A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem sok gólos mérkõzés lesz, milán gyõzelemmel... 2-3at, vagy 2-4-et várok...
szucsy89
ha ez a kp lesz ne is számítsunk sok jóra
acm689
remélem 3-2-re nyerünk! hajrá, fontos meccs!

Nuno88
De jó, ez a középpálya van 8 éve már -.-

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Redbull756
Gattuso, Pirlo, Ambrosini kp a legvalószinûbb, elõttük Seedorf-al...

Nuno88
Erõs a gyanúm nekem is h majd Allegri beteszi Pirlot, h õ kell a derbyre. Ahelyett hogy a futni is képes Flamini, Boateng, Ambro 3-s kezdene...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

shad0w
sztem nem fog egyszerre kezdeni Roni-Robi, vmelyik helyett majd megint Seedorf. viszont Pirlo sztem pályán lesz, h majd õ irányíthasson mélységbõl, és akkor Dinho marad ki. de én sem szeretném, h így legyen. inkább pályára Ambrot, Gattusot, Flaminit, Princet egyszerre! :D

don't give a fuck

Nuno88
Csak ne olyan napot fogjon ki mikor õ is lézeng meg szabálytalankodik a pályán, de igen õ kezdjen Boatenggel és Flaminivel együtt. Elöl Dinho, és neki nem megy megint akkor jöhet Seedorf. A kapuban Ameliat akarom látni, mert Abbiati bizonytalan sztem az elmúlt hetekben. 2:1-et tippelek, és Milan gyõzelmet. Sajnos nem látom a meccset :(

szucsy89
kb. ez lenne, csak Gatta helyett Ambrot raknám be...
szucsy89
ki mit vár? 2-1re nyerünk sztem!
LasCar16
Ambroval sokat javult a kpályánk... nem értem miért hagynátok ki..

Amelia-Abate-Nesta-Silva-Zambrotta-Boateng-Flamini-Ambrosini-Robinho-Ronaldinho-Ibrahimovic

#acm

Nuno88
Igen csak én Ameliát kezdetném :)

Abbiati
Zambrotta - Nesta - Silva - Antonini
Gattuso - Flamini -Boateng
Ronaldinho
Robinho - Ibrahimovic

ez a középpálya lenne sztem a legjobb

keret:

AC Milan:

Kapusok: Abbiati, Amelia
Hátvédek: Antonini, Bonera, Jankulovski, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes
Középpályások: Abate, Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf
Csatárok:Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho.

Sérültek: Oddo, Inzaghi, Oduamadi, Pato
Nem lettek behívva: Montelongo, Onyewu, Strasser
ki milyen kezdõt szeretne estére?

én:

Abbiati
Zambrotta - Nesta - Silva - Antonini
Gattuso - Flamini - Ambrosini
Ronaldinho
Robinho - Ibrahimovic

:). Bár én még azzal is rendbe lennék ha Flamini helyén Pirlo játszana, és Gattuso helyén Boateng :).
DeerHunter01
nem is kell messzire menni... :D

\"Errõl van szó!\"

horpeti
Már látszik, hogy Mourinho beleverte a tiszteletet. ill. veri folyamatosan. Így lassan kezd nekem is más lenni a véleményem. Amúgy tényleg tuskó-én sugárzik róla. :D De nem egy ilyen focista van. :D

acm689
láttad a madridi bemutatóját? olyan flegmán válaszolgatott a kérdésekre, hogy csak na. nekem személy szerint nagyon nem szimpatikus, nincs meg benne az az alázat a futball iránt, mint pl Kakában vagy Inzaghiban

DeerHunter01
Benzema jöhetne, finoman szólva "nem játszik sokat" a Madridban, nem hiszem hogy hatalmas szükség lenne rá ott.

\"Errõl van szó!\"

Voyager5
Amúgy Benzema mitõl nagyképû?
acm689
ott és #28389 ott a pont!

szucsy89
úristen... el kell adni nyáron, én már télen eladnám a citynek
Redbull756
Pato 6 hétre off. :(

Lehet lesz egy hondánk
Honda

DONGUBA
INZAGHIT senki se tudja potolni

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

hát sztem meg megüti...
de ha még nem, akkor 1-2 éven belül meg fogja...
Inzaghi pótlására pedig már most is tökéletes lenne

DONGUBA
Paloschi nem uti meg a milan szintjet...benzemat nem hiszem h eladja a madrid

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

acm689
szerintem is Paloschi lenne a legjobb megoldás, én bírom a srácot. nemúgy, mint azt a nagyképû Benzemát! maradjon csak ott ahol van...

Nuno88
Paloschi kell vissza! Benzema amúgy is felejtõs, sztem lassan majd beilleszkedik a Madridba.

szucsy89
Nuno88
Igen, Prince tudom h nem csatár :D, de miért nincs a listán? :/

shad0w
Prince egy icipicit sem csatár, a kérdés sztem nem is erre vonatkozott :D
hanem arra, amit én sem tudok, h hol a bánatban van? :D

don't give a fuck

acm689
õ sem tipikus csatár... szóval gáz van, Pato 2 hétre dõlt ki minimum, Pipporól ne is beszéljünk. bele sem merek gondolni mi lesz, ha Ibra kidõl :S

Nuno88
Remélem marad is csere. Boateng amúgy?

acm689
király, akkor csupán Ronaldinho maradt "csatár" cserének...

DONGUBA
De jo lenne a lotton nyerni:DDDD

Nuno88
De jó lenne megnyerni a derbyt!

Redbull756
Várható összeállítások:

Inter (4-2-3-1): Julio Cesar; Santon, Lucio, Cordoba, Chivu; Zanetti, Stankovic; Sneijder, Eto'o, Pandev; Milito.
A disposizione: Castellazzi, Materazzi, Mancini, Nwankwo,Obi, Biabiany, Coutinho. All.: Benitez

Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Thiago Silva, Nesta, Antonini; Flamini, Ambrosini, Gattuso; Seedorf; Robinho, Ibrahimovic.
A disposizione: Amelia, Sokratis, Yepes, Zambrotta, Ronaldinho, Jankulovski, Strasser. All.: Allegri

a rossoneriblog.com írása alapján, azt nyilatkozta a doktor aki mûteni fogja, hogy lehet végleg vége a pályafutásának. reméljük nem!...
acm689
ez most komoly??? <#shakehead><#rinya><#rinya><#rinya>
Nagy kedvencem, remélem, felépül!

Redbull756
Itt lehet amúgy üzenetet küldeni Pippo-nak..

csaknem:(

szucsy89
<#wow2> mi?

:(
sõt, most olvasom, lehet ki is kell majd lépnie a focitól, annyira súlyos a sérülés, Patonak 2 hetet kell kihagyni...
Inzaghi szezonjának vége.......
szucsy89
fasza:S

pont Zampapapa beszél?!:D:D
legnagyobb maffiózó Olaszországban:D:D
amúgy meg mindig azt a csapatot találják meg a bírókkal aki a legjobb:D

szucsy89
5. kép :DDDDDD

ez az ember mindent rúg?:D
Redbull756

Redbull756
Inzaghi-nak a térde ficamodott ki, Pato-nak meg vmi izomproblémája van...