36663
  • horpeti
    Végre lenne egy fiatal nagy tehetség... :)
  • szucsy89
    amíg a pályán "ibragenyó" és a többiek bizonyítanak, nem nagyon érdekel...
  • DeerHunter01
    Cassano meg Robinho azért nem nagyon balhézik...
  • Effe88
    nálatok otthonra találna
    gattuso,van bommel,cassano,robinho,ibragenyó és balotelli
    fantasztikus brigád lenne
  • szucsy89
    én is ettől félek :D
  • LasCar16
    szerintem azért csinálja hogy minél hamarabb hozzánk igazoljon :D
  • szucsy89
    http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/balotelli-ujratoltve-balhe-balhe-hatan-2070550?nocache

Jéézusom. Egyre inkább az az érzésem, hogy nyáron a City meg akar majd tőle válni mindenáron, mondjuk nem csodálom... Nagyon nem kéne Ő nekünk... :/
  • szucsy89
    Van Bommel játéka kérdéses a derbyn... megint nem lesz középpálya :/
  • Nuno88
    Ha elintézték volna h az inter ellen is játszhatna akkor már én is nevettem volna egy nagyot.
  • limperatore
    szánalmas és nevetséges... még h az Intert segítik
  • Redbull756
    Ibra eltiltását csökkentették 2 meccsre.
  • Nuno88
    Pirlonak lejár a szerződése a nyáron. Kopaszék majd elé tolnak egy szerződést május körül, de jóval alacsonyabb fizuval. Kiváncsi vagyok mit mond majd rá, bár sztem elfogadja majd. Ha pedig nemet mond akkor mehet tőlem nyugodtan, nem fogok sírni miatta.
  • DONGUBA
    ja ot adom
  • limperatore
    te akkora idióta vagy gec........folyton magad alatt vágod a fát a hozzászólásaiddal :D
    pato,kaka,silva? ismered őket? egyik kedvenc csapatod játékosai akiket mind Leo hozott...
  • Nuno88
    Játékos megfigyelőként nem volt szar, lásd Kaká.
  • DONGUBA
    Ya mert o akkora tapasztalt trener hogy tudja:D:D:D:D
  • limperatore
    aha
    De ki tudja milyen formában lesz, vmi nagyon durva térdsérülése volt már ilyen fiatalon, elég zsákbamacska
    bár ha Leonardo szerint nagy igazolás akkor ő biztos nem téved
  • bakkerman
    de ganso akárhova megy,már csak nyáron érkezhet,nem?
  • szucsy89
    Pato szólt: "Nincs kétség. Gansónak választania kell a Milan és az Inter közt"
  • paly90
    4-3-1-2ben valahogy jobban tetszik:D
  • szucsy89
  • Rey01
    Jhajjdejóóóóóóóóóóóóóóó!
    A mostani edzőnk személyesen ismeri Rudolf Gergelyt:D
    [(És azt mondta motivációként!)Ha hazajön beszél vele, hogy jöjjön el hozzánk:D:D:D]
  • szucsy89
    http://milan.blog.nepsport.hu/archives/2011/03/23/Vaffanculo_Robinho/
  • limperatore
    ha akkora milanista lett volna nem jött volna az Interbe :SDA:SD

Mourinho miért nem megy hozzátok? :D Mert 100% INTERISTA
    haha buta fb:@
  • szucsy89
    de buta vagy :DDD

a kispadotokon közben meg milanista ül :DDASDS:DAS
  • limperatore
    mivan megint Inter játékosra fáj a fogad :D:D:D:D

ennyire szereted őket akkor Inter mezt vegyél magadnak ;)
  • szucsy89
    http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/balotelli-ronaldo-jo-utra-teritene-2069878/

:DD tehát nyáron nem jön
  • szucsy89
    Nem értem akkor miért vacsoráztak, lehet a kopasz kicsit nyalni akart :DDDd
  • bakkerman
    A hétvégét egy kis vásárlásra használta ki Lionel Messi. Átruccant Milánóba, hogy vásároljon egy-két apróságot a Dolce & Gabbana üzletben. Talán Barcelonában nem akad ilyen üzletre? Vagy egy kis levegőváltozásra volt szüksége? Nem, dehogy.

Valójában egy kisebb tárgyalásra ment a divatcéghez, hiszen ő a termékeik egyik arca, ezt a kapcsolatot fűzték szorosabbra. Ha már ott volt, találkozott a Milan elnökével, Adriano Gallianival, és együtt költöttek el egy jó vacsorát. Hogy miről beszélgettek? Azt nem tudjuk... Csak annyit, hogy szerződésről szó sem esett, ugyebár.

