A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
Pato a sérülése elõtt végigvitte félpályától majd felrúgták, sztem 11es lett volna, ehelyett lesérült... a góljáról pont lemaradtam, amúgy átlagos volt, Ibra viszont szokásos, jól tartotta a labdát és osztogatott, és ugye gólt is lõtt... féltem az Ambro-Flamini-Prince favágó kp-tól a meccs elõtt, de megúsztuk 1 Ambro sárgával, ezen meglepõdtem 😄 azért sajnálom hogy Dinho nem volt ma pályán, délelõtt írták NSO-n hogy kijátszhatja ma magát a kezdõbõl ha szarul játszik, hát lehet hogy már ki is játszotta...
LasCar16
ja és 2. meccsünk ahol nem totyizós kpálya volt hanem letámadtunk és jól is védekeztünk na meg felértünk a támadásokkal is, Pato leszokhatna arról h 3 hetente kidõl hónapokra... Yepes nagyot játszott ma mint ahogy Flamini, merda ellen is ezt a kezdõt hagynám, Nesta mostanában fáradt volt.pihenhetne.. annyit még h See helyett Robinho kezdhetne a gyorsasága miatt 😊 szép volt Forza Milan!

#acm

Ilyenkor kell dolgozni az embernek amikor Milan meccs van. Végig olvasva követtem az eseményeket, de sajnos nem láttam semmit. Majd egy hosszab összefoglalót megnézek. Remélem a sérülések nem komolyak. Ibra és Pato hogy tolta? a kp-nk gondolom masszív volt. FORZA ROSSONERI
acm689
lehetett volna akár 5-1 is, ha Robinho jobban passzol és megadják az elsõ jogos 11-est is. de ne legyünk nagyravágyók, én így is tökéletesen elégedett vagyok 😊 jó volt hallani a közönséget, amikor a Lecce egyenlített az Inter ellen 😄
remélem, Pippo sérülése nem komoly! és persze Pato-é sem.

LasCar16
de a következõ 😛

#acm

szucsy89
kikapott a Lazio, ikszelt az Inter és a Juve, mi meg nyertünk... ennél jobb forduló nem is lehetne 😄
LasCar16
istenem nem volt les Ibra és Binho VS kapus ha a kis brazilunk erõsebben passzol akkor 4-1 odaért a védõ.. flegmaság 😞

#acm

EZ az! Ez is a mi fordulónk eddig úgy néz ki!
FORZA MILAN
és vezet a cesena a lazio ellen!
szucsy89
ja, agyfasz, remélem egyik sem súlyos és azért jöttek le hogy ne kössék be többel
szucsy89
Binho gól, mostmár be kell húzni
LasCar16
3-1 Robinhooooooo

#acm

LasCar16
Pippo is megsérült Ropika helyette.. fogynak a csatáraink

#acm

szucsy89
Ibra gól
LasCar16
See is lõtt közben egy kapufát...

#acm

Palinko
mi az Pato nem vette fel a védõruhát? dél olasz csapat ellen játszunk 😄
LasCar16
Pato megsérült Pippo jött be... elnézve a kacsa arcát nem egy hetes a dolog..

#acm

szucsy89
Pato... beszarok
LasCar16
1-1 Abbiati mi a faszra várt??

#acm

LasCar16
Seedorfot le Binho jöhetne. Klárensz túl sokat passzol hátra meg lassítja a játékot elõl, védekezésünk stabil, csak gyorsabban kellene felérni a Palermo kapuja elé és akkor nem kellene annyira a védekezésre koncentrálni, mert párszor kinyílt a Palermo csak ugyebár kontrához sebesség is kellene, ezért lenne jó Binho vagy netán pár Dinho zsuga...

