36663
-
#29450 jó nagy fos ez a meccs -
#29449 Yepes viszont kurvajó, jobb mint Nesta az utóbbi időben -
#29448 Emanuelson kurvára nem védekezik középpályán se, hát akkor mit csinálna védőként... -
#29447 jó lenne nyerni -
#29446 Bonera nem tetszik nekem ott középen :/ -
paly90 #29445 középpálya tetszetős:)
Forza Milan! -
#29444 Oddo mostanában jó, Bonera helyett lehetne Sokratis, Antonini meg Antonini.. -
#29443 Oddo, Bonera, Antonini remélem a kpálya és a csatárok megoldják.. -
#29442 MILAN: Abbiati, Oddo, Bonera, Yepes, Antonini, Flamini, Thiago Silva, Emanuelson; Robinho, Pato, Ibrahimovic
LAZIO: Muslera, Lichtsteiner, Biava, Dias, Radu; Gonzalez, Ledesma, Brocchi, Hernanes, Sculli, Kozak -
#29441 most mi bajod, jött Legrottaglie -
#29440 már a múltkor is, aztán mégse:D -
#29439 Elvileg a Chelsea megszerezte Luizt :/ -
#29438 Boateng meg Nesta visszatérhetne minél előbb :// -
#29437 (Boateng a Gazzetta szerint a 26. fordulóra térhet vissza.)
Allegri kijelentette a sajtótájékoztatóján, hogy Abate nem épült fel, egyedül Flamini az aki visszatért a csapathoz.
Legrottaglie viszont részt vett a csapat délutáni edzésén. -
#29436 Sérültjeink állapotáról egy lista:
Abate, Strasser és Flamini térhet vissza a hét folyamán. Február közepéig: Amelia, Gattuso, Pirlo és Seedorf. Február végefelé Nesta és Zambrotta. Inzaghi szezon végéig kidőlt :(. Ambrosini vizsgálatok alatt és Boateng bizonytalan idő múlva térhet vissza. -
#29435 A keret.
Kapusok: Abbiati, Roma
Védők: Antonini, Bonera, Didac Vilà (n.35), Jankulovski, Legrottaglie (n.66), Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes, Calvano (n.54),
Középpályások: Emanuelson, Flamini, Merkel (Na ez elég vérszegény..:S )
Támadók: Cassano, Ibrahimovic, Oduamadi, Pato, Robinho.
Sérültek: Amelia, Abate, Nesta, Zambrotta, Ambrosini, Boateng, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Strasser, Inzaghi.
Eltiltott: Van Bommel. -
#29434 Milan - Lazio keret:
Abbiati, Roma, Antonini, Bonera, Didac Vilà (n.35), Jankulovski, Legrottaglie (n.66), Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes, Calvano (n.54), Emanuelson, Flamini, Merkel, Cassano, Ibrahimovic, Oduamadi, Pato, Robinho.
Sérültek: Amelia, Abate, Nesta, Zambrotta, Ambrosini, Boateng, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Strasser, Inzaghi.
Eltiltott: Van Bommel. -
#29433 mit kell itt parázni Legro, Van Bommel azért jött hogy jobban bírjuk a több frontos harcot, idén úgy tűnik hogy a kupát is komolyan vesszük, és még persze ott van a BL, soha ne mondd hogy soha, ha a megfelelően tartalékolunk akkor akár egy nagyon szép szezonunk is lehet, ha az új spanyol srác beválik baloson, Nesta felépül, Seedorf helyett Cassano nyomja irányítóban és a kpályán is mindenki bevethető lesz akkor a Bl-t sem kell temetni -
#29432 Amiből minden egyes percet magáénak érezhet ... :) -
#29431 nyerni egy olasz bajnoki címet :DD -
#29430 akkor mégse hülyültek meg annyira kopaszék, NSO (milyen hiteles oldal) 2 évet írt... -
#29429 Ha ez az igaz, akkor nem értem legrot, most egy fél évre minek megy el? -
#29428 Legro csak fél évre jön eszerint. -
#29427 több meccs a tv-ben, több pénz -
#29426 köszi a választ! elég fura! -
paly90 #29425 valószínű:D:D:D -
#29424 Akkor nincs mese, a kezdőbe jön :D:D -
paly90 #29423 lehet hogy még az se:D
cserének ott van Papa és Yepes -
#29422 Mégis le fogjátok igazolni.
Cserének nagyon jó szerintem, én nem engedném el, de szerintem menni akar. Más kérdés, hogy nálatok is csere lesz :) -
paly90 #29421 nem bántásból, de ha nálatok nem fért be akkor nálunk se fog....
nem látom értelmét, na mind1 -
paly90 #29420 nem értem hogy miért....
ha valaki meg tudja nekem mondani ennek az igazolásnak az okát az tegye meg:D
köszönöm:D -
karajjj #29419 azért, hogy kedden, szerdán és csütörtökön is legyen 20:45-ös meccs -
#29418 jól látom, hogy kedden este játszunk a Lazioval? van ennek valami magyarázata? miért nem szerdán? -
#29417 elvileg 2 éves szerződést köt!! 34 évesen! ajjajjj -
#29416 Roma(37) - Oddo(35) - Legro(34) - Yepes(35) - Zambrotta(34) - Pirlo(32) - Ambrosini(34) - Gattuso(33) - Seedorf(35) - Inzaghi(38) - ?
kemény kezdő lenne? -
#29415 :D:D:D:D:DD:D: -
#29414 Öregnek öreg, de egyáltalán nem szar.
Am is öreg?? Nálatok ez nem érv az ellen, hogy ne igazoljátok le :D -
#29413 A Milan.hu már tényként közli :D -
#29412 valahol nem talaltunk szarabbat es oregebbet?
matyus jani
sebok vili
hrutka jani
:DDDDD -
#29411 reméljük nyáron megy is, de inkább primaveraból hoztak volna vkit fel addig