítését, így a Rossoneri kb. 50 millió euróért tudhatná magáénak a játékost.

A Mino Raiola által kidolgozott terv állítólag már elnyerte Ibrahimovic tetszését, jelenleg a két klub egyeztetése zajlik

#acm

LasCar16
Hondára hajtunk

amúgy az elsõ 10 millás ajánlatot visszadobta a CSZKA,
közben Fabiano bejelentette maradni akar a Sevillában
Pedro Leont elvitte a Real 10 millájukba kerül a mi 10 Millánkat visszadobta a Getafe

#acm

LasCar16

#acm

acm689
persze, csak mióta mindenki kijelentette, hogy Kaká marad, simán belefér egy ilyen akció...

horpeti
Nem kell mindent elhinni. Egyébként elég "vicces" lenne...

acm689
újabb pletyka: Ronaldinhot és Huntelaart adnánk el, és az ebbõl befolyt összegbõl vennénk meg.... na kit??? Ibrahimovicsot! 80 millió euróért!!!!!

Na neeeee! Ha ezt tényleg megteszik a vezetõk a Milannal, nem tudom, érdemes-e tovább szurkolni a Berlu éra alatt a csapatnak.

LasCar16
újabb selejt aki sérülékeny, nem kell õ ide.

#acm

shad0w
szélsõ kp, mostanában inkább irányító támadó kp, ha játszik. sztem sem lenne rossz, amúgy.

btw, Adiyahnak nem igazán ment a meccsen :/

don't give a fuck

acm689
LOL XD
Amúgy mit szólnátok Joe Cole érkezéséhez? Szerintem nem járnánk vele rosszul. Nem vagyok teljesen képben, õ milyen poszton játszik? Szélsõ kpályás?

DONGUBA
Nem neztem lany-e😊
SORRY MAMA

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

na ez szép volt....

Nuno88
Egy hölgynek ilyet írni...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

DONGUBA
Buzi-e vagy?😛
Tul fiatal😊

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

acm689
halljátok, a hollandoknál van egy szabadon igazolható 36 éves védõ, szerintem le kéne csapni rá 😄DDDD

Palinko
Nelson Dida a hivatalos oldalon közzétett üzenetben köszön el a Milantól és a szurkolóktól:

“Az elmúlt tíz évben elõször mondhatom azt, hogy már ex-milanos vagyok. Meg akartam várni a szerzõdésem lejártát, hogy elbúcsúzzam a szurkolóktól.:

'Mindannyian mellettem álltatok és közösen éltünk át csodás pillanatokat és keserû perceket is. Együtt mindent megnyertünk, amit csak lehetett.'

“Nagy köszönet jár Silvio Berlusconi elnök úrnak, Adriano Galliani alelnöknek és Ariedo Braida sportigazgatónak. Nélkülük sosem lett volna részem ilyen felejthetetlen élményekben, mind a pályán, mind azonkívül."

“Köszönet az összes csapattársamnak, a vezetõségnek, a Milan alkalmazottainak és a milanellói központban dolgozóknak."

“Külön szeretném megköszönni Carlo Ancelottinak, mert engedte, hogy a csodás együttesében szerepelhessek. Milánói pályafutásom legszebb éveit az õ csapatában töltöttem el."

“William Vecchi kapusedzõt is megemlíteném, aki az évek során végig mellettem dolgozott, együtt edzettünk hétrõl-hétre, ugyanúgy ahogy Valerio Fiorival is."

“Tiszta szívbõl köszönök mindent... Forza Milan!”
szucsy89
3 brazil elõl jobb lenne szvsz
Palinko
hmm akkor egy ideig nem lesz rendes igazolásunk 😄
Fabio Capello
ááá, most valami fiatalító kúrákra jár, volt is róla cikk, mert asszondja 120 évig szeretne legalább élni 😄

Vagy a sírból is irányítaná a klubot 😊

REAL MADRID

Nuno88
Dzekonak jobban örülnék :/

Palinko
akar még 25 évig élni? :S
szucsy89
csak jönne már
szucsy89
Milan: További 25 évig maradok a klub élén - Berlusconi

Silvio Berlusconi, a Milan tulajdonosa cáfolta, hogy eladná a klubot, sõt, további 25 évig marad az egyesület élén.
Az elmúlt hónapban a La Gazzetta dello Sport arról számolt be, hogy az olasz kormányfõ megegyezett az orosz Gazprommal, hogy eladja tulajdonosi hányadának jelentõs részét.
Hirdetés

„Én leszek a Milan elnöke további huszonöt évig, így tovább növelhetem a különbséget köztem és a nálam kevesebb sikert elérõ elnökök között” – nyilatkozta Berlusconi.

Berlusconi 1986-ban vásárolta meg a Milant.
LasCar16
jól nyomja, pressingelje a vezetõséget h ne ingyé menjen már, viszont akkor Dzeko téma nálunk végképp eldõlni láccik.

