36663
-
#29716 Középpálya alig daráló :D:D:D -
#29715 MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski, Gattuso,Van Bommel, Flamini, Robinho, Ibrahimovic, Pato.
NAPOLI: De Sanctis, Campagnaro, P. Cannavaro, Aronica, Maggio, Pazienza, Gargano, Dossena, Mascara, Hamsik, Cavani. -
#29714 20.45 Milan-Napoli
tv : Digisport hu/ro/sk
streamek http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream -
#29713 Szép volt! :D
Szép lesz! :D -
#29712 Ronaldinho gól
ma meg nyerni kell a Napoli ellen !!!!! -
#29711 Jankulovski és Boateng kezdeni fog, Didac minek érkezett ha Janku mehet a balon? -
#29710 Milan - Napoli keret:
Abbiati, Amelia, Abate, Vilà, Jankulovski, Nesta, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes, Boateng, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Merkel, Seedorf, Van Bommel, Cassano, Ibrahimovic, Pato, Robinho.
Sérültek: Antonini, Bonera, Ambrosini, Pirlo, Inzaghi. -
#29709 Eh, most nézem csak hétfőn játszunk a Napolival... -
#29708 inkább a focin járna az esze,huszonévesen már elvált ember...eszemfaszom megáll -
#29707 Berlusconi pici lányának meg már 2 gyereke van ? az is szép. :D -
#29706 Jah volt már neki egy divatbaba, azt el is vette gyorsan, nem tudom voltak házasok egy évig. -
#29705 pato már elvált? :D szép karriere lesz neki is ha magánélete már most romokban :D -
#29704 "Olasz lapok pletykái (elnézést, értesülései) szerint Silvio Berlusconi szeretett lánya Barbara Berlusconi belezúgott Alexandre Patóba. A brazil feleségétől frissen elvált Patót félreérthetelen helyzetben kapták le a fotósok a miniszterelnök pici lányával, egy milánói étteremben. A kétgyermekes Barbara, a kommunikációs ügyekért felel apuci csapatánál, aki állítólag nem boldog, amiért lánya egy focistával szűrte össze a levet." -
#29703 -
#29702 Nyáron jönni fognak ;) -
#29701 ja csak venni kéne hozzá értelmes középpályásokat :D -
#29700 Ibrahimovic kitért pár mondatban az Interre is.
„Nem mondhatok rosszat az Interről, mert csodás éveket töltöttem el ott, de ha őszinte akarok lenni, azt kell mondjam, történelmileg a Milan fontosabb klub. Amikor idejöttem egy kész tervet mutattak be nekem, ami rám épül és ígéretet kaptam arra, hogy a klub dolgozik egy nyerő csapat kialakításán. Ez egy folyamatban lévő projekt és úgy hiszem, hogy a következő szezon lesz az, amikor minden fronton erősek és igazán versenyképesek leszünk.”
acmilan.hu-n a teljes interjú... -
#29699 zingaro első szimpatikus nyilatkozata :D
Ronaldo visszavonulásáról..
„Nagy veszteség. Nem volt jobb játékos nála az elmúlt tizenöt-húsz évben. Visszatekintve nem emlékszem olyan futballistára, aki olyan szinten játszott volna, mint ő vagy Zidane. Csak egy Ronaldo létezik. Ahogy Maradona mondta, sok király van, de csak egy isten. Ez igaz Ronaldo esetében is.”
-
#29698 Blackpool - Spurs 3-1... ha egy Blackpoolnak sikerült nekünk is fog remélem :D -
Davidke007 #29697 Isten éltesse a 19. születésnapján Merkelt :). sok nagyon jó szezont még a srácnak Milan mezben :) -
#29696 nagyon remélem, hogy nem megy sehová még egy jó ideig:) -
#29695 Pato a hétfői – egyébként minden játékos számára pihenőt jelentő – napon reggel 9:45-kor érkezett a milanellói edzőközpontba, hogy egyéni edzés keretében készüljön a Napoli elleni rangadóra és a szezon hátralévő részére.
Mivel a többi játékos a mai napra kiírt pihenését tölti, a brazil egyedül edzett, két tréner segédletével.
Pato hozzáállása példaértékű és elismerésre méltó. A fiatal játékos hosszú sérülése után nehezen találja régi formáját, de ahogy az a mai történésekből is látszik, mindent megtesz, hogy újra csúcsformában futballozzon.
A nehézségek és sérülések ellenére Pato idei termése 12 gól 22 tétmérkőzésen, ezekből 10 a bajnokságban 16 találkozó alatt. A milanos örökmérlege 53 gól 114 mérkőzésen.
-
#29694 Gattuso 5 meccset kapott... ha most a Spurs ellen kiesünk, akkor gondolom a következő BL szezon első 4 meccsén sem játszhat... fasza. -
#29693 Amúgy Paloschi félig igaz a miénk? Elnézve a tegnapi teljesítményét nem rossz a gyerek. :D -
#29692 Nem hiszem, hogy a Napoli ott lesz a végelszámolásnál a bajnoki címért, de ki tudja... mindenesetre az Intertől jobban kell tartani. A következő 2 meccs létfontosságú a bajnoki cím szempontjából:
28 Feb, 19:45 AC Milan v Napoli
5 Mar, 19:45 Juventus v AC Milan
A Juve elleni meccs után 3 nappal meg mehetünk is Angliába... -
#29691 http://milan.blog.nepsport.hu/archives/2011/02/20/Csak_azert_sem_Chievo-Milan_1-2/ -
#29690 Napoli is behúzta, marad a különbség. (de legalább nem is csökken!) -
#29689 Holnap iskola, le kéne feküdni... -
#29688 -
Hunor88 #29687 szép bunda volt a meccs -
#29686 Pato végre lőtt egy szép gólt! :) -
paly90 #29685 Pato nagyon szép gólt lőtt:)
-
#29684 Pato szép gólt lőtt! :) -
#29683 -
-
#29681 na akkor nyugodt(abb)an nézhetjük este a Napoli meccset :) -
#29680 Tessék, szép gól volt, jó lenne már ha egy folyamatos jó teljesítményt tudna hozni.
Én se értem h miért nem Emanuelson a bal bekk, meg a Vila gyerek is minek kellett ha nem játszik sehol. -
#29679 Roma is elszállt, 3-0ról kikaptak 4-3ra... -
#29678 Huhhhh csak kiszenvedtük :)
Nálam a meccs embere Abate! -
#29677 MEGMONDTAM!! :D