A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeerHunter01
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

\"Erről van szó!\"

Robinho bmeg..:S:@

vezet az Ajax....sajnos megérdemelten:S

x vagy nyerünk😊

acm689
Ajax 2.40
Milan 2.80
szépek a szorzók, nem gondoltam volna, hogy esélyesebbnek tartják az Ajaxot! Jó, hogy hazai pálya, de...

horpeti
Na, legalább valamiben kiemelték... 😊

50-50% 😄. csak néhány szó nem volt meg. 😄. a többi saját 😄

béna? 😄
szucsy89
google fordító?😄
Galliani nyilatkozat:

"Elõször is, a Milánnak nyerni kell, nem szórakoztatni. Meg kell nyerni a bajnokságot, nem vagyunk egy vidámpark. Remélhetõleg nyerni fogunk holnap, ezzel szentelhetjük a gyõzelmet a mi elnökünknek, aki szerdán ünnepli születésnapját . Õ sokat tett a Milanért, megérdemli ezt."

"A kisebb csapatok által használt kontrázás, a San Siroban csak a védelemnek okoz gondot, most azonban, hogy újulunk, próbáljuk játszani a játékunk kevesebb lehetõséget adunk a támadásaiknak. Az új hullám, és az olasz edzõnk nagyon jó. Különben is, a végén majd a legerõsebb nyer, és remélhetõleg ezek mi leszünk. "

Galliani folytatta: "Pato jól van, õ képes lesz játszani a Parma ellen szombaton, legalábbis ez az, amit nekem mondtak az orvosok. Robinho egyre jobb is. Nem volt ott a nyári edzõtáborban, de most már a fitnesse javul. Van több alternatívánk.
hivatalos esti kezdõ:

AC Milan (4-3-1-2) – Massimiliano Allegri
Christian Abbiati, Gianluca Zambrotta, Thiago Silva, Alessandro Nesta, Luca Antonini; Mathieu Flamini, Andrea Pirlo, Gennaro Gattuso; Clarence Seedorf; Robinho, Zlatan Ibrahimovic.
A Goal.com szerkesztõi Pirlot beválasztották a hét legrosszabb játékosait felvonultató csapatba. Középpályásunk inkább rombolta a Milan játékát, mint szervezte, pedig utóbbi lett volna a dolga. Most valahogy nem tudta megcsillogtatni zseniális tudását.
Tegnap este Massimo Allegri Clarence Seedorf kíséretében mérkõzés elõtti interjút adott, ahol a soron következõ Ajax elleni összecsapásról esett szó.

Allegri: Az összeállítás? A ma esti edzés után fogok dönteni. Tekintettel kell lennem néhány apró változásra. Ronaldhino mostanában nagyon sokat játszik, ha pihentetem õt, akkor is tudnunk kell a felállásunkon változtatni. Ez a meccs különösen fontos a számunkra, legfõképpen a gyõzelem, mivel ebben a fordulóban nagy lépést tehetünk elõre a továbbjutásunkat illetõen. Nagyon kedvelem az Ajax játékát, és mindig élvezettel nézem ahogyan játszanak, majdnem olyan mint a korábbi években, amikor is az Ajax megváltoztatta az európai foci gondolkodását. A holnapi lesz az elsõ, hogy egy nagy csapat ellen játszunk a Bajnokok Ligájában, természetesen nagyon izgatott vagyok emiatt. Seedorf? Õ egy nagyszerû játékos, nagyon boldog vagyok, hogy az edzõje lehetek. A karrierje magáért beszél.

Seedorf: Sok az új játékos, és keményen dolgozunk, hogy elérjünk valami fontosat, szándékunkban áll mindig gyõzni. A Bajnokok Ligája nagy csapatok versenye és mind a Milan és az Ajax is beletartozik ebbe a kategóriába. Mindkét együttes úgy fog a pályára lépni, hogy megnyerje a meccset. Láttam az Ajax Real elleni meccsét: a hollandok veszítettek, de óvatosnak kell lennünk, mert erõsebbek, mint az elsõ fordulóban, mivel most számíthatnak Suarez játékára is. Mi tiszteljük õket de nem félünk,. A céljaink? Gólokat elérni, mint a szezon kezdetén, és nyerni minden versenyben ahol elindultunk. De a beszéd helyet cselekednünk kell. Ebben az évben nagyon erõs csapatunk van erõs egyéniségekkel, ez egy kicsit más Milan az elmúlt évekhez képest. A jövõm? Lehet, hogy Olaszországban telepedem le nem pedig Hollandiában, valamint úgy gondolom, hogy nem térek haza játszani sem.
LasCar16
milannews.it szerint a kezdõk:

