A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
jah, akkor fail😄

hánykor lesz a meccs??
Supra...
itt a környékünkön van csak azt hiszem(Siófok)

szucsy89
melyiknél?
17.e óta a mi kábelszolgáltaonknál is van DigiSport,szóval tudom nézni😊
3-0-t tippelek

acm689
de jó egyeseknek 😊 nekem marad a stream.
mikor kezdõdik a meccs?

Nuno88
Gyõzni gyõzni gyõzni!!!
A Digi adja szóval látom, király!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

DONGUBA
csoro onyewu sose jatszik

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

A Rossoneri kerete a holnapi mérkõzésre:
Kapusok: Abbiati, Amelia, Roma
Hátvédek: Antonini, Bonera, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes
Középpályások: Abate, Boateng, Gattuso, Pirlo, Seedorf
Csatárok: Ibrahimovic, Inzaghi, Oduamadi, Robinho, Ronaldinho

Sérültek: Oddo, Ambrosini, Flamini, Pato
Nem lettek behívva: Jankulovski, Montelongo, Onyewu, Strasser
szucsy89
támogatom
LasCar16
Allegri: Flamini + Boateng kp

4-3-3 ( Flamini,Pirlo,Boateng) 4-2-3-1 ( Flamini + Boateng)

csak ugyebár a francia nem épült még fel

#acm

Sztem direkt csinalja😄 valszeg ilyenkor elkuldik 1 honapra welnesselni ahelyett h kapna egy algopirint aztan csokolom😄
Vicc mar h 20 eves es llyen serulekeny.

LasCar16
aztán megint mire formába lendül

#acm

acm689
Pato volt már idén (a nyári szünetet leszámítva) 1 hónapnál hosszabb ideig egészséges??

Redbull756
Na akkor Robinho bizonyíthat.

szucsy89
AC Milan: egy hónap kihagyás várhat a meghúzódott Patóra

Egy hónapos pihenõre kényszerülhet Alexandre Pato, az AC Milan labdarúgócsapatának brazil klasszisa, aki az Auxerre elleni BL-csoportmérkõzésen sérült meg.

Pato izomhúzódást szenvedett, csütörtök délelõtt vizsgálják meg a Milan orvosai. A stábnak Massimo Ambrosini is munkát ad, a védekezõ középpályásnak térdfájdalmai vannak.

NSO
áhh csak amilyeneket szokott😄 sot ez kifejezetten fapadosnak szamit😄

Ronaldinho milyen gólpasszt adott, te atyaúristen

szucsy89
„Tetszett a türelem, amit a csapat tanúsított. Az Auxerre megnehezítette a dolgunkat, de szerencsére sikerült megtörnünk az ellenállását. Még az út elején járunk, az elsõ félidõben nem a legjobbunkat nyújtottuk, de ez nem is könnyû, ha az ellenfél nem ad területet. Kivártuk a megfelelõ pillanatot, és megnyertük a meccset” – nyilatkozta a Milan edzõje, Massimiliano Allegri, aki elõször ült Bajnokok Ligája-mérkõzésen a kispadon.

NSO
Nah hoztak a fiuk a kotelezot. Azert itt az auxerre ellen is megmutatkoztak a hibak. Latszik hogy a fogyatekos kp miatt verzik el a vedelem is. kp nem tud szûrni, rogton mennek a kontrak a szelso vedok nem ernek vissza a ket kozepso vedot meg ugy forgatjak ahogy nem szegyenlik. Az Oszer vezethetett is volna..egy passzon mulott. A szelso vedokkel valamit kezdeni kell... nagyon belevannak epitve a tamadasokba holott f4 el ez nem lenne indokolt. egy egy eladott labda utan mindig a ket kozepsovedo talalja magat szembe minimum 3 tamadoval. Emberhatranyban silva meg nesta sem tud mit kezdeni.
Mar mindenki tudja, hogy ha Milan, akkor kontra jatek. Az szerencse h a nagyobb csapatok elvbol nem ezt jatszak, de a kiscsapatok meg siman belgyalazzak a teamet ezzel a taktikkal.
Zlatan latom jol bekonfiguralta a stoplist Strasser hatan😄 Azt az embert se lesz egyszeru megnevelni.

szucsy89
elsõ képen kellett volna vkinek hátbarúgni😄😄SA😄:SA😄
Redbull756

Palinko
jah még a végén lesz valami 😊
na, ez megvan.. jóccakát 😄
acm689
na vége, 2-0 nem volt semmi a vége felé már a meccs! Ibra megkezdte a gólgyártást, csak így tovább!

szucsy89
Ha kicsit jobban összeszoknak a fiúk, és ezek a sarkazgatások (Ibra és Dinho részérõl) emberhez is eljutnak, akkor szép gólok születhetnek...Seedorfot le kellett volna hozni, szvsz elfáradt már a végére, mondjuk nem is nagyon volt a padon senki akit be lehetett volna hozni helyette, Flamini remélem mihamarabb felépül.
LasCar16
viszont amikor Binho benne van a tili-toliban az See-nek is kóser 😄 szép akció volt

#acm

szucsy89
Dinho földön fekve milyen passzt adott😄
LasCar16
ami feltûnik még nagyon h Robinhonak nem nagyon akarnak passzolni, se See se Dinnyó, Prince meg ma bizonyította hogy hasznosabb mint Ambro, See lassú, de nem bántom, ez tény, felépül Flamini akkor még jobbak leszünk, bennünk van már a gól csak még nem érett össze a csapat, Ibra meg mi a faszt sarkazik annyit, nem a Barcában van 😄 nem értik meg még annyira egymást 😄

#acm

szucsy89
Prince mit hagyott ki...hát elkezdtünk szépen játszani😊
ott a második......
LasCar16
Zlatan ismét 😄DDDD na mondtam én h csak egy gól kell 😄DDD

#acm

szucsy89
Hát úgy néz ki hogy 1 gól kellett hogy beinduljunk😄
szucsy89
Prince nálam meccs embere, direkt nézem, eddig nem volt rossz megmozdulása, mer cselezni, lõni, jól passzol...gecijól tolja...a többiek szarok továbbra is😄
végreeee... istenem de kelleett már
LasCar16
na ottvan IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

#acm

szucsy89
ZLATAN!
LasCar16
hát kurvára nem megy a csapatnak a játék

#acm

LasCar16
egy normális linket dobjon már valaki mert már a 4. stream hal meg..

#acm

pato - robinho csere
LasCar16
nem vagyunk rosszak inkább erõtlenek, bennünk van a gól csak kurvára nem akar jönni 😄 szerintem egy gól kell és beindulunk

#acm

Palinko
szerintem is szarok vagyunk, eddig csak a szurkolókra nem lehet panasz.
látszik védelemben nesta, de egyedül még így is kevés durván lekontráznak minket. támadásban meg kedvencem ismét szerepel a félpályáról való indítások....
félidõben be a "fantasztikus négyes"!! nem vagyunk rosszak... nyerni kell
szucsy89
félidõ 0-0, szarok vagyunk.
LasCar16
Boateng be meri vállalni a cseleket, ez jó, viszont az nem h simán lekontráznak minket, ha nem önzõ a francia akkor vezet az Auxerre

#acm

lejön ambro, megy be kevin-prince...
szucsy89
jön is Prince helyette
Redbull756
Én itt nézem.

ambro le fog jönni szerintem... nem birja sztem a térde... nagyon furcsán járkál, kerüli a labdát..
szucsy89
vki egy másikat mert ez nekem akadozik?