36663
-
#29917 Ibra nem rúgott gólt fontos mérkőzésen, kiemelkedően fontos meccsen, had pihenjen, győzni fogunk nélküle is! -
#29916 Ja. Mondjuk az utóbbi időben Ibra a fáradtsága miatt szinte már lehúzóember volt, az utolsó 9 meccsen mindössze 1 (!) gólt szerzett, azt is 11-esből... Patonak is jobban megy, ha nincs a svéd a pályán, meg legalább elfelejtjük 3 meccsre ezt a kib.szott ívelgetést... aztán ha kipihenten visszatér akkor majd újra lőheti a gólokat.
Mondjuk a Palermo idegenben és a derby nagyon nehéz lesz nélküle. -
#29915 + Ancelotti is ott van a Chelsea-nél, csak ugye kérdés, meddig...
Ibrát azért sajnálom! Akkor Pato-Robinho páros illetve Cassano bizonyíthat! igaz, sok variációnk így nem lesz a kezdőt illetően... -
#29914 Ibra 3 meccset kapott, bár fellebbezünk...
Én nem bánom, had pihenjen csak...
Valamint pár hír: Nyáron érkezhet Bendtner és Balotelli, és 3as versenyfutás Kakáért: Chelsea, Milan, Inter...
Ezek közül az Interbe tuti nem fog elmenni, olaszban sztem csak a Milanba jönne vissza, mondjuk a Chelsea sokkal magasabb fizetést és pénzt adna érte. -
#29913 :DDDDDDDDDDDDDD -
#29912 az elnökének köszönje ne a barinak,ők csak végrehajtották a feladatot xd -
#29911 Materazzi: "Grazie Bari"
felbasz ez a gyökér -
-
#29909 Akkor full bunda, hogy csak na. :D Minden szorzót kiakasztva. :D -
#29908 Cassano mesteri gól! :)
Franc, hogy nem jött össze a győzelem, elég gáz. Ibra helyett Cassano kezdőbe akkor jó lehet azért! csak más jellegű játék kell, nem felívelgetős (nekem jobban is tetszene). -
#29907 Atya isten. :DDD -
#29906 sztem a gólkülönbség
régen volt kemény mikor egymás ellen lejátszották a meccset :D
kemény lett volna most egy inter-milan derby a scudettoért -
#29905 A Palermo most is kikapott, ők verhetőek. Ami nagyobb gond, hogy az Udinese ma is szárnyalt, sztem jelenlegi formájukkal mind2 milánói csapatot vernék :D Az utolsó fordulóban idegenben nagyon kemény meccs vár ránk!
Amúgy pontegyenlőség esetén mi is dönt az olaszoknál? -
#29904 megint?? nem az inter nyerte zsinórban a bajnokságokat?? :D -
#29903 hát zingaro minimum 3 meccset fog kapni
szándékos ütés
inter ellen tuti nem játszik... kivéve ha berlusconi nem veszi meg az embereket megint, de sztem nincs ideje erre most :D -
#29902 kösz. -
#29901 LOL most nézem, az Inter, a Juve, és a Milan is leikszelt az utolsó 3-mal a bajnokságban! És mind3 csapatból kiállítottak egy embert.
szerk.: bocs, a Cesena 17. :D -
#29900 Kösz, Boldog Névnapot! :D -
#29899 -
#29898 nektek egy Fio idegenben, nekünk egy Lazio otthon, ami még izgalmas lehet
amúgy vicces, utóbbi évek legszorosabb szezonja, és ilyenkor veszti el a 4 BL helyet a Serie A -
#29897 Erre csak annyit mondok, hogy amikor Ibra kiállt, akkor lendült fel igazán a játék, addig csak ívelgettünk a fejére ez volt a Spurs ellen is. Kiállították, elkezdtünk földön játszani, mindjárt más volt a játék képe.
Wufra: Palermo, Inter, Roma, Udine... ezek még nehéz meccsek lesznek, nektek meg egy Napoli van még rajtunk kívül, azért kemény lesz a vége... de ha a derbyt nyerjük akkor megvan. -
#29896 mármint ha a Palermo elleni meccset behúzzátok -
#29895 hát, ha Palermoban nem nyertek, akkor tényleg sorsdöntő lesz, ha behúzzátok (eléggé szétestek mostanság, bár Ibra nélkül azért nem lefutott) akkor kb eldőlt. esetleg még az utolsó fordulóban lehet bízni, Udinében zártok :) -
#29894 az angol kommentátor arról karattyolt, h lehet Ibrát nem 1 hanem 2 meccsre tiltják el. lehet ennek valóságalapja? 2 forduló múlva jön az Inter, nem? :S -
#29893 Nálunk ugyanez... nem baj, legalább izgalmas maradt a bajnokság, szerintem a derby döntő fontosságú lesz! -
#29892 ismerős, péntek este ha nem volt 6-7 100%os ziccere a csapatnak, egy sem. Pandevet lehet lefizették, mert 2 olyat hagyott ki, amit még Giaccherini is belőne -
#29891 Hát ez nem a Milan-Bari meccs volt, hanem a bíró és a Milan meccse. Gillet is simán kaphatott volna egy pirosat! -
#29890 Egyébként ilyen meccset még nem sokat láttam életemben... ennyi támadásból csak 1 gólt szerezni... lőhetett volna a csapat vagy 20 gólt! És sztem nem túloztam egyáltalán... -
#29889 Ez mi, hogy támadásban a végén lefújja? Komolyan mondom nagyon bundagyanús, Inter is xelt az utolsó előttivel.. -
#29888 CASSANOOOOOO 1-1! még van 8 perc, gyerünk!!! -
#29887 ANTONIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO CASSANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#29886 Ha ezt a meccset nem vette meg Moratti, akkor kutya vagyok :D -
#29885 ennél jobban nem lehet egy csapatot sújtani...
- 2 meg nem adott gól
- egy kiállítás
- kb. 2 11-es helyzet, amiből egyet sem ad meg.
És! még nincs vége... -
#29884 Allegri nem pihentette Ibrát, hát elintézte magának :D
Ezen a meccsen játszania sem kellett volna... -
#29883 Nem, de sztem simán megfordítjuk, viszont Robinho amit művel nevetséges, jöjjön helyette Cassano -
#29882 Na, Rudolf nekünk is beköszönt... épp én is ezt akartam írni, hogy sírjak vagy nevessek :S
Nem lesz ez egy könnyű meccs... -
#29881 Rudolf.. most sírjak vagy nevessek? :D -
#29880 Ibra
Remélem 3-0-nál lehozza a félidőben -
paly90 #29879 MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini, Gattuso, van Bommel, Merkel, Robinho, Pato, Ibrahimovic.
BARI: Gillet, Masiello, Glik, Belmonte, Rossi, Alvarez Codrea, Almiron Bentivoglio, Rudolf, Ghezzal. -
#29878 jól megy :D