A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jobb

szucsy89
Egyébként Montelongo melyik oldalon játszik?
szucsy89
AC Milan: Portugáliában figyelnek védõket a piros-feketék

A Corriere della Sera információi szerint Areido Braida, az AC Milan sportigazgatója Portugáliában „vadászik" védõkre, hisz a milánói piros-feketék hátvédsorára ráfér a frissítés.

A lap úgy tudja, a Milan a Benfica brazil középhátvédjét, David Luizt, illetve balhátvédjét, Fábio Coentraót figyeli. Egy jobbhátvéd is képben van: a Sporting CP fiatal, portugál válogatott játékosa, Joao Pereira.
szucsy89
LasCar16
gazzetta Allegri, a Milannál végzett munkáját dícséri, és felsorolja azokat az okokat, amelyeknek köszönhetõen ilyen jól szerepel a csapat:

A felkészülés/alapozás:

Évek óta nem volt már ennyire kemény alapozás. A 2010-es nyári felkészülés emlékezetes lesz, mint azok a hosszú és intenzív edzések. Ez a munka viszont késõbb, a bajnokság folyamán nagyon hasznos lesz.
A felkészülés elsõ hónapjában a játékosok izomlázzal szenvedtek, és még az is nehezükre esett, hogy a lépcsõn felmenjenek a szobájukba. Bár az erdõben való futás nem újdonság Milanelloban, viszont a hossza annál inkább: 2 és fél órás edzések voltak, és a lehetõ legintenzívebben kellett a gyakorlatokat végezni. Erre a kemény munkára azért volt szükség, mert Allegri játékának az alapja a gyorsaság ill. az agresszió, és ehhez mindenképpen jó erõnlétre van szükség. Habár hihetetlenül kemény edzések voltak, de mégsem panaszkodott soha senki.

Kapcsolatok:

A maximális õszinteség, és tisztelet kulcsfontosságú, hogy jó legyen a játékosokkal a viszony. A játékosok felfedezni vélik Allegriben az Ancelotti féle módszert: soha nem ad magyarázatot annak, aki a kispadra szorul, de nincs is rá szükség.
A játékosok szerint Allegri olyan, mintha a csapattársuk lenne. Seedorf-tól Pirlo-ig, Gattuso-tól Inzaghi-ig nincs olyan játékos, aki még ne dícsérte volna az új edzõt. A csapat számára különösen tetszik az, hogy Allegri Ancelottihoz hasonlóan nagyon közvetlen velük, egyenes és õszinte mindenkivel, és megértették, hogy mennyire fontos az együttmûködés ahhoz, hogy a céljaikat elérjék.
Allegri általában nem magyarázkodik senkinek, hogy miért került a kispadra, de nem azért mert nem szereti a párbeszédet: egyszerûen azért, mert nincs rá szükség, mivel a játékosokkal való kapcsolata az õszinteségen, és a tiszteleten alapul. Aztán a meccseken ordít, és folyamatosan tanácsokat ad: õ a csapat tizenkettedik embere a pályán.

A nagy öregek:

Az új edzõé az érdem, hogy újjászülettek azok a játékosok, akik Leonardonál kegyvesztettek voltak, mint Gattuso, vagy Zambrotta, és azt éreztette velük, hogy õk továbbra is fontosak a csapatnak. Allegri már az elsõ naptól kezdve ösztökélte õket, és megértettette velük, hogy õk még mindig fontosak a Milan számára. Ugyanez igaz Inzaghira is, akirõl az edzõ mindig csak jókat mond, akkor is ha az elmúlt meccseket a csatár kevés lehetõséget kapott.

Mindenki egyenlõ:

Allegrinek nincsennek fiai, és mostohafiai: minden játékos egyenlõ feltételekkel indul, és mindenkinek hasznossá kell tennie magát. Sõt, az edzõ számára a cserék jelentik a legnagyobb fegyvert a meccsek alatt.
Allegri minden játékossal ugyanúgy bánik: nincsennek érintetlen játékosok (ahogy ezt láttuk is Amszterdamban, amikor Ronaldinho csak a padon ült), és nincs a csapatban olyan csoport, akikkel különösen jó kapcsolatot ápol, de szereti mindig azt mondani, hogy mindenki hasznos lehet, és a cserék ugyanolyan fontosak, mint a kezdõk.

