36663
  • horpeti
    Priviben küldd légyszi az oldalad linkjét, ha itt nem publikus! Köszi
    tuti néztem már, de nincs lementve.
  • szucsy89
    Antonini már felbaszott, úgy viszik be mellette az alapvonalig ahogy akarják...
  • banok
    tv: Digisport
    streamek az oldalamon.
    és remélem nyertek mert tippmixen megjátszottam ezt a meccset H-ra.
  • Nuno88
    Nyerni kell nincs mese bár félek ettől a középpályától.
  • Redbull756
    MILAN: Amelia; Abate, Bonera, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Seedorf, Strasser; Robinho; Pato, Ibrahimovic.

UDINESE: Handanovic; Benatia, Zapata, Domizzi; Isla, Abdì, Inler, Asamoah, Pasquale; Sanchez, Di Natale.
  • szucsy89
    Nagyon nem... Ibrában bízok hogy eldönti nekünk a meccset...
  • Nuno88
    Nekünk sem lesz sétagalopp :/
  • szucsy89
    Be kell húzni! A riválisoknak kemény meccseik lesznek, ha nyerünk, még jobban elhúzhatunk.
  • Nuno88
    Seedorf nagyon nem kellene, 3 nap alatt 2 meccs neki... Cassano meg jöjjön minél előbb majd!
  • Davidke007
    Abbatti biztos nem fog védeni, ő nem vállalta a játékot, a keretben sincs, és Nesta sem fog pályára lépni, Beretta és Cassano a padrol kezdi a meccset és még nincs eldöntve h Merkel vagy Robinho kezd irányítóként. Várható Kezdő:

Amelia - Abate - Silva - Yepes - Antonini - Gattuso - Strasser - Seedorf - Robinho/Merkel - Ibrahimovic - Pato
  • szucsy89
    Nem tudom ez milyen friss, de én úgy tudom, hogy Nesta az utolsó pillanatban mégsem fog pályára lépni, nem tudom mi történt...
  • LasCar16
    Gattuso-Seedorf-Strasser kp, Nesta és Ibra visszatérnek, Robinho fog kezdeni irányítóként, Zlatan társa elől Pato lesz.. ennyi a biztos.

Abbiati-Abate-Nesta-Silva-Antonini-Gattuso-Strasser-Seedorf-Robinho-Ibrahimovic-Pato kezdőt tippelek
  • Redbull756
    Milan - Udinese keret:

Amelia, Roma, Di Fabio (50), Abate, Antonini, Bonera, Montelongo, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes, Gattuso, Merkel, Seedorf, Strasser, Cassano, Ibrahimovic, Oduamadi, Pato, Robinho

Sérültek: Abbiati, Jankulovski, Nesta, Zambrotta, Boateng, Flamini, Pirlo, Inzaghi

Eltiltott: Ambrosini
  • paly90
    pfff annyi erővel megvehetnénk Air Sándort is..:D:D
    olcsóbb is lenne talán:D:D
  • szucsy89
    Amaurit (omg) néztük ki Pippo helyére, legalábbis ezek a pletykák... Isten őrizz...
  • Redbull756
    Most úgy néz ki, hogy Gattuso és Nesta tudnak majd játszani, Abbiati viszont nem.
  • Redbull756
    Ambro kisárgázta magát, ugyh ő igyse úgyse játszana..
  • LasCar16
    állítólag Gattuso térde is megsérült de talán össze tudják drótozni a következő meccsre, valamint Ambronak is fájdalmai voltak, plusz.. Abbiati sérült meg nem tudni h vasárnap tud-e játszani, Nesta kezelése jól halad nála is kérdéses az Udinese elleni meccs, ki ne hagyjam Zambrottat aki antroszkopiás beavatkozáson esett át , felépülési ideje 3-4 hét ... ez elég jó hír, főleg h komolynak tűnt a sérülése
  • Redbull756
    Strasser, mint csatár?:)
  • paly90
    A gólt szerző Rodney Strasser a meccs után különös dolgot árult el Cassanóról. „Három nyelvet beszélek, és meg is értem az embereket, de Antoniónak egy szavát sem értem. Ennek ellenére nagyon jó barát" – mondta a 20 éves Sierra Leone-i csatár a dél-olasz csapattárs erős akcentusáról.

:D:D
    csak nehogy Cassano is hátba rúgja:D:D
  • szucsy89
    Onyewu a Twentéhez közel...
  • Palinko
    még majd lesz valami :)
  • acm689
    kikapott a Napoli, 5 pont az előnyünk a tabella élén! csak így tovább!
  • Nuno88
    Nagyon kellett ez a gól! Cassano gólpassz :)
    Remélem ez a Strasser gyerek beválik :)
  • limperatore
    a kis buzi :D:D:
  • Redbull756
    Cassano:D:D
  • Redbull756

• paly90
    gondoltam:)
  • Mor3llo
    Jójó, én is csak poénkodtam :)
  • paly90
    nem úgy értettem hanem úgy hogy ilyen esetben a támadó csapatot kell támogatni(inkább volt egyvonal mint les,meg amúgyis ezt nehéz kiszúrni szabad szemmel)
  • Mor3llo
    A kis les is les...
    Támadó, olasz foci:DAS:DA:SD
  • acm689
    este Napoli-Inter, kinek drukkoltok? én egy döntetlennek :)
    amúgy a Lazio döntetlent játszott, így nekünk 39, nekik 34 pontjuk van jelenleg, Napoli az esti meccs előtt 33-al 3.
  • paly90
    kb 20 centi volt az a les vagy még annyi se:D
    támadófocit kell támogatni tehát egy ilyen belefér:D
    nem úgy mint a 2-3 méteresek:D
  • acm689
    győőőőzelem! 2011 első győzelme, szép volt! igaz lesen volt Strasser, de gól az, amit a bíró megad, szóval nyertünk és kész :) Ambro eltiltás miatt nem játszhat majd az Udine ellen...
  • paly90
    basszus nem is tudtam h meccs van...
    kapcsolgatok azt látom megy....kb 1 perc múlva Cassano gyönyörű labda, Strasser gól:D
  • acm689
    Cassano gólpassz STRASSER góóóóóóóóóóóóóóól!!!!!! :DDD
  • DONGUBA
    ha tudod ertelmezni kulon mondatban irtam a nyugdijastabort a kozeppalyankra ertettem seedorf ambro gattuso..merkel kicsit dob rajtuk:)
  • WuFraZselic
    tehát "fasszano" nyugdíjas
  • acm689
    Pukást sem tiszteled? ő már nem is él...

a meccsről: 0-0 a félidőben, én nem vagyok elégedett... A Cagliari letámad, nincs egy értelmes támadásunk, mindig elveszítjük a labdát. javulni kell különben baj lesz!
  • DONGUBA
    kuss pusztulsz gurulsz innen
    mit tiszteljek ezeken a nyugdijasokon?
    ennyi erovel 5 ev mulva is tisztelem majd oket mert itt fognak megrohadni