#acm

A Corriere dello Sportban megjelent információ szerint Luis Fabiano világossá tette jelenlegi csapatának elöljárói elõtt: vagy az idén, vagy jövõre a Milanba igazol. Amennyiben a Sevillánál nem járulnak hozzá az igazoláshoz, akkor Fabiano jövõre ingyen érkezik a Milanhoz.

A lap szerint Fabiano egyértelmûvé tette a vezetõknek: vagy a Milanba megy, vagy sehova.

A döntés hamarosan megszülethet Fabiano képviselõi és a Sevilla menedzsmentje között a játékos jövõjérõl.
Fabio Capello
megengedhetitek ezt magatoknak? <#hehe>

horpeti
Túl fiatal, kicikiznék Milánóban. Egyébként lényeg, hogy fiatalok jöjjenek. 😄

szucsy89
amikor még anno meghallottam h ingyen igazolható lesz, egybõl arra gondoltam hogy megpróbálunk lecsapni rá...nem ért váratlanul a hír😄 tipikus milan igazolás lenne, ingyen igazolható, "bajnok"😄, és ezzel meglenne a sztár igazolásunk:/

Játékossors: váratlan fordulat, Joe Cole az AC Milan játékosa lehet

Mint ismeretes, Joe Cole-nak a szezon végeztével lejárt a szerzõdése, amelyet a Chelsea nem hosszabbított meg, így az angol válogatott középpályás ingyen igazolhatóvá vált. Sokáig úgy tûnt, hogy a labdarúgó mindenképpen Londonban marad, hiszen az Arsenal és a Tottenham is szerette volna magához csábítani Cole-t, azonban a goal.com és az olasz Corriere dello Sport is egybehangzóan állítja – az AC Milan lehet a befutó.
Egyes hírek szerint Cole szóban már megegyezett az Arsenal vezetõivel, ennek ellenére mégsem elképzelhetetlen, hogy a középpályás Olaszországba szerzõdik. A játékos három év alatt 9 millió fontot keresne a „rossoneriknél”, ami heti 60 000 fontot jelentene számára, húszezerrel kevesebbet, mint amit jelenlegi szerzõdése alapján az angol bajnok Chelsea-nél kapott, és ami negyvenezerrel kevesebb, mint amennyit a labdarúgó kapni szeretett volna a „kékektõl”.
Hirdetés

Cole, aki profi karrierjét a West Hamnél kezdte, a hírek szerint szívesen kipróbálná magát külföldön, és a jelenlegi angol szövetségi kapitány, Fabio Capello szerint is a Milan lenne a legmegfelelõbb együttes a középpályás számára.

Nem a Milan azonban az egyetlen olasz klub, amely szívesen látná soraiban a 29 éves játékost. Állítólag az Internél, a Laziónál és a Juventusnál is figyelemmel kísérik a tranzakciót, és bármikor készek lépni, míg az Arsenal kész heti 80 000 fontos fizetést felajánlani Cole számára, hogy a középpályás mégis inkább az „ágyúsokat” válassza.
DONGUBA
OTAMENDI KELL!!!!!

Nuno88
Nem kell!!!

szerintem o jo lenne, egy fiatal vedo mindig jol jon...
szucsy89
Milan: nyolcmillió eurót fizetnének a Barca-védõért - lapértesülés

Az Il Corriere dello Sport értesülései szerint az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplõ AC Milan nyolcmillió eurós ajánlatot tett a Barcelona tulajdonában lévõ Martín Cáceresért.

Hirdetés

Az uruguayi futballista az elõzõ szezonban az olasz Juventusnál szerepelt, amely állítólag megtartaná a védõt.

A katalánok azonban 12 millió eurónál olcsóbban nem válnának meg Cácerestõl.
Palinko
galliani mesterien nyugtat 😄D
WuFraZselic
a Fener állítólag 23 millió eurót ajánlott Huntelaarért 😄DD

amennyiben ez igaz, idén elõbb lesz karácsony 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

LasCar16
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/06/29/2001224/milan-coach-massimiliano-allegri-aims-for-top-three-adriano

Galliani:"A szurkolók maradjanak nyugodtak, a Milannak így is jó csapata van! 😄DDDDDDDD

#acm

Nuno88
Rúgott 2-t meg egy piros 😊
Nem kell ide, meg amúgy is sztem hatalmas hülyeség a hír 😊

szucsy89
azért a vb-n vágja a gólokat rendesen
hát kinézem kopaszékból...😄😄:S:S

még Adijah...más nem jut eszembe😄

LasCar16
Pato,Silva,Abate ez jött kapásból 😄

#acm

Fabio Capello
az egy dolog hogy sok nektek az öt millió, nadehogy megint dobna az átlagéletkoron az hótfix 😄

Csak úgy saccra, hány 27 év alatti játékosotok van? 😄

WuFraZselic
😄DDD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio