36663
-
#29635 1:2 vel fogunk továbbjutni. -
#29634 Hát ha láttad a mai meccset, akkor tudhatnád hogy igenis megoldás. -
#29633 egy irányító nem megoldás erre a problémára :P
ez ok, csak arra utaltam hogy a Spurs IS hiányos volt :) -
#29631 ez is egyoldalú felvázolás, én meg abban reménykedek h Silva visszamegy a védelembe, Boateng,Pirlo felépül és az edzőnk egy normális taktikát fog kitalálni...stb szóval nincs lefutva a meccs mert ha mi is szerzünk idegenben egy gólt akkor mehet minden elölről, és azért hiba egy Milan lebecsülni még ha most nem is voltunk meggyőzőek.. az 1. félidőben -
#29630 Hagyd már a sok 10 évest... -
#29629 középpálya nélkül nehéz nyerni... Ambro, Pirlo hiánya meglátszik, Gattuso én úgy érzem, már nem Milan színvonal. Cserepadra kisebb olasz klubok ellen még megy neki, de ilyenkor elgurul a gyógyszere.
na majd ha elhozzuk nyáron Gansot... -
#29627 Jah, igaz, egy nagy szar volt most a csapat, de tényleg a komplett középpálya sérült, Silva ma nagyon rossz volt de hát nem is ez a dolga... Ő Nesta mellett az igazi. Ha a visszavágóra felépül Boateng, Ambrosini és Pirlo (ő lehet nem fog, talán 6 hétre dőlt ki), akkor lehet keresnivalónk, de ha Allegri nem talál ki valami mást, akkor nem. A mai meccsen nagyon látszott Cassano hiánya! Ja, és ha most búcsúzunk a BL-ből, remélem a kopaszék (ismét, sokadjára) eszmélnek, hogy nyáron VÉDŐ (bár most ezen a meccsen pont elfogadhatóak voltak), és IRÁNYÍTÓ kell... -
#29626 szidd Gomest a két bravúrjánál -
#29624 jah.. mer akkor nem utalt arra semmi hogy februárra elfogy a kpályánk... -
#29623 aki gyenge az nem jut be BL legjobb 16 közé, erről ennyit, kevés a szakadék a Spurs és a többi angy angol csapat között, de majd a visszavágón kiderül hogy azért még verhetőek hazai pályán, sokkal könnyebb WH-n nyerni mint pl az Old Traffordon, és ezt egy jobban összerakott taktikus Milan ki tudja használni -
#29621 utóbbival én sem értek egyet
de ettől függetlenül elég egyoldalúan vázoltad fel a szitut, és szerintem egy Tottenham szintű csapatnak nagyobb érvágás az a 2-3 sérült, mint egy Milannak :)
azért kicsit geci is leszek, emlékszem mikor "a balfasz merdát megverték, mi rutinból lehozzuk a meccset" és hasonló szlogen ment a sorsolás után, erre -
#29618 értelek barátom, nyert a tottenham, a milannak meg most nem ment be semmi, ez van, jól látod. alighanem a bibsikkel is volt már ilyen, és akkor mi van? -
#29617 húzzatok már el innen a büdös picsába, valamelyik modi meg törölje ezeket pls -
#29615 húzzatok már el a Milan topikból!!!!! -
#29614 jó de nekünk is a teljes kpálya sérült :D meg mostmár eltiltott Silva visszamegy középre, Boateng,Ambrosini felépül csak hogy a fontosakat említsem, 1. félidőt elcsesztük, 2.ban volt lehetőségünk, kontrából kapunk egyet erre idejönnek fröcsögni meg szétbszni a topikot azért mert behúzta az első meccset a Spurs -
#29613 na idetalált a sok tippmixhuszár:D -
paj01 #29612 Mi megy itt te jó uristen.. Lesz visszavágó is!:) elég lesz aztán örülni mert kurva nagy pofára esés lesz ha véletlenül kiesik a spurs:D