Felállás:

4-3-3-mal indult, amely által a leginkább ki lehetett használni a támadó lehetõségeket. Most a 4-3-1-2-vel kísérleteik, amely biztosítja az egyensúlyt, és egy remek alternatívát jelent.

#acm

LasCar16
Costa Kurta 😊)))))))

#acm

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Egy segitséget kérnék , Costa Kurta melyik évben játszott utoljára a Milánnál.
limperatore
Pato spoke very clearly: "If one day I'd leave Milan, I'd like to wear Barcelona's shirt", he said to 4-4-2.

ibra is ezt mondta :ASDSA😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Nuno88
Szerintem nem fog, elmegy még vmi kisebb csapathoz és kész.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
Pipponak ez sztem az utolsó éve, de attól félek hogy See még maradni akar 1-2 évig:S😄
Nuno88
Nesta, Pirlo és Dínó.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
Özil megsérült, nem játszhat ellenünk elvileg.
DONGUBA
dinho nesta esetleg pirlo

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DeerHunter01
énis örülnék , ha felépül rendesen akkor biztos jó teljesítményt fog nyújtani.

\"Erről van szó!\"

Új hírek: Ronaldinho nyilatkozta, nem akarja elhagyni a Milant, itt akar még játszani pár évig, és kupákat nyerni a csapattal, HA vissza jön Kaká, márpedig, tegnapelõtt este telefonbeszélgetést folytatott Kaká és Galliani, és én úgy olvastam abban a hírben, ha az angol tudásom nem hagyott cserben, hogy Kaká vágyik vissza a piros feketékhez.

Pato ha elmegy csak a Barcába hajlandó elmenni, de boldog itt a Milan-nál, és nyerni akar.

Személy szerint én örülnék Kakának....
DeerHunter01
Öregek otthonába mehetnek 😄D
Amúgy Inzaghi meddig fog még focizni kb nem mondta valahol ?
Ronaldinhot én nem adnám el az biztos, miatta szeretem a Milant amúgy is.

\"Erről van szó!\"

szucsy89
Milan – 6 players go out of contract in 2011

Marek Jankulovski (33)
Alessandro Nesta (34)
Clarence Seedorf (34)
Andrea Pirlo (31)
Ronaldinho (30)
Filippo Inzaghi (37)

na ki menjen és kivel hosszabbítsunk?😄
Nuno88
Megújult az acmilan.com! 😊

Nuno88
Hát nem tudom h Kaká jó 5let lenne-e. Sheva is kapott egy esélyt, kapjon Kaká is ha Allegrinek kell.

Palinko
de lényeg már októberben van millió nevünk 😄 mi lesz itt télen 😄
jobbnál jobb nevek😊😄

LasCar16
LasCar16
LasCar16
horpeti
Hát Higuaín határeset, mostanában nem az igazi. 😄 De Patot rég láttam már jónak nagyon.
Benzema helyett egyértelmûen szívesebben látnám. 😊)

