36663
-
#30397 az lehet, de ha lesérül egy fél szezonnak pápá! ...de örülnék neki :) -
#30396 hát azért nem sürün sérül le! -
#30395 Nagy bejelentések: jó a keret,a csapat bajnok lett nem kell erösiteni:D -
#30394 Amúgy pár név aki után érdeklődünk erősen:
Essien( elvileg 26 millió JÚRÓt kínáltunk érte), Ganso, Hulk( Porto elnöke nem szívesen tárgyalna a 2009-es Cissokho ügy után)
Taiwo-ról semmi hír nincs mostanában, remélem bajnokok leszünk hétvégén, mert már nagyon kíváncsi vagyok a NAGY BEJELENTÉSEKRE -
#30393 max ha lesz új stadionunk valamikor :) -
#30392 Szerintem is megérdemelné az öreg, bár kétlem h a San Sirot nevezik át. -
paly90 #30391 http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/milan-berlusconi-szerint-megerdemelne-hogy-stadion-viselje-a-nevet-2076055 -
#30390 a Werder Bremenben játszó Marko Marin a legújabb célpont. nem is lenne rossz üzlet, hiszen a Werder Papastathopulost és Didacot is szívesen látná. A csere+némi pénzben benne lennék! -
#30389 Ha pontot szerzünk Rómában akkor is lehet ünnepelni hazai pályán! 1 pontot már csak szerzünk! Egyszerűen muszáj!
Am Essiennel is az a baj h ha lesérül akkor kidől fél évekre... -
#30388 akkor legalább hazai pályán lehet majd ünnepelni -
#30387 Azt álmodtam, hogy kikaptunk a Rómától 1-0-ra, remélem nem jön be és nyerünk -
#30386 nem bánnám, ha érkezne, jó felépítésű játékos! én kedvelem is -
#30385 http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=51555
Essien tegnap Milánóban ebédelt Umberto Gandinivel , a Milan sportigazgatójával. -
#30384 http://www.acmilan.hu/2011/05/03/az-igazolasok-a-bl-gyozelmet-szolgaljak-majd/ -
#30383 Ezek mehetnek mindanyian :D -
#30382 Akkor páran tuti távoznak, pár tipp:
Oddo, Janku, Legro, Roma, Pirlo, See, Gatta (?) -
#30381 Galliani: " Olyan csapatot építünk, ami esélyes a Bajnokok Ligája megnyerésére!"
Galliani most sem mondott többet a sajtónak a szerződéshosszabbításokról, majd ha meglesz a bajnoki cím,
visszatérnek a kérdésre. Emellett megemlítette, hogy a csapat létszámát csökkenteni kell a jelenlegiről, 31-ről kb. 25-26-ra. -
#30380 Én ennek örülök :)
Legyen már szombat, szerezzük már meg azt a pontot végre! -
#30379 kérdésemre válaszolva, a Cagliari ellen már az új mezben lépünk pályára -
#30378 Az FC Barcelona, az AC Milan és a brazil Porto Alegre labdarúgócsapata vendégeskedik a Bayern Münchennél egy nyári négyes tornán. A július 26-án és 27-én rendezendő Audi Kupán – melynek első, 2009-es kiírását a Manchester United nyerte meg – a rajongók internetes szavazatai alapján dől el, hogy melyik együttes lesz az elődöntőben a házigazda bajorok, illetve a katalánok ellenfele. A győztesek vívják másnap a finálét, a vesztesek pedig a harmadik helyért küzdenek meg. -
#30377 haha, nem a Porto Alegrebe akarták Gansot leigazoltatni, mielőtt mi megvesszük '12 januárjában? :DDDD -
#30376 jöttök majd az Audi kupára
Fc Bayern,Barca,Milan,Porto Alegre
július 26.-27. -
#30375 Szerintem a tiétek is efféle lesz, az idei mezünk is hasonlít egymásra nagyon -
#30374 de szép mezetek van
olyan retrós -
#30373 de ők Nike-al vannak leszerződve.
Seedorf oké, meg Ambro is adidas-os, de h Antonini, tőle még én is többet nyújtok sérülten :D -
#30372 Ja, én sem értettem hogy miért Luca...
Pato, Silva, Ibra... nálam ők lettek volna a bemutatófigurák :D -
#30371 Adidas a cipő szponzoruk, mondjuk Luca-nak egy fillért sem fizetnék.. ki reklámozna vele?... Nagyon szúrja a szemem hogy ilyen balfasz ember van a keretben, és csak a helyet foglalja..., engem ő idegesít a legjobban :D futni azt tud, szarul helyezkedik, ügyetlen, mindig beadnak mellette, beadni nem tud ... menjen már el :) -
paly90 #30370 azért hogy legalább idén legyen rajta a jövő évi mez ha már jövőre nem fogja viselni:D(remélhetőleg) -
paj01 #30369 nem kell 1 pont sem ha botlik az inter napoli paros:) -
#30368 Nekem tetszik a hazai mez :)
...csak nem értem miért Antonini mutatja be :D -
#30367 ugye nem ebben játszunk szombaton még? :S bár az idegenbeli lesz, az annyira nem vészes -
#30366 75 euró az új mez :D -
#30365 pffff hiába imádkoztam, hogy ne ez legyen a jövő évi mez :S brr, nagyon nem tetszik!
még jó, hogy 2 hét és megérkezik a saját idei mezem :))) -
#30364 a jobb oldalt lévő kép lehetne banner :D
-
#30363 köszi hát ez is elég furcsa a kereszt csíkokkal, de a gallér jó. -
#30362 -
#30361 -
#30360 vendég mezt be sem mutatják? -
paly90 #30359 sztem jó nekem bejön:)
már csak az a kérdés h Silvást vagy Princest vegyek:D:P -
#30358 ja, annyira nem vészes amúgy, már meg is szoktam :D