#acm

Redbull756
sportingbet-re regisztráljatok be az tuti megy

szucsy89
nem megy ... valaki ad normálisat?
LasCar16
megoldottam csak a gólt nem láttam 😄

#acm

acm689
nekem megy, nyomj F5-ö5

acm689
PATOOOO

LasCar16
másik linket mert nem mûködik!!! leszedtem a progit is... thx

#acm

acm689
egyébként megvan a derby dátuma: este 20:45-kor lesz, így nem ütközik a F1-es sem 😊

Redbull756
Pirlo bemelegitésen sérült meg, kérdéses a hétvégi játéka is.

acm689
hajrá, mindjárt kezdõdik!

LasCar16
ja és majd egy viszonylag jó minõségû linkkel dobjatok majd meg ami tényleg mûködik van még kis dolgom és nincs idõm keresni... Forza Milan!!!

#acm

LasCar16
kp okés Dinnyó és Pirlo vajon tényleg csak pihen??? vagy Allegri tényleg véltoztatott?? Nesta-ban biztos vagyok Rino meg asszem eltiltott, Ibra szerintem nem játssza végig a meccset, Antonini aggaszt egyedül amíg Abate kicsit összeszedte magát mostanában de nála semmit nem lehet biztosra mondani, elsõ blikkre jónak tûnik a csapat kíváncsi vagyok Pastore-ra és Ilicicre

amúgy ma arról cikkeztek h Dinnyó valszeg távozik januárban (LA. Galaxy) és Pastore-t szemeltük ki helyette, ebben van némi ráció, ugyanis Zampa papa a Palermo elnöke kijelentette h Cassano-t max akkor igazolják le ha mondjuk Pastore távozik, de ezek még elméletek ja és a forrás a milannews.it

#acm

szucsy89
Flamini - Prince 😄 vajon hány emberrel fejezzük be a meccset?

Pippo miért nem kezd Ibra helyett?

Silva miért kezd, pihennie kéne még az inter meccs elõtt...
DONGUBA
yepes<#kocsog><#conf><#rinya><#confused><#zavart2><#fejvakaras><#falbav>

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Flamini,Boateng ohh😊
nyerni kell, Forza Milan!

kemény kp, gyors szélek... nyerni kell 😊
Redbull756
MILAN: Abbiati; Abate, Yepes, Thiago Silva, Antonini; Flamini, Ambrosini, Boateng; Seedorf; Ibrahimovic, Pato.

PALERMO: Sirigu; Cassani, Munoz, Bovo, Balzaretti; Migliaccio, Bacinovic, Nocerino; Pastore, Ilicic; Pinilla

DeerHunter01
Inter ellen lehet bizonyítani.

\"Erről van szó!\"

Redbull756
Várható kezdõ:

Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, Yepes, Zambrotta; Boateng, Ambrosini, Pirlo; Seedorf; Pato, Inzaghi.

A disposizione: Amelia, Sokratis, Thiago Silva, Flamini, Ronaldinho, Ibrahimovic, Robinho. All.: Allegri
Squalificati: Gattuso (1)
Indisponibili: Bonera, Oddo

Redbull756
Valószínû, h Ibra is pihen Palermo ellen.

Redbull756
Hétközi Palermo elleni meccset még kihagyja, nem akarják kockáztatni, de Inter ellen elvileg lesz.

szucsy89
Silva lesz az inter ellen?
horpeti
Nem is tudtam, hogy Ambrosini ekkora rocker. 😄

Redbull756
tavaly ilyenkor 10 lõtt és 11 kapott góllal álltunk, most ez 17 lõtt és 10 kapott, de tényleg lehetne kevesebb az a 10.

szucsy89
hmm... most nézem, hogy 10 meccs alatt a bajnokságban 10 gólt kaptunk, azért ez nem valami szép
szucsy89

😄
DONGUBA
Igazad van.....EGY FOS😄DDDDDDDD
Azert mert adott 2 golpasszt meg nem lesz jobb jatekos csak veletlen belebotlott a labdaba ketszer.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Nem láttam a meccset... én csak azt látom , hogy See 2 gólpasszt adott😄 ennek fényében csak nem olyan szar😄

Redbull756

Lazio kikapott,Inter x-elt, ez a forduló jó volt nekünk😄