A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Király volt. :D
Köszi a streamet, így végig izgulhattam.
Ma izgulós nap(om) volt, Reál, Milán. És mindkettõ izgulós siker. Cool.
Ibra meg iszonyat jó, és nagyon kell ide és a Seria A ba. :) De a Milánnak fõleg.
Köszi a streamet, így végig izgulhattam.
Ma izgulós nap(om) volt, Reál, Milán. És mindkettõ izgulós siker. Cool.
Ibra meg iszonyat jó, és nagyon kell ide és a Seria A ba. :) De a Milánnak fõleg.
fellehet lélegezni!ezaz,Forza Forza,6 pontos elõny a férgesse elõtt már...én elismerném az Intert ha nemlennének ilyen szánalmak a szurkolóik nagyrészével együtt!de ennek ellenére is mindig elismertem õket,de 1 Interest se láttam még aki fordítva megtette vna ezt!
Nagyon szar az inter, ötlettelen. Mg kell verni, ki kell védekezni. Abate lol. Pandev miért nem állt ki, õ lökte fel?
Ibra megoldja. :D
Ibra megoldja. :D
na Materazzi emberére akadt Ibrában :D ez a játéktördelés nem tudom kinek kedvez, Inter részérõl is meg a miénkrõl is kezdenek elszállni az agyak, See szépen nyugtattgatta Ibrát, na még most kellene Prince aztán átmenne a meccs valamilyen küzdõsporttá
#acm
ezmá bohóckodás ami megy,Allegri basszameg,ezt mondom,az ésszerûtlet suta megoldásai...
Robinho - Antonini :DDD lendületcsökkentés nem kontrára fogunk játszani ezek szerint :D
#acm
allegri elbaszta ezt a meccset.. ha ott volan antonini miért abate kezdett? 10perc után kapott egy sárgát eto mellett, nem gondolta h nem fogja kibírni a 90et:S istenem....
Kösz, hát nekem szépen akad a 30 megabites nettel is, de ez élvezhetõ, és szép (és ez is veetle) :D
Pirlo...nagyonjó:DPrince kedvét igencsak elveszik a rosso életérzéstõl ha így folytatják...nemis csoda
El tudod küldeni a linket a streamhez? :)
Amúgy a sopcastot a default media playerrel használjátok, vagy egyébbel? olvastam a FAQban, hogy fel kell rakni összes frissítést media playerhez, v. használjunk inkább vlc-t, ha nincs se kép se hang.
Amúgy a sopcastot a default media playerrel használjátok, vagy egyébbel? olvastam a FAQban, hogy fel kell rakni összes frissítést media playerhez, v. használjunk inkább vlc-t, ha nincs se kép se hang.
Allegri sztem néha olyan lépéseket nemtesz meg,ami mindenkiben ésszerûként fogalmazódik meg,dehát õ az edzõ,lehet hogy õ jobban tudja,majd kiderül 45 perc múlva,Forza Rossoneri,ha a 2.ban is megtudjuk õket legalább ennyire fogni sztem elkaphatunk még 1-2 lehetõséget.
nekem atdhe.net mind3 streramje mûködik, én az utolsót nézem, tökéletesen megy.
na a meccsrõl: Ibra 11-ese teljesen jogos volt, konkrétan elhúzták a lábát. szépen be is vágta, 0-1. aztán az Inter támad most rendesen, Coutinho sem rossz focista, talán õ lehet "Pato2". Robinho már lõhetett volna 2-t is, akkor nem kéne aggódni, így viszont még semmi sincs lefutva, nagyon erõs csapat az Inter, nem szabad hátradõlni. FORZA MILAAAAAAAN!!!!!!
na a meccsrõl: Ibra 11-ese teljesen jogos volt, konkrétan elhúzták a lábát. szépen be is vágta, 0-1. aztán az Inter támad most rendesen, Coutinho sem rossz focista, talán õ lehet "Pato2". Robinho már lõhetett volna 2-t is, akkor nem kéne aggódni, így viszont még semmi sincs lefutva, nagyon erõs csapat az Inter, nem szabad hátradõlni. FORZA MILAAAAAAAN!!!!!!
