36663
-
CB SNIPER #29796 bakker tényleg! jogos!nem csoda nem mostanában keltem ilyen korán :D megzavarodtam :D amugy neviccelj nektek szurkolok hogy utána valami nagyobb csapatot kapjatok ahogy lejebb is irták kiváncsi lennék egy olyan meccsre is :d -
#29795 örülök, hogy te is annak szurkolsz, hogy kiessen az Arsenal, ugyanis a Milan meccs holnap lesz csak xDDDDDDDD -
CB SNIPER #29794 jóreggelt jóreggelt kedves milánosok....egy gyönyörü, a BL-böl való kiesésre éppen megfelelö nap virradt ránk ^^ -
#29793 Ez nem a 2007-es BL mentalitással rendelkező csapat. Legyen meg a Scudetto, én azt akarom de nagyon, meg ha összejönne az olasz kupa akkor kb ugrálnék örömömben. A BL-hez nem fűzök semmit, a leggyengébb mutatóval jutottunk tovább a csoportból, oké ez nem mérvadó mert a Milan vagyunk, de ha most tovább jutnánk vmi csoda folytán ilyen középpályával, akkor a következő körben biztosra veszem h vmi Barca, Chelsea kalibert kapnánk ahol elvéreznénk simán, és lehet a Scudetto is rámenne a sok meccsre. Szóval ha kiesünk én nem bánom, BAJNOKSÁGOT KELL NYERNI!!! -
#29792 Felhozható a középpályára Silva is, Janku is és még Abate is! Silvát én mindenképpen a védelemben játszatnám, nagyon kíváncsi vagyok a kezdőre, egyébként 10 perc alatt le lehet majd szűrni, hogy mit várhatunk a meccstől, és hogy hogy állunk a BL-hez idén... -
#29791 így hogy nincs egy értelmes kpályásunk, én nem sok reményt táplálok, Silva hátul kell, bízzunk a csodában -
Davidke007 #29790 Szerintem a Milannak harcba kell szállnia a BL-ért.
emlékszem nagyon jól, ugyanez volt 2007be. temetve volt a Milan a Manu ellen, mégis 3-0ra nyertünk és tudjuk mi lett a vége, és hiába azt mondja ibra hogy jövőre lesz ütőképes a milan, szerintem tudunk ütni MOST IS. igaz az a meccs a san siroba volt, de akkoris, van esélye a milannak idegenben, bármilyen csapat is áll fel, bíznunk kell a csapatunkban, mivel ezért vagyunk Milánosok!
ha nem épül fel boa ez a kezdő tippem:
abbiati - abate nesta silva zambro - flamini seedorf jankulovski - robika ibra pato.
ha felépül, és allegri rosszul dönt, akkor ez:
abbiati - abate nesta yepes janku - flamini silva boateng - seedorf/robi és ibra és pato/robi -
Davidke007 #29789 valaki egy normális fordítást adna erről? a google fordító 1 sz@r, spanyolul meg nem tudok :D. annyit szűrtem le, hogy Kaka'nak elege van Mourinhobol és direkt sérült le?. eközben Galliani felajánlotta Kaka'nak a visszatérés lehetőségét, kevesebb fizetéssel. :).
ki örülne a visszatérésének?? -
laca70 #29788 Kakának elege van Mourinhoból.
Hmmm, érdekes...
