36663
-
NLN #30157 -
#30156 Pato jobb, mint Messi!
olasz bajnokságban + amennyit sérült volt, ahhoz képest azért ez elég szép:D -
NLN #30155 ohh noes...djokovic??!?! neeee.... -
#30154 köszönjük szépen, mindent amit itt letett az asztalra, de mardjon csak Madridban és bizonyítsa be hogy mit tud -
paly90 #30153 sztem se kéne...
ugyananz lenne mint Shevaval -
#30152 Már egyszer beleestünk ebbe a hibába, nem kéne mégegyszer... -
#30151 Gyors kérdőív ki hogy reagálna Kaká esetleges visszajövetelére?!
Én személy szerint, nagyon csalódott voltam mikor elment, de adnék neki egy lehetőséget itt. -
#30150 Hát max. a brazil Ronaldot igazolhatnánk le, rá még lenne is pénzünk :P
Vagy vmi noname brazil tehetséget akinek Ronaldo a neve :D -
#30149 nyilatkozta Berlu, h ha meglesz a scudetto akkor érkezik 1-2 nagy bajnok,
szóval lehet az egyik Ronaldo lesz
bár amennyibe kerülne tuti másra költeném el:D -
#30148 Ronaldo tuti nem fog, ne élje bele magát senki :D -
paly90 #30147 http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/brazilia-a-santos-feljelentette-a-fifa-nal-a-milant-es-az-intert-2072691 -
#30146 Berlusconi: "Ronaldo? Néha az álmok valóra válnak..."
persze szerintem csak a szokásos terelés, de nyáron tényleg érkezhet valaki, nagyon mosolyognak meg titkolóznak a kopaszék is :DD -
paly90 #30145 ő jó arc, bírom
ezek után meg főleg:D -
Djokovic :D -
#30143 hát ha őt megveszitek, és gondolom Boateng 2. felét is , akkor nem igazán marad pénz másra :D szóval nem biztos, hogy lekéne igazolni... :D -
#30142 nagy égés lenne neki ha nem élnénk nyáron az opciós jogunkkal... :D -
#30141 én azt mondom jól jártatok ezzel,Cassano sokkal jobban ki tudja venni a részét a támadás épitésből,míg a sverige csak lassítja az attackokat -
#30140 Miért, van aki szerint nem bunda az egész Seria A és nem a maffia irányítja? :DDD -
#30139 nem hirtelen kezdtek lemenni az oddsok, 2.17es odds volt már meccs előtt az x-re, a hazai sikerre ~1.9 körül. akárcsak tavaly tavasszal, most is elkezdődik a bundázás...
amúgy lényegtelen mit mondott ibra meccs után, hányszor volt olyan hogy a játékvezető észre sem vett/nem is büntetett olyan szabálytalanságot, ami a videófelvételek alapján egyértelmű piros lenne... ha a játékvezető azt jegyezte fel, hogy Ibra őt szidta/vagy a partjelzőt, akkor ez kerül be a jegyzőkönyvbe és kész, nem kell ezen csodálkozni. a paraszt nélkül meg talán bajnokok is lesztek, egyértelműen jobb focit játszotok nélküle -
paly90 #30138 megnéztem, hát ezért 3 meccs...
max sárga -
#30137 bunda az egész, Moratti jól elintézte ezt is (vagy lehet más nemtudom, de bűzlik az egész...)
Palermo - Cesena, a Cesena kettős emberhátrányban, a Palermo vezet 2-0ra a 91.(!) percben, és mi történik? Hirtelen elkezdenek LEMENNI(!) az X-re az oddsok... végül 2-2 lett a meccs... itt egyébként a népsportos cikk.
Ibrára visszatérve meg: Én még ilyet nem láttam, hogy ezért egyből pirossal kiküldjenek valakit, ráadásul saját bevallása szerint magának mondta amit mondott, ezért egyből piros?! -
#30136 hát akkor van ideje összeszedni magát mentálisan az utolsó 3 meccsre -
#30135 Ibra 3 meccset kapott. -
#30134 Ibra -
paly90 #30133 egész jók voltunk tegnap
hátralevő meccseken így kell játszani és akkor nem lesz gond
Speedorfban pedig ismét kellemesen csalódtam
Ibra mit csinált?mert azt pont nem láttam -
-
#30131 huhhh de kemény volt, de megvan már csak 6 forduló!
Ibra miért kapott pirosat mit csinált? én nem láttam semmit, vagy csak beszaggatott -
#30130 szép volt, Ibrát azért sajnálom :S -
#30129 +3 pont :) -
#30128 most akkor valaki magyarázza el nekem, h miért állították ki Ibrát? azért mert csúnyát mondott? húha. ha minden ilyenért kiállítanának valakit akkor szökőévente menne végig egyáltalán egy meccs... -
#30127 Ibra piros -
#30126 Qrva jók vagyunk! :D
Seedorf konstans állat hetek óta! :D -
#30125 Kacsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
már csak Ibra találjon be -
#30124 PATOOOOOOOOOOOOOOOO 0-2 -
#30123 Seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ibra mekkora labdát adott :DD -
#30122 SEEEEEEEEEEEEEE -
#30121 Seedorf !!!!! -
#30120 FIORENTINA: Boruc, Comotto, Gamberini, Natali, Pasqual, Donadel, Montolivo, Vargas, Santana, Ljajic, Gilardino.
MILAN: Abbiati, Abate, Yepes, Thiago Silva, Zambrotta, Flamini, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Pato, Ibrahimovic. -
#30119 Nesta :/
Kell ide Mexes jövőre... meg még Astoriról is pletykálnak, neki is örülnék. -
#30118 Fiorentina - Milan keret:
Abbiati, Amelia, Piscitelli (n°60), Abate, Antonini, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Boateng, Emanuleson, Flamini, Gattuso, Merkel, Seedorf, Strasser, Van Bommel, Ibrahimovic, Pato, Robinho.
Sérültek: Ambrosini, Bonera, Jankulovski, Nesta, Pirlo, Inzaghi.
Eltiltott: Cassano.