36663
-
#29877 http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/bemutatjuk-az-ac-milan-sztarok-autoit-2068415/ -
#29876 Most vágott 50 perc alatt 3-at... :D -
#29875 Milan - Bari keret:
Abbiati, Amelia; Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Papastathopoulos; Emanuelson, Flamini, Gattuso, Van Bommel, Seedorf, Strasser, Merkel; Cassano, Ibrahimovic, Pato, Robinho.
Indisponibili: Ambrosini, Pirlo, Inzaghi.
Non convocato: Boateng. -
#29874 Nem véletlenül "csupaszívGattuso".. :) -
#29873 A múltkori esetét leszámítva nem, én inkább egy állandóan pörgő, forrovérű de csupaszív játékosnak mondanám :D -
#29872 Harcban állunk az Interrel Montolivoért...
De érdekes, hogy ha van egy játékos amit akar az egyik klub, egyből hírbehozzák a másik milánói együttessel is.. :D -
#29871 miért,szerinted ő nem balhés? -
#29870 Gattuso a hisztis...
Gattuso a problémás...
Gattuso a balhékeverő...
Hát jah. :D -
#29869 Gattuso? -
#29868 az alaptársaság már meg van,ibra,robinho,bommel,gattuso -
#29867 úgy látszik az összes problémás/hisztis játékost be akarjuk gyűjteni :P -
#29866 Ha épp nem itt sérül le, akkor nem gond. :D Madridban pár meccsen játszott, akkor nagyon jó volt, Bayernben meg sokkal többet, így annyival jobb. :)
Amúgy a Bayernben nemtom mennyire sokat volt eddig sérült. -
paly90 #29865 másik meg az h nagyon sérülékeny
szerintem nem kell ő ide -
paly90 #29864 nem lenne rossz de akkor felállást kéne váltani nem? -
#29863 álomigazolás lenne nekem! Kaká és Becks mellett nagy kedvencem! -
#29862 Robbent akarjuk:
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=47441
Ha a Bayern szar helyen végez a bajnokságban, akkor lehet rá sztem visszatérni... -
#29861 Mik ezek a jelek meg a szív? :D Ha lány vagy akkor nem szóltam :D
Mátyás te meg gyere inkább ma dokkba, ahelyett hogy trollkodsz már megint :DASD -
Rey01 #29860 Igen,LasCar volna-volna....túl sok a feltételes mód...de nem baj a nagy 3-as még meglehet:)am meg ez csak a Spurs szerencséje volt...meg ha jobban játszunk..
Meccs Érték:T.Ham|A.C. Milan ❤Rossoneri❤
▄ █
-
#29859 Ja, meg a nő is, ha azt hitte, hogy a közösbe lett dobva. :P -
#29858 Boateng kihagyja a Bari elleni meccset... -
paly90 #29857 ehhez a hozzászóláshoz csak gratulálni tudok.... -
#29856 megkúrta a csapattársa bnőjét, kurva nagy tiszteletet érdemel tényleg :D sírjon csak -
#29855 A tegnapi produkció után hatalmas tiszteletet érdemel! Bárcsak tudná még ezt hozni a szezon hátralévő részében... -
paly90 #29854 -
De rosszt ezt látni, See elsírta magát.. Hatalmasat játszott az öreg, az egész meccsen látszott, hogy több tudás van a kis lábujjában mint az egész Spursében! Ráadásul csapatkapitány volt, nem lehetett neki könnyű a meccs után. -
#29852 tegnap megérdemelte volna a Milan a továbbjutást, de a szerencse nem a Ti oldalatokon állt.
a Spurs sem megy sokkal tovább, tegnap sem sokon múlt a kiesésük... -
#29851 Én most a tök utolsó Bari ellen (ráadásul otthon), pihentetném Ibrát... van elég támadónk nélküle is, max. ha nem megy a góllövés akkor becserélném, amúgy egész meccsen padozna. -
#29850 ha elől Ibra és Binho úgy játszott volna mint Pato, ha lenne normális balszélső hátvédünk valamint 100%os kpályás sorunk akkor továbbmentünk volna, túl sok a ha még foltozni kell a keretet és aztán van esélyünk jövőre Európában is
húzzuk be a Scudettot és a kupát oszt kész -
#29849 De csak szólok hogy fontos meccsen Ibra megint nem szerzett gólt, meg Robinho se, Pato se :/ -
paly90 #29848 nekem kefejezetten tetszett a játék, "csak" a gól hiányzott.
Ibra nincs jó formában ez tény, de kell játszania mert nincs más
Robinho úgyszintén(Cassano de jó lett volna ha játszhat)
legnagyobb pozitiv meglepetés Seedorf volt, nagyon jól tolta
csak az a baj h ilyen játékot kb 2x-3x produkál egy szezonban:)
mind1, BL-től amúgysem vártam túl sokat, majd talán 2-3 év múlva, most a Scudetto a cél -
#29847 Hát pont ez a baj... :DDD De igazán Ibrához alig került fel a labda, először azt hittem folyamatosan a fejére ívelik, de inkább felezőnél ment a passz. Amikor laposan fellőtték neki és osztotta, az jó volt, de aztán abból is kevés lett.
Hát sajna tényleg kevés volt, de attól függetlenül nekem tetszett, amit láttam, csak azt sajnálom, hogy idén több ilyen hajtás nem lesz (csak a BLben van SPEEDORF, meg ilyenek). -
#29846 Pato ma többet csinált mint Ibra-Robinho kettős, és az elmúlt meccseken is szerintem... -
#29845 hát, hogy egy nyamvadt gólt sem tudtunk lőni a Tottenhamnek, ez bánt engem igazán... Patot már rég kitettem volna a csapatból. nem a mai teljesítménye alapján, hanem egyáltalán. amikor nyomás alatt játszik, sosem tud igazán tündökölni. amikor a 2. vagy 3. góét kell lőni az már nem ugyan az, mint amikor az elsőt.
talán ha a középpálya felfrissülne és meglenne az összeköttetés a védősor és a támadósor között, vihetnénk valamire, de a Flamini típusú favágó középpálya nem viszi sokra. remélem a nyáron jönnek középpályások is! -
#29844 szerintem megérdemelték a továbbjutást, amit mutattunk múltkor kevés volt, most volt hajtás de támadás valahogy nem megy. jövőre talán. addig is még van mit tenni :) -
paj01 #29843 Nah ennyi...egy Barca ellen mi lenne uristen:D Egy kontra gol amit az a majom kraucs lőtt elég volt. Végül is mind1 h 16 vagy 8 között esik ki a csapat. Spurs se fog messzire jutni...jobb ez így, lehet koncentrálni a többi teendőre. Azért elég gyengus az olasz foci. Roma Milan defeat es valszeg Intert is kirakja a Bayern. -
#29842 Bajnokok Ligája: 0-0-val ütötte ki a Tottenham a Milant
Jézusom NSO... milyen ütötte ki??? :DDDDDDDDDD -
#29841 Ennyi volt... hosszabbítást simán érdemeltünk volna, a Spurs egész meccsen védekezett... de ilyen formában amiben pl. Robinho volt... nem találok szavakat hogy milyen pocsék volt, Pato is, Ibra is...
Egyébként egyáltalán nem bánom, hogy kiestünk, a bajnokság csak az egyik ok, de egy TOTTENHAMNEK HA 180 PERC ALATT NEM TUDUNK GÓLT LŐNI, AKKOR NINCS KERESNIVALÓNK SEHOL... év elején hogy beharangozták, hogy így meg úgy a világ legjobb támadósora... lófaszt az :D
Ha meglesz a scudetto meg a kupa, idén teljesítettük a maximumot amit ebből a csapatból ki lehetett hozni. (sztem mind a kettő meg is lesz) -
vili 27 #29840 Elismerésem a csapatnak, jók voltatok.
"egy spurs szurkoló"
-
#29839 Ja Seedorf nagyon komolyan hajtott. Sajna az olasz bajnokságban megint jön majd a tilitoli, ott vhogy sosincs ilyen játék. -
#29838 Hosszabbítást megérdemeltük volna...