36663
-
#28970 Amikor először volt itt kölcsönben akkor jól nyomta, második alkalommal semmi extra, csak a hajtás és alázat. -
#28969 fikázni mindenkit lelehet. sztem Dinhora volt hasonló, ha villantott akkor nagyot, de ritkán villantott. persze akkor nem volt közép ék szerepre pippon kívül senki. pato meg ugye hol volt hol nem volt :DD -
#28968 lol?
más meccseket néztünk akkor :D -
#28967 Jó volt nagyon, húzta a csapatot mentálisan is rendesen, meg nagyon jók voltak a beadások (Ibra örülne:D). Ha nincs a lábtörés, akkor még többet tudott volna hozzátenni. -
#28966 Tényleg, Beckham milyen teljesítményt nyújtott a Milanban ?
Mert amikor ő játszott itt akkor nem nagyon néztem még az olasz meccseket. -
#28965 Boldog Új Évet! -
paly90 #28964 BUÉK!!! -
#28963 Milan győzelmekben gazdag BUÉK! -
#28962 BUÉK!!! -
#28961 BUÉK!!! -
#28960 BUÉK -
#28959 Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!Forza Milan! -
#28958 én nagyon szerettem volna Dzekot már 2009ben is :D de úgy tűnik a kopaszék feladták, azóta a Juve tűnt esélyesnek, na meg a City, de nyáron nem ment Angliába a bosnyák, de ha megy akkor szerintem nyáron Balotelli eligazol, gondolom sejtitek hogy hová :) -
#28957 Várható volt... -
#28956 Most inkább Lamela-ra vannak ráállva ,ha pedig ő jönne akkor Ganso nem hiszem.
Amúgy 18 milliót kér érte a River.
Dzeko meg hiába jönne Olaszországba, ha nincs aki kifizesse érte azt a 30 millát:D -
#28955 Galliani: Ronaldinho januárban távozik
Adriano Galliani megerősítette, hogy Ronaldinho januárban elhagyja a Milan labdarúgócsapatát.
„Megegyeztünk abban, hogy Ronaldinho januárban távozik a Milantól – nyilatkozta az olasz klub alelnöke, miután tárgyalt Roberto De Assisszal, aki a játékos bátyja és ügynöke is egyben. – Most már nem is kíván a csapattal edzeni, mivel már nem érzi úgy, hogy a terveink része lenne."
„Visszautazik Brazíliába, és eladjuk. Hogy kinek? Annak, aki a legtöbbet ajánlja érte" – tette hozzá Galliani.
A Milan hétfőn 8 millió euróban határozta meg aranylabdás játékosuk kivásárlási árát.
Ronaldinho 2008-ban 18.5 millió euróért érkezett a Barcelonától, és bár az előző szezonban talán csapata legjobbja volt, a mostani idényben nem sok lehetőséget kapott Massimiliano Allegri vezetőedzőtől.
Antonio Cassano szerződtetése után még inkább valószínűnek tűnt a távozása, bár Silvio Berlusconi akkor még azt nyilatkozta, hogy nem Ronaldinho helyére igazolták a Sampdoria problémás csatárát.
nso
-------------------------------------------------------------
örülök neki, mert tehetjük félre azt a 8 millió eurót és jöhet a nyáron Ganso pl!
még egy hír: BBC szerint Dzeko közel a Manchester Cityhez. Ha ez igaz, ennyit arról, hogy a Serie A-ban szeretne játszani jövőre... -
#28954 OMFG -
-
#28952 meg ha miénk a tulajdon kölcsönbe is elküldhetik még nem kell háznál :D
-
doncsika #28951 Szerintem azért Balotelli-nek szoritanának helyet:) ha Pato-t nézzük oké most felépül 1 meccsen lő 2 gólt aztán rosszul lép és megint kidől 3-4 hétre, Cassano is kérdéses mert elszáll az agya aztán ott is jöhetnek az eltiltások meg Ibránál is felmerülhet ez.. na jó nem mintha Balotelli nyugodt játékos lenne, de még lehet az, hát még gyerek... :D -
#28950 tetszenek a képek :) :P -
#28949 „Aki vinni akarja Ronaldinhót, annak nyolcmillió eurót kell fizetnie" – jelentette ki Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke azt követően, hogy találkozott a brazil támadó bátyjával, egyben menedzserével, Roberto de Assisszal. -
#28948 hát valószínűleg igen :d
de így marad a netes meccsnézés :( :DD -
#28947 Ha ott laknál akkor szerintem az összes Milan meccsre simán elrepülhetnél -
#28946 durva, a nénike ott készül napozni, és Dinhoék meg futnak mellette :D ha ott laknék biztos kimentem volna :D -
#28945 3. kép :DDD -
-
#28943 de igy is az egyik legjobb csatarsorunk van a vilagon ide jone meg butatelli is ki jatszana?Meg jon vissza pato azt se tudjuk hova tenni majd -
paly90 #28942 állatkertbe:D:D:D
na jó nem:D -
#28941 es ha jonne hova az anyankba raknank?:) -
#28940 nem hiszem azért, h már télen eljönne:D -
paly90 #28939 bucsúzoul rúgott 3at?!:D:D -
#28938 Constant és Lamela is közel van a Milanhoz,
+ Balotelli is menni akar Manchesterből -
#28937 nagyvezérek hogy figyelnek a képen :DDD -
-
#28935 Az olasz ANSA hírügynökség értesülései szerint a Milan brazil labdarúgója, Robinho lekéste a Dubaiba tartó repülőgépet.
A 26 éves támadó nem volt rajta azon a gépen, amely ma délután landolt Dubaiban. A hírek szerint a brazil labdarúgó késett el, nem pedig a járattal voltak gondok.
A Milan többi brazil játékosa – Pato, Thiago Silva és Ronaldinho – ellenben mind rajta volt a Sao Pauloból induló járaton és hamarosan csatlakoznak csapattársaikhoz az edzőtáborban. -
paly90 #28934 Oddo hogy néz ki:D:D:D -
-
#28932 Jah.. annyi tömött fog volt anno, hogy már nem emlékszem pontosan. :) -
karajjj #28931 az Cissokhó volt