A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
Még a meccsre visszatérve, szerintem ma dõlt el Ronaldinho szerepe véglegesen, a 2. félidõben végig játszhatott volna, 2-0ás vezetésnél, de Allegri inkább behozta Strassert... bár lehet már az Ajax ellen játszotta el az esélyét :)
szucsy89
Pénteken BL sorsolás, lehetséges ellenfelek:

Bayern München (német), Chelsea (angol), Tottenham Hotspur (angol), Schalke 04 (német), Manchester United (angol), FC Barcelona (spanyol), Sahtar Donyeck (ukrán).

Érdekesség: Tavaly Leonardoval 9 pontot szereztünk, 8-7es gólkülönbséggel, idén 8 ponttal, 7-7es gólkülönbséggel a BL mezõny leggyengébb továbbjutói vagyunk (ilyen kevés ponttal egyik csoportban sem jutottunk volna tovább, de még ha ikszelünk az Ajax ellen akkor sem!), szóval hiába megy a bajnokságban, a BL az BL...
Redbull756

banok
http://www.youtube.com/v/-OBBnpYXRKo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

acm689
én épp meg akartam dicsérni, nagyot javult az idei évre.
szép gyõzelem volt!

szucsy89
Na, erre fog egy 11est :D
szucsy89
0-3, Ibra!
szucsy89
Abbiati mit csinál te jó ég :D Remélem Amelia lassan de biztosan átveszi a helyét a kezdõben...
Nuno88
Még egy gólt rúgjon Ibra és jöjjön le.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
Ibra miket csinál, öröm nézni :D
acm689
ROBINHOOO 0-2!

szucsy89
0-2, Robinho!
Boateng

REAL MADRID

acm689
ismételték, BOATENG!

acm689
bekapcsolódom a streambe, erre vezetünk :D ki lõtte a gólt?

Redbull756
BOLOGNA: Viviano; Esposito, Britos, Moras, Morleo; Casarini, Mudingayi, Della Rocca; Buscè, Ramirez, Di Vaio.

MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Bonera, Zambrotta; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Boateng; Ibrahimovic, Robinho.

acm689
Montelongo lécccci-léccci! jó lenne már látni a srácot, minek vettük kölcsön, ha egy percet sem kap szegény?

banok
savanyú a szõlõ.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Redbull756
Bologna - Milan keret:

Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Montelongo, Nesta, Papastathopoulos, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Boateng, Gattuso, Merkel, Pirlo, Seedorf, Strasser, Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho.

Sérültek: Thiago Silva, Flamini, Inzaghi, Pato.

Nuno88
<#eljen>

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
LasCar16
ezt csak akkor lehetne állítani ha játszana, biztos megvan az oka h miért nem játszik.. dísznek van mint Janku meg Oddo na és az ifik..

#acm

DONGUBA
onyewu megfeleloen potolna ha hagynak jatszani kopaszek

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

LasCar16
remélem nem kell több hónapot kihagynia, de akkor is kellene egy belsõ védõt hozni, tökéletesen összefoglalták a blog postban.

#acm

szucsy89
acm689
Nem lesz sztrájk a hétvégén

Nem marad el az olasz labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulója, miután a csütörtöki egyeztetések sikerrel zárultak a játékosok és a klubok között.

Ugyan a végleges egyezség még nem született meg a tárgyaláson, de a játékosokat képviselõ szakszervezet szerint erre is hamarosan sor kerül, így lefújta a sztrájkot.
“Elkezdhetjük megírni az új kollektív szerzõdés szövegét, melyet hétfõn a liga ülésén fogadhatnak el a felek” – mondta Maurizio Beretta, a Serie A elnöke.

Az Olasz Futballisták Szövetsége azért tiltakozik, mert a klubok és a labdarúgók érdekvédelmi szervezete közötti, nyáron lejárt kollektív szerzõdést még nem újították meg, ráadásul a csapatok a korábbihoz képest módosítanák az átigazolási szabályzatot.

A játékosok elõször szeptember 10-én döntöttek úgy, hogy nem lépnek pályára, késõbb azonban a tárgyalások zavartalan folytatása miatt elhalasztották a lépést, de megállapodás azóta sem született. Az új, de ismét lemondott sztrájk idõpontját múlt kedden jelentették be.

A Milan vasárnap déli fél 1-kor Bolognában lép pályára. Szombaton 3 meccs lesz: Palermo-Parma, Udinese-Fiorentina és Genoa-Napoli. A vasárnap délutáni mérkõzések: Roma-Bari, Brescia-Sampdoria, Cagliari-Catania, Lecce-Chievo. A forduló rangadóját, a Juventus-Lazio találkozót vasárnap este 3/4 kilenckor rendezik.
acmilan.hu

szucsy89
Ha ez igaz, akkor remélem Galliani már intézkedik Luiz ügyében, mert Nesta mellé kell valaki sürgõsen!
szucsy89
Goal.com szerint Silva 6 hónapra dõlt ki !!!!!!! :O:(
horpeti
A meccset amúgy nem láttam, de megnéztem az összefoglalóját. Talán jobb is. :)

horpeti
bullshit szöveg. Nem mondhatta, hogy pihenünk a bajnokságra.. Csak így meg lejáratta magát. :)

szucsy89
acm689
én is láttam a meccset, hát nem voltam megelégedve... Ibrát pihentettem volna, még azt a fél órát is sajnálom, amire beállt. Bár végül is most már nem lesz sok meccs, aztán pihenhet mindenki januárig.

szucsy89
“A szerda esti meccs ugyanolyan fontos, mint a többi, kellõ módon készülünk rá. Egyértelmûen a gyõzelem a cél."

