A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
<#nemtudom>

#acm

Nuno88
Abate - Silva csere! <#taps>

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
az a röhej h a meccs képében benne van az is h nyerünk, egy labdavesztés egy kontra +Cesena lendület és 2-0, kpálya szar eddig, Rino-t Ambro-t lefussák, Gattuson elakad az elõrejáték, egyedül Pato-Ibra néha Dinnyó és Bonera támad, Antonini védekezésben , helyezkedésben 0, azért írtam h õ is hibázott az 1. gólnál, nem ment ki az emberére, blokkolni sem akarta a beadást, zavartalanul beadhatnak mellette, meg egyszer meg is forgatták, Sokratis bizonytalan, össze kell érni még a csapatnak, úgy tûnik nem tett jót ez a két hét, ha kicsit pontosabbak lennénk meg lenne szerencsénk is akkor vezetnénk, de egy b iztos nem csak minket fog szopatni a Cesena 😊

#acm

szucsy89
Vagy ha már ez a feladat, akkor Boatengnek tuti 100x jobban menne ez, azért írtam hogy jöhetne õ...ezt a Montelongo gyereket pedig minél hamarabb be kéne építeni (feltéve ha olyan jó mint mondják), Ronaldinho mintha a pályán sem lenne komolyan, az elején volt egy lövése és annyi, mindenki trükközget mintha vezetnénk 3 góllal (még Gattuso is sarokkal adja tovább), ennek lett a vége hogy kaptunk kettõt és padlón van a csapat.
shad0w
szerintem sem volt les, ha valamit "egyvonalnak" lehet mondani, akkor ez az volt.

don't give a fuck

LasCar16
na igen, az totál egy vonal volt...

#acm

shad0w
Gattuso feladatát én egyáltalán nem is értettem. neki kéne szétosztani a labdákat középen?! értem én h bejátssza az egész pályát box-to-box, de neámmá' õ irányítson. az összes támadás rajta ment keresztül, vagyis inkább fordult vissza. pedig én nagyon bírom, talán ha csak és kizárólag a szûrésre kéne koncentrálnia és simán letenni rövid passzokkal a labdákat még hátul, mint ahogy azt mondjuk kb fénykorában is csinálta, most is jobban mehetne neki.

don't give a fuck

LasCar16
Patonak, Ibrának, Dinnyónak is volt helyzete

#acm

szucsy89
Patonak volt 1 lövése, Dinhonak is volt 1, meg voltak helyzetecskék + egy lesgól ami nagyon határon volt...
Nuno88
A Silva fejesen kívül volt helyzet?

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
védekezéssel vannak gondok, elõl meg nem ártana berúgni a helyzeteket

#acm

szucsy89
Túl nagy önbizalommal kezdtük ezt a meccset, remélem felébreszti õket Allegri a szünetben...
asszem a Cesenának is kellett volna egy topik <#hehe>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

shad0w
nagyon szépen és hatékonyan kontráztak, volt összesen kb 3 helyzetük. pedig a védelemtõl eltekintve nem játszik rosszul a milan. eleinte még Ibra szimpla jelenléte is mintha plusz önbizalmat adott volna a csapatnak, aztán ez mostanra kevésbé látszik 😛

don't give a fuck

szucsy89
Gatta helyett Prince, Dinho helyett Ronbinho jöjjön be!

Gattuso támadó középpályást játszik, ez miafaszom?? Ambrosini egyedül aki védekezget, mindenki támad...2.gólt ebbõl kaptuk, elsõ meg Papáé volt.
LasCar16
ja meg le kellene szállni a földre, remélem Allegri helyre rakja a srácokat, Boateng be, Ambro le...

#acm

LasCar16
jó lesz a 2. félidõ, Antonini, balon eddig lófasz ott futnak el állandóan.. monjuk Papa is lemaradt az elsõ gólnál, remélem fordítunk 😛

#acm

limperatore
szücsy az 5:0-s tipped bejöhet még 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Palinko
jah védelem megint kempingelt. nevetséges
Nuno88
Ez a görög eddig lóf@sz...

szucsy89
Nem hiába hiányoltam én Nestát meccs elõtt...
shad0w
2-0 ...

don't give a fuck

Nuno88
Ez a Cesena nagyon hajt, kellemes kis csapat. DE NYERNI KELLENE!!! ÉBRESZTÕ!!!

Nuno88
Vezet a Cesena. Papas lemaradt...

shad0w
komolyan nem hiszem el.

don't give a fuck

szucsy89
köszi!
http://atdhe.net/index.html

szucsy89
Egy linket adjon már vki mert szétbasz az ideg, 2 hete várom a meccset és nincs jó link:@
Nuno88
Nincs kép a Digi Sporton! BESZAROK!

Nuno88
Olyan hangok vannak h a válogatott meccs miatt, meg hogy késõn ért vissza. Nem tudom, remélem nem csak csere ember lesz a nyugdíjasok mellett.

LasCar16
de mééér Rino, mérnem Prince?