A cikk -
#29787 Kínozzatok meg de ne jussunk tovább, egy reménytelen BL-re ne menjen már rá a Scudetto. -
#29786 Meloval nem lehet véletlenül ütközni :P Egyébként nagyon csúnyán összerúgtak, rossz volt nézni, azt hittem hogy azonnal le kell cserélni... Prince nélkül egyébként nem hiszek a továbbjutásban, főleg ezzel a középpályával :D -
#29785 Tottenham* -
#29784 Tottanham ellen két kpályásunk lesz bevethető: Flamini és Seedorf
Gattuso,Ambrosini,Boateng,Pirlo,Van Bommel, Emanuelson
"Boateng játéka tehát kulcskérdés. A ghánai a Juve elleni rangadón véletlenül összeütközött Felipe Meloval, a brazil a labda helyett Prince bokájába rúgott bele hatalmasat, amely csúnyán kifordult ennek következtében. Boateng a pályán maradt, de a félidőben lecserélték. Jelenleg az orvosok legfontosabb feladata, hogy a népszerű középpályást bevethető állapotba hozzák." -
#29783 Van Bommel kezd egyre szimpibb lenni. Annyira nem favág, sőt középen szépen osztogatja a labdát. :) -
#29782 Gratulálok a csapatnak! 10 db döntő van még hátra, csináljátok meg! -
#29781 HBD Prince-nek! -
#29780 Ez milyen jó kép:
:D -
#29779 Buon Compleanno Prince Boateng! -
#29778 Ma ünnepli 24. születésnapját Kevin Prince Boateng! HBD!
-
paly90 #29777 Szerintem jók voltunk tegnap, nekem tetszett a játék
Gattuso hatalmas volt, mondjuk szerintem Buffon picit benne volt a gólban
Bl-ről annyit hogy én bízok a fiúkban de szerintem most a Scudetto az első -
#29776 Az egyértelmű. Nekem végig az az érzésem, hogy az olasz bajnokság elvan magában, de nem európa szintű már sajna. :( Ilyen, hogy BL, felejtős, de nem csak a Milánnak.
De a csizmán belül jó meccsek lehetnek. :D
Gattuso eddig mindig fölé mellé lőtt, csodákoztam, hogy Ballal ilyen jól lőtt, bár valszeg eltörte, különben 6x ilyen erősen kiment volna. :D De gól, ez a lényeg. -
#29775 Juventus - AC Milan 0-1 ::: Digisport összefoglaló
-
#29774 Tegyük azért hozzá, hogy ezzel a játékkal nem fogunk továbbjutni Londonban, ennél több fog kelleni, ha egyáltalán tovább akarunk menni :D -
#29773 2 rangadó megnyerve, 0 kapott góllal... :) -
#29772 széééép volt!!!!! -
#29771 Nagyon tetszett a meccs, élvezet volt nézni.
Sokkal jobbnak tartottam ezt a játékot, mint a múltkor 3-0, amikor csak negatívan láttam mindent. :)
Most tényleg pörögtek, stb... :) Szép volt. -
#29770 Megvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!! -
#29769 GATTUSO!!! :D -
#29768 nem rossz, de ha Ibra a legelején azt bevarrja... még jobb lenne :) hajrá! -
#29767 Eddig jó a meccs, én élvezem. :) -
#29766 2. félidőre mindenképpen jobban fel kell pörögni, jó lesz ez, csak úgy kell játszani mint ahogy a meccs elején, lerohantuk őket, Flamini nagyon rossz, Boa viszont jól tolja, hiányzik Pato, Zlatantól és Cassanotól többet várok... -
#29765 thx -
#29764 JUVENTUS: Buffon, Sorensen, Chiellini, Traoré, Barzagli, Marchisio, Martinez, Felipe Melo, Krasic, Toni, Matri.
MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski, Gattuso,Van Bommel, Flamini, Boateng, Cassano, Ibrahimovic. -
#29763 20.45 Juventus-Milan
tv : Digisport hu/ro/sk
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream -
#29762 Pato nem is lesz az esti meccsen... -
paly90 #29761 akkor csak csere lesz és egyet lő nem hármat:) -
#29760 Pato belázasodott -
paly90 #29759 nyaka másik felén még elfér:D:D -
#29758 Ha még elfér! :D -
#29757 Boateng nyilatkozta, hogy ha nyáron teljesen a Milan tulajdona lesz, feltetováltatja a klubcímert magára. :D