36663
  • WuFraZselic
    mármint legalább 25 milla
  • WuFraZselic
    szerintem ha Maldini ajánlja, sem veszitek meg, hatalmas összeget kért a Benfica, kétlem hogy 25 millát kiadtatok volna egy védőért, miközben Ibra opciós ára 24 milla. ez 50 milla, 2 játékosra, és Ganso is legalább ennyi lenne
  • szucsy89
    Közben David Luiz a City ellen is gólt szerzett, hiába mondogatta Silva hogy ő kell nekünk, meg ő lehet Nesta utódja, Gallianiék leszarták... GRAT!
  • szucsy89
    Pato 10 napra kidőlt..
  • Nuno88
    ha a derbyt nem nyerjük meg akkor gatya van
  • limperatore
    nah az kéne még :D:D:D: és csodás pandev támadna :D
  • Redbull756
    na hátha még holnap Eto'o meg Pazzini is kisárgázza magát..:D
  • limperatore
    majd derbyn felálltok egy

.........seedorf
    robinho....cassano

3assal

ősszel mi játszottunk c kerettel most ti fogtok b vel :D
  • Redbull756
    azt írják Pato sérülése elég komoly, kificamodott a bokája...
  • acm689
    hát nem jó hírekre értem haza :s az utolsó 10 percet láttam csak, de... :'(
  • szucsy89
    Antonini meg takarodjon a csapatból, én eddig nem szidtam őt (annyira), de ez már botrányos amit művel...
  • szucsy89
    Ha Pato ennyibe belesérül, akkor mehet nyáron ahová akar. Amúgy magunknak tesszük nehézzé a bajnokságot...
  • paly90
    röviden,tömören: szarok vagyunk
  • banok
    20.45 Palermo-Milan
    tv: Digisport
    streamek :
  • Redbull756
    PALERMO: Sirigu, Munoz, Goian, Migliaccio, Darmian, Bacinovic, Nocerino, Balzaretti, Pastore, Pinilla e Illic.

MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovsi,Gattuso, Van Bommel, Flamini, Seedorf, Pato e Cassano.

• horpeti
    Ja, hát idő kéne, hogy felépüljön olyan szintű csapat és csapatjáték... De hát épülget. :)
  • szucsy89
    Így van, Ő is... miket csinált, minden mozdulatában benne volt a veszély. Most a Realban árnyéka csak régi önmagának...

Egyébként a csapat most is képes lenne szép játékra, Ibra, Cassano, See, Binho, Pato, Prince mind képesek szép cselekre, mozdulatokra, csak valahogy mégse jön össze sokszor még a gól se :D
  • horpeti
    Meg úgy az egész Milán... Teljesen más ritmus, stílus, játék. De a mostanit se szídom, csak hát.. :D
  • horpeti
    Meg Kaka is... :)
  • szucsy89
    http://milan.blog.nepsport.hu/archives/2011/03/18/Wes_Craven_nyoman/

érdemes megnézni pár gólt, Sheva fantasztikus volt, mindig visszasírom akárhányszor látom őt...
  • szucsy89
    Nesta ma 35 éves!
  • paly90
    http://www.acmilan.hu/2011/03/19/kie-lesz-a-3-as-mez/
  • acm689
    holnap sajnos nem fogom látni a meccset :( talán a második félidőt már igen, remélem, addigra előnyben leszünk. drukkoljatok helyettem is :)
  • Redbull756
    Palermo - Milan keret:

Kapusok: Abbiati, Amelia, Roma.
    Védők: Nesta, Thiago Silva, Abate, Antonini, Bonera, Vilà, Jankulovski, Yepes.
    Középpályások: Emanuelson, Flamini, Gattuso, Merkel, Seedorf, Van Bommel, Boateng.
    Csatárok: Pato, Cassano, Robinho.
  • Nuno88
    Nem fogok sírni ha elmegy, 5 éve nem játszik formában... tőlem mehet!
  • Grove4
    Maradhat nyugodtan.
  • DeerHunter01
    háát, egy jó formában lévő Pirlot nem szabad elengedni , de mostanában nem játszott azért csúcsformába, szerintem nyárig eldől ha játszani fog
  • szucsy89
    A Juve komolyan érdeklődik Pirlo iránt, ugye náluk a nyáron nagy erősítések lesznek, Pirlo ingyen meg azért eléggé nagy igazolásnak számít. Jelenleg nálunk 5 milla a fizetése, ezt jóval csökkenteni szeretnénk, kérdés, hogy belemegy e, ha nem, akkor viszlát. Szerintetek menjen, vagy maradjon?
  • szucsy89
    http://www.acmilan.hu/2011/03/17/alakul-a-nagy-uzlet-ganso-ugynoke-a-milanhoz-erkezik/
  • Davidke007
    Brazília: Ronaldinho durvaságért három meccsre szóló eltiltást kaphat

Ronaldinho, a brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Flamengo játékosa három mérkőzésre szóló eltiltást kaphat, miután a múlt hét vasárnapi Fluminense elleni Rio-kupa-találkozón durva szabálytalanságot követett el.

