A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bazzeg balhé is van a végén Prince 😄DD Zlatan meg a padról is beszállna a buliba, Binho meg jó színész 😄
#acm
vezetünk helyzeteink is megvannak, Pato hosszan szöktet meg kicsit túlvállalta magát, amikor fölé bszta akkor be kellett volna tennie Zlatannak, Bonera baloldalon bizonytalan, Oddo nem lóg ki a mezõnybõl, több gyors megindulás kellene, pláne emberelõnyben, azt nem értem h pontrúgásnál amikor tisztázunk a büntetõ területen belül akkor miért nem védekezik senki a 16-19 méterre a kaputól?? legalább két veszélyes szitu volt belõle h kifejelt labdát középen megszerezték és betették, Lavezzi fejese a végén is meredek volt, tökösebbnek kellene lenni hátul állni kell a Nápolyi rohamokat és gyorsan kontrázni amíg nem verünk be egy másodikat addig nyugalom nem lesz, egy biztos a hazaiak küzdeni fognak mint állat, ezt megszokhattuk tõlük Nápolyban, megsebeztük õket ideje lenne a végsõ döfést is bevinni, Dinnyo nem hiányzik
#acm
igen játszott, felkészülési meccseken. rinonak lekéne jönnie...
szép volt a Robinho gól, örülök az emberelõnynek, de nem szabad leállni! lõni kell még legalább 2-t!
Robi😊
szarul találta pedig el😄
Oddo adta a gólpasszt😄😄
szarul találta pedig el😄
Oddo adta a gólpasszt😄😄
Bonera játszott már balhátvédet?
miért Oddo?:@
sziasztok nekem ez jól mûködik😊 FORZA MILAN
http://www.vipcanals.org/ch1.html
digisport.hu-n nincs már live. A BL/EL van csak és az is csak pénzért.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Az nincs. 😄
Csak ha a digisport.hu -s adás és stream közül kéne választani (bár úgy tudom, már az sincs ingyen??), akkor tuti egyéb stream, arra gondoltam. 😄
Csak ha a digisport.hu -s adás és stream közül kéne választani (bár úgy tudom, már az sincs ingyen??), akkor tuti egyéb stream, arra gondoltam. 😄
digisport közvetít 😊
itt vannak streamek.
gondoltam h Rino és Bonera nem marad ki 😊 Montelongora a 75 perc környékén számítok..
ja és valaki egy mûködõ streamet dobjon majd thx
ja és valaki egy mûködõ streamet dobjon majd thx
#acm
NAPOLI: De Sanctis; Grava, Aronica, Campagnaro; Maggio, Pazienza, Gargano, Dossena; Hamsik, Lavezzi; Cavani.
MILAN: Abbiati; Bonera, Nesta, Papastathopoulos, Antonini; Gattuso, Pirlo, Boateng; Robinho; Pato, Ibrahimovic.
MILAN: Abbiati; Bonera, Nesta, Papastathopoulos, Antonini; Gattuso, Pirlo, Boateng; Robinho; Pato, Ibrahimovic.
örülnék ennek a középpályának...
Bonera helyett Montelongot és oké is😊
Bonera helyett Montelongot és oké is😊
Jó kis meccs lesz sztem, gyõzni kellene nagyon, bár eddig idegenben nem ment a játék.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
A két csapat várható kezdõ 11-e a holnapi mérkõzésre:
SSC Napoli: De Sanctis – Grava, Aronica, Campagnaro – Maggio, Pazienza, Gargano, Dossena – Ham¹ik, Lavezzi – Cavani
AC Milan: Amelia – Bonera, Nesta, Sokratis, Antonini – Flamini, Pirlo, Boateng – Pato, Ibrahimovic, Robinho
ez már tényleg a várható 😄
SSC Napoli: De Sanctis – Grava, Aronica, Campagnaro – Maggio, Pazienza, Gargano, Dossena – Ham¹ik, Lavezzi – Cavani
AC Milan: Amelia – Bonera, Nesta, Sokratis, Antonini – Flamini, Pirlo, Boateng – Pato, Ibrahimovic, Robinho
ez már tényleg a várható 😄
ideje lenne már kicsit felkavarni baz állóvizet most lehetett látni h a felszívott bajnokaink mennyit érnek egy lendületes kombinatív csapat ellen mint a Real, Boneraval sem volt elégedett Allegri, Sokratis pedig csak a Cesena elleni meccsen kapott lehetõséget azóta jegelve lett, Yepes meg az örök csere remélem bizonyítanak, Montelongo-t pedig most kell bedobni a mély vízbe, kíváncsian várom h mit tud, inkább õ játszon mint Abate
#acm
Ezt a kedõt még meg is nézném 😊
Montelongo remélem lehetõséget kap, meg remélem Flamini is kezd.
Nyerni kell, FORZA!
Montelongo remélem lehetõséget kap, meg remélem Flamini is kezd.
Nyerni kell, FORZA!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
fáradok már este 😊, én kiegyeznék vele 😊
Holnapi várható kezdõnk: rossoneriblog.com alapján 😊
Amelia – Montelongo, Nesta, Sokratis/Yepes, Antonini – Prince, Pirlo, Flamini/Gattuso/Strasser – Pato, Ibra, Robinho
Amelia – Montelongo, Nesta, Sokratis/Yepes, Antonini – Prince, Pirlo, Flamini/Gattuso/Strasser – Pato, Ibra, Robinho
Akkor minden betu ele es moge be kell tenni a kodot, ketlem hogy enged annyi karaktert a rendszer.
REAL MADRID
szerintem annyira nem vészes, de azért megnéznék egy olyat ha lehet hogy 1 karakter piros, 1 meg fekete , és így váltakozva 😄
HG ki tudja torolni, de torolhetem en is ha nem tetszik.
REAL MADRID