36663
-
#29756 Raiola Brazíliában Ganso és Marcelinho ügyben! -
#29755 Juventus - Milan keret:
Abbiati, Amelia, Roma; Abate, Didac Vilà, Jankulovski, Nesta, Oddo, Papastathopulos, Thiago Silva, Yepes; Boateng, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Seedorf, Van Bommel; Cassano, Ibra, Pato, Robinho.
Sérültek: Antonini, Bonera, Ambrosini, Merkel, Pirlo, Inzaghi. -
CB SNIPER #29754 mennyire igaz egy poszt :DDDD -
#29753 -
#29752 http://seriea.blog.nepsport.hu/archives/2011/03/03/Hogyan_lesz_bajnok_a_Milan/ -
#29751 na divatka menj innen -
#29750 Nehogyma egy koszos interes vauzzon itt nekem -
#29749 Itt nem kell a kakaskodás! Köszi! -
#29748 sztem te koccolj innen :\ -
#29747 na koccolj innen LÁMA -
#29746 kussolj már senki nem kérdezett -
#29745 1 szücsy pontot kapsz -
#29744 túl komolyan vesztek mindent! :) -
#29743 az eddigi posztokon röhögtem, de ez nekem valahogy nem jött át, ez már tahóság, szvsz -
#29742 szar lehet humorérzék nélkül élni.komolyan hihetetlen,hogy nem veszi észre senki,hogy poén az egész és minden egyes bejegyzésnél ott nyáladzanak a komoly megmondó ember milánosok interesek -
#29741 Mexes nagy valószínűséggel nyártól a miénk! (ingyen) -
paly90 #29740 :D:D:D:D:D:D:D
kb 2 poszton jobbak nálunk: kapus és balhátvéd -
#29739 ezek nyomorékok :DDD -
#29738 http://bianconeri.blog.nepsport.hu/archives/2011/03/02/Ezert_verjuk_12-0-ra_a_Milant/
EZ MOST KOMOLY?
azért ilyen idiótákat nem kéne billentyű közelébe engendni... -
#29737 -
#29736 Azért annyira ne szídjál már az Interrel. :P :P
Jól van, legközelebb a pozitív dolgokra koncentrálok, mostanában mindenben csak a rosszat látom... :) -
paly90 #29735 tényleg negatív vagy:D:D
Pato és úgy az egész csapat 2. félidei játékával voltam elégedett(abból is inkább az első 25-30 perc)
milyen bunda érzés?:D:D
a 11est meg lehetett adni:)
lőttünk volna mindenhogy gólt:D
meg Aronicat kb 3x ki lehetett volna állítani
most olyan érzésem van mintha egy Interesnek írnám ezt:D:D
-
#29734 Hánemtom, én végig szídtam magamban Patot, annyi helyzet halt el rajta... De lehet most csak túl kritikus voltam. Aztán persze volt jó megmozdulás, és gól is lett, de engem a sok rossz zavart. :D
Szerintem a gól ajándék volt, ha nincs, akkor talán sose lövünk. :) Így meg olyan bunda érzés.
jaj de negatív vagyok... De azért örülök a győzelemnek, de jobban örültem volna, ha jobban játszunk. :) -
#29733 http://milan.blog.nepsport.hu/archives/2011/03/01/Terdre_kenyszeritettuk_a_sok_parasztot/ -
#29732 Ezt már korábbi meccseken is írták, hogy folyamatosan fasságokat beszél, meg tisztán látszik, hogy utálja a Milant... de könyörgöm akkor ültessenek oda vki mást, mondjuk engem nem zarvar így, hogy nincs Digim :D -
paly90 #29731 hát igen nagyon idegesítő az az ember
tnap is egyfolytában szidta a Milant, a 11-es után 15 perccel is még arról beszélt h nem volt tizi..
utálom ezt az embert
sokszor leveszem a hangot amikor ő van -
#29730 Boateng egy állat :DD -
#29729 acmilan.hu-ról egy komment:
"Az egyetlen negatívum Egri Viktor. Nevetséges, hogy a meccs változásával önmagát hazudtolta meg kijelentéseivel. Nem az első mérkőzése, ahol látványosan lázad a Milan javára megítélt szituációk ellen. Egy kommentátor dolga az hogy közvetítse a meccset, nem az hogy hülye hozzászólásaival hergelje a nézőket. Illene tudni továbbá, ha Boateng bejön Robinho helyett, az nem egyenlő azzal hogy beállunk sündisznóba védekezni, mivel támadó szellemű játékos, gólt is lőtt. Továbbra is nevetséges a Digi Sport "szakértelme"!"
Még jó, hogy streamen nézem idén a Milan meccseket -
paly90 #29728 Nagyon örülök a győzelemnek!:)
2. félidő kifejezetten tetszett, Pato zseniális volt, úgy látszik jót tesz neki Berlusconi lánya:):P -
#29727 Arra kelek fel hogy 3:0-ra nyertünk, hűűű de állat! :D:D:D
Juvét ütni kell majd ez nem is kérdés, de félek h kijön nekik a lépés majd... -
-
#29725 Azt kell, hogy mondjam teljesen megérdemelt a győzelem. Napoli semmit nem csinált egész meccsen, Pato nálam a meccs embere, gól, gólpassz meg talán ő harcolta ki a tizenegyest (ami nem hiszem hogy jogos volt), van Bommel iszonyat jól tolta, meg Boateng is a beállása után...
A Juvét mindenképpen ütni kell, egyáltalán nem lehetetlen amilyen formában vannak, én a Napolitól jobban féltem... a BL-t meg leszarnám, bár meg kell próbálni, de elsődleges a scudetto. -
#29724 ezért megérte hétfőig várni!! olléééé!! szép volt srácok! -
#29723 Kicsit bundaszagú volt a bíró. :S De alapból is elég gáz volt. :D -
#29722 Kontráknál is kicsit pontosabbak, simán gól, megvolt a fölény... erre lassan veszi át, elpattan stb.. grrr... :D -
#29721 Amúgy nemtom mi a franctól ilyen nehézkesek, nehezen fordulnak, stb. Eső miatt, mély a talaj? Másra nemtok gondolni, de zavar a sok technikai hiba, amennyire elpattan a labda tőlük, meg stb... Madridi meccset gyakrabban nézek, lehet azért tűnik fel a különbség. :) -
#29720 Igazi brazilos megoldás volt :DSDA:SAD -
#29719 Hát valami kell, mert elég halovány az egész. Lehettek volna jó kontrák, de sikerült mindet elrontani. Robinho sarkazása "tetszett".. :D -
#29718 Cassano fog jönni Binho vagy Pato helyére, meg Prince középpályára... talán akkor lesz valami, egyébként a Napoli nem nagyon akar támadni, igaz a kapu előtt mi se tudunk érdemben mutatni semmit. -
#29717 Jó szar a meccs, remélem jönnek majd be kreatívabb játékosok is. :)