Ronaldinho a Fluminense kapusának, Ricardo Bernának csúszott be veszélyesen, miután egy elvesztett labdát próbált meg visszaszerezni. A játékvezető azonnal sárga lapot mutatott fel az aranylabdás futballistának.

• szucsy89
    „Egyre jobban érzem magam, remélem, áprilisban már visszatérhetek a pályára. Elszánt vagyok, és mindent megteszek a bajnoki címért, azonban csak akkor játszom újra, ha százszázalékos állapotban leszek. Ugyanaz az Inzaghi akarok lenni, aki korábban is voltam” – fogalmazott a 37 éves támadó.

Hihetetlen ez az ember, olyan tűz van még ennyi idősen is benne... PIPPO
  • szucsy89
    Most ezzel, hogy a Bayern kiesett, nem is olyan valószínűtlen már, hogy Robben esetleg érkezhet nyáron, főleg, ha nem érnek oda a BL-re.
  • acm689
    LOL :D Kb az 1. perc végén vettem észre, hogy ezek nem is "mi" vagyunk xDDDDDD
  • horpeti
    :DDD Hát kb. :D
  • Redbull756
    :D

• acm689
    és talán a Romához tart, azt olvastam valahol. nem hinném, hogy Kaká másik olasz klubhoz elmenne, mint a Milan. akkor már Anglia, Ancelotti ide vagy oda.
  • szucsy89
    Ariedo Braida a következő 3 napban 3 mérkőzést tekint meg. Vizitál Münchenben, Madridban, majd csütörtökön Portóban. Az olasz sajtó szerint a sportvezető nem kikapcsolódásra, avagy a jövő évi BL-ellenfelek feltérképezésére utazik körbe Európában, sokkal inkább megkezdte a Milan az erősítéseket. Tárgyalás szinten mindenképp.

A Corriere dello Sport arról számolt be, hogy Braida ma megtekinti Münchenben a Bayern-Inter mérkőzést. A sportvezető célja ezúttal nem az Inter győzelmének kiszurkolása, sokkal inkább, hogy tárgyalásokat kezdjen Robben nyári elhozásáról. Bár a Bayern illetékese más az első pletykák határozottan bejelentette, hogy a holland szélső nem eladó, úgy tűnik a milánói vezetők még hisznek a transzferben.

Szerdán Madridba utazik a Milan diplomatája, hogy a helyszínen nézze meg a Madrid-Lyon meccset. Hivatalosan a lyoni hátvéd, a “híres fogbeteg” Cissokho a kiszemelt, de az olasz sajtó biztosra veszi, hogy Sergio Ramosról és Kakáról is ejtenek szót a találkozó előtt.

Ariedo Braida csütörtökön Portóba érkezik, hogy felvegye a kapcsolatot a portugál klub elöljáróival a brazil Fernando átigazolása ügyében. A szakember megtekiniti a Porto-CSZKA Moszkva Európa Liga találkozón az 1987-es születésű játékost, majd tárgyalóasztalhoz ül a portugál klubbal.

A Milan vezetői úgy gondolják, hogy Pirlo utódja lehetne a brazil játékos. Az olasz válogatott Pirlo szerződése június végén jár le a Milannál, Galliani ügyvezető igazgató szerint a felek áprilisban tárgyalnak majd a hosszabbításról. Korábbi értesülések szerint a klub ahhoz köti az esetleges szerződéshosszabbítást, hogy Pirlo mondjon le fizetése egy részéről (vagyis a Milan az eddigiekhez képest kevesebb pénzt ajánl az olasz válogatott játékosnak).

Fernando rendelkezik EU-s útlevéllel, szerződése 2014 nyaráig szól a luzitán csapatnál. A transfermarkt.de 11 millió euróra becsüli a játékos értékét. A 23 éves védekező középpályás ebben a szezonban 30 találkozón játszott a Portóban: 2 gólt szerzett és egy gólpasszt adott; egyszer kiállították.

acmilan.hu
  • szucsy89
    http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/maldini-en-soha-nem-leszek-leonardo-2068704/
  • szucsy89
    Tehát megy a Chelseatől.
  • bakkerman
    ancelotti megy a chelseatől,ha idén nem lesznek bajnokok