36663
  • barcames
    maffiózó
  • szucsy89
    Komolyan Allegrit sem értem, lehet megsérült Antonini, de nem Emanuelsont (vagy Vilat, bár ő padon sincs, ezt sem értem miért) hozza be, hanem Oddot...
  • Nuno88
    5lettelen szar az egész. Ibra még ennyire gyenge nem volt mióta itt van. Kedvetlen szar a mai játéka.
  • szucsy89
    Gratulálok Oddonak...
  • Nuno88
    Kézgyanús volt, de gól, megadták kész ennyi :)
  • szucsy89
    0-1 Robinho
  • szucsy89
    thx
  • banok
    15.00 Chievo-Milan (tv: Digisport) streamek
  • Nuno88
    Legyen így! Ma nyerni kell mindenképp! FORZA!
  • szucsy89
    Én láttam rajta, hogy akar pl. a Spurs ellen... meg bizonyítani se nagyon hagyja... remélem csereként bejön, és gólt lő!
  • Nuno88
    Mennyi hasznára van a csapatnak? Nem űzi el, csak gondolom ösztönözni akarja h mutasson valamit mert a semmiért nem lesz kezdő. Ibra egyértelműen jobb, Cassano meg Robinho hasznosabb mint Pato.
  • szucsy89
    Patot Allegri elűzi a csapattól...
  • Nuno88
    Antoninit a jó Isten sem robbantja ki a csapatból nem h Vila érkezése :(
  • Redbull756
    MILAN: Abbiati, Abate, Nesta,Thiago Silva, Antonini, Gattuso, Van Bommel, Merkel, Robinho, Ibrahimovic, Cassano.

CHIEVO: Sorrentino, Frey, Morero, Cesar, Mantovani, Fernandes, Rigoni, Pulzetti, Costant, Pellissier, Thereau.
  • paly90
    Egyedileg tervezett, fehér színű, különleges felirattal ellátott mezben futnak ki a Milan játékosai vasárnap Veronában. A Chievo elleni bajnokira készített dresszbe a címer és a sportszergyártó logója közé a következő szöveget hímezték aranyszállal: „1986. február 20.–2011. február 20. Silvio Berlusconi”. Huszonöt esztendeje áll a Milan élén az 1936-ban született médiavállalkozó, aki 2008-ban harmadszor alakíthatott kormányt Olaszország miniszterelnökeként. A klub történetének negyvenöt trófeájából huszonhat az elmúlt negyedszázadból való: a csapat hétszer nyert bajnokságot, egyszer Olasz Kupát, ötször olasz Szuperkupát, ötször Bajnokcsapatok Európa-kupáját vagy Bajnokok Ligáját, ötször európai Szuperkupát, kétszer világkupát és egyszer klubvilágbajnokságot.

nso
  • szucsy89

:DSDA:DASD
  • limperatore
    lassan meg börtön :D
  • szucsy89
    Prince
  • Redbull756
    Chievo - Milan keret:

Abbiati, Amelia, Paleari (61), Abate, Antonini, Nesta, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes, Boateng, Emanuleson, Flamini, Gattuso, Merkel, Seedorf, Van Bommel, Cassano, Ibrahimovic, Pato, Robinho.
  • Redbull756
    Holnap lesz 25 éve, hogy Berlusconi áll a Milan élén!

• szucsy89
    Brazília: Ganso ősztől már valamelyik milánói csapatban játszik
    Paulo Henrique Ganso, a Santos labdarúgócsapatának 20 éves irányítója az olasz Corriere dello Sportnak azt nyilatkozta, hogy a következő szezontól Milánóban folytatja pályafutását.
    „A következő idényben már Milánóban játszom" – mondta Ganso, akit Neymar mellett a brazil futball legnagyobb ígéreteként tartanak számon. Hogy az Inter vagy a Milan mezét ölti-e magára, nem árulta el, de szavai alapján inkább az előbbi tűnik befutónak.

„Leonardo gyakran hívogat, mivel szeretne az Interhez vinni. Leo csodálatos ember. Nagyszerű játékos volt, és remélem, hogy edzőként is sok sikerben lesz része. Az Inter nagy klub, ahová mindenki szívesen igazolna. Fantasztikus a kerete, amit jól mutatnak a közelmúltban elért eredményei is."

