36663
  • paly90
    Seedorf gól:D:D
  • acm689
    SEEE GOOOOOOOOOOOL
  • Nuno88
    MILAN: Abbiati, Oddo, Nesta, Thiago Silva, Antonini, Gattuso, Van Bommel, Merkel, Seedorf, Ibrahimovic, Cassano.

PARMA: Mirante, Gobbi, Lucarelli, Paci, Zaccardo, Valiani, Dzemaili, Candreva, Giovinco, Amauri, Crespo

Mi az anyámnak vettük meg Didac-ot ha nem játszik? Antoninit kell megint nézni...
  • Nuno88
    Ősszel Pirlo mekkora gólt vert nekik...
  • szucsy89
    http://milan.blog.nepsport.hu/archives/2011/02/12/Sonkaszeleteles/
  • Nuno88
    Ezt a mai meccset nagyon fontos lenne h győzelemmel zárjuk. Kedden meg BL, nekem fontosabb lenne most egy Scudetto, szóval ha most kiesünk a BL-ből engem az se érdekelne. Scudetto plusz Olasz Kupa és elégedett leszek :D
  • LasCar16
    ja és hivatalosan bejelentették hogy 6 hétig nem játszhat
  • LasCar16
    ja... most a térde ficamodott ki, úgy tűnik megviselte az új kínált szerződés, lehet hogy szétrúgott egy Interest :D
  • szucsy89
    LOL bazdmeg, úgy volt hog Pirlo már visszatér, erre megint lesérült
  • Redbull756
    Milan - Parma keret:

Abbiati, Amelia; Antonini, Didac Vilà, Jankulovski, Legrottaglie, Nesta, Oddo, Papastathopulos, Thiago Silva, Yepes; Emanuelson, Flamini, Gattuso, Merkel, Seedof, Van Bommel; Cassano, Ibrahimovic, Pato, Robinho.
  • Redbull756
    és Modric se lesz elvileg
  • LasCar16
    Allegri nyilatkozott a MilanNews.Tv-nek:

Mister, sokan krízisről beszélnek, de itt Milanelloban minden nyugodtnak tűnik. Most fontos, hogy a lelki dolgok is kezelve legyenek.

"A bajnokság még nagyon hosszú: tudtuk, hogy az Inter vissza fog térni a Scudettoért folytatott harcba, és nem szabad megfeledkezni a Romáról és a Napoliról sem, akik remek pillanatokat élnek meg. Fontos, hogy koncentráltak maradjunk, azért is, mert több forduló óta a bajnokság élén állunk és nem véletlenül, hanem megérdemelten."

Ön szerint melyik meccs lehet a fordulópont, ahonnan már nem lesz visszaút?

"Úgy gondolom, hogy ezt nehéz most megmondani, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy keményen dolgozzunk, és folytassuk azt a munkát, amit július 20-án elkezdtünk. Sok fontos meccsünk van a bajnokságban, mint ahogy a BL-ben és az Olasz-Kupában is, tehát jobb koncentráltnak maradni, és nem szabad arra gondolni, hogy mit mondanak és csinálnak a többiek."

Cassano egy fontos láncszeme a csapatnak, de a jó kezdés után, most kicsit visszaesett. Ön szerint mikor láthatjuk újra az igazi Cassanot?

"Cassano egy hosszú kihagyásból érkezett, így elkerülhetetlen volt, hogy ne essen vissza a teljesítménye. Kezdetben többet is tett, mint amit vártunk tőle, most keményen és jól dolgozik, és hamarosan újra formába lendül."

Boateng nagyon jól testesíti meg azt a trequartistát, akit ön keresett. Mennyire nehéz elviselni az ő hiányát?

"Boateng ezidáig nagyon jó teljesítmény nyújtott, de vannak más játékosaink, akik képesek játszani azon a poszton: pl Seedorf és a fiatal Merkel."

Ön nagyon hisz a fiatalokban: ezzel új arcot adván ennek a Milannak.

"Egyrészt megérdemlik, másrészt pedig kényszerből is muszáj vagyok játszatni őket. Teret nyertek maguknak a fiatal játékosok, és úgy gondolom, hogy ez egy pozitív dolog a Milan utánpótlás bázisának is."

A kemény középpályájával a Milan kiváló eredményeket ért el: ez azt jelenti, hogy hatásosabb egy erőteljesebb középpályával pályára lépni?

