A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát jol van ez a dontetlen..igy fair😊 Pippo uristen... magikus auraja van a fickonak😄hajlitja a teret vagy nem tudom😄 ilyen meteres lest... Es Allegri azert most villantott, kézen fekvobb lett volna robinhot betenni. Mondjuk en nem girnyot hanem patot szedtem volna le. Jo az x, kis odafigyelessel meglesz a tovabbjutas

Rockynhooo
azt hiszem mind 3 csapat nagyon hajtani fog a továbbjutásért , elég izgalmas lesz.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Palinko
most tudom hogy le leszek baszva de ezzel a kerettel lehet nem baj ha nem kerülünk ki a csoportból...
Shevchenko
Ez a jó<#eljen>

FORZA MILAN!!!

acm689
bocs, Uefa vmit elszórakozott, mert NSO-n meg nem ez az állás xD

1. Real Madrid 10
2. AC Milan 5
3. Ajax 4
4. Auxerre 3

Shevchenko
Nekünk 7???

1. Real 10
2. Milan 5
3. Ajax 4
4. Auxerre 3

FORZA MILAN!!!

Burdi
csak ketten voltak lesen a második gólnál, de sebaj.
így volt izgalmas! 😊

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Nuno88
A Real sokkal elõrébb jár mint mi. A szerencsének meg Pipponak köszönhetjük ezt az eredményt, amit meg kell becsülni nagyon. Rúgtunk egy lesgólt, 2 perc kellett volna a gyõzelemhez, de sajnos nem sikerült. A Realnak sokkal több helyzete volt. Seedorf meg beáll 10 percre és abszolút nem fut, se elõre se hátra, nevetséges.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

acm689
másodikak vagyunk, 9 pontja van a Madridnak, 7 nekünk 4 az Ajaxnak. még bármi lehet! ha az Ajax legyõzi a Madridot... nem folytatom, lehet kombinálni 😊

Háát érdekes meccs Inzagih meg érdemelte volna gyõzelmet, a többiek a végét nagyon el b...ták azt a szögletet nagyon túl variálták be kellett volna adni aztán kész. na mindegy legalább a real nem jobb mint mi😄. de most akkor a csoportba így hányadikak vagyunk?

acm689
és ha jól látom az Ajax is kikapott

shad0w
zseniális meccs volt! Pippo elképesztõ.
viszont nem tudom megállni, seedorfot mi a bús büdös picsának kellett behozni? vele csak egyel kevesebben voltunk, egy fél lábú 5 meccs után lévõ Gattuso is 1000szer annyit ér mint ez a szerencsétlen balfasz. kb semmit nem segített elöl, csak párszor futott egy alibi kört 2-1-nél, mintha minket sürgetett volna az idõ, egyszer nem zárt vissza, gólnál is csak vissza kellett volna lépnie Benzema mellé.

don't give a fuck

forza milan
Ibrahimovic naon nem nyújtott ma:Sde legalább a végén ne adta vna el 2-2re a labdát:S

acm689
Végre Pippooooooooooo! Mondtam én, h Pippo kell ide! Szép volt!

DeerHunter01
Ezt nem hiszem el...
Azert szep volt

\"Erről van szó!\"

Shevchenko
Hihetettlen!!!!!

FORZA MILAN!!!

Nuno88
Nem hiszem el, 2 percig kellett volna még koncentrálni 😞

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

forza milan
mind1 szépvolt de miééért miéééééééért kell elbalfaszkodni az utolsó pillanatba mindig...mindig kapunk a végén

forza milan
-.-

Shevchenko
Megint az öreg Inzaghi hozza a meccset 2:1!!!

FORZA MILAN!!!

DeerHunter01
Ibra bazmeg....

\"Erről van szó!\"

Tyler1
sok kábelen is elérhetõ már.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

acm689
kövezzetek meg, de mérges vagyok Patora. mintha pályán sem lenne, Inzaghit megszégyenítõ módon fut lesre.

acm689
vidanet, GY-M-S megye

DeerHunter01
hát nem tudom szerintem a Digi éri meg a legjobban, és olcsóbb is mint a UPC és a T-Home.

\"Erről van szó!\"

DAFFANGER
Azért az egy csatorna miatt nem fogok majd megnézem neten inkább ingyen valahol😄

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

DeerHunter01
válts digire 😄

\"Erről van szó!\"

DAFFANGER
A digisport miért fizetös?régen nem volt az...nem hiszem el valamelyik sport 1,2, klub vagy vmi nem tudja leadni bl meccs baszki😄

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

Redbull756
Milan: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Pirlo, Boateng; Ronaldinho; Ibrahimovic, Pato.

Real Madrid: Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Ricardo Carvalho, Marcelo; Xabi Alonso, Kedhira; Di Maria, Ozil, Cristiano Ronaldo; Higuain.

szucsy89
milyen szolgáltatónál vagy?
DeerHunter01
DigiSport a best 😄
nem értem a TV2 miért nem tudja HD-ben adni a BL meccseket, nem mintha ez sokat számítana.

\"Erről van szó!\"

acm689
megemlítem, ha vkinek van ORF1-e, akkor élõben nézheti TV elõtt a meccset 😊 DigiSportot birtoklók elõnyben, de most végre én is TV elõtt nézhetek meg egy Milan meccset 😄

Palinko
szerintem ha nyerünk, amire -1 az esély akkor mindenki legalább ennyire fog örülni:
szucsy89
atdhe.net
DAFFANGER
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni ezt a mai mérközést meg lehet nézni valahol?Van a ds de az fizetös ha jól tom de lehet tévedek.Ha valaki tud egy jó minöségü linket dobjon már rám egy privit legyen szives mindegy magyar vagy nem.Ja és Forza Milan!

LasCar16
nyerni kell nyerni kell de nem vagyok pozitív, kíváncsi vagyok hogy a hazai pálya mennyi pluszt fog adni ma a fiúknak, ha nem nyerünk ma és a másik meccsen nem X lesz akkor szarban is lehetünk... kemény lesz az tény, lehet bizonyítani...

#acm

Nocsak.. Silva meg Girnyo ugy tunik rapihent erre a meccsre😊 Felek megint szet lesz futva a team...ugy h itt csak valami brazilos jatek segithet ötvözve egy kis svéd precizitassal😊 kell a pont nagyon...

MA ESTE NYERNI KELL !!!!!!!!!!!!!!!!

FORZA MILAN!!

remélem h megtudjuk csípni a Realt

Redbull756
Real Madrid elleni keret:

Abbiati, Amelia, Antonini, Jankulovski, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Abate, Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Ibrahimovic, Inzaghi, Pato, Robinho, Ronaldinho.

Sérültek: Bonera, Oddo.
Nem nevezett: Strasser.

koder
xDD De nem birok magammal,valahol ki kell adnom ..olyan messze van még szerda.

Jól van ezt leírtad nálunk is. Tedd meg 100-al a Milant, csak fejezd mar be 😄

REAL MADRID

koder
Juve ellen azé nem sikerült mert már a Real meccsre koncentráltak.

szucsy89
én a juve elleni meccs elõtt voltam biztos a sikerben, de ezután már semmiben sem bízok a real ellen
szucsy89
rosszul érzed sajnos
koder
Érzem h megcsapkodjátok a Real-t.

DeerHunter01
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

\"Erről van szó!\"

LasCar16
jó a banner de én hiányolom belõle Silvat és Boatenget 😊

#acm

limperatore
nem, akkor is nagyon büdös votl 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco