36663
-
#30117 de jó látni Pipponál ezt a 90-et :) -
#30116 Silva a derby után nyilatkozta, hogy Ganso tuti nálunk folytatja... :D Egyébként tegnap Braida Brazíliába utazott, hogy felgyorsítsa a tárgyalásokat, a visszaszámlálás elkezdődött, számol be a milannews.it...
valamint kinek, hány százalék az esélye, hogy marad... -
#30115 Ambrosini után nincs érdeklődés valszeg marad majd nálunk.
Pirlot a Juventus akarja nagyon, és nagy esélyük van rá hogy elcsábítsák.
Seedorf mondta h szivesen hosszabbít, bár brazil klub(bok) is érdeklődnek. (...remélem nem hosszabbítanak vele...)
Van Bommel valszeg kap egy 1 éves hosszabbítást, aminek örülnék. -
#30114 Kell! :) -
#30113 Elméletileg elkezdtük felgyorsítani a tárgyalásokat, Braida már el is elutazott Braziliába tárgyalni a Santos-sal Ganso-ról.
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=49575 -
#30112 Kell-e nekünk Mexes? -
#30111 +1 :DDDDDDDD -
#30110 most nézem, jó az aláírásod :DDDDDD -
paly90 #30109 köszönünk mindent Janku! -
paly90 #30108 Vertonghen vagy Sakho nem lenne rossz mondjuk
és ők hosszútávon is megoldást jelenthetnek -
#30107 David Luíz kellett volna, de kellene egy fiatalabb Silva típusú belső védőt igazolni :) -
paly90 #30106 hát hosszútávon nem fogja megoldani szerintem Nesta pótlását -
#30105 Ingyen jön, rutinos, válogatott (most is gólt szerzett), Serie A-ban van 7 év tapasztalata, és mivel Nesta most jelentette be, hogy még egy évet marad, ezért a Silva-Nesta kettős nem bomlik még meg, magyarul csere lesz, annak pedig tökéletes!
(hozzáteszem, ha tényleg hozzánk jön, igaz nyilatkozatában benne volt a milan, de én már nem hiszek semmit amíg nem hivatalos... nem lepődnék meg, ha az Inter is rárepülne, elég nagy védőgondjaik vannak...) -
#30104 és szereintetek jól járunk Mexes-sel? -
#30103 fél évre dőlt ki, gondolom a szezonkezdetre felépül -
paly90 #30102 ő most sérült le több hónapra nem?
am olvastam Vertonghenről is
én őt szívesebben látnám mint Mexest
Ganso meg legyen má' hivatalos:D:P -
#30101 fog ő még olaszban is játszani,de nem hiszem hogy ez mostanában fog eljönni. a real legjobb embere,nagyon sokat köszönhetnek neki,ha tavaly ő nincs,akkor nem lett volna izgalmas még az utolsó forduló is a bajnokságban -
#30100 Mexes nyilatozta, hogy nyáron elhagyja a Romát, és jön hozzánk :) -
#30099 Szerintem nem lesz ebből semmi :D
nehezen tudnám elképzelni Ronaldot a Milanba, de ha jönne én örülnék :)
viszont akkor valakinek mennie kell még ha csak kölcsönbe is...
Thiago Silvat elengedni hatalmas baklövés lenne, látjuk hogy mennyire kell a védelembe... majd meglátjuk , de nem hinném hogy Ronaldo elhagyná a Madridot -
#30098 http://www.acmilan.hu/2011/04/06/kozel-az-egyezseg-gansoval/ -
#30097 Mai Gazzetta és társai arról számol be, hogy Ganso nagyon közel van, hogy nyártól a miénk legyen, de hát volt már ilyen hír az interrel is... :D
Mondjuk remélem látta a merda 2 utóbbi meccsét, és akkor nem lesz baj :DDDD
szerk. Lascar: 1 másodpercen múlt... :/ :DD -
#30096 A mai Gazzetta szerint Ganso nagyon közel ahhoz hogy júniustól Milan játékos legyen!! -
#30095 :DDD
-
paly90 #30094 ápr 1. már elmúlt:D:D -
#30093 Berlusconi C.Ronaldot akarja!:D -
paly90 #30092 http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ac-milan-nainggolan-ararol-erdeklodtek-a-cagliarinal-2071712
néhányszor láttam már játszani, sztem jó vétel lenne -
#30091 az év legjobb koreográfiája volt! tényleg hatalmas :) -
#30090 Nem lesz a Fio-ból Mutu, elég jó hír ez nekünk, mert mióta visszatért, szinte mindig lőtt gólt/adott gólpasszt :) -
#30089 gazzetta értékelések -
#30088 kettővel többet kellene kattintanom, de ok :p -
#30087 Nyerjük meg a bajnokságot és az öregek egy szép emlékkel búcsúzhatnának. Gondolok itt elsősorban Seedorfra, meg ha nem hosszabbít Pirlora, illetve ha Nesta visszatér a Laziohoz akkor rá is. Aztán jöhet a fiatal generáció a helyükre! -
#30086 a Napoli megelőzte az Inter, újra ők a másodikak. -
#30085 mi lenne ha ezentúl rendesen linkelnéd őket? :D -
#30084 Megnéztem a Kaka-s videót is az oldal szélén találva, nagyon cool összeállítás volt. Teljesen meghatódtam a régi szép emlékektől. :) -
#30083 http://milan.blog.nepsport.hu/archives/2011/04/03/Padlogaz/ -
#30082 Kösz, mindenki nagyon odatette magát a TV képernyők előtt! :D -
#30081 grat a tegnapi győzelemhez -
#30080 3:0!!! Szia Leo!!! -
paj01 #30079 Sztem az a baj, hogy mindig "jól akarja":D szép golt akar, nagy golt akar csak mindig elbassza, túlcifrázza ahelyett, hogy begurítaná ahova kell:)Mind1 azért elfér a keretben:D 1-2 védőt azért leköt a szeleburdi fiú:D -
#30078 Nem nulla , jól megértik magukat Patoval, asszisztokat azért szépen osztogat, de a befejezése borzalmasan rossz... :D
Nem tudom kéne neki talán 1-2 nagy gól hogy önbizalma legyen... amúgy tegnap amikor elküldte JC-t azt jól akarta, nagy gól lett volna... csak hát jó kapusa van a merdának (is). :D
Crudeli alakítása, az interes csávó arca :DDDDDDDDDDD