MILAN (4-3-1-2) All.Allegri: Abbiati, Zambrotta, Thiago Silva, Nesta, Antonini; Flamini, Pirlo, Gattuso; Seedorf; Robinho, Ibrahimovic

A disposizione: Amelia, Bonera, Papastathopoulos, Abate, Boateng, Ronaldinho, Inzaghi.

AJAX (4-2-3-1) All. Jol: Stekelenburg, Van der Wiel, Alderweireld, Vertonghen, Anita; Lindgren, Enoh; Emanuelson, De Jong, Suarez; El Hamdaoui.

A disposizione: Verhoeven, Oleguer, Oijer, Blind, De Zeeuw, Sulejmani, Jo­zefzoon.

#acm

szucsy89
Egyébként Allegrinek szemmel láthatóan a kp okozza a gondot, eddig még mindig teljesen más összeállítást használt, próbálgatja a fiúkat, de nem nagyon találta még meg amit akar...Genoa ellen se volt azért fényes a játék attól függetlenül hogy nyertünk, kiváncsi vagyok, hogy az Ajax ellen hogy fogunk felállni...
szucsy89
pont most akartam írni <#beka2>

hát akkor ezért nincs sosem a nagyban, elõször kipóbálták milyen a primaverában, de ezek szerint nem tolja rosszul, pár kilót még szedjen fel és jöhet is Seedorfékhoz
LasCar16
http://www.rossoneriblog.com/montelongo-hopes-to-break-into-the-first-team/

úgy tûnik h Montelongo-t lassan dobják a mély vízbe, 7végén betalált a Primavera-ban, remélem berobban a srác a jobb oldalon

#acm

Bale az egyik kedvenc játékosom,de jó lenne ha leigazolnánk😊
Kagawa gyerek is nagyon jól tolja

szucsy89
Õ szorította ki Hajnalt, nagyon jól tolja...a 2 hátvédnek de örülnék! Bár Zabaletát névrõl ismerem csak, játékát nem tudom hogy milyen😄
Kagawa még csak most igazolt oda
LasCar16
úgy tûnik januárban fogunk igazolni, méghozzá hiányposztra bal hátvéd jobb hátvéd

nevek: Gareth Bale(21) Pablo Zabaleta(25)

na meg állítólag figyeljük Hajnal Tamás csapat társát Kagawa-t (21) õ támadó kp Japán válogatott is

#acm

Ibrahimovic: "Tizenegyen vagyunk a pályán"

A Rossoneri új közönségkedvence tõle szokatlanul udvariasan fogalmazott a szombat esti gyõztes meccs után. A Milan hazai pályán 1-0-ra gyõzött a Genoa ellen a svéd center szemfüles góljával.

Ez volt Ibrahimovic negyedik gólja 5. mérkõzésén a piros-feketék mezében, és a csapattársak, a klubvezetõk illetve a szurkolók is agyondícsérték a csatárt.

Ibrahimovic ezek után azonban - ismerve a személyiségét kissé meglepõ módon - nem magát, hanem a csapatot fényezte...

"Ez egy fontos meccs volt, de mindenki jól dolgozott A dolgok könnyûnek tûnhetnek, ám egyre nehezebb nyerni. Nagyon fáradt vagyok, de néha fel kell áldoznod magad a csapatért." -nyilatkozta Ibra a Sky Sport Italia-nak.

"A Milan eredményessége nem csak rajtam múlik. Tizenegyen vagyunk a pályán, a csapatmunkán múlik minden. Már a következõ meccsen jár az agyunk, miután túlvagyunk ezen a csöppet sem könnyû gyõzelmen."

"Inter? Csak magunkra koncentrálunk, a többi csapat engem nem nagyon izgat. Ha elég keményen dolgozunk, oda fogunk érni az elsõ helyre."

