A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na vége, maradt a 2-3, szép volt, bár a végén majdnem kiegyenlített a Bari. most pedig mentem, F1 van 😊
Robinhonak akkora lehetõségei voltak,illett volna legalább egyet kihasználni,Ibránál is visítottam,Seedorf meg go home!1 labdát nemtudott megtartani,akasztja a támadásokat,lefelé!
jók vagyunk, remélem meg lesz a meccs, Seenek viszont nem kellene már erõlködnie, remélem jön helyette Dinho
#acm
na mi a fene... Pirlo? :d... Patonak pedig már járt a pad, kíváncsi vagyok a kpályára ilyen formában
#acm
BARI: Gillet; Belmonte, Masiello, Rossi, Parisi; Alvarez, Almiron, Donati, Pulzetti; Kutuzov, Barreto.
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Yepes, Zambrotta; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho.
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Yepes, Zambrotta; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho.
Bari elleni keret:
Abbiati, Amelia, Roma; Jankulovski, Montelongo, Nesta, Papastathopoulos, Zambrotta, Yepes; Abate, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf; Ibrahimovic, Inzaghi, Pato, Robinho, Ronaldinho.
Sérült: Antonini, Bonera, Oddo, Thiago Silva.
Nem nevezett: Onyewu, Strasser, Oduamadi.
Eltiltott: Boateng.
Abbiati, Amelia, Roma; Jankulovski, Montelongo, Nesta, Papastathopoulos, Zambrotta, Yepes; Abate, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf; Ibrahimovic, Inzaghi, Pato, Robinho, Ronaldinho.
Sérült: Antonini, Bonera, Oddo, Thiago Silva.
Nem nevezett: Onyewu, Strasser, Oduamadi.
Eltiltott: Boateng.
😄DD
Ibra am akkora egy paraszt hogy az valami hihetetlen 😄D
igazi falu bikája paraszt csávó
Ibra am akkora egy paraszt hogy az valami hihetetlen 😄D
igazi falu bikája paraszt csávó
\"Erről van szó!\"
vajon ki nyert? 😄 két állat 😄
😄D
"-apa méé nem passzolsz ?????
-fiam, hányszor mondtam hogy onnan lõdd rá ne cselezzé hülyegyerek!!!44"
"-apa méé nem passzolsz ?????
-fiam, hányszor mondtam hogy onnan lõdd rá ne cselezzé hülyegyerek!!!44"
\"Erről van szó!\"
Remélem téli átigazolási szezonban felfrissítjük a középpályát.
meg jó lenne tényleg ha sikerülne elhozni Coentraot is.
meg jó lenne tényleg ha sikerülne elhozni Coentraot is.
\"Erről van szó!\"
igazad van a brazil most lesz, én pedig elírtam magam jövõ hétvégén Abu Dhabi lesz akkor fog ütközni a dolog 😞
f1 calendar
f1 calendar
kellene 2 szélsõ hátvéd, meg 2 multi középpályás, aki képes védekezni és támadni egyaránt, ráadásul még világklasszis szinten is van, és el kéne lassan küldeni (év végén mondjuk) a fékeket, de ha a télen jönni fog 1 szélsõ hátvéd meg 1 középpályás én már örülni fogok
akkor meg brazil nagydíj ahol ténylegesen vége lesz az f1 nek, de ilyen derbiket estére szokták tenni jobb is olyankor
nem jövõ 7, nov. 14. 15:00
itt még 3 óra szerepel, de remélem ez változni fog.
http://www.acmilan.com/en/season/serie_a/calendar/12
itt még 3 óra szerepel, de remélem ez változni fog.
http://www.acmilan.com/en/season/serie_a/calendar/12
de ugye az még nem biztos, h az Inter ellen jövõ vasárnap 15:00-kor játszunk?! Akkor lesz az utolsó F1-es futam, ami VB címet dönthet el, ne kérjétek már, h egyszerre nézzem a 2-t 😄 remélem, h este lesz a derby...
