36663
-
#30317 jah,ma már boldogan van ott,szó szerint XD -
#30316 János-Pál pápa volt a kivetítőn a szünetben? -
paly90 #30315 Flaminiből gólkirály lehetne ma:D:D:D -
#30314 Köszi
Cassano.... -
paly90 #30313 jó minőségű, angol kommentárral:
http://www.seeon.tv/view/11181/ -
#30312 sopcasten channel 90685 -
#30311 nálam a stream még nem tartott ott, és épp néztem az acmilan.com-ot, hogy mikor lesz a következő meccs, erre nézem, 1-0 van kiírva a mai meccsre. na, mondom ezek már valamit tudnak :DD bejött :P :) -
#30310 Ti hol nézitek? -
paly90 #30309 látod:D
mondjuk berúghatta volna elsőre is de ne legyünk telhetetlenek:D -
#30308 Flamini!!! Ilyet is tud? :D:D:D -
#30307 FLAMINIIIIIIIIII -
paly90 #30306 Flamini!!!! -
#30305 FORZA!!! -
paly90 #30304 na akkor FORZA! -
#30303 Be kell húzni, bár Robika - Cassano csatársorral nem várok nagy gólzáport :| -
#30302 Nyerni kell! FORZA!
(...hála az égnek nem Pirlo kezdett -.-') -
#30301 MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Flamini, Ambrosini, Seedorf, Boateng, Robinho, Cassano.
BOLOGNA: Viviano, Moras, Portanova, Britos, Cherubin, Mutarelli, Mudingayi, Meggiorini, Ekdal, Rubin, Di Vaio. -
#30300 Vegyen fel hitelt vazeg... :D -
#30299 Galliani a minap azt mondta, hogy 2012ben hozná el (vélhetően ki akarja fizetni Ibrát, ezért nem lenne 30-35 millió rá) -
#30298 Emanuelsonról még durvább videók voltak, aztán most meg semmi. Igaz, nem is játszik. :)
De biztos jó lesz! :D -
#30297 Korrekt nyilatkozat!
Am meg nem hiszem h Emanuelson elmegy a nyáron, lesz itt neki hely, a fékeket ki kell pörgetni... -
paly90 #30296 Az Inter rutinos védője, Ivan Cordoba szerint a városi rivális Milan megérdemli a bajnoki címet. A piros-feketék 4 pontra vannak a végső győzelemtől, és ha az Inter a hétvégén pontokat veszít a Cesena vendégeként, akkor a Milan egy győzelemmel bezsebelheti a klub történelmének 18. Scudettóját.
”A Milan nagyon közel van ahhoz, hogy megnyerje a bajnokságot, és azt kell hogy mondjam, megérdemelten,” – ismerte el Cordoba. ”Hogy sajnálom-e? Természetesen igen, mert a szezon elejétől sokat dolgoztunk, de nem jártunk sikerrel.”
Cordoba nem feledkezett meg válogatottbeli csapattársáról, a Milant erősítő Mario Yepesről sem, aki mindig remekül helytállt, amikor pályára lépett a piros-feketék színeiben.
”Mario megmutatta, hogy egy nagyszerű bajnok. Már a Chievo csapatában is jól teljesített, és örülök, hogy a Milanban is megkapta a lehetőséget a bizonyításra.”
acmilan.hu
pont tőle nem vártam h ilyet nyilatkozik.korrekt -
paly90 #30295 durva bal lába van:D
sztem is jöhetne már:D:D -
#30294 Matyi mutatta most:
csak jönne már! :D
-
#30293 ingyen vettétek,ha egy 10est adna a fio,én eladnám -
#30292 Közben a rossoneriblog arról számol be, hogy Pirloval nem hosszabbítunk, és megy nyáron... most a Malagát írják mint legújabb érdeklődőt, de több klub is akarja, kár hogy 5-6 millát nem hozunk ki belőle és ingyen megy, mondjuk hogy megy azt egyáltalán nem bánom... -
#30291 bebaszna -
#30290 A Fio érdeklődik Emanuelson iránt... -
#30289 addigra úgyis kiszivárog majd vmi, remélem nem retro lesz, hanem az ideihez hasonló stílusú! -
#30288 Május 2-án hétfőn mutatják be a 2011/12es mezeinket! -
#30287 50 nevetséges 20 ért még talán megérné. -
#30286 Kopaszt ismerve meglehet az is amekkora spíler :D
Amúgy most olvastam, hogy a Real sokallja Coentraoért a 30 milliót, így a B-tervük Taiwo... (persze akit már velünk hoztak szóba hónapok óta...) -
#30285 szerintem 20ra lemegy a kopasz :D 23 max :D -
#30284 50 ?!?!?!?!? Na elmennek a faszba, ezen a pénzen vehetnénk 2 Milan szintű irányítót is akár, akik már bizonyítottak is... mellesleg gondolom lealkudnak majd valamennyit belőle, ha létre is jön az üzlet olyan 25-30 körül tippelek, amit én még mindig sokallok, majd meglátjuk -
#30283 Galliani és Braida reggel óta tárgyal a Ganso játékjogát birtokló DIS elnökével és Thiago Ferroval , a brazil tini menedzserével . Egyelőre egyetlen akadálya van az átigazolásnak , mégpedig az ár , ugyanis Galliani sokkalja az 50millió eurós árat és javában azon tárgyalnak hogy min. 20 millió köré alkudják .
Időközben a Sky Sport 24 jelentése szerint Farfan ügynöke is megérkezett a Via Turatira ahol a Ganso tárgyalás végeztével , szóba kerül a perui játékos esetleges Milánóba költözése .
milannews.it -
#30282 Lenyeg hoyg marad es ez jo hir -
paly90 #30281 na akk hamarosan megveszem a mezt:D -
#30280 franc csak elmentem kajáért :D nem küldtem el :D -
#30279 http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ac-milan-boatenget-vegleg-megvettek-6-7-millioert-2074882
Prince marad -
#30278 AC Milan: Boatenget végleg megvették, 6-7 millióért
Adriano Galliani, az AC Milan labdarúgócsapatának alelnöke megerősítette: a Serie A listavezetője megvette Kevin-Prince Boateng játékjogának másik felét is, így a ghánai középpályás végleg a Milan futballistája lesz.
„Boateng már a miénk. A Genoa részét hatmillió euróra értékelték, ez hétmillióra nő, ha megnyerjük a bajnokságot" – nyilatkozta Galliani.