"Pirlo nagyon sok meccset kihagyott, és néhány játékos olyat tulajdonságokkal rendelkezik, amelyekre a fontos meccseken most leginkább szükségünk van. Mindazonáltal minden játékos a hasznunkra van."

Sokan azt mondják, hogy Ibra és Pato nem alkotnak jó párost. Ön szerint melyik a legjobb csatárpáros a Milanban?

"Semmilyen probléma nincs Ibra és Pato között. Alexandre most éppen más módon játszik az elmúlt évhez képest, és aztán teljesen más típusú játékos, mint Cassano és Robinho. Ő és Ibra ugyanúgy képesek kiegészíteni egymást, de teljesen normális, hogy kicsivel több időre van szükségük, hogy összecsiszolódjanak."

Apropó Ibrahimovic: ő nélkülözhetetlen része ennek a Milannak. Létezik Olaszországban olyan játékos, mint ő?

"Nem létezik Olaszországban ilyen játékos és a világon sem. Messivel egyetemben, minden kétséget kizáróan a legerősebb: van karaktere, elszánt, és idén több alkalommal is eldöntött meccseket. Mindazonáltal különösen fontos, hogy a csapat úgy folytassa a munkát, ahogy ezidáig tette: hatalmas motiváció és a győzelmi vágy vezérelje őket!"

Mit gondol Ronaldinhoról? Egy elvesztett fogadás volt?

"Az ő távozásával az olasz foci elvesztett egy nagy bajnokot. Egy csapatban, mindazonáltal meg kell tartani az egyensúlyt, és mindannyiunknak motiváltnak kell lennünk. A többi játékos karakterisztikája miatt sem tudta Ronaldinho a legjobbját nyújtani, és amikor játszott, akkor néhány nehézséggel találta szemben magát. És aztán az ő szabad választása volt, hogy visszatér Brazíliába."

Tehát akkor nem kirúgásról van szó?

"Egyáltalán nem, azért sem, mert amikor játszott, elképesztő dolgokat művelt, amit a többiek nem tudtak véghezvinni."

Térjünk vissza Ibrához: nemrégiben a svéd elismerte, hogy fáradt. Mit gondol erről?

"Napi kapcsolatban vagyok Ibárval, gyakran beszélek vele. Normális dolog, hogy fáradt, mert rengeteg meccset játszott, és soha nem volt olyan hete, hogy pihenni tudjon, de én úgy gondolom, hogy az ő fáradtsága inkább mentális, mintsem fizikai."

Kevesen említik a Napolit, amikor a scudettoért folytatott versenyről beszélnek. Egyre kiválóbb eredményeket érnek el, és csak 3 pontra vannak tőlünk.

"A tabella élén jelenleg mi állunk, de a Napoli remek eredményeket produkál: megtalálták azt a nyugalmat, ami hosszú idő óta hiányzott, köszönhetően annak, aki felépítette a csapatot és az edzőnek."

A Juventus kezd magára találni, ami köszönhető Matri érkezésének is, akit ön nagyon jól ismer.

"Decemberben a Juve volt az igazi vetélytársa a Milannak, aztán egy nehéz időszakon mentek keresztül, ami elsősorban a sok sérülésnek volt köszönhető. Matri nagyon sokat javult, és megérdemelt már egy nagy lehetőséget."

Hanyasra értékelné a Milan téli átigazolási szezonját?

"És 9-esre értékeltem, de hiábáztam, mert Galliani 10-est adott nekem, és ő ügyesebb volt, mint én, így az én szavazatom 11. Berlusconi és Galliani remek munkát végzett."

Az elnök úr még most is naponta kétszer hívja önt?

"Gyakran beszélünk a csapatról, de véleményeket is cserélünk és viccelődünk: nagyon közel van hozzám és a csapathoz, és ez egy pozitív dolog. Egy olyan személyiség, mint ő, csak jóra lehet képes."

Beszéljünk a Tottenhamről, a Milan következő BL ellenfeléről: Az angol csapat megváltozott ahhoz a csapathoz képest, amelyik legyőzte az Intert. Milyen Milan fog szembeszállni a Spurssel?

"A 3 új igazolásunkra nem számíthatunk, ahogyan Ambrora és Boatengre sem, de ugyanakkor lesznek visszatérők a sérültek közül. A rendelkezésre álló játékosok biztos, hogy egy remek meccset fognak produkálni, azért is, mert a BL meccsek mindig nagy motivációt adnak. A Milan már megszokta ezt a szintet, és nem fog hibázni."

