36663
  • banok
  • shad0w
    Robi meg a kapus egyszerre értek a labdához egy kiugratás után, Pato meg belőtte a kipattanót.

Seedorfot elcseréltük valakire, vagy miért fut vissza védekezni? :P
  • paly90
    kéz volt...
  • paly90
    basszus lemaradtam a gólról...:S
    milyen volt?
  • horpeti
    Jó kezdés!! :D
  • Redbull756
    Patoooooo!:D
  • banok
    20.45 AC Milan-Internazionale
    tv: Digisport hu
    streamek :
  • Redbull756
    MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Gattuso, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Pato, Robinho.

INTER: Julio Cesar, Maicon, Ranocchia, Chivu, Zanetti, Thiago Motta, Cambiasso, Sneijder, Pandev, Eto’o, Pazzini.
  • limperatore
    Bayern München: Robben még akkor sem megy a Milanba, ha nincs BL-hely
  • WuFraZselic
    ahh, az Inter mezek tényleg kurvajók :o
    mind3at elfogadnám :D
  • Redbull756
    Milan - Inter keret:

Abbiati, Amelia, Abate, Antonini, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Boateng, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Merkel, Seedorf, Strasser, Van Bommel, Cassano, Pato, Robinho.

Sérültek: Bonera, Jankulovski, Ambrosini, Pirlo, Inzaghi.
  • Redbull756
    Clarence Seedorf ma ünnepli 35. születésnapját.
  • limperatore
    ezt a derbyt a milan nyerte :D
  • szucsy89
    http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/szavazzon-a-milan-vagy-az-inter-szurkololanya-a-szebb-kepek-2071125?nocache
  • limperatore
    jó ibra már bl-t is nyert idén
  • szucsy89
    Ibra: „A Milan jelenleg a legjobb csapat Olaszországban”

„A derbi nagyon fontos mérkőzés lesz a bajnoki cím szempontjából, mert ez nem egy átlagos találkozó. Ezzel tökételesen tisztában vagyok, mert már több ilyen összecsapáson vettem részt. Kulcsfontosságú és gyönyörűséges győzelem lehetne.”
  • paly90
    picit retros a hazai:)
    de azt írják h nem biztos még h ezek lesznek
  • szucsy89
    hazai nagyon szar, idegenbeli gecijó, de az inter hazai-idegenbelije is jó nagyon mindkettő
  • paly90
    kinek hogy tetszenek?

hazai kifejezetten bejön
  • bakkerman
    akár 6 is előfordulhat :DDD
    na mára is megvan az sg-s nevettető adagom.
  • limperatore
    vagy a real vagy a chelsea :D
  • bakkerman
    aztán a city elviszi 60 misiért,évi 10 milkás fizuval.
  • milanista1997
    Gyertek és nézzetek be ide! Naponta 4-5 hír, de akár 6 hír is előfordulhat. http://acmilan-world.gportal.hu/ ;)
  • paly90
    aztán a végén jön egy harmadik csapat és bumm:D
  • LasCar16
    Ganso sztori egyre érdekesebb, tegnap Galliani és Braida tárgyalt az ügynökével, annyi mindent írnak már hogy a rosseb tudja követni, hét elején még az Inter volt jobb helyzetben a hírek alapján, mostanra pedig mi, franc tudja, remélem jön majd vmi konkrétum :D
  • szucsy89
    http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ac-milan-pato-boateng-es-van-bommel-is-felepulhet-a-derbire-2071033

• horpeti
    Ha Maradona szerint nagy tehetség, akkor +20 misi. :D
  • szucsy89
    Sneijder anno 15 volt :)

Szerintem amikor a Madridnál volt ez a nagy "holland selejtezés", a Sneijder-Robben-VdV triót el lehetett volna hozni 40 körül :D

Persze azóta pár klub annyira elvitte az árakat a csillagos ég felé, már Brazíliából is 30 milliókért lehet csak igazolni tehetségeket, akik még semmit sem mutattak Európában, és lehet hogy be se futnak majd, ez van :/
  • horpeti
    35ből 2-3 klasszist? :)
    Max. "Kopasz áron" :D
  • szucsy89
    tényleg kezd uncsi lenni, de 35-ért viheti az inter felőlem, annyiból lehetne venni 2-3 klasszist, vagy legalábbis ahoz közeli játékost
  • paly90
    hát szerintem nagyon lassan:D
    soká lesz még aug 31.:D
  • bakkerman
    na mostmár tényleg izgatottan várom,hova ír alá...:DD a gánszu féle szappanopera lassan lezárul
  • paly90
    http://www.acmilan.hu/2011/03/30/silva-naponta-beszelek-gansoval-tart-karokkal-varjuk/
  • Davidke007
    A Milan bajnoki címmel kapcsolatos reményeit fokozhatná a veterán Pippo Inzaghi visszatérése. "Húsz napon belül vissza fogok térni" - jelentette ki.

Inzaghi még tavaly szenvedett térdsérülést a Palermo elleni 3-1-es mérkőzésen, azóta harcképtelen a csatár.

Akkor olyan hírek kaptak szárnyra, hogy soha többé nem fog újra játszani.

Azonban miután sikeres operáción esett át és visszatért edzeni, a korábbi olasz válogatott szeretne hozzájárulni a Milan küzdelmeibe a Scudetto megszerzéséért.

"Húsz napon belül vissza fogok térni, hogy győzelemhez segítsem a Milant." - mondta a Sport Mediasetnek hétfő este.

"Meglehetősen jól érzem magam. A térdem már nem okoz problémát tovább. Azt hiszem 3 hét múlva leszek bevethető állapotban, de csak ha 100 százalékos formában vagyok."

"Komoly sérülést szenvedtem, kellemetlenek ezek a dolgok. A régebbi sérülések után túl hamar visszatértem."

"A jövőm? Ha felépülök megfelelően, akkor szeretnék még egy szezont játszani itt, aztán befejezem a pályafutásom a Milanban."
  • szucsy89
    Pirlo is edzett már a csapattal! Ha még az Inter ellen nem is, de a Fio ellen már ott lesz!
  • szucsy89
    http://milan.blog.nepsport.hu/archives/2011/03/27/Het_meccs_amikor_jo_volt_verni_az_Intert/
  • szucsy89
    http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ac-milan-gattusot-a-zentihez-vinne-spalletti-aquilani-erkezhet-2070651?nocache

Gennaro remélem nem megy el, és főleg remélem hogy nem jön Aquilani
  • limperatore
    biztos h nincs mert most hosszabbított és 85m euró lett a kivásárlási ára :D
  • paly90
    Lucassal van előszerződésünk?jön a nyáron?
    asszem volt róla szó h jön de nem találok semmit erről..
  • bakkerman
    azért én még elhoznám wilhelmssont is,Ibranak legyen bunyó partnere :) még talán Adriano is beférne ebbe a bűvos "eminens" brigádba xD