A Milan-szurkolók reményeit táplálhatja mindazonáltal, hogy a brazil ifjú csapatukról is nagy tisztelettel beszélt:

„Az ügynököm beszámolt róla, hogy a piros-feketék is érdeklődnek irántam, ami szintén örömmel tölt el, mivel a Milan is nagyszerű csapat. A Santos szurkolóira való tekintettel azonban most nem akarok többet beszélni a lehetséges klubváltásomról."

ha elviszi az inter akkor agyvérzést kapok...
  • szucsy89
    Ja, és nekem a tegnapi meccsről (is, meg úgy az egész szezonban) nagyon hiányzott Pippo... tuti bemákolt volna egy gólt valamelyik random testrészéről :DDD
  • szucsy89
    Nem ilyen egyszerű a dolog, az országot próbálja a válságban minden megszorítást alkalmazva vezetni, hogy nézne már ki hogy eközben meg milliókat pumpál a focicsapatába...

Egyébként amikor Amelia állt a kapunkban, még nem nyertünk meccset :D
  • acm689
    én örülnék a legjobban, ha ezt tenné, de egy "csökkentsük a költségeket" program keretein belül minden bizonnyal nem számíthatunk erre... a spanyol és angol csapatok költségvetéséről pedig nem kezdjünk vitába, mert elég megnézni az elmúlt év Real, Barca, Chelsea, Manchester City igazolásokat és máris tisztán látunk.
  • bakkerman
    az anyagiakat nem kellett volna felhozni,olaszország miniszterelnöke szerintem egy picivel több lét is belecsúsztathatna a csapatába,mint pl.: egy tottenham elnöke,és akkor nem kéne gattusoknak,meg 40 éves seedorfoknak futkorászni a pályán
  • Nuno88
    Abbiati éjszaka CT-je negativ , igy semmi gond nincs az "emeleten" de 5 nap pihenő igy is kirendeltek . Ezért kikell hagynia a vasárnapi Chievo elleni roppant nehéznek igérkező meccset .
  • paly90
    azótá már megnéztem de azér köszi:)
    hát nem volt szép tőle az biztos, de ő Gattuso
  • Nuno88
    LINK - Tessék a videónál nézd meg.
  • Nuno88
    Gattuso mint csapatkapitány miért volt olyan tegnap este mint egy bolond ámokfutó?
  • paly90
    nem játszottunk jól, sőt rosszul játszottunk, de nem kell elkeseredni, meglehet ez nem olyan bombaerős ez a Spurs
    Gattuso mit csinált?azt pont nem láttam
  • Nuno88
    „Bementem a Tottenham öltözőjébe, hogy megnézzem, Corluka milyen állapotban van, és hogy elnézést kérjek tőle a szerelésemért. Nagy kár a vereségért, a második félidőben jó teljesítményt nyújtottunk, de most mehetünk Londonba kicsikarni a továbbjutást. Az első félidőben nagyon rosszul működött a letámadásunk, de a szünet után feljavultunk és nem vereséget, hanem győzelmet érdemeltünk" – mondta a Sky Sport Italiának Flamini.

győzelmet???
  • Nuno88
    Jézusom mi folyt itt este -.-

A meccsről meg nem mondok semmit! Itt tartunk európához képest hogy hazai pályán NULLÁK vagyunk egy újonc Tottenham ellen. Az olasz foci meg ennyire gyenge lett hogy akár mi is megnyerhetjük ezzel a játékkal...
  • szucsy89
    Jah, csak az én postomra válaszoltál...:)
  • WuFraZselic
    acm689 :)
  • LasCar16
    Én még bízok a továbbjutásban, részemről ennyi.. van még 90 perc , első meccsből remélem tanult Allegri, ha kiesünk akkor kiesünk Scudetto legyen meg ez a lényeg
  • LasCar16
    balhátvéd két univerzális kpályás és egy irányító ennyi kellene ide...
  • szucsy89
    Ki? Én azt írtam, hogy irányító, nem Gansot... védekező középpályás is kéne, de hát ez alapján a meccs alapján akár az összes csatárt le lehetne cserélni...
  • horpeti
    Mi ez a szánalom itt a fórumon? Úristen..... :(
  • WuFraZselic
    Gattuso, Ambro, vagy Pirlot nem tudja pótolni :) meg ott van robinho, pato(?), cassano, akik tudnak irányítani is akár, ezek alapján inkább VKP kéne
  • acm689
    de a jelenlegi legnagyobb tehetség! Pirlo menni fog valószínűleg, és a vezetőség sem hülye ennyire, tutira érkezni fog a helyére valaki. Bommel is megy a nyáron szinte biztosan, Gattusot is ki tudja ezek után... Jelenleg a Scudetto a cél, BL-re nem érett még meg ez a csapat, legalábbis ez a BL keret nem. Cassanoval, Boatenggel azért más lenne a helyzet!

Ja, és az angol-olasz költségvetést nem szeretném megint felhozni példának... ugye azt senki nem gondolja, hogy a vezetőség poénból vadászik az olcsó játékosokra...