A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
Ranocchia,Astori,Santon,Bonucci?? úgy kb ennyi tehetséges olasz fiatal védõ jut eszembe

#acm

Palinko
szerintem a milan ha igazol akkor mindég elõnyben részesíti az olasz játékost ha hasonló az ár/érték arány, nekem szimpatikus ez és jól is van így, fõleg ezzel még EU-n belüli lesz a játékos tutira :D

de most olyan a helyzet amilyen és ha nem találnak csak külföldit akkor azt kell meg venni nem vitás ez mégis csak klubb és nem válogatott.
az ok, hogy nem vagy olaszmániás de ez egy olasz csapat, olasz tulajdonossal (bár ki tudja meddig..), és azolaszok mindig is híresek voltak a jó védõikrõl, legalábba védelem lehetne hazai... egyébként így hirtelen albertazzi jut eszembe, aki nem is tudom miért nem jött még vissza, vagy hol van most éppen
horpeti
Engem tökre nem érdekel, hogy milyen nemzetiségû a csapat, nem vagyok olaszmániás. Sõt :PP Jöjjenek csak a brazilok! ! :D

Nuno88
Ha van ezektõl tehetségesebb olasz akkor mond. Én már sikerre vágyom, azzal h sok olasz játékossal állunk ki nem sokra megyünk :/

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

jól hangzik ez a montelongo, silva, luiz, contreao védelem, nekem az az egyetlen bajom, hogy egyikük sem olasz- ne legyünk olyanok mint az inter....
LasCar16
középszerû nyafogós srác, maradhat Angliában

#acm

LasCar16
áhh sajna fejenként 20 a két csávó, hiába van ott Rui Costa :) nehéz menet lesz, de ha jönnek akkor pár szezonra meg lenne oldva a balszélsõ-kh poszt

#acm

mondjuk az is igaz hogy ha jönne mellé Luiz akk pár évig nem nagyon lenne gond hátul:)
mondjuk az a 22.5 milla kettõjükért reálisabb lenne:)

szucsy89
Szerintem megérné... jelenleg a leggyengébb pontunk Antonini, az õ helyére érkezne, fiatal, tehetséges, valamint ha nyáron érkezne még Luiz is, akkor ismernék is egymást... a 2 brazil belsõ is ismerné egymást... évekre meg lenne oldva a védelem, már csak Montelongot kéne beépíteni túloldalra ;)
jó játékos de ennyiért nem érné meg elhozni

Redbull756
Jaja, Coentrao-t már mindenképp télen, Luiz-t meg legkésõbb nyáron.

szucsy89
Luizt és Coentraot el kell hozni! Figyelem õket mostanában direkt, és nagyon jól tolják...
Nuno88
Paloschi kell sztem is, fiatal és tehetséges. Bendtner sem kell, úgy ahogy Borriello sem és senki más...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Palinko
hát mi sem örömünkben :D
shad0w
akkor én max csak kínomban szoktam röhögni rajta :D

don't give a fuck

szucsy89
Nagyon nem kell õ nekünk...
Palinko
szerintem meg még mindég viccesebb ha nem te hanem a vezetõk mondják :D
shad0w
szerintem senkire sincs szükségünk, BAJNOKAINK VANNAK!

don't give a fuck

szerintem jó csatár, de sérülékeny...
Bendtnerhez mit szóltok? sztem tök fölösleges lenne, én is egyedül paloschinak örülnék
lényegében csak annyi a baja, hogy vasárnap nem játszott, viszont nagyon jó szerzõdése lehet, ha még 4 évig húzni akarja
Nuno88

Grat a gyõzelemhez látom még Ibra mindig toppos:)<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Szép vot fiúk!:)
csak az elsõ félidõt láttam és ott nekem kifejezetten tetszett a játékunk:)
Amiatt mondjuk nagyon parás voltam h Gattusot kiállítják...

ibra megnyeri a bajnokságot!:)

lánykorában amúgy tényleg ûzte a sportot
DONGUBA

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

szucsy89
szucsy89
Ezek közül csak Paloschinak örülnék, bár nem tudom, hogy megüti e már a szintet, nem szoktam nézni a meccseit.
Nuno88
Nem tudom, h van-e olyan záradék h vissza lehet õt hívni. Ha van akkor nem kellene fizetni érte, mivel csak kölcsönben van Romában.

Redbull756
Ja, csak most õ a legújabb:D
amúgy fizetni kellene érte?

Nuno88
Olvastam Forlánról is, meg Paloschiról, esetleg Bianchi, meg szóba esett Amauri is.

Palinko
ibrát is kiemelném nagyon hajtott, hatalmas labdákat adott stb. (csak elsõ félidõt láttam)
Redbull756
Januárban Borriello érkezhet vissza csatárnak. :D

Nuno88
Gyõzelem! :)
Sajnos nem láttam a meccset de pozitív dolgokat olvastam fórumokon, fõleg a Gattuso, Ambro, Flamini középpályáról meg Nestáról és Silváról. Így tovább, de még most sem szabad elszállni, nagyon sok van még hátra a bajnokságból...

