A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
kpályát is ha megnézzük, univerzális játékusunk talán csak Boateng meg talán talán Flamini(de elõrejátékban az Arsenal óta nem láttam tõle semmit) a többiek Rino only védekezés Pirlo only támadás Seedorf only támadás, Ambro pedig védekezés és pontrúgásoknál felelõs és erre jön még az életkor miatt adódó lassulás... Inter,Barca,Real,Chelsea-nek a kpályáját végignézve csupa univerzális játékosokat találunk akik ha kell védekeznek ha kell támadnak és mellesleg futni is tudnak, amíg ez nincs orvosolva nálunk addig egy motor nélküli kocsi leszünk, hiába lenne elõl Van Basten ... hiába van "erõs" támadószekciónk ha nem jó mögötte a kpálya... és nemsokára ismét jön a Real... az elõjelek nem jók
#acm
Montelongo - Nesta(Luizao) - Silva - IGAZOLÁS
------------Boateng-------Flamini--------
--------------------R80---------------------
-----Pato-----------------------Robinho
----------------Ibrahimovic-----------
Ennyi. Dinho 4* olyan jól elosztogatná zsugákat, mint Pirlo.
nem hiszem hogy a Milan nem tehetné meg hogy a sok öreg helyére vásárolnának fiatalokat.
\"Errõl van szó!\"
don't give a fuck
JUVENTUS: Storari; Motta, Bonucci, Chiellini, De Ceglie; Martinez, Felipe Melo, Aquilani, Marchisio; Del Piero, Quagliarella.
#acm
#acm
Kapusok: Abbiati, Amelia
Védõk: Antonini, Bonera, Montelongo, Nesta, Papastathopoulos, Yepes
Középpályások: Abate, Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Strasser
Támadok: Ibrahimovic, Inzaghi, Pato, Robinho
Sérültek: Oddo, Thiago Silva, Onyewu, Zambrotta, Ambrosini, Ronaldinho.
Nem hívott: Oduamadi, Jankulovski.
Védekezésnél meg szerintem jobban le kellene támadnunk, nem ennyire visszahúzódni, sokszor hagytuk eljönni az ellenfelet a 16osig, vagy csak annyira h jók legyenek egy fasza beadásra, de nem tudom h Pirloval,Seedorfal,Gattusoval mennyire menne ez a sok futás, szerintem semennyire, azért kellene a kpályára is erõsítés, de ez csak egy gondolat tõlem, agresszívabbnak kellene lennünk mert a mai gól is bizonyította h nem voltunk elég határozottak, és ezt milliószor kihasználták már, zavarodottság--->több hiba,több bizonytalanság, több amatõr hiba, és ez csak további kapkodást szül, és ezért kapunk buta gólokat, mert ha szarok pl a szélsõk védekezésnél akkor nagyobb a nyomás középen és ebbe fáradt el Nesta is , ezt nehéz bírni
grat a csapatnak nagy küzdelem volt, merda elõzéssel 2. helyen a csapat.. a Lazio mögött.
#acm
Dinho egyáltalán nem hiányzott, nemtudom lehet csak nekem nem:D