36663
-
#29837 SPEEDET:D:D:D:D
Most nem Slowdorf hanem SPEEDORF -
#29836 Seedorfnak mit adtak meccs előtt? -
#29835 Asszisztens konzekvensen szar. 1. félidőben 2 milan les, aminek köze nem volt, most meg méteres NEM les Tottanhamnek -
#29834 Ja, hogy csak 1:0.. akkor nagyon elnéztem. :D Akkor simán jók lehetünk, csak kell 1 gól. Azt hittem valamiért 2-1 és 2őt kell lőni mindenképp. :) -
#29833 Mennyi lett az előző meccs, nem 2-1re kaptunk ki? :) -
#29832 A Spurs azt csinálja amit kell neki, védekeznek, de a tűzzel játszanak... Boateng eddig a legjobb, nem tudnak vele mit kezdeni, valamint természetesen Silva a védelemben, de ezt már írnom sem kéne... Robinho viszont valami eszméletlen szar, kár hogy nincs kit behozni helyette... ha nem kapunk gólt, akkor minimum hosszabbítás lesz, mert sztem 1 gólt mindeképpen begyötrünk valahogy. Ha gólt kapunk, akkor kiestünk, az se bántana annyira. -
#29831 jók vagyunk, de a gól még nem jön. De tetszik, hogy frissek a srácok, és pörögnek.. régi Milan feeling, BLre mindig felpörögnek. :)
De azért nem lesz könnyű 2 gólt lőni. -
#29830 köszi, megpróbálom! -
virslyee #29829 http://www.madrid-v-barcelona.com/ -
#29828 ti melyiket nézitek, mert nekem már az 5. adja fel :S -
barcames #29827 ibra szétszakíthatná a hálót -
virslyee #29826 kb 100 éve jobb mint a tottenham -
#29825 Nem volt bent sajnos :(
Nyomni kell nyomni kell!!!
Csak el ne fogyjon az erő meg az akarat... -
#29824 csodálkozok, milan sokkal jobb eddig -
virslyee #29823 majdnem benvolt :S -
#29822 na hajrá!! -
Davidke007 #29821 köszi :) -
#29820 Nekem mindegy, hogy Kaka a Madridban, vagy Milánban van, csak játsszon...és jól! :D -
#29819 Kemény meccs lesz. :) -
paly90 #29818 válogass:) -
Davidke007 #29817 stream estére? nincs digisport.... :D -
paly90 #29816 Boa
nyerünk fiúk, megtudjátok csinálni!! -
#29815 Bejött a tippem :) -
Davidke007 #29814 MILAN: Abbiati - Abate, Nesta, T. Silva, Jankulovski - Boateng, Seedorf, Flamini - Robinho, Ibrahimovic, Pato -
#29813 igen, a 20 szerintem is sok, de arra gondolok, hogy ha 60-ért adtuk el, és 10-ért visszajönne 2 év múlva, hát-hát... elég nagy üzlet lenne :D -
#29812 Kölcsönbe jönne és opció lenne rá ahogy Gallianit ismerem :D -
#29811 szerintem 20-at nem érne meg,max egy 10-est -
#29810 Hát ha nyáron visszatérne én adnék neki egy esélyt. Shevchenkonak is adtunk, bár nem tudott élni vele, hát ha Ricky tudna. -
#29809 Felejtsd már el h létezik ez a topic... -
#29807 szerintem nincs már rá szükség. -
#29806 63-ért adtuk el, igaz? nekem legalább is ez rémlik. ti mennyiért vennétek vissza?
én azt tartaná, a legjobbnak, ha kölcsön vennénk egy évre és mondjuk max 20-ért visszavásárolhatnánk, ha megfelel. -
#29805 Kaká apja már milanosnak látja a fiát
A Real Madridnál immáron egyértelműen partvonalon túlra kerülő brazil klasszis nyáron minden bizonnyal távozni fog. José Mourinho vezetőedző kijelentette, hogy egészen addig nem számít Kakára, amíg lelkileg és fizikálisan teljesen fel nem épül.
A jelek szerint ez a felépülés némi időt vesz majd igénybe, és ez bizony nem tetszik a brazil játékmesternek, aki műtétje óta valóban nem találja régi önmagát.
- Amint azt korábban mondtam, jó esély van arra, hogy a fiam újra a Milanban játsszon. Sőt, tulajdonképpen ez csakis a milánói klubvezetésen múlik – jelentette ki a játékos édesapja, Bosco Leite.
A világbajnok sztár ügyeit intéző szülővel kiváló kapcsolatot ápoló Adriano Galliani Kaká esetleges visszatérése kapcsán elmondta, nem zárkóznak el semmitől, de a fizetési igényeket lejjebb kell adnia a korábbi Milan-kedvencnek.
acmilan.hu -
-
#29803 Én is erre szavazok. Silva Flamini Seedorf középpálya. Vagy ha Boa tényleg pályára lép akkor Silva Flamini Boa középpálya és Seedorf vagy csere lesz vagy Binho helyett lesz kezdő. Nem tudom, ha én lennék az edző akkor:
Abbiati - Abate, Nesta, Silva, Janku - Flamini, Boateng, Seedorf - Robinho, Zlatan, Pato
Ez a középpálya bár életveszély lenne, de Merkel sem lenne jobb mert nagyon zöldfülű még a BL-hez, egy BL meccshez és bedarálnák őt az angolok.
Lesz ami lesz, én azt hangoztatom búcsúzni fogunk, de nem fogok sírni ha továbbjutunk ;)
FORZA! -
paly90 #29802 akkor lehetséges h Silva középpályán lesz nem?
és Yepes kezd Nesta mellett -
#29801 Seedorf Flamini kettősre mérget vennék h kezdeni fognak! Hiszen ők ketten 100%-ig egészségesek. -
paly90 #29800 nagyon sokat jelentene ha tudna játszani..akkor talán nem kell Seedorfot nézni 90 percen keresztül -
#29799 Boateng elvileg rendesen edzett a többiekkel, így valószínűleg játszani fog holnap. -
#29798 Tottenham - Milan keret:
Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Jankulovski, Legrottaglie, Nesta, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Boateng, Flamini, Merkel, Seedorf, Strasser, Ibrahimovic, Pato, Robinho.
Sérültek: Ambrosini, Pirlo, Inzaghi.
Eltiltott: Gattuso. -
#29797 :DDDDDDDDDDD