És mindig 10x annyi sopcast csati van. :) Nem értem, mi lehet, na nem izélek. Ha valaki msnen, priviben kisegítene, örülnék, nem tudok rájönni, mi lehet a gond, egyre jobban idegesít. Ennyire nem nagy varázslás ez a sopcast tuti.
Jó, betöltöttem egy 295kbps-es csatit myp2p.euról.. kb. felment 7 mp alatt 100%ra a buffer és ott is áll, és fekete minden . Szal ez nagyon nem müxik.
Veetle tökéletesen megy install után, csak ugye most lagol.
Veetle tökéletesen megy install után, csak ugye most lagol.
Meg azt is vágom korábbról, hogy ha ezt írom: Channel - 92997 Akkor azt írja, hogy invalid channel. :DD
Ha meg írom 92997 akkor valami Tunisia HDt hozott be, de az is se kép se hang.
A buffer 100on van neked? nekem minden csati 87-88, v. 94.. lehet azért nincs se kép se hang?
Ha meg írom 92997 akkor valami Tunisia HDt hozott be, de az is se kép se hang.
A buffer 100on van neked? nekem minden csati 87-88, v. 94.. lehet azért nincs se kép se hang?
Hang sincs ám, szal nem csak videó probléma. Valami nagyon érthetetlen.
És semmilyen más csatornát se tudok behozni rajta, amiket õ ajánl azt se. :S
Na mindegy, ennyi sírás elég:D
És semmilyen más csatornát se tudok behozni rajta, amiket õ ajánl azt se. :S
Na mindegy, ennyi sírás elég:D
Abate összeszedte magát, meg amúgy sincs helyette jobb megoldás. Gatta-Prince és majd kicsit késõbb a See-Dinho csere sztem jönni is fog. remélem :P
don't give a fuck
Gyerekek, valaki néz Sopcastot? Újra felraktam, hátha jó lesz.
Anonymusként nyitom a channelt, playingeli végig 94-96%os bufferen, de FEKETE képernyõ van. Mi lehet a gond, mi üti a progit? Nem bírok rájönni, 100x próbáltam 100 milan meccsen, de mindig ez van és uninstalláltam.
Nincs VLC player, se codec pack fent. Windows 7 ultimate... Firefox van. De az meg tök mindegy elvileg.
Ati 4870.
Veetle is fent van, az ütné?
Anonymusként nyitom a channelt, playingeli végig 94-96%os bufferen, de FEKETE képernyõ van. Mi lehet a gond, mi üti a progit? Nem bírok rájönni, 100x próbáltam 100 milan meccsen, de mindig ez van és uninstalláltam.
Nincs VLC player, se codec pack fent. Windows 7 ultimate... Firefox van. De az meg tök mindegy elvileg.
Ati 4870.
Veetle is fent van, az ütné?
úristen... vezetünk, de ettõl függetlenül még ideges vagyok, See nagyon lassú, Gattuso ha így folytatja pirosat fog kapni, jöjjön helyette Prince, valamint én Dinhot is megnézném See helyett, a másik meg Abate, Etoo akkor megy el mellette amikor akar... ettõl függetlenül nagyon gyenge az inter, nyerni kell a meccset mindenképpen
valamit valamiért... =/
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Seedorf de szúrja a szememet istenem.....Gattusot meg lekell hozni mer a tesztoszteron úgyis gyõz a kockázat felett:D
seedorfot le kene hozni vagy red card lesz
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
bet365.com
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Nem is értem. Biztos kirúg a sok ember miatt? Bejön kurvagyorsan, 2 mp és megáll a kép. Szinte mindegyiknél.
Hol van jó stream? Veetlek nekem nagyon lassúak, meg a többi is. Leáll az egész 2 mp után.
ennyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ibraaaaaaaaaaaaaaaaaa
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
nemrossz, nemrossz, mindent bele fiúk Forza Milan!
Egyébként Dinhora ennyi padozás után kíváncsi leszek, hogy milyen "tûzzel" fog majd játszani ha pályára lép egyszer...:D
INTER: Castellazzi; Cordoba, Lucio, Materazzi, Chivu; Zanetti, Stankovic, Obi; Sneijder; Eto'o, Milito.
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho.
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho.
Én Vettelnek szurkoltam... Õ nyert.. Este mi fogunk :D
szerintem nem kapunk ki:)