FORZA MILAN!!!

LasCar16
Boateng milyet köp az uccsó képen :DD

#acm

Redbull756
46 meccs után, 2008. március 22-én Juve gyõzött 2-1-re.

Balotelli :D

horpeti
Jah, azt én is láttam. Mondjuk elõre se rúghatta volna mert 4en állták körbe. :D

szucsy89
Ja, és valaki tudja, hogy mikor kapott ki az inter hazai pályán utoljára?
Redbull756

szucsy89
3 pont, 6 pont elõny.

Meccsrõl: Persze örülni kell a 3 pontnak, de azért a hibákat észre kell venni, én félidõben mondtam havernak, hogy lehoznám Abatét és Gattusot mert piros lap lesz valamelyiknél... Boatenget sokkal hamarabb be kellett volna hozni, mert Seedorf ma sem volt jó (igaz a gólpasszt persze most is õ adta...), Pirlot behozni meg egyenesen hiba volt! Amikor beállt teljesen szétesett a középpálya a védekezés is rosszabb lett... remélem kikerül hamarosan a csapatból mert egy nulla. Abate nem Milan szintû, bár ezt mindenki mondta már és tudja is, tudta hogy van egy sárgája és Pandevnek bedõlt (biztos vagyok benne, hogy tudatosan csinálta Pandev), ez is bizonyítja, hogy ilyen Abate szintû játékosokat MAXIMUM gyengébb csapatok ellen kéne játszatni, amíg pihennek az elsõ számú emberek (persze ehhez kéne igazolni elsõ számú embereket :D)... Nesta és Silva nagyon nagyot játszottak, most is bizonyították, hogy a világ egyik legjobb védõpárosa, Flamini kb. futott Pirlo meg Seedorf helyett is a mezõnyben... Ibra meg... most (is) Õ jelentette a különbséget, ennyi, Berlu nyáron észbekapott, vett egy klasszist, és nyerjük a derbyt, vezetünk 6 ponttal... ezt a meccset csak a svédnek köszönhetjük, sztem Allegrinek köze nem volt a meccshez mert mindig rosszkor és rosszul cserélt! Ibra nélkül 0-0 lett volna a vége. Annyi még, hogy Gattusot ki kellett volna állítani már az elsõ félidõben, meg szerintem a bíró többször fújt nekünk mint nekik, de ezzel együtt köszönhetjük Mourinhonak hogy elment, remélem Rafát nem küldik el még egy ideig :DD

Azért ez nem 90 perc volt nekem hanem vagy 900 :)

(ja, és limp kint volt a meccsen, itt is szeretném neki üzenni hogy ugye megérte kimenni? :DSDSAD:DSDA:DSADS:DSDA)
LasCar16
mást nem igazán lehetett volna csinálni, mondjuk ha Binho fennmarad akkor talán kontrázattunk volna, Pirloról elsõre az ugrik be amikor 35 méterre a kaputól sarokkal akarta hátratenni a labdát a védõknek de leszerelték... de nem hibázott senki védekezésnél ez a lényeg

#acm

horpeti
Pirlo jó volt most azért, szépen zárt.
Mondjuk én csak a 2. félidõt láttam, és akkor már inkább bekkelés volt, de Ibrára feljátszva a labdát, és többiek mélységbõl érkezve az jól mûködik... De nagyon nem irányítottuk a játékot, meg helyeztek kidolgozása (hála a kiállításnak). De az Inter meg hiába jött, de abszolút nem tudott mit kezdeni a 9 emberrel védekezõ csapat ellen (mondjuk nehéz is).

LasCar16
nagy küzdés volt, annyit sajnálok csak h Abate hülyesége miatt fél órát emberhátrányban kellett játszani és ez miatt védekezésre kényszerültünk bazi nagy grat a csapatnak ez a mentalitás ez a kpálya úgy tûnik mûködni fog a jövõben ha Max bácsi is azt akarja, mert ez a hajtó kpálya elõl is frankó de védekezésben még jobb télen szélsõ hátvéd és egy csatár(?) és még nyugodtabb leszek Dinnyó abszolút nem hiányzik a kezdõbõl mint ahogy Pirlo sem.. ez az Inter meg télleg nem az az Inter..ennyit számított Mourinho de azt sem felejtsük el h voltak sérültjeik szép számmal (Maicon,J.Ceasar,Cambiasso) de hogy formán kívül vannak és hogy verhetõek az is biztos, nyílt lesz ez a bajnokság Forza Milan!

#acm

shad0w
ja, kapott

don't give a fuck

acm689
én úgy tudom, igen

horpeti
Pandev is kapott amúgy sárgát? Mert simán ellökte a faxba Abatet.. de nem láttam kiírva.