Hát a Real elõrébb jár. Nem is tudom. Télen kéne hozni pá játékost. Nekünk is kéne egy ilyen Özil szintû játékos. Ibrának nem ment. Pato nekem egy talány marad. Dinhonak nem volt területe, ennek ellenére volt egy nagy zsugája. Van ilyen ,hogy nem megy. Respect Gattunak és Boatengnek. Seedorf (minden tiszteletem az övé, de el kell felejteni más sajnos, Pirlova kapcsolatban is ugyanez a véleményem. a közppályára multifukcionális játékos kéne igazolni, aki jó támadásban és védekezésben egyaránt. A védelem T.Silva világklasszis, Nesta is, de õ sem 25 már. Luizaot le kell igazolni. A 2 szélére meg kell valaki, (Montelongot nem ismerem) habár Abate jól játszott, de akkor is azt mondom, hogy nem Milan szint. Jó lesz ez. csináljuk.
FORZA ROSSSONERI
FORZA ROSSSONERI
Vasárnap 15.00 a Bari vendégeként.
REAL MADRID
Fejezd már be
REAL MADRID
Nem a játékosról beszélek te nagyokos olvasni se tudsz? Pepe meg CR megkapta a büntetését hála istennek! Megilleték!
Ott a pont 😊
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
jaj gyerekek, akinek a csapatában a sportszerûség korszakos példaképe alias Pepe és az elfekszemhafújaszél CR játszik, az inkább ne szóljon egy szót sem 😄
don't give a fuck
Had ragadjam ki pár szavadat! Nagyon magasztalsz!
"ismét egy klasszis döntötte el a meccset " Arra a kopaszra gondolsz aki csukott szemmel fujta a meccset? Igazad van! Klasszis BIRÓ
"ismét egy klasszis döntötte el a meccset " Arra a kopaszra gondolsz aki csukott szemmel fujta a meccset? Igazad van! Klasszis BIRÓ
Inzaghi egyszerûen zseniális, ilyen embert még nem láttam... Bari ellen kezdõbe õt!
Azért mi verhettük volna meg idén elõször a madridot, kicsit bánom hogy 1 percen múlott...
Azért mi verhettük volna meg idén elõször a madridot, kicsit bánom hogy 1 percen múlott...
Nemcsak a Milánból, de az égész világon kevés olyan mentalitásu játékos van mint Inzaghi.
Talán a mi Horváth Ferinkhez tudnám hasonlítani<#papakacsint>#papakacsint>
Talán a mi Horváth Ferinkhez tudnám hasonlítani<#papakacsint>#papakacsint>
FORZA MILAN!!!
Úgy számolom 4 pont elég.
Ajaxot itthon meg kell verni és az Auxerre ellen akkor idegenben jó a döntettlen is, persze ez csak akkor igaz ha mindenki kikap a Margittól, bele se merek gondolni milesz ha valaki megveri.
Ajaxot itthon meg kell verni és az Auxerre ellen akkor idegenben jó a döntettlen is, persze ez csak akkor igaz ha mindenki kikap a Margittól, bele se merek gondolni milesz ha valaki megveri.
FORZA MILAN!!!
Pippo egyszerûen fantasztikus....ahogy pályára lépett már égett,nagyon fel volt spannolva....vhogy ezt Patonal sosem látom(Dinhorol pedig már ne is beszéljünk).
Pippo ilyen, lesen született... 70 európai kupagól az meg 70 európai kupagól... ismét egy klasszis döntötte el a meccset és nem a csapat, tanácstalan játék, pár kihagyott helyzet, Gattuso,Abate,Silva,Pippo õket lehet ma kiemelni, nyugodtabb lennék ha tegnap nyertünk volna, de legalább az Ajax kikapott, így a végén angyobb izgalmak lesznek hiszen mi megyünk a franciákhoz a Real megy Amszterdamba, és a végén mi fogadjuk itthon a hollandokat, 2. hely nyitott Real meg hátradõlhet, grat nekik jobbak voltak, jelenleg jobb csapat, bízok azért a januári átigazolási idõszakban hátha érkezik valaki hiányposztra, aztán még.. talán lehet esélyünk tavasszal a hirtelen halálban, de addig még van két fontos meccs, hajrá fiúk!!! jöhet a Bari...
#acm
Ibra és barátai elmehetnének valami küzdõsportot ûzni, és az sem ártana ha egy kis sportszerûség beléjük szorulna, na meg a partjelzõnek szponzorálnék szívesen egy szemüveget. Egyébként gondoltam, hogy X lesz, de ettõl függetlenül......