#acm

Nuno88
MILAN: Abbiati; Bonera, Sokratis, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Pato, Ibrahimovic, Ronaldinho.

acmilan.com

Nuno88
Telt ház lesz az esti meccsen.

láttam párszor játszani,sztem nagyon jó.
ballébas, ha jól emlékszem olyan Kaka típus

szucsy89
"- A Milan nagyon erõs most az átigazolási piacon. Az igazi nagy cél a prisofeketék számára, hogy januárban megszerezzék Paulo Henrique "Gansót"- mondta a szakértõ. Hozzátette: azért merült fel Ganso neve, mert Ronaldinho szerzõdése hamarosan lejár, és még nem hosszabbította meg.

Errõl a Ganso gyerekrõl mit tudtok? Elvileg Neymar mellett a legnagyobb tehetségnek tartják...
LasCar16
Flamini sérült, remélem Rino helyett Boateng játszik..., mondjuk eddig egy elõzetes kezdõcsapat hírdetés sem jött be ,ezek mind firkász találgatások

#acm

DONGUBA
kozeppalya inkabb pirlo boateng flamini

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Nuno88
Legyen, várom már az esti meccset! 😊

acm689
nem kell mohónak lenni, majd beáll a második félidõre

DONGUBA
Robinho miert nem jatszik?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
mar most mehetett volna....alibizik mar

Redbull756
Várható kezdõcsapatok:

Cesena: Antonioli, Ceccarelli, Van Bergen, Pellegrino, Nagatomo, Appiah, Colucci, Parolo, Schelotto, Bogdani, Giaccherini.

Milan: Abbiati, Bonera, Papastathopoulos, Thiago Silva, Antonini, Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Ronaldinho, Pato, Ibrahimovic.

szucsy89
intert mindenki utálja köztudott😄
inter? 😮
LasCar16
Olasz jelentések arra utalnak, hogy az AC Milan 34 éves veterán futballistája, Clarence Seedorf januárban távozik, és a Los Angeles Galaxyban folytathatja.

Seedorf a Milan 34 éves középpályása januárban elhagyhatja a Rossonerit. A holland játékost már többször szóbahozták a Los Angeles Galaxyval, és az úgyszintén amerikai élvonalban szereplõ New York Red Bullsal. Azonban az arab Al-Ahli is szeretné soraiban tudni a Milánóból elvágyódó Seedorfot.

Seedorf a Milan egyik legjobb játékosa volt a tavalyi szezon során. Allegri egyértelmûen marasztalná, viszont a holland már saját maga is utalt a távozásra. Seedorf várhatólag a Real Madrid és az Ajax elleni Bajnokok ligája mérkõzést követõen távozik.

A 34 éves világklasszis holland 2002-ben igazolt a Milanba a városi rivális Intertõl, és több mint 252 mérkõzésen lépett pályára. Sajnálatos módon viszont kihagyja a Cesena elleni találkozót.

Forrás: rossoneriblog.com

#acm

LasCar16
A Barcelona a legnépszerûbb csapat
2010.09.11. 10:33

A Sport spanyol napilap legfrissebb felmérése alapján, az FC Barcelona rendelkezik Európában a legtöbb szimpatizánssal.

A katalán sztárcsapatért 57,8 millióan szorítanak szerte a világon, ami magasan a legtöbb, a többi klubhoz képest.

A képzeletbeli dobogón a Barcát a rivális Real Madrid követi, majd következik a Manchester United, a Chelsea, a Bayern München, az Arsenal, a Milan és a Valencia.

Szeretett csapatunk, 18,4 millió drukkerrel rendelkezik jelenpillanatban.

Íme a legnépszerûbb futballcsapatok névsora illetve sorrendje:

1. Barcelona Spanyol 57,8 millió szurkoló
2. Real Madrid Spanyol 31,3 millió szurkoló
3. Manchester United Angol 30,6 millió szurkoló
4. Chelsea Angol 21,4 millió szurkoló
5. Bayern München Német 20,7 millió szurkoló
6. Arsenal Angol 20,3 millió szurkoló
7. Milan Olasz 18,4 millió szurkoló
8. Valencia Spanyol 16,5 millió szurkoló

#acm

szucsy89
Akkor semmi gáz...így már okés😊
Redbull756
Nesta és Seedorf állapotáról:

- Nestának nincs különösebb problémája, de most jobbnak láttam õt kihagyni, azért is, mert kezdõdnek a BL küzdelmek is. Számos remek játékosunk van, akik képesek helyettesíteni bárkit. Seedorf külön edzett, és rá is igaz az elõbbi megállapítás. Mind a ketten kimaradnak a keretbõl.

szucsy89
Goalkeepers: Christian Abbiati, Marco Amelia, Flavio Roma;

Defenders: Luca Antonini, Daniele Bonera, Marek Jankulovski, Sokratis Papastathopoulos, Thiago Silva, Gianluca Zambrotta;

Midfielders: Ignazio Abate, Massimo Ambrosini, Kevin-Prince Boateng, Gennaro Gattuso, Andrea Pirlo, Rodney Strasser;

Forwards: Zlatan Ibrahimiovic, Filippo Inzaghi, Nnamdi Oduamadi, Alexandre Pato, Robinho and Ronaldinho.

Nesta hol van már megint? <#wilting>