A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeerHunter01
:DDDD
szerintem Cassano az Interhez fog menni, nem hiszem hogy egy Ronaldinho szintû játékos helyére õt kéne hozni.

\"Errõl van szó!\"

szucsy89
Cassano után már csak Balotelli kéne, és Ibrával 3an a világ legbalhésabb csatársorát tudhatnánk a csapatunkban :DASD:DSA
szucsy89
Én is döntetlent érzek, nekünk nem kell már hajtani (nem is fogunk ebben biztos vagyok), a kulcsemberek pihenni fognak, bár az Ajaxnál 2 napja küldték el az edzõt...
én se érzem azt hogy nyerünk ma de remélem tévedek:D

Nuno88
Cassano neve nálunk is felmerült, persze csak ha Dínó távozik a télen.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Én nem mernék ma a srácokra 100 ft-ot sem tenni. Bár lehet kijön nekik a lépés, de egy Xet vagy egy esetleges Ajax sikert érzek. Az Ajax gondolom az EL-t nem akarja elcseszni.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

DeerHunter01
hoznunk kell a meccset, teszek is rájuk ma tippmixen :D

\"Errõl van szó!\"

Én is remélem hogy játszik rodalgirnyo:D ma este gálázhatna kicsit a jóöreg:D már hiányzik a játéka:)

acm689
tetszik a havazás! :D este hajrá!

bakkerman
vicc ez a 6. bl csoportkör amúgy :DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DONGUBA
Kivi vagyok Runárdinnye jatszik-e ma kezdokent vegre.Ket tamado mogott siman elferne osztogatni.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

szucsy89
Haha, esik a hó :D
horpeti
A továbbjutás már megvan, nem?
Akkor tuti nagy pihentetések lesznek, ráfér jó pár emberre.

Nuno88
Jó lenne ma este nem vereséggel zárni a csoportkört.
Remélem Ibra és Silva nem fog pályára lépni.

szucsy89
Pihen. És Ibra tuti padozni fog, most legalább meglátjuk majd hogy milyen a csapat játéka nélküle :D
Nesta? :O
Redbull756
Milan - Ajax keret:

Kapusok: Amelia, Roma;
Védõk: Abate, Antonini, Bonera, Jankulovski, Papasthatopoulos, Thiago Silva, Yepes;
Középpályások: Ambrosini, Boateng, Flamini, Merkel (n.52), Pirlo, Seedorf, Strasser;
Csatárok: Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho, Verdi (n.55).

limperatore
mert már olvastam youtben vmelyik videó alatt h welcome to milan
érdekes h ennyire sztárolják de egy normális videót nem találtam róla :o

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

LasCar16
Braida: Néhány hónapja figyeljük már Van der Wiel-t (22), de most elsõsorban egy új támadó igazolásán dolgozunk. A közeljövõben nem teszünk lépéseket az ügyben.
Az Ajax-szélsõ ára €15M körül alakulhat.

Állítólag érdeklõdünk Taiwo (25) iránt, de az ügynöke szerint a játékos marad az OM-ben.

#acm

LasCar16
pletyka szinten annyiról tudok h 12 millát ajánlottunk érte de a River 20at akar

#acm

limperatore
Lamelaról mit tudtok? Most megvettétek végül?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

DeerHunter01
szucsy89
Nestát pihentette, a második félidõt aki nem látta kb. semmirõl sem maradt le, 50%ra visszavett a csapat, és õrizte az eredményt...
banok
Milan-Brescia 3-0 ::: Digisport összefoglaló
http://www.youtube.com/v/3PoNkurqNEQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

csak az elsõ félidõt láttam.. mi volt a másodikban? Nesta miért jött le? vélemény a második félidõrõl?
DeerHunter01
pff...nem értem mi a baj Ronaldinhoval, vagy csak Allegri utálja ?

\"Errõl van szó!\"

szucsy89
Jó híreket hozott Brazíliából Ariedo Braida. A Milan átigazolásokért felelõs tisztségviselõje felkereste a Santost, hogy elsõ kézbõl értesüljön a Milan egyik kiszemeltjének, Gansónak a sérülésérõl. Mint emlékezetes a brazil középpályás a közelmúltban súlyos térdmûtéten esett át és a Milan vezetõi kíváncsiak voltak állapotára.

Nos, Braida örömteli fejleményekrõl számolt be. Paulo Henrique Ganso visszatért a sérülésébõl és a Santos vezetõi készek a nyáron tárgyalásokat kezdeni a játékos eladásáról. Braida nem tagadta: a Milan komolyan fontolgatja, hogy megszerzi a tehetséges fantasistát, a lejáró szerzõdésû Ronaldinho helyére. Braida tárgyalásai most elõre vetítik: a Milannál már megtalálták Gaucho örökösét!

acmilan.hu
limperatore
az tett jót nektek h ide jött benitez :D

Palinko
nem tudom hogy vagytok vele de jót tettek nekünk ezek a nyári edzõmozgások :D
ibra szokásos szétlõtte a hálót:)

acm689
köszönöm, és a linket is! :)

DONGUBA
Buzibra mifaszomnagygolt agott:DDDDDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

szucsy89
Redbull756

szucsy89
Boldog Szülinapot!

http://sports.yahoo.com/fbit/teams/acm/schedule
acm689
jól van, a Milantól is megkaptam a szülinapi ajándékom, szép gyõzelem volt!
valaki írna egy menetrendet decemberre? mikor lesz szünet? olasz kupa meccsünk lesz?

Nuno88
Azért van sok pontatlan passz, oda kell figyelni még! Ez a Brescia kb megye 2 szint volt az elsõ félidõben.

acm689
nagyon beindultunk! remélem, a 2. félidõben is hasonlóan szép játékkal játszunk majd, nem állunk be védekezni! csak így tovább, forza MILAN!

szucsy89
Öröm nézni a játékot :D
Nuno88
3:0! Ibra mi gólt lõtt? :D

szucsy89
Pirlon nagyon látszik a meccshiány...
acm689
na, szép!

szucsy89
Prince! 1-0, ez gyorsan ment :)
Nuno88
Tetszik, kell a 3 pont! FORZA MILAN!!!

limperatore
:D:SAD:ADSD_ASADS__

Redbull756
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Boateng; Ibrahimovic, Robinho.

BRESCIA: Sereni; Zebina, Bega, Martinez; Berardi, Vass, Hetemaj, Daprelà; Diamanti, Kone; Caracciolo

szucsy89
Tippem estére: 2-0 (és ajánlom hogy ne legyen több gól mert akkor nagyot bukok)