A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
fasza...nem tudom minek neki mascherano, moratti jól eltaktikázta faszom :@

mind1 akkor fabregas jön jövõre :ASD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Voyager5
az
limperatore
mi ez már hivatalos h megvették?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szánalom.....

a barca megvette Mascheranot,sztem így nagyobb rá az esély h Ibra jön(pénz miatt)

Nuno88
Hunetlaar mehet 15ért, de Flaminit ne adják el mert mondom felgyújtom õket!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

segítek😄😄
amilyen hülyék kopaszék el is fogják fogadni a 15 millios ajánlatot:@:@:@

acm689
ennyiért jöhetett volna Dzeko is :SSSSS
persze csak ha Belru nem lenne belezúgva Ibrába. biztos sima az arca és szépségápolási tippeket akar tõle kérni xD

bakkerman
már 40-nél tartanak 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

horpeti
Én is a hajánál fogva fogom rángatni Gallianit! 😄

Nuno88
Ha eladják Flaminit elutazok Milánóba és felgíújtom a Kopaszt Berluval együtt!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

WuFraZselic
=DDD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Nuno88
Azt is 3 éves részletben 😄

WuFraZselic
a Milan utóbbi évekre jellemzõ átigazolási politikájából kinézed, hogy 20 millánál többet ajánljanak érte?! 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

majd meglátjuk😊
igazából nekem csak az a lényeg h mi menjünk tovább 1. helyen,a 2. már nem számít😄

bakkerman
inkább most bukunk rajta 40-50 millát,minthogy 2-3 évig még nálunk padozzon évi 12 milláért...és ezt Rosell bá is így gondolja

WuFraZselic
kizártnak tartom, hogy a Real kiesne

én ezt halálosan komolyan gondolom...
miért valami problémád van vele?😊

WuFraZselic
ezt te sem gondolod komolyan? 😄

sikerült a legerõsebb csoportba kerülnünk...:S😄
Milan,Ajax továbbjutást várok

Nuno88
Nem gyengén 😄
De továbbjutunk!

Grove4
Ez szopós csoport :S

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Nuno88
G csoport:

AC MILAN
Real Madrid
Ajax
Axuerre

WuFraZselic
persze, hogy nem érti, a Barca kb ~80 milláért igazolta le, ötlete sincs miért akarnak rajta ekkorát bukni 😄

Grove4
Ibra nem érti ... <#nemtudom>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

acm689
Ajax azért elég erõs Suarezzel sajnos

Nuno88
Szép csoport 😄

Grove4
Az már nem a Real 😄

acm689
egyre jobb, Ajax :S

Nuno88
Úgy legyen, és remélem Ibrával kiegészülve ütjük õket! 😊

Grove4
Most is meglesz nektek a Real ne szarjál,kikapni jönnek a Olaszországba mindig. 😊

Nuno88
Meg meg, meg egy X. De akkor is, miért nem a Chelsea kapta õket? 😄
Rem Allegri mester borsot tör José orra alá 😊

Grove4
Mit fostok, tavaly is megvertétek õket, vagy nem?

---
Limp, egyszerre ment, még nem láttam a te üzidet. 😊

limperatore
jovan õket mindig elveritek 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Nuno88
Megint Real, beszarok komolyan.

acm689
ilyen nincs! már megint a Real neeee!

Nuno88
Hát ha a Juve leigazolja Dzekot, akkor lelövöm magam. Bár sztem erre kevés az esély, akk a Del Piero, Pepe, Amauri, Trezgól 4-esbõl távozna valaki.

Grove4
Ezzel a kommentel befejezte az OFF-ot, tényleg:

A vicc az, hogy DelNeri is megmondta, hogy megtalálta a helyét 4-4-2-ben Diegonak, amolyan Cassano szerepkörben játszott volna, és azt is, hogy elégedett Diego játékával.

Továbbá vicc az is, hogy Gio azért lett elküldve, mert Del Piero és Diego kiszorították õt a kezdõbõl, namost Pierora nem térek ki, de Diego most elment 😊 ezen már csak röhögni tudok.

én se értem ezt az egészet....
sokan azt mondták,hogy biztos azét mert nem illik bele Del Neri 4-4-2-es rendszerébe....
Viszont sztem itt mûködhetett volna egy Diego,Amauri páros ugyanúgy mint a Sampnál a Cassano,Pazzini duo.
szval nem értem hogy miért....a másik akit ne mértek még az Giovinco...legalább az esélyt megkaphatta volna.
na meg ez a Martinez.hol ér õ 13-at?

Grove4
Nem a Milan topikba tartozik, de nem tudom épp ésszel felfogni ezt a lépést.

-Diego nem akart elmenni
-25- ért vettük, 15-ért adjuk (Citynél kellet volna inkább boltolni 😊 ), akkor inkább tartottuk volna meg.
-Ez a lépés érthetetlen pár nappal a mercato vége elõtt
-Nem leszünk épp elõnyös alkupozicióban a játékosvásárlás terén.
-Nem tudjuk megfelelõen pótolni
-Egyik legjobb játékos volt a felkészülési idõszakban.

Egyet tudok elképzelni, hogy Dzeko is benne van a dologban.

jöhetnek....😄😄
azér ti is rendesen megvagytok áldva a vezetõséggel...:S
mondjuk nálunk most talán lesz vmi normális igazolás...

Grove4
Nem kell Buffon, Chiellini Krasic nektek, Marotta tudja "ocon" adni õket, végkiárusítást tart úgyis. :S

Yepes kivételével idén csak fiatalokat vettünk nem?
amúgy az az öreg keret annyira már nem is öreg....csak Jankuékat kéne eladni,azt már jó is lenne😊

Grove4
A Milanban ez megsokszorozódik
(no offense) 😄

acm689
kész csoda, hogy - ha leigazoljuk - 30 éven aluli játékos érkezik 😄

bakkerman
még van jó 4-5 éve,fizikumát tekintve talán több

Grove4
tventiéjt

bakkerman
mostanában lesz 29,október 3.-án

acm689
még ma le akarja zárni az üzletet a Milan, mert a Barcások Ibizára utaznak, és Galliani nem akar velük menni. ma este 7-kor (gondolom a BL sorsolás után) lesz a megbeszélés. akkor sok minden ki fog derülni. hány éves Ibra amúgy?

bakkerman
estére tuti ofisöl lesz