A meglepetést pedig ott láthatjuk Messi arcán a képeken, hogy ez a sok ember mind érte vette körül az üzletet, holott hétről-hétre láthatják a televízióban. A kevés beszédű sztár meglehetős egykedvűséggel hagyta, hogy fényképezzék, aztán beült az autóba, és már csak a hűlt nyoma maradt a milánói kövezeten. No meg a váratlan meglepetéstől még lázas rajongók, akik másnap talán már azt mesélték, hogy „együtt vásároltak Messivel".
  • bakkerman
    kamu,2012-ig va papírja még,és már jópár hete mennek a tárgyalások,ezt valaki nagyon félrefordította,ő mindenáron maradni akar,az ügynöke erősködik hátha több pénzt tud kicsikarni
  • paly90
    szerintem Alves nem jön, Taiwora nagyobb esély van, én azért neki is örülnék:) afrikai futógép:D
  • limperatore
    olyanok vagytok mint a keselyűk :D
  • Redbull756
    Alvesnek 2012-ig van szerződése, igy ingyen nem, de a rendes áránál vmivel olcsóbban jöhetne,
    amugy meg ha a Barca nem birja megfizeti, amit kér akkor pont mi?:D
  • szucsy89
    „Szerintem a Barcelona semmilyen erőfeszítést sem tett a szerződésem meghosszabbítására. Ha végül nem sikerül megállapodni a folytatásról, akkor megköszönöm a klubnak az itt töltött éveket, és más helyre megyek" – mondta a Getafe ellen 2–1-re megnyert szombati bajnokin bombagólt lövő Alves a Mundo Deportivónak.

Állítólag már rá is repültünk... :D Ki hinné, igyen érkezhet...

A másik hír:
    Taiwo: "Nagyon örülök, hogy a Milan érdeklődést mutat a leigazolásom érdekében, ők az első számú választásom a nyáron, mikor elhagyom Marseille-t."

Természetesen neki is lejár a szerződése, mondjuk csak 25 éves, jó igazolás lehet.
  • acm689
    lol, bárcsak igazi lenne :)
  • szucsy89

:D
  • WuFraZselic
    természetesen nem, de ha elbukjátok, akkor talán nem az lesz a nyári mercato, hogy leigazoljátok esetleg Gansot, Ibrát és Boatenget végleg, hanem komolyabban invesztál a csapatba Berlu és Galliani, mert látja, hogy ekkora előnyt szórakoztatok el

persze lehet, hogy abból azt szűrné le, hogy Allegrinek mennie kell, és minden kezdődik előlről :DDD
  • acm689
    magyarán ezzel azt akarod mondani, hogy szurkoljunk inkább nektek? :DD :PP
  • WuFraZselic
    Robinho pl teljesen felesleges igazolás volt, szerintem ha ő nem jött volna, akkor lett volna pénz egy normális védőre (bár Nesta sérülések ellenére simán befér a kezdőbe, így "padra" ennyi pénzért nem igazolna a kopasz)

szerintem ha a 13 pontos előnyt elszórakozzátok, és bajnokok leszünk *kopp kopp kopp*, akkor talán felébred a vezetőség, ha behúzzátok a Scudettot, akkor meg minden megy tovább
  • szucsy89
    Értelek én, de mi csak akkor igazolunk játékost, ha lejár a szerződése és ingyen jön, vagy már a kutyának sem kell... ezt a filozófiát nagyon gyorsan el kéne felejtenünk, mert lófasz nem lesz jövőre sem, lehet következő fordulóban már előztök, még van 2 kupameccsünk ezzel a Palermoval aki most legyőzött, és nehezebb a sorsolásunk is sokkal. Akármi lesz a bajnokságban nyerünk vagy nem, nyáron erősíteni kellene de van egy olyan érzésem, hogy nem lesz belőle semmi, max. egy Ganso nagy durranásnak, és be lesz fogva a szánk pár évre, pedig még nem mutatott Európában semmit (persze az is lehet hogy a tiétek lesz).

Ja, és pl. ti legalább normálisakat igazoltok, Pazzinivel is jobban jártatok mint mi Cassanoval, legalábbis eddig, de a többi igazolás is jól tolja, és legalább játszanak! (Emanuelson, Vila meg nem...)