Adriano Galliani azt mondta, hogy ön Capellora emlékzeteti.

"(Mosolyog) Ez egy kedves bók: Capello egy kiváló karriert épített fel, míg én csak 6 hónapja vagyok a Milannál, rengeteget kell még tanulnom, de nagy győzelmi vágy dolgozik bennem és remélem, hogy sikerülni fog nyerni!"

milannews.it / sport-video.hu Hardy fordítása
  • LasCar16
    elvileg Bale és VDVaart nem játszik kedden ellenünk.
  • Nuno88
  • paly90
    bízunk benne:)
  • szucsy89
    Mondjuk nyáron mehet, mert jön Ganso... ;)
  • szucsy89
    Pirlonak új szerződést ajánlottunk, természetesen kevesebb fizuval, namármost ezt ő szépen visszautasította! Nyáron valószínűleg távozik a csapattól...
  • DeerHunter01
    múltkor láttam a sport klubbon pár brazil meccset azóta semmi...
  • paj01
    ezeket a meccseket kozvetítik itthon?
  • szucsy89
    Ha jönne pl. Ganso, akkor is meg kéne tartani szundit, mert kell még1 ember aki esetleg tudja helyettesíteni ha lesérül a brazil.... most is látszik a csapaton az irányító hiánya...
  • acm689
    Milan: Pirlo nyáron távozhat, olasz és spanyol élcsapatok érdeklődnek

Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő AC Milan játékosa, Andrea Pirlo szerződése az idén nyáron lejár a piros-feketéknél. Sajtóértesülések szerint a hosszabbításról szóló tárgyalások hiányában és Adriano Galliani klubelnök fizetéscsökkentési törekvései miatt a szezon végén távozhat Milánóból.

Galliani áprilisig nem kíván Pirlo szerződésének meghosszabbításáról tárgyalni, de a jelenlegi kondíciókkal nem is lenne hajlandó erre. Sokallja ugyanis a középpályás fizetését, ami jelenleg évi ötmillió euró, ez azonban akár hétmillió euróra is rúghat a bónuszokkal együtt.

La Gazzetta dello Sport szerint Pirlo iránt a Juventus, az Internazionale, a Real Madrid és az FC Barcelona is érdeklődik.
    nso
  • LasCar16
    http://www.acmilan.hu/2011/02/07/mit-mondhat-nekunk-52-gol/
  • acm689
    Az AC Milan csapata jobbulást kívánt a vasárnap balesetet szenvedő Robert Kubicának.

Milyen rendes tőlük! Állítólag a csapat nagyon kedveli Robertet
  • horpeti
    Sok sikert neki! :)
  • DeerHunter01
    Ronaldinho tizenegyese
  • DeerHunter01
    :DDDDDDDD ASd?ASD?
  • Nuno88
    :D:D:D:D
    Antonini geroláááááj!!!
  • szucsy89

:DADSA:SAASSASD:ASSSFSDSA
  • limperatore
    :)
  • szucsy89
    menjél máshová bohóckodni, emberhátrányban kaptatok 2-t, a védelmetek nektek is egy fos
  • limperatore
  • horpeti
    ide most még talán Seedorf is befért volna. :D
  • szucsy89
    Ha hozzák ezt a meccsüket, meg a következőt a Juve ellen, akkor nagy bajban vagyunk... jól elbasztunk egy 13 pontos előnyt...
  • DeerHunter01
    érik már egy inter vereség
  • szucsy89
    Na hajrá Roma!
  • szucsy89
    Nem hittem még, hogy lesz olyan meccs mikor visszasírom Pirlot, de égető szükség van egy irányítóra...
  • paly90
    hát nem tudom mi az oka ennek a hirtelen visszaesésnek de minnél hamarabb formába kéne lendülni..
  • Nuno88
    Bajok lesznek ha így folytatjuk...
  • horpeti
    Valami hihetetlen szar volt a 2. félidő. Teljesen ötlettelen támadójáték, esetleg, ívelgetés... Nulla kreativitás. De hát ez a középpálya ennyire képes. :S
  • acm689
    lesz min javítani, ennyi döntetlent nem szabadott volna megengedni magunknak :S
    a 2. félidőben olyan érzésem volt, mintha emberhátrányban játszottunk volna. az a sok felívelés, a középpálya egyáltalán nem működött. nem tetszik ez nekem!