36663
-
#30077 Azért nem teljesen nulla, de lehetne hatékonyabb. :D -
paj01 #30076 Csak nekem az a véleményem, hogy ez a robinho egy nulla?se befejezni se jol assistolni nem tud. Mitol vilagsztar ez a gyerek?Amugy szép volt. Clerence papa nagyot jatszott:D -
#30075 Amúgy ha minden meccsen ilyen pörgés lenne, akkor egész más lenne a helyzet, de hát a BL és Interen kívül van sok meccs, ami nem ilyen szintű. :D -
#30074 Leonardo így-úgy... :D -
#30073 tegnapi meccsből is látszott hogy télleg jobbak vagyunk mint a merda, eddig dumálhatták azt kedves mátyásék hogy benítez így-úgy meg hogy csak azért vezetünk, lópöcst télleg gyengébbek idén mint mi, ezt innentől kezdve csak mi bukhatjuk el, remélem nagy lökést ad a csapatnak ez a győzelem -
#30072 bazi nagy grat a srácoknak, innentől be kell húzni :) -
#30071 Pandev és Cambiasso :DDDDDDDDDDDDDDD
Seedorf tegnap hatalmasat játszott!
-
#30070 Mekkora kép :DDD -
#30069 -
#30068 ki kéne szedni gif-be azt,amikor az első félidőben sneijdert szemből felvágta Nesta,nem adott semmit a bíró,és a holland fél percig földhöz verte magát mint egy ovodás :D -
#30067 Ja, de azért a Milán még nem az a játszó csapat, mint a Barca. És akkor viszont óriási plusz. Eddig azért 80-90% inkább plusz volt. :) -
#30066 Jaja, felemás, de jó nap. Jobban örültem ennek a Milán győzelemnek (és meccsnézésnek), mint amennyire nem a Reál vereségnek (gyakorlatilag már nem is izgat, a BLben viszont igen). Azt utáltam, amikor dupla xopó volt. :D -
#30065 nálunk is ezért padozott már áprilistól...játszó csapatba nem való -
paly90 #30064 nagyon jók voltunk:)
Cassano hülye:D
Seedorfba meg bele kéne programozni h minden meccs az Inter ellen van vagy BL:D
talán még jót is tett h Ibra nem volt...így legalább volt játék -
#30063 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aki van NCore-on regisztrálva küldjön már egy privát üzetenet pls... -
#30062 reméljük Gansot is meggyőzte ez az eredmény:)) -
#30061 Ma elég felemás napod volt :D Real kikapott, Milan nyert :D
De úgy is mondhatnám, hogy ez nem Mourinho napja volt! :D -
#30060 Abbiati milyet fogott amúgy... komoly volt :D -
-
#30058 Érdekesség NSOról:
A Milan legutóbb a 2003–2004-es szezonban verte meg oda-vissza az Intert. Akkor a piros-feketék végül bajnokok lettek.
-
#30057 Na, akkor röviden a meccsről: Teljesen megérdemeltük, az Internek alig volt momentuma, JC-nak köszönhetik hogy nem kaptak vagy 6 gólt! (egy 11-est még meg se adott a bíró)...
Leonardo ismét bebizonyította, hogy 0 ezdő, tavaly velünk kapott ki idén az Interrel, Pato élete egyik legjobb meccsét játszotta, nem tudtak vele mit kezdeni egyszerűen... Cassano egy idióta See, Prince, Abate is nagyot játszottak még, igazi örömfoci volt! :)
Innen már be kell húzni a scudettot, oda-vissza vertük az Intert, teljesen megérdemelt lenne! -
#30056 Hehe. :D
Azért nem volt elég átütő a csapat elöl (vérbeli befejezés). Gyors volt, de kevésbé pontos. Főleg a befejezések.. 6-7 gólt is lőhettünk volna, ami tényleg nagy helyzet volt. -
#30055 nso-ról: ... kicsit az volt az ember érzése, hogy nem is hiányzik a támadóalakzatból Ibrahimovic, aki esetleg néha lelassítaná a támadásokat...
-
#30054 viszont Ibra már lesz köv. fordulóban :) -
#30053 Cassano lol.. Köv. héten nem fog hiányozni? :D
Amúgy tök jók vagyunk Ibra nélkül már megint.. nem az ívelgetős foci megy, hanem a földön gyors passzok..
Nekem bejövős. :) -
#30052 tizit odaadhatták volna See-nek, megérdemelte volna:) -
#30051 ennnnyiiiiii!! szép volt fiúk!!! FORZA MILAN!!!!! -
#30050 IGENNNNNNNNNNN MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
#30049 Cassano :DDDDDDDDDDDDdd BELEFÉR! :DDD -
#30048 csak robinho lőletett volna már 3 gólt .d -
#30047 Amikor ellőtte Abate, és láttam hova megy, már végigfutott az agyamon, hogy jól elbaxtad, aztán hirtelen a semmiből egy Pato fej bekúszik a kép bal oldalán és gól. :D -
#30046 Kommentár: Abate had not the best cross. :PPP -
paly90 #30045 Seedorf nagyon nagy labdát adott Abatének, monfjuk az már más kérdés h ő rá akarta lőni csak csúnyán eltörte:D -
#30044 Pato 2-0!
Seedorf nagyot játszik!:D -
paly90 #30043 Patoooo -
paly90 #30042 mostmár meg kell h legyen
Pato szétfutja őket:D -
#30041 imádom ezt a román chivut :DDDDD
pato lejátsza őket a pályáról ; ) -
#30040 Speedorf is maradt a Tottanham elleni sebességen hál istennek! :D -
#30039 Kurva jó a meccs, nagyon rég láttam ilyen jó Seria A meccset. Milán is nagyon jó, pörgés ezerrel. Pato lehetne már tapasztaltabb, mint Pippo, simán lőhetne gólokat. :D -
paly90 #30038 köszi