Mokas volt ahogy a vegen a spurs csapattagok beszaladtak a pályára örülni, Csorluka meg mankozott utánuk:D
Áldozatot követelt a 0:1:D -
#29609 Gattuso csak szerintem gázos? -
#29608 az, és pirossal már ott se kellett volna lennie már... -
#29607 kérdés...hogy a faszba lehet Gattuso csapatkapitány....egy istentelenül nagy fasz..... -
#29606 most komolyan, miért vagytok ilyen buták? ez egy játék, egy gyönyörű sport, miért kell gyökérkedni? miért kell más csapatot vagy a szurkolóit basztatni állandóan? szurkoljon mindenki annak akinek akar, a saját csapatának, ne máshova írogasson. csak saját magatokat minősítitek ezzel, ráadásul tényleg idegesítő. ha ez a célotok akkor király, bár nem értem nektek ettől miért lesz jobb. -
#29605 no offense, de azért a T'ham is bővelkedik hiányzókkal! -
#29604 feltűnt Neked hogy limperatore NEM Milan drukker?! :) -
#29596 tavaly inter tönkre verte a barcádat te ratyi :)
hát egy 10t nyomott biztos :D -
#29594 hány szücsypontosat tolt a srác? -
#29593 modik, HG takarítsa ki a szemetet köszi
amúgy nem kell temetni a csapatot nem egy Manchesterhez megyünk, normálisan összerakja a csapatot Allegri, Boateng felépül, Silva vissza középre akkor még meg lehet a tovább jutás -
#29590 mivan te csicska eltévedtél? ez nem a játékosok meg a buzik fóruma -
#29585 mi ez vmi hülye angol fan szokás? menj szépen vissza örülni -
#29584 fasza 0-1 legalább nyomjuk meg a végét fárad a Spurs, azért Gomes két bravúrjáért nagyon kár -
#29582 szar a kpálya, csatárok nem kapnak labdát, Seenek semmi haszna nincs, dühítő h lófaszt nem tudunk kezdeni velük csak annyi h futnak és beadnak és sok mozgással helyezkednek, mindezt gyorsabban mint mi, és ez a lényeg hogy gyorsabban -
Davidke007 #29581 nagyon kemény második félidő lesz, szerintem lesz gól itt... -
#29580 Fú de rosszak vagyunk... -
#29579 Abbiati :S -
#29578 1. perc Nestánál kézgyanú :/ -
#29577 Vaart... na ja... méghogy sérült! -
#29576 Mondjuk én Abatet nem dobtam volna egyből a mélyvízbe, most tért vissza... de gondolom a gyorsasága miatt került be. Nyerni kell!!! FORZA -
#29575 Nagyon kemény lesz! NYERNI KELL!!! FORZAAA!!! -
#29574 A KEZDŐCSAPATOK
MILAN: Abbiati – Abate, Yepes, Nesta, Antonini – Gattuso, Thiago Silva, Flamini – Seedorf – Ibrahimovic, Robinho. Vezetőedző: Massimiliano Allegri. Kispad: Amelia, Jankulovksi, Legrottaglie, Papasztathopulosz, Merkel, Pato, Oddo
TOTTENHAM: Gomes – Corluka, Dawson, Gallas, Assou-Ekotto – Lennon, Palacios, Pienaar, Sandro – Van der Vaart – Crouch. Menedzser: Harry Redknapp. Kispad: Cudicini, Bassong, Pavljucsenko, Modric, Defoe, Woodgate, Kranjcar -
#29572 telitalálat :D nem is tudom, mikor láttam utoljára Milan meccset magyar kommentárral... szerintem furcsa is lesz a sok angol és olasz után :))
Digihez mindenképp kell valami antenna, igaz? nem lehet megoldani csupán egy beltéri egységgel? -
#29571 a link lemaradt:
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-gallas_keszul_csak_nem_tudja_ki_ellen-46008