A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Antoninit adták cserébe Birsáért
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
#acm
(milannews.it) -ACM- Mindig veled fb-
#acm
(Már régebben is beszéltük és írtam ez ügyben a modiknak.)
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
REAL MADRID
"Ennyire fos volt Boateng hogy el kellett adnotok?Vagy kellett a pénz Matri-ra?"
"Értem.Tehát kellet a pénz,mert nem tudtátok volna állni Matri fizetését."
kb mintha el kellene adni mindenkit, hogy hozzunk egy palit.
Mindenki tökéletesen tisztában van a lehetõségekkel, nem kell még neked is húzni az agyunkat.
#acm
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Hondát akarjuk a helyére, ha õ nem jönne össze, akkor meg Kaká érkezik.
ASF:_ADSDSGS:ASSDGHSGD
REAL MADRID
Forrás: kickoff.com
#acm
REAL MADRID
biztos vagyok benne, hogy lesz ez még jobb is (nem sokkal), de nagyon szenvedõs idény lesz ez is
Allegri mintha valahogy nem tudná feltüzelni õket, védekezésben egyszerûen rém gyengék vagyunk, támadásban meg nincs ötletünk... a meccsbe se mer belenyúlni nagyon, én azt mondom rossz döntés volt hagyni õt még egy évig
Forza!