36663
  • CB SNIPER #29796
    bakker tényleg! jogos!nem csoda nem mostanában keltem ilyen korán :D megzavarodtam :D amugy neviccelj nektek szurkolok hogy utána valami nagyobb csapatot kapjatok ahogy lejebb is irták kiváncsi lennék egy olyan meccsre is :d
  • acm689
    örülök, hogy te is annak szurkolsz, hogy kiessen az Arsenal, ugyanis a Milan meccs holnap lesz csak xDDDDDDDD
  • CB SNIPER #29794
    jóreggelt jóreggelt kedves milánosok....egy gyönyörü, a BL-böl való kiesésre éppen megfelelö nap virradt ránk ^^
  • Nuno88
    Ez nem a 2007-es BL mentalitással rendelkező csapat. Legyen meg a Scudetto, én azt akarom de nagyon, meg ha összejönne az olasz kupa akkor kb ugrálnék örömömben. A BL-hez nem fűzök semmit, a leggyengébb mutatóval jutottunk tovább a csoportból, oké ez nem mérvadó mert a Milan vagyunk, de ha most tovább jutnánk vmi csoda folytán ilyen középpályával, akkor a következő körben biztosra veszem h vmi Barca, Chelsea kalibert kapnánk ahol elvéreznénk simán, és lehet a Scudetto is rámenne a sok meccsre. Szóval ha kiesünk én nem bánom, BAJNOKSÁGOT KELL NYERNI!!!
  • szucsy89
    Felhozható a középpályára Silva is, Janku is és még Abate is! Silvát én mindenképpen a védelemben játszatnám, nagyon kíváncsi vagyok a kezdőre, egyébként 10 perc alatt le lehet majd szűrni, hogy mit várhatunk a meccstől, és hogy hogy állunk a BL-hez idén...
  • LasCar16
    így hogy nincs egy értelmes kpályásunk, én nem sok reményt táplálok, Silva hátul kell, bízzunk a csodában
  • Davidke007
    Szerintem a Milannak harcba kell szállnia a BL-ért.
    emlékszem nagyon jól, ugyanez volt 2007be. temetve volt a Milan a Manu ellen, mégis 3-0ra nyertünk és tudjuk mi lett a vége, és hiába azt mondja ibra hogy jövőre lesz ütőképes a milan, szerintem tudunk ütni MOST IS. igaz az a meccs a san siroba volt, de akkoris, van esélye a milannak idegenben, bármilyen csapat is áll fel, bíznunk kell a csapatunkban, mivel ezért vagyunk Milánosok!

ha nem épül fel boa ez a kezdő tippem:

abbiati - abate nesta silva zambro - flamini seedorf jankulovski - robika ibra pato.

ha felépül, és allegri rosszul dönt, akkor ez:

abbiati - abate nesta yepes janku - flamini silva boateng - seedorf/robi és ibra és pato/robi
  • Davidke007
    valaki egy normális fordítást adna erről? a google fordító 1 sz@r, spanyolul meg nem tudok :D. annyit szűrtem le, hogy Kaka'nak elege van Mourinhobol és direkt sérült le?. eközben Galliani felajánlotta Kaka'nak a visszatérés lehetőségét, kevesebb fizetéssel. :).

ki örülne a visszatérésének??
  • laca70
    Kakának elege van Mourinhoból.
    Hmmm, érdekes...

A cikk
  • Nuno88
    Kínozzatok meg de ne jussunk tovább, egy reménytelen BL-re ne menjen már rá a Scudetto.
  • szucsy89
    Meloval nem lehet véletlenül ütközni :P Egyébként nagyon csúnyán összerúgtak, rossz volt nézni, azt hittem hogy azonnal le kell cserélni... Prince nélkül egyébként nem hiszek a továbbjutásban, főleg ezzel a középpályával :D
  • LasCar16
    Tottenham*
  • LasCar16
    Tottanham ellen két kpályásunk lesz bevethető: Flamini és Seedorf