A Rossoneri két pontra felzárkózott a tegnap Romában betlizõ Inter mögé, ám kedden már európai színtéren, méghozzá Amszterdamban az Ajax otthonában vár egy nehéz kiruccanás Massimilliano Allegri csapatára.
acm689
ezt szeretném tudni én is!

szucsy89
Egyébként Onyewu és Montelongo miért nincs sose keretben sem?
Redbull756
Ajax elleni keretet:

Abbiati, Amelia, Roma; Antonini, Bonera, Jankulovski, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes; Abate, Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf; Ibrahimovic, Inzaghi, Robinho, Ronaldinho.

DONGUBA
minek????oregitsunk megint

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

szucsy89
Legújabb pletyka: Gerrard 40 milláért
szucsy89
végre nem kell neten szopni😄
igen
szucsy89
A TV2 a mi meccsünket közvetíti??
szucsy89
Gattusot akartam tegnap írni csak valamiért elfelejtettem, mostanában elég sokat szidtam, de a tegnapi meccsen kellemes csalódás volt, többször is jól szerelt és jó labdákat is adott...ja meg volt egy kapuralövése egész közelrõl, de hát azt nem gondolta komolyan sztem hogy õ gólt fog lõni😄😄 Tényleg valaki tudja hogy mennyi gólt lõtt eddig?😄
acm689
szívesen, örülök, hogy segíthettem 😊

DeerHunter01
köszi,megtaláltam 😄

\"Erről van szó!\"

LasCar16
Dinnye pár meccs óta szar, nincsenek beindulásai és csak reklamál, lehet kedden ha több területe lesz akkor meg brillírozik, Flamini sincs formában Robinho sincs Rino viszont egyre jobb, tetszett ma a játéka, Abate gyenge Zambi meg sztem keddre pihent, ANtoninire mérges vagyok, mi az h nem lép ki az emberére nem zavarja beadásnál?? az lenne a dolga a szélen... Ibra zseni az ilyen megmozdulások hiányoztak elõl, Prince meg egy állat 😊)) még két ilyen tökös gyerek a kpályára és faszák leszünk, Binhonak meg játékba kell lendülnie meg egy kicsit erõsödnie, legalább ma nyertünk és kikapott a Merda

#acm

szucsy89
amíg ott volt Dinho a pályán addig nagyon szarul, miután R80 lement, és bement az õ helyére bal szélre, egész jól tolta 😊
Robinho hogy játszott?

REAL MADRID

szucsy89
2.kép😄DSAD:SDSAD😄SDSADS

Redbull756

Nuno88
Szép gól fontos gyõzelem ill 3 pont!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

limperatore
:ASD:ASD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
Ibra szép góljával nyertünk, Genoa annyi mindent nem csinált most, volt 1 kapufájuk és kész...az más kérdés h nekünk se volt olyan sok helyzetünk, de volt 3-4 nagy helyzet ami kimaradt...nagyon kellet ez a gyõzelem, este hajrá Roma!
acm689
na ezt megnyertük 😊

acm689
elvileg ITT minden zenét megtalálsz, ami a játékban van. Hátha ezt is megtalálod 😊

acm689
Ibra!!! 1-0!

limperatore
na mi történt h robinho kezdõ lesz?😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Redbull756
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Pirlo, Boateng; Robinho, Ibrahimovic, Ronaldinho.

GENOA: Eduardo; Chico, Dainelli, Ranocchia, Criscito; Rafinha, Kharja, Veloso; Palacio, Toni, Mesto.

DeerHunter01
Off : nem tudja valaki annak a zenének a címét ami a DigiSporton szokott menni az angol meccsek összefoglalója közben ?
ez a zene benne van még az f1 2010-es játékba is de nem találtam az ost között.

\"Erről van szó!\"

keret:

Kapusok: Abbiati, Amelia, Roma

Hátvédek: Antonini, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes

Középpályások: Abate, Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf

Csatárok: Ibrahimovic, Inzaghi, Robinho, Ronaldinho

Sérültek: Bonera, Ambrosini, Pato

Nem lettek behívva: Jankulovski, Montelongo, Oddo, Onyewu, Strasser, Oduamadi.
had vigyék, abbol lehet venni 3 ertelmes kozeppalyast😊 pato ugy is tobbet van korhazi ágyon mint a gyepen

limperatore
55m fontot akar adni a city patoért nyáron 😄