A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Auxerre (4-2-3-1): Sorin; Hengbart, Coulibaly, Mignot, Grichting; Pedretti, Ndinga; Oliech, Langil, Birsa; Jelen.
#acm
Aztán szerencsétlen hülye szenvedhetne a játékhiány miatt.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Abbiati, Amelia, Roma, Antonini, Bonera, Nesta, Zambrotta, Yepes, Abate, Ambrosini, Boateng, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Ibrahimovic, Inzaghi, Pato, Robinho, Ronaldinho.
Sérültek: Thiago Silva, Flamini.
Nem jelöltek : Jankulovski, Oddo, Papastathopoulos.
Gianni Rivera, az olasz futball egyik legendás játékosa úgy véli, az AC Milannak „jó szolgálatot tenne egy-két védõ".
„Hogy Ibrahimovic és Robinho érkezése bajnoki címet eredményez-e a Milannak, nem tudom. Az idény éppen csak elkezdõdött, de talán néhány védõ jót tenne, azzal együtt is, hogy az emberek hajlamosak azt gondolni, a gyõzelemhez elég, ha vannak csatárok" – nyilatkozta kedden Rivera.
A klub Zlatan Ibrahimovicot erre az idényre kölcsönvette az FC Barcelonától, majd a tervek szerint 24 millió euróért le is szerzõdteti, míg a brazil Robinhóért 18 milliót fizetett a Manchester Citynek a nyári átigazolási idõszak hajrájában.
A 67 éves aranylabdás (1969), Európa-bajnok (1968) játékos pályafutása döntõ részében a Milanban futballozott. A válogatottban 60 alkalommal lépett pályára, s négy világbajnokságon vett részt.
forrás: nso
Valószínûleg nem léphet pályára az Auxerre elleni Bajnokok Ligája-mérkõzésen Thiago Silva, az AC Milan labdarúgócsapatának brazil védõje.
Thiago Silva a Cesena ellen elveszített olasz bajnokin szenvedett vádlisérülést, valószínûleg Daniele Bonera helyettesíti a BL-ben. Jó hír a milánói piros-feketéknek, hogy Alessandro Nesta minden bizonnyal teljesen felépül a francia csapat elleni találkozóra. Az orvosi stáb még vizsgálja, hogy bevethetõ-e Kevin-Prince Boateng és Clarence Seedorf.
Princenek mi baja? Megint serulten kaptunk vissza valakit a valogatottbol? nagyon jo...
nem áll semmibõl, és sokat jelent a fordítónak, ha tudják, hogy az õ munkája.
visszatérve a Milanra, szerdán játszunk a franciák ellen?
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
www.sport-video.hu
<<Csalódottak vagyunk, ami érthetõ, amikor veszítesz. Keserûek vagyunk, de azt hiszem a legjobb dolog, amit most tehetünk, hogy elõre nézünk. Nem bátortalanodtunk el, sõt, azonnal reagáltunk.
Támadásban és védekezésben is elhibáztunk néhány dolgot. Túl sok hibát vétettünk védekezésben, nem tudtuk elég jól megakadályozni az ellenfelek megindulásait. Ahol hibáztunk, gólt kaptunk. Ismétlem, bizonyos dolgokat nem a legjobb módon hajtottunk végre mind támadásban, mind fõleg védekezésben.
Nem kezdtünk rosszul, volt néhány kecsegtetõ lehetõségünk. De tudtuk, hogy õk nagyon jók a megindulásokban, és éppen az ilyenekbõl kaptunk két gólt. Hozzásegítettük õket azokhoz a dolgokhoz, amelyeket a legjobban tudnak csinálni. Thiago Silva? Holnap meglátjuk, most várunk...
Ez a vereség jót fog tenni nekünk, mert a meccsek megnyeréséhez áldozatvállalás is szükséges. Ha nem játszunk csapatként, nem fogunk nyerni semmi fontosat.>>
Thiago Silva:
<<Az elsõ félidõ végén egy felugrás után fájdalmat éreztem a jobb lábam hajlító izmában, így inkább lejöttem, mert szerda este egy nagyon fontos meccs vár ránk. Egy kicsit aggódom, mert régóta nem éreztem már hasonló fájdalmat. Beszéltem az orvossal, holnap felmérjük az állapotomat, de õ azt mondta nekem, hogy a részletes eredményre hétfõig kell várni. Remélem, hogy játszhatok az Auxerre ellen, de elõbb jól fel kell mérni az állapotomat az orvosi csapattal. Mindenesetre bizakódó vagyok a BL meccsel kapcsolatban.
A meccsrõl annyit mondhatok, hogy kicsit túl nagy nyugalommal mentünk ki a pályára. A gyõzelemhez szükséges, hogy változtassunk a hozzáállásunkon. Ezen az estén a Cesena ellen az elsõ 5 perc folyamán túlságosan nyugodtak voltunk, szerdán másféle módon kell kimennünk a pályára. Kár...csalódott vagyok, mert ez egy szép este lehetett volna. Nem adtak meg két gólt Patonak, és Ibra kihagyott egy tizenegyest, amely általában nem szokott neki gondot okozni. Reméljük, hogy a szerda este egy szép este lesz, ellentétben a maival.>>
acmilan.com
If we don’t play as a team, we won’t win.’
#acm
Most szinte mindenki támadott, alap esetben ez nem is lett volna baj, egy most feljutó Cesena ellen, akit le tudunk védekezni kevesebb emberrel is...na de ki gondolta volna hogy ilyen masszív ez a csapat, biztos vagyok benne, hogy meg fognak még verni több nagycsapatot is...Ibra trükközgetett, valamint próbált passzolni de nagyrészt elakadtak a passzai + a 11es amit kihagyott, ennél jóval több kell, Patonak bejöttek nagyrészt a cselei, volt 1-2 lövése de semmi extra, Gattuso védekezett meg szervezte a játékot (WTF??), ezt nagyon gyorsan el kell felejteni, Pirlo átlagos volt Ambroval együtt, védelem meg gyenge volt nagyon...
Nem kell temetni semmit, menni kell tovább, ha az új igazolások beilleszkednek + Allegri kitalálja hogy miként tudunk a leghatékonyabban játszani velük, akkor szerintem nem lesz gond.
Na good night.
Gatta jatszatasa tenlyeg fura. 0-2 nel tenlyeg palyara kuldhette volna allegri a f4-t. Sztem dinnyo idegekkel nem birta azert hozta le...nehezen viseli a fiu ha nem ficankolhat😄 Azt is szar volt nezni h ilyen sok millio kihagyja a tizit😄 Ez egy ilyen este volt majd megtoroljak a visszavagon😊 azert nem kell meg sirva fakadni.
Robinhot viszont dicséret illeti, szépen védekezik...
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!