A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milan 2.80
szépek a szorzók, nem gondoltam volna, hogy esélyesebbnek tartják az Ajaxot! Jó, hogy hazai pálya, de...
béna? 😄
"Elõször is, a Milánnak nyerni kell, nem szórakoztatni. Meg kell nyerni a bajnokságot, nem vagyunk egy vidámpark. Remélhetõleg nyerni fogunk holnap, ezzel szentelhetjük a gyõzelmet a mi elnökünknek, aki szerdán ünnepli születésnapját . Õ sokat tett a Milanért, megérdemli ezt."
"A kisebb csapatok által használt kontrázás, a San Siroban csak a védelemnek okoz gondot, most azonban, hogy újulunk, próbáljuk játszani a játékunk kevesebb lehetõséget adunk a támadásaiknak. Az új hullám, és az olasz edzõnk nagyon jó. Különben is, a végén majd a legerõsebb nyer, és remélhetõleg ezek mi leszünk. "
Galliani folytatta: "Pato jól van, õ képes lesz játszani a Parma ellen szombaton, legalábbis ez az, amit nekem mondtak az orvosok. Robinho egyre jobb is. Nem volt ott a nyári edzõtáborban, de most már a fitnesse javul. Van több alternatívánk.
AC Milan (4-3-1-2) – Massimiliano Allegri
Christian Abbiati, Gianluca Zambrotta, Thiago Silva, Alessandro Nesta, Luca Antonini; Mathieu Flamini, Andrea Pirlo, Gennaro Gattuso; Clarence Seedorf; Robinho, Zlatan Ibrahimovic.
Allegri: Az összeállítás? A ma esti edzés után fogok dönteni. Tekintettel kell lennem néhány apró változásra. Ronaldhino mostanában nagyon sokat játszik, ha pihentetem õt, akkor is tudnunk kell a felállásunkon változtatni. Ez a meccs különösen fontos a számunkra, legfõképpen a gyõzelem, mivel ebben a fordulóban nagy lépést tehetünk elõre a továbbjutásunkat illetõen. Nagyon kedvelem az Ajax játékát, és mindig élvezettel nézem ahogyan játszanak, majdnem olyan mint a korábbi években, amikor is az Ajax megváltoztatta az európai foci gondolkodását. A holnapi lesz az elsõ, hogy egy nagy csapat ellen játszunk a Bajnokok Ligájában, természetesen nagyon izgatott vagyok emiatt. Seedorf? Õ egy nagyszerû játékos, nagyon boldog vagyok, hogy az edzõje lehetek. A karrierje magáért beszél.
Seedorf: Sok az új játékos, és keményen dolgozunk, hogy elérjünk valami fontosat, szándékunkban áll mindig gyõzni. A Bajnokok Ligája nagy csapatok versenye és mind a Milan és az Ajax is beletartozik ebbe a kategóriába. Mindkét együttes úgy fog a pályára lépni, hogy megnyerje a meccset. Láttam az Ajax Real elleni meccsét: a hollandok veszítettek, de óvatosnak kell lennünk, mert erõsebbek, mint az elsõ fordulóban, mivel most számíthatnak Suarez játékára is. Mi tiszteljük õket de nem félünk,. A céljaink? Gólokat elérni, mint a szezon kezdetén, és nyerni minden versenyben ahol elindultunk. De a beszéd helyet cselekednünk kell. Ebben az évben nagyon erõs csapatunk van erõs egyéniségekkel, ez egy kicsit más Milan az elmúlt évekhez képest. A jövõm? Lehet, hogy Olaszországban telepedem le nem pedig Hollandiában, valamint úgy gondolom, hogy nem térek haza játszani sem.
MILAN (4-3-1-2) All.Allegri: Abbiati, Zambrotta, Thiago Silva, Nesta, Antonini; Flamini, Pirlo, Gattuso; Seedorf; Robinho, Ibrahimovic
A disposizione: Amelia, Bonera, Papastathopoulos, Abate, Boateng, Ronaldinho, Inzaghi.
AJAX (4-2-3-1) All. Jol: Stekelenburg, Van der Wiel, Alderweireld, Vertonghen, Anita; Lindgren, Enoh; Emanuelson, De Jong, Suarez; El Hamdaoui.
A disposizione: Verhoeven, Oleguer, Oijer, Blind, De Zeeuw, Sulejmani, Jozefzoon.
#acm
hát akkor ezért nincs sosem a nagyban, elõször kipóbálták milyen a primaverában, de ezek szerint nem tolja rosszul, pár kilót még szedjen fel és jöhet is Seedorfékhoz
úgy tûnik h Montelongo-t lassan dobják a mély vízbe, 7végén betalált a Primavera-ban, remélem berobban a srác a jobb oldalon
#acm
Kagawa gyerek is nagyon jól tolja
nevek: Gareth Bale(21) Pablo Zabaleta(25)
na meg állítólag figyeljük Hajnal Tamás csapat társát Kagawa-t (21) õ támadó kp Japán válogatott is
#acm
A Rossoneri új közönségkedvence tõle szokatlanul udvariasan fogalmazott a szombat esti gyõztes meccs után. A Milan hazai pályán 1-0-ra gyõzött a Genoa ellen a svéd center szemfüles góljával.
Ez volt Ibrahimovic negyedik gólja 5. mérkõzésén a piros-feketék mezében, és a csapattársak, a klubvezetõk illetve a szurkolók is agyondícsérték a csatárt.
Ibrahimovic ezek után azonban - ismerve a személyiségét kissé meglepõ módon - nem magát, hanem a csapatot fényezte...
"Ez egy fontos meccs volt, de mindenki jól dolgozott A dolgok könnyûnek tûnhetnek, ám egyre nehezebb nyerni. Nagyon fáradt vagyok, de néha fel kell áldoznod magad a csapatért." -nyilatkozta Ibra a Sky Sport Italia-nak.
"A Milan eredményessége nem csak rajtam múlik. Tizenegyen vagyunk a pályán, a csapatmunkán múlik minden. Már a következõ meccsen jár az agyunk, miután túlvagyunk ezen a csöppet sem könnyû gyõzelmen."
"Inter? Csak magunkra koncentrálunk, a többi csapat engem nem nagyon izgat. Ha elég keményen dolgozunk, oda fogunk érni az elsõ helyre."
A Rossoneri két pontra felzárkózott a tegnap Romában betlizõ Inter mögé, ám kedden már európai színtéren, méghozzá Amszterdamban az Ajax otthonában vár egy nehéz kiruccanás Massimilliano Allegri csapatára.
Abbiati, Amelia, Roma; Antonini, Bonera, Jankulovski, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes; Abate, Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf; Ibrahimovic, Inzaghi, Robinho, Ronaldinho.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
#acm
REAL MADRID
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
GENOA: Eduardo; Chico, Dainelli, Ranocchia, Criscito; Rafinha, Kharja, Veloso; Palacio, Toni, Mesto.
ez a zene benne van még az f1 2010-es játékba is de nem találtam az ost között.
\"Erről van szó!\"
Kapusok: Abbiati, Amelia, Roma
Hátvédek: Antonini, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes
Középpályások: Abate, Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf
Csatárok: Ibrahimovic, Inzaghi, Robinho, Ronaldinho
Sérültek: Bonera, Ambrosini, Pato
Nem lettek behívva: Jankulovski, Montelongo, Oddo, Onyewu, Strasser, Oduamadi.
www.sport-video.hu