A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
Legtöbb esély még mindig a Scudettora, vagy olasz kupára van. BL-ben kevésnek érzem a csapatot, hacsak a Madridra, Barcára gondolok. De ha már csak Madrid v. Barca lenne hátra, akkor talán lehet csoda. 😊

Nuno88
A széleken még mindig hajlamosak vagyunk a hibákra, meg ugye Nesta se villámléptû már. oda kell figyelni, de ez minden meccsre igaz, szeretném ha az idény végén vmi trófeát felemelne Ambrosini.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

horpeti
Ez így van, de ez elég nyomós. Bár most már kevésbé félek a szétfutástól, mint néhány hónapja. 😊

horpeti
Én félek attól, mert kurvagyorsak.. Bél is meg a többi. 😄

Nuno88
Szerintem is továbbjutunk majd, oda kell figyelni, és nem szabad hagyni h szétfussanak minket. Ez az egyetlen dolog ami mellettük szól. Szerintem továbbmegyünk izgalom nélkül.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
<#eljen>
LasCar16
már bocsáss meg az lehet h a balfasz merdát megszorították, de nekünk lesz taktikánk, meg rutinból hozni szoktuk az ilyen agyatlan csapatok elleni meccseket, ha a megfelelõ kezdõ pályán lesz akkor itthon verni kell õket több góllal, idegenben meg tartani az eredményt, nehogy már attól féljetek h futni tudnak 😄 mást nem..

#acm

Palinko
igen relatív könnyen megúsztuk.
LasCar16
jó ez, simán tovább kell jutni

#acm

nem rossz ez a sorsolás...jobb mint egy Barca vagy Manchester😄😄
Mondjuk a Shaktarnak jobban örültem volna,de ne legyünk telhetetlenek😄😛

szucsy89
Rá kell állni és kész 😄 Abate lefutja 😄SSDA😄SAASD
acm689
szerintem nem :S Bale-el nagyoooon erõs az angol csapat!

szucsy89
JÓÓ
acm689
Tottenham wáááá

szucsy89
Na lássuk kit kapunk...
Samptól ingyen, Realnak lehet, hogy kell 5 millát fizetni
acm689
nem alaptalanul remélem, hogy ingyen jön, ugye?

horpeti
Csak maradjon Ibrára még pénz. 😊)

Nuno88
Cassano rábólintott a Milanra - írja a Sky Sport 24 . Állítólag ellentétben az eddigi hírekkel nem kölcsönbe érkezik hanem véglegesen megveszi a csapat a játékjogát és 2014ig szóló szerzõdést ír alá , mely szerint 3,5millió eurót fog keresni .

Link

horpeti
A nagyobb hír, hogy egyszerre az Interhez, Fiorentínához és a Milánhoz is. 😄
Amúgy jó lenne, ha jönne, hasznos tagja lehetne a csapatnak. 😊

Redbull756
Redbull756
úgy néz ki Gattuso mégis bevethetõ lesz a Roma ellen!

LasCar16
majd ha ufficsálé lesz 😄

#acm

horpeti
Jók az ajánlott bejegyzések!

"Cassano: Milan, Inter vagy Fiorentina
A Roma Kuytra hajt, Cassano az Interben köthet ki - hírzuhatag
Cassano 3 évre az Interé "

lol
Ebbõl egyértelmûen következett, hogy a Milan viszi. Vagy a végén semmi se lesz. 😄

Nuno88
Jöjjön Cassano 😊

a Samppal még nincs lezárva az ügy, még élõ szerzõdése van
DONGUBA
es kitol jon kolcsonbe ha egyszer nincs csapata?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

LasCar16
hozzátenni nem tud a játékhoz, sajna ezzel a teljesítménnyel amit idén produkál a kezdõbe kevés 7,5 millás fizuval meg inkább menjen.

kérdés az h Cassano only Pippot pótolja majd vagy Dinnye helyére érkezik

#acm

gabber_saviola
Tényleg úgy néz ki, hogy Cassano a tiétek. Viszont Ronaldinho pedig távozni fog.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szucsy89
😄DDDDDDD bírom nagyon

ráadásul inter elõl szereztük meg ha igaz
LasCar16
Olasz netes források szerint Cassano a miénk. Az olasz fenegyerek júniusig kölcsönben játszik nálunk.

...<#miaz>

#acm

LasCar16
Nuno88
Silva visszatér egy hónapon belül ha minden jól megy. Ennek a hírnek nagyon örülök, de h Gatta meg Zamb kidõlt a Roma meccs elõtt annak nem -.-

Redbull756
Gattusora és Zambrottára is kb 10 nap pihenõ vár.. Roma ellen jó lesz a középpálya😄

szucsy89
Ja, elnéztem, akkor még tuti ott leszünk <#zavart1>
LasCar16
akkor elnézhettem vmit 😄

Az AC Milan védõje Thiago Silva,a brazil média szerint sikeres mûtéten ( antroscopia) esett átt. A várható gyógyulási idõ egy hónapon belül!

#acm

szucsy89
Silva is valamikor ott körül... max 1 héttel utána, jó lenne akkor még bent lenni a BL-ben : D
Redbull756
Galliani nyilatkozta, h Pato január 6-án tér vissza.

majd csak januárban lesz kupameccs a Bari ellen
acm689
biztos vagy ebben a kupameccsben? se acm.hu-n sem a .com-on nem látom kiírva a következõ meccsnél.

szucsy89
Allegri: Ronaldinho biztosan marad Júniusig

:/
LasCar16
grat a csapatnak, csak az elsõ félidõt láttam sajna 😊

Silvanak meg mielõbbi gyógyulást!!!

jövõ 7en Milan - Roma de elõtte még egy kupameccs

"Ibra az orrmótlan megorrol a Rómára, aztán leorrvadássza az orrdasokat!! 😄

#acm

Redbull756
Palinko
ha idén véletlenül nyerünk valamit én már nagyon boldog leszek, BL ráér még a csoport sem volt gyenge, ha van kis mázlink kapunk egy Sahtart aztán kiderül a végére mi lesz 😄
horpeti
Csak az összefoglalót néztem, de az alapján is öröm nézni, ahogy összetartanak a fiúk. Egymás sikerének örülnek gólnál, nagyon összekovácsolódottnak látszanak. Csak így tovább!

Nuno88
+6 pont! 😊

Nuno88
Nagyon helyes h Strasser állt be!