36663
-
#29490 Oddo nem veszi észre hogy nem tud beadni???????? -
#29489 volt pár helyzetünk, gól szép volt, uraltuk a meccset bár talán ennyire nem szabadna a kapuhoz engedni a Genoa-t, kapott gólnál nekem az tűnt fel h Bonera rosszul helyezkedett ezért tudott helyzetbe kerülni Floro Flores, ergo én az ő nyakába varrom... -
#29488 Kár a kapott gólért. :S Meg amiket elpuskázott a csapat -
#29487 1-1 a félidő -
#29486 darálóóó! :D -
#29485 az középpálya :D -
#29484 Genoa-Milan streamek
-
#29483 GENOA: Eduardo; Mesto Dainelli Kaladze Criscito; Konko Kucka Milanetto Rossi; Floro Flores Destro.
MILAN: Abbiati; Oddo Thiago Silva Yepes Bonera; Gattuso Van Bommel Flamini; Robinho; Ibrahimovic Pato. -
#29482 http://www.acmilan.hu/2011/02/06/ganso-szive-mar-a-milane-lamelara-nemet-mondunk/ -
#29481 ÁMEN! -
#29480 acmilan.hu-ról:
"Ganso-t kérdezték az újságírók a Barca és a Real érdeklődéséről. Ő azt mondta egy álma van, mégpedig az, hogy a Milanban játszhasson! Mindezt láthatjuk videon is!
99,99% az esély júniusi érkezésére."
-
#29479 Nah, kezd rövidülni az a hiányzó lista... azért Prince minél hamarabb felépülhetne :/ -
#29478 Genoa - Milan keret:
Abbiati, Amelia, Roma, Antonini, Bonera, Didac Vilà, Jankulovski, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Merkel, Seedorf, Van Bommel, Cassano, Ibrahimovic, Pato, Robinho.
Sérültek: Abate, Legrottaglie, Nesta, Zambrotta, Ambrosini, Boateng, Strasser, Inzaghi. -
#29477 Pirlo és Boateng is közel a visszatéréshez,
Ambro sérülése pedig elég súlyos, előreláthatólag 2 hónapot kell kihagynia.. -
#29476 bebaszna ha tök utolsó ellen nem nyernénk...bár a bari az mindig sunyi csapat volt ellenünk
hétvége lesz kemény -
#29475 ilyenkor szoktak nyerni :D -
#29474 Napoli kikapott, Juve kikapott, Roma x-elt, Udinese szintén... ha az Inter is botlani fog akkor jól is jöttünk ki ebből a fordulóból... -
#29473 Következő meccsen visszatérhet Gattuso, Seedorf és ugye van Bommel... uhh azért egy Gatta-Flamini-Bommel középpálya kemény lenne :D -
laca70 #29472 Már a Sampdoriával játszott :(
-
#29471 Cassanot nem neveztük a BL-be (pedig úgy volt már múltkor, hogy mégis játszhat)... -
#29470 Bonera és Legro is kórházba került... hihetetlen, nem maradt védőnk... favágó Lazio -
paly90 #29469 Ibra kapufáinál a szívinfarktus kerülgetett....
na mind1, végülis nem olyan rossz ez az eredmény,nincs ok pánikra
Emanuelsonról annyi h nem volt ő olyan rossz meg ha azt nézzük h ő nem belső középpályás, és most valami olyasmit játszott -
#29468 Ja, még annyit, hogy ilyen szar szélső játékkal mint ami nekünk van, csoda hogy így állunk... Oddo ma gondolkodás nélkül adta be a labdákat, persze, hogy nem lett egyikből se még helyzet sem, Antonini meg nulla... igaz ma védekezésben nem hibáztak, de ma már alap, hogy a 2 szélső védő feljöjjön és segítse a támadásokat főleg ilyen betömörülő csapat ellen (azért szégyen, hogy a 3. helyezett végig védekezte a meccset), ez nálunk hiányzik, a 3 támadótól várjuk elől hogy valamit villanjanak. Én ezt a Vila gyereket megnézném minél hamarabb, bár ezt mondogattuk Montelongora is, és mi lett belőle -
#29467 de lehet most verjük roma-juve-inter triót :p -
#29466 xeltünk a lazioval idegenben is, a játék képe nem volt annyira rossz, simán nyerni kellett volna, Legrot sajnálom mert nagyon jól tolta, úgymint Yepes... Patoval nem tudom mi van, Emanuelson meg... nekem rajta ment el a meccs, 2 ziccert is kihagyott, mezőnymunkát és védekezést meg nem mutatott, kurvajó igazolás volt -
#29465 ja csak egy rangadót nyertünk meg eddig, Merdát vertük Roma,Juve vereség, Lazió iksz, még a Napoli elleni győzelmet lehet komolyan venni -
#29464 nem annyira rossz ez a döntetlen. ha hozzuk a kis csapatok elleni meccseket, nem lesz gond! Ibra dupla kapufája nem volt semmi :D -
#29463 0-0 rém gyenge ez a Lazio egész meccsen sünt nyomtak, nekünk meg semmi nem jött össze, Fortuna meg bassza meg! -
#29462 hát nincs igazság -
#29461 ilyen mákos csapat mint a lazio... ha nem nyerünk nincs igazság (fociban nincs tudom:D) -
#29460 annyira nyomunk h Ledesma összeesett mert levegőt kell vennie... -
#29459 gólvonalról tisztáznak, ez nem igaz már... -
#29458 nemlesz ezígy jó:S:D -
#29457 na ja de utána Flamini a ziccert Muslera kezébe passzolta -
#29456 szívinfartktus nemszomszédbarát felkiáltással vegyítve:D -
#29455 Ibra dupla kapufa bal jobb ... -
#29454 megint megy a hülyeség:Dmindig elveszi Allegri a kezdővel a kedvem:D -
#29453 na Legro mit tud, behalnék ha fejelne egy gólt :D -
#29452 Egri el ne aludjon a stúdióban ... :/ -
#29451 nincs itt baj védekezésben Silva besegít, Patonak annyira megint nem megy, Yepest lehet hátul kiemelni na meg Flaminit középen, elől pontatlanok vagyunk Binho eltűnt a félidő második felében, Urby pedig belső kp-t játszik, szélen jobban menne neki viszont támadásban lendületes volt egy jó beadása és ha a lövése bemegy akkor no comment, szerintem ha Cassano jön Pato helyett akkor megnyerjük, kellene egy hatalmas zsuga és a megnyugtató vezető gól, nincs benne az a játék képében hogy ma itt a Lazio pontot szerez