szucsy89
jaa, még nem múltidõben kellett volna írnom😄
szucsy89
egyébként Dinho nagy zseni, de már kiégett, azon a szélen rendre lassúak voltak a támadások, maximum a beadásaiból tudtunk profitálni, meg ugye 1-1 csele, passza ment élményszámba...kicsit sajnálnám ha menne, de a Milannak sztem jobb lenne, még1 öreggel kevesebb, és jöhet helyére más
Palinko
nah beindult a pletykagyár, de már igazán megszokhattam volna 😄
az a 0-0 meg no comment 😄
szucsy89
wow, micsoda hírek!
LasCar16
Dinho nem marad! Ez már biztos. A 7 (sette) GOLD TV-bõl jönnek a friss hírek.
A Los Angeles Galaxi kb. 14 millió eurót ajánlott R 80 - nak, míg az AC Milan a
szerzõdés hosszabbítás esetére 4.5 milliót. Erre a managere, azaz a bátyja azt nyilatkozta,
hogy ezen nincs is mit meggondolni. - A vezetõségünk tudja, hogy mit, - miért csinál. nem
volt véletlen az alacsony összeg. Tudták, hogy erre 'Dinhoék nemet fognak mondani.
A végeredmény ugyanaz: - Mi nem küldtük el! Õ kevesellte a felajánlott fizetést.

Közben tegnap Galliani együtt vacsorázott Kaka' - (keverõmûvész) édesapjával!
Kaka' az AC Milan szurkolói honlapján (ismét) biztosította a szurkolókat a Milan
iránti hûségérõl és egy FORZA MILAN'-nal köszönt el tõlük.

Moratti, (Ki az? 😊 ) most jött vissza New Yorkból, a lánya esküvõjérõl. Még a repülõtéren
kijelentette, hogy soha, semmilyen érdeklõdés, megkeresés nem volt a részükrõl Kaka'
megszerzése érdekében.

Ma délután Milanelloban kb. 2 x 35 perces mérkõzést játszott az AC Milan, a Primavera
csapat ellen. Az eredmény, a sokat sejtetõ 0 - 0 lett!

Gálházi László

#acm

LasCar16
mér Higany megüti meg Benzema?

#acm

horpeti
De ha azt nézem, hogy Pato is szélrõl indulgat, nem centerezik, akkor Özil és Di Maria teljesítményét nézve jóval alul van maradva (fõleg a passz képességét). Viszont gólérzékenységben meg talán jobb. 😊

horpeti
Az komoly lenne... Bár Murinho erõcsatárt szeretne, így szerintem Pato kiesik. Én örülnék Patonak a Madridban (és Kakanak a Milánban, mivel a Madridban már nem sok szerep fog jutni neki sztem), bár egyelõre sztem nem üti meg azt a szintet Pato, de biztos sokat fejlõdne ott (kapna jó labdákat, kevésbé rúgják szét stb.)

acm689
attól félek a "jó kapcsolat" miatt Pato-Kaká csere lesz, amivel a lehetõ legrosszabban járnánk :S

horpeti
75 milla sztem full kacsa a Kacsáért. 😊
Az rengeteg pénz.. 😊

75 milla rengeteg pénz, tudnánk belõle igazolni rendesen, de ne engedjük el Patot 😞( Habár az is igaz, h nagyon sérülékeny, de a jövõ kiszámíthatatlan. Nem tudom mi lenne a jó.
WuFraZselic
azt vágom, hogy a city vezetõi teljesen hülyék, de annyira azért csak nem , hogy egy szinte folyamatosan sérült játékosért kiadjanak 75 millát

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Kaka ne jöjjön,pato ennyiért meg mehet...
túl sérülékeny😞

Palinko
bár nagyon szimpatikus és jó játékos, de ha a milan lab is rábólint én is eladnám. mert úgy nem sokat ér ha állandóan ápolásra szorul.
szucsy89
ennyi pénzért már mehet, vehetnénk rajta 4-5 fiatal tehetséget is akár... mondjuk PL-be úgyis csak lerúgnák, ott tényleg állandóan sérült lenne
szucsy89
legújabb pletyka: a city 75 milliót is adna Patoért
Grove4
Van egy olyan érzésem, hogy 1-2 éven belül megy vissza Braziliába.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Palinko
max interbe de még azt is nehezen tudnám elképzelni. szerintem hozzánk már nem kell.
LasCar16
bármekkora kedvencem volt anno Ricky ma már nem az igazi, ha nem lenne ennyire sérülékeny és problémája a térdével akkor szívesen látnám de egy ilyen formában lévõ Kaká nem kell már ide...

#acm