"Az ilyen találkozók mutatják meg, hogy mire lehet képes egy csapat hosszútávon."

Na akkor hogy is van ez?
Seedorf nélkül is jobbak vagyunk, amm ha kihasználtuk volna a helyzeteket simán nyerünk, de ma este nem jött össze semmi

Ibra azért ma is jó volt:)

szucsy89
Ronaldinho mehet ahova akar télen, akkora fos hogy hihetetlen...
szucsy89
Nyerni se akarunk ma, 0-2nél beáll Merkel :D
szucsy89
0-2
szucsy89
Dinho és Pirlo nélkül sokkal jobbak voltunk vagy csak én látom így ?!
labdátvesztett, semmi értelmeset nem csinált, és a meccs legnagyobb helyzetét kihagyta. engem nem gyõzött meg eddig. :( :S
szucsy89
Aki látta az elsõ féidõt megmondaná, hogy Dinho hogy játszott?
Redbull756
itt próbálom most
közbe Flamini megsérült:(

DeerHunter01
streamet tudsz adni ?

\"Errõl van szó!\"

Redbull756
MILAN: Amelia, Bonera, Thiago Silva, Yepes, Antonini; Flamini, Pirlo, Ambrosini, Seedorf, Ronaldinho, Robinho

AJAX: Stekelenburg, Van der Wiel, Alderweireld, Vertonghen, Emanuelson; Enoh, Eriksen, De Zeeuw, Sulejmani, Suarez, De Jong.

Grove4
A meccseteket valami értelmes streamen nem tudom nyomon követni? Ilyen DIGI tv honlapra gondolok, mert nem vagyok otthon nincs DIGI, viszont ha nincs értelmes stream, akkor nem szarakodom vele.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

horpeti
Emlékszem, amikor legutóbb BLt nyert a csapat, hogy azt mondogatták, hogy az olasz bajnokság már nem motiválja a sztárokat, csak a BL. És látszott is, bajnokságban lexarták Seedorfék, BLben viszont pörögtek. Most pörögjenek mindenhol!! De itt inkább bizonyítsanak a cserék! :D

Massimiliano Allegri sajtótájékoztatója a szerdai BL találkozó elõtt.

“A szerda esti meccs ugyanolyan fontos, mint a többi, kellõ módon készülünk rá. Egyértelmûen a gyõzelem a cél. Ibrahimovic a padon kezdi a találkozót. Gattuso és Zambrotta biztosan nem játszik. Bárkit is jelölök a kezdõbe, nem azért lesz, mert kedveskedni akarok neki. Mindenképpen szeretnénk begyûjteni a három pontot, hiszen ez nem egy barátságos meccs lesz. Ez a Bajnokok Ligája, a legjobbat kell nyújtanunk. Az ilyen találkozók mutatják meg, hogy mire lehet képes egy csapat hosszútávon. Ugyanilyen komolyan kell vennünk majd az Olasz Kupát is. Ha versenyképes kereted van, és ez ránk igaz, akkor mindig gyõzni kell. Bár már továbbjutottunk, egy vereség csalódást jelentene.

Mi lenne, ha összekerülnénk a Barcelonával? Minden mérkõzés más, de erre térjünk majd vissza február 22-én. Akik most a csúcson vannak, nem biztos, hogy ott lesznek a tavasz elején is. Azok pedig, akik most nehéz idõszakot élnek, elképzelhetõ, hogy feltámadnak addigra. Lehetetlen most megmondani, hogy mi lesz három hónap múlva. A Milan képes arra, hogy a BL trófeáért harcoljon. A szerencse is meghatározó tényezõ lehet, fõleg az egyenes kieséses szakaszban. Fel kell készülnünk, hogy a kellõ idõben legyünk a legjobb formánkban. A múltban is bebizonyosodott, hogy a döntõ pillanatokban kell észnél lenni.”
DeerHunter01
mostanában nem is volt lehetõsége bizonyítani Dinhonak ha csak 5-6 percekre áll be.
múltkor 8 perc is elég volt neki a gólszerzésre.

\"Errõl van szó!\"

limperatore
és dinho szint az milyen? :D cassano messze jobb mint dinho volt az elmúlt években

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
„Bár nem létfontosságú ez a meccs a számunkra, nagyon komolyan vesszük, mivel egy gyõzelem önbizalmat adhat, és a meccs segíthet döntéseket hozni a jövõben. Ronaldinho nem edzett a társaival, de ha készen áll, akkor Robinho mellett fog játszani. Ibrahimovic pihenni fog, ahogy Gattuso és Zambrotta is" – mondta Allegri.

NSO