Gattuso,Ambrosini,Boateng,Pirlo,Van Bommel, Emanuelson

"Boateng játéka tehát kulcskérdés. A ghánai a Juve elleni rangadón véletlenül összeütközött Felipe Meloval, a brazil a labda helyett Prince bokájába rúgott bele hatalmasat, amely csúnyán kifordult ennek következtében. Boateng a pályán maradt, de a félidőben lecserélték. Jelenleg az orvosok legfontosabb feladata, hogy a népszerű középpályást bevethető állapotba hozzák."
  • horpeti
    Van Bommel kezd egyre szimpibb lenni. Annyira nem favág, sőt középen szépen osztogatja a labdát. :)
  • Nuno88
    Gratulálok a csapatnak! 10 db döntő van még hátra, csináljátok meg!
  • acm689
    HBD Prince-nek!
  • szucsy89
    Ez milyen jó kép:

:D
  • Redbull756
    Buon Compleanno Prince Boateng!
  • szucsy89
    Ma ünnepli 24. születésnapját Kevin Prince Boateng! HBD!

• paly90
    Szerintem jók voltunk tegnap, nekem tetszett a játék
    Gattuso hatalmas volt, mondjuk szerintem Buffon picit benne volt a gólban
    Bl-ről annyit hogy én bízok a fiúkban de szerintem most a Scudetto az első
  • horpeti
    Az egyértelmű. Nekem végig az az érzésem, hogy az olasz bajnokság elvan magában, de nem európa szintű már sajna. :( Ilyen, hogy BL, felejtős, de nem csak a Milánnak.
    De a csizmán belül jó meccsek lehetnek. :D

Gattuso eddig mindig fölé mellé lőtt, csodákoztam, hogy Ballal ilyen jól lőtt, bár valszeg eltörte, különben 6x ilyen erősen kiment volna. :D De gól, ez a lényeg.
  • banok
    Juventus - AC Milan 0-1 ::: Digisport összefoglaló
  • szucsy89
    Tegyük azért hozzá, hogy ezzel a játékkal nem fogunk továbbjutni Londonban, ennél több fog kelleni, ha egyáltalán tovább akarunk menni :D
  • szucsy89
    2 rangadó megnyerve, 0 kapott góllal... :)
  • acm689
    széééép volt!!!!!
  • horpeti
    Nagyon tetszett a meccs, élvezet volt nézni.
    Sokkal jobbnak tartottam ezt a játékot, mint a múltkor 3-0, amikor csak negatívan láttam mindent. :)
    Most tényleg pörögtek, stb... :) Szép volt.
  • szucsy89
    Megvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!
  • szucsy89
    GATTUSO!!! :D
  • acm689
    nem rossz, de ha Ibra a legelején azt bevarrja... még jobb lenne :) hajrá!
  • horpeti
    Eddig jó a meccs, én élvezem. :)
  • szucsy89
    2. félidőre mindenképpen jobban fel kell pörögni, jó lesz ez, csak úgy kell játszani mint ahogy a meccs elején, lerohantuk őket, Flamini nagyon rossz, Boa viszont jól tolja, hiányzik Pato, Zlatantól és Cassanotól többet várok...
  • szucsy89
    thx
  • Redbull756
    JUVENTUS: Buffon, Sorensen, Chiellini, Traoré, Barzagli, Marchisio, Martinez, Felipe Melo, Krasic, Toni, Matri.

MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski, Gattuso,Van Bommel, Flamini, Boateng, Cassano, Ibrahimovic.
  • banok
    20.45 Juventus-Milan
    tv : Digisport hu/ro/sk
    streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
  • Redbull756
    Pato nem is lesz az esti meccsen...
  • paly90
    akkor csak csere lesz és egyet lő nem hármat:)
  • szucsy89
    Pato belázasodott
  • paly90
    nyaka másik felén még elfér:D:D
  • horpeti
    Ha még elfér! :D
  • szucsy89
    Boateng nyilatkozta, hogy ha nyáron teljesen a Milan tulajdona lesz, feltetováltatja a klubcímert magára. :D