A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
Ilyen feszült hangulatnál behozza Flaminit😄DD
szucsy89
Prince hogy kivágta labdát😄DD gecinagy ez a csávó😄D
LasCar16
bazzeg balhé is van a végén Prince 😄DD Zlatan meg a padról is beszállna a buliba, Binho meg jó színész 😄

#acm

LasCar16
Sokratis nagyon bizonytalan, elszállt az önbizalma a Cesena elleni meccs után 😞

#acm

LasCar16
mi a picsáért kell elbalfaszoskodni a végén???????? 1-2 Lavezzi, ilyen gólt.

#acm

szucsy89
úgy tûnik ránkcáfolt rendesen😄 bár védekezésben ugyanolyan mint volt, nagyon bizonytalan
szucsy89
Oddo 2. gólpassz, beszarás😄DDDDDDDDDDDDDD
LasCar16
Zlatan 0-2 Oddo 2. gólpassza 😄D

#acm

LasCar16
nekem úgy tûnik h a piros minket zavart meg nem a hazaiakat

#acm

szucsy89
a végére bejöhet See-vel együtt 3-0nál 😉
LasCar16
vezetünk helyzeteink is megvannak, Pato hosszan szöktet meg kicsit túlvállalta magát, amikor fölé bszta akkor be kellett volna tennie Zlatannak, Bonera baloldalon bizonytalan, Oddo nem lóg ki a mezõnybõl, több gyors megindulás kellene, pláne emberelõnyben, azt nem értem h pontrúgásnál amikor tisztázunk a büntetõ területen belül akkor miért nem védekezik senki a 16-19 méterre a kaputól?? legalább két veszélyes szitu volt belõle h kifejelt labdát középen megszerezték és betették, Lavezzi fejese a végén is meredek volt, tökösebbnek kellene lenni hátul állni kell a Nápolyi rohamokat és gyorsan kontrázni amíg nem verünk be egy másodikat addig nyugalom nem lesz, egy biztos a hazaiak küzdeni fognak mint állat, ezt megszokhattuk tõlük Nápolyban, megsebeztük õket ideje lenne a végsõ döfést is bevinni, Dinnyo nem hiányzik

#acm

acm689
bocs a dupláért, nem tudom hogy sikerült ugyan olyan számú hszt produkálni 😄

igen játszott, felkészülési meccseken. rinonak lekéne jönnie...
acm689
szép volt a Robinho gól, örülök az emberelõnynek, de nem szabad leállni! lõni kell még legalább 2-t!

horpeti
Ibra milyet ollózott, a mozdulatsor elején már reméltem, hogy a pipában landol. 😄

szucsy89
emberelõnyben be kell húzni mostmár
DeerHunter01
Ibraaa 😄

\"Erről van szó!\"

szucsy89
Pato... nagyon szar
Robi😊
szarul találta pedig el😄
Oddo adta a gólpasszt😄😄

szucsy89
Oddo gólpassz... visszaszívok mindent😄😄😄
Bonera játszott már balhátvédet?

LasCar16
mert Allegri nem meri meghúzni...

#acm

miért Oddo?:@

LasCar16
én sem értem ezt, szerintem Oddonál még én is jobb formában vagyok...

jobbulást Luca!!!

#acm

LasCar16
bazzeg és Oddo fog beállni ha Antonini nem tudja folytatni...

#acm

szucsy89
Bazdmeg, miért Oddo melegít?:@ Montelongot most simán be lehetne dobni...
LasCar16
bazzeg Rino, mér vagy ennyire suta ...<#sir>

#acm

sziasztok nekem ez jól mûködik😊 FORZA MILAN

http://www.vipcanals.org/ch1.html

banok
digisport.hu-n nincs már live. A BL/EL van csak és az is csak pénzért.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

horpeti
Az nincs. 😄
Csak ha a digisport.hu -s adás és stream közül kéne választani (bár úgy tudom, már az sincs ingyen??), akkor tuti egyéb stream, arra gondoltam. 😄

szucsy89
van digid és inkább nézed streamen? 😄😄
horpeti
Kösz nem! 😛

digisport közvetít 😊
Redbull756
itt vannak streamek.

LasCar16
gondoltam h Rino és Bonera nem marad ki 😊 Montelongora a 75 perc környékén számítok..

ja és valaki egy mûködõ streamet dobjon majd thx

#acm

Redbull756
NAPOLI: De Sanctis; Grava, Aronica, Campagnaro; Maggio, Pazienza, Gargano, Dossena; Hamsik, Lavezzi; Cavani.

MILAN: Abbiati; Bonera, Nesta, Papastathopoulos, Antonini; Gattuso, Pirlo, Boateng; Robinho; Pato, Ibrahimovic.

örülnék ennek a középpályának...
Bonera helyett Montelongot és oké is😊

Nuno88
Jó kis meccs lesz sztem, gyõzni kellene nagyon, bár eddig idegenben nem ment a játék.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

A két csapat várható kezdõ 11-e a holnapi mérkõzésre:

SSC Napoli: De Sanctis – Grava, Aronica, Campagnaro – Maggio, Pazienza, Gargano, Dossena – Ham¹ik, Lavezzi – Cavani

AC Milan: Amelia – Bonera, Nesta, Sokratis, Antonini – Flamini, Pirlo, Boateng – Pato, Ibrahimovic, Robinho

ez már tényleg a várható 😄
LasCar16
ideje lenne már kicsit felkavarni baz állóvizet most lehetett látni h a felszívott bajnokaink mennyit érnek egy lendületes kombinatív csapat ellen mint a Real, Boneraval sem volt elégedett Allegri, Sokratis pedig csak a Cesena elleni meccsen kapott lehetõséget azóta jegelve lett, Yepes meg az örök csere remélem bizonyítanak, Montelongo-t pedig most kell bedobni a mély vízbe, kíváncsian várom h mit tud, inkább õ játszon mint Abate

#acm

Nuno88
Ezt a kedõt még meg is nézném 😊
Montelongo remélem lehetõséget kap, meg remélem Flamini is kezd.
Nyerni kell, FORZA!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

fáradok már este 😊, én kiegyeznék vele 😊
szucsy89
ez csak a kommentek között volt egy találgatás 😊
Holnapi várható kezdõnk: rossoneriblog.com alapján 😊

Amelia – Montelongo, Nesta, Sokratis/Yepes, Antonini – Prince, Pirlo, Flamini/Gattuso/Strasser – Pato, Ibra, Robinho
Akkor minden betu ele es moge be kell tenni a kodot, ketlem hogy enged annyi karaktert a rendszer.

REAL MADRID

Palinko
szerintem annyira nem vészes, de azért megnéznék egy olyat ha lehet hogy 1 karakter piros, 1 meg fekete , és így váltakozva 😄
HG ki tudja torolni, de torolhetem en is ha nem tetszik.

REAL MADRID

Palinko
jah jobban oda kell figyelni 😊
limperatore
én is 😄😄😄D:
én is átírattam az intert feketére 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco