A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

acm689
Napoli-Fiorentina 0-0 <#eljen>

szívesebben látnám Cassanot a helyén

Redbull756
irányítóként elfér, meg amugysincs nagyon más a helyére

acm689
é örülnék neki, klassz játékos! M. Diarra nem kéne, Lass jól jönne a középpályára!

DONGUBA
Azok utan is kitennem a pic...a a csapatbol-

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

szucsy89
Újabb kiszemelt: Lassana Diarra <#zavart2>
az udinese elleni produkció után hogy lehet seedorf kezdõ???
Redbull756
Várható kezdõ:

Amelia; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Ibrahimovic, Pato.

Redbull756

acm689
igazoltunk egy 15 éves kapust és Criscito is célkeresztben. na, neki naaagyon tudnék örülni, de nem tudom, már teljes egészében a Genoa játékosa, vagy még mindig 50-50 a Juvéval?

szucsy89
Bosingwa ügynöke nyilatkozta, hogy télen tuti nem jön, nyáron ki tudja... szóval õ kilõve (nem is bánom)..
acm689
akkor ok 😊

szucsy89
Ez a Lecce elleni keret 😊
acm689
ez most kupameccs? ma játszunk? azt látom a hivatalos oldalon, hogy csak jövõ héten

szucsy89
Milan (4-3-1-2): Amelia; Abate, Bonera, Thiago Silva, Antonini; Flamini, Gattuso, Ambrosini; Robinho; Pato, Ibrahimovic.
A disposizione: Roma, Yepes, Montelongo, Papasthatopoulos, Strasser, Cassano, Beretta. All.: Allegri
Squalificati: nessuno
Indisponibili: Boateng, Pirlo, F.Inzaghi, Zambrotta, Jankulovski, Abbiati, Nesta

Nem tudom See hova tûnt 😄
limperatore
😄 hát ja, hihetetlen h egy 21 éves kis brazilért aki nem is biztos h beválik Európában 30m eurót kérnek

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
amíg a Santos elnöke nem jön le a kokainról (65 millió a kivásárlási ára), addig szerintem senki sem veszi meg 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
jaja, ganso is nyilatkozta már
de ti nyáron úgy se vennétek meg, ibrát is ki kell fizetni

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Nuno88
Leo...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
még egy jó hír: Ganso-ra pedig az Inter nyomult rá rendesen, Leo és az õ kapcsolatai <#rolleyes>

#acm

LasCar16
ja akkor nem szóltam😄😄
mondjuk Gyan se fos😄😄

LasCar16
Adiyah csapattársa volt az U20-as VB-n 2009ben, Dél-Afrikában pedig télleg jól tolta, lényeg h tehetséges univerzális fiatal kp..

#acm

szucsy89
igazából a kopaszék minden évben ezt játsszák, nyáron is nem jön senki, aztán jött Ibra meg Binho, most is jönni fog szvsz védõ/kp vagy akár mindkettõ, remélem csak altatnak
azért nem nevezném fosnak, nagyon jó kis játékos

LasCar16
ez jó... védõben bízok meg egy kpályásban is!

#acm

szucsy89
jaaa most nézem, én összekevertem hirtelen Asamoah Gyannal (na õ tényleg fos😄), ezt az Ayevet nem sokszor láttam focizni, vb-n 1-2 meccsen talán, de már nem emlékszem hogy tolta
LasCar16
én elnézegetnék még egy két afrikai állatot a kpályán 😄D

rohadtul nem vagyok már képben csak linkelek, copyzok amit érdekesnek látok 😄 de a Realos hír még ha kacsa akkor is idegesítõ 😄

#acm

szucsy89
Galliani: "Forse difensore e centrocampista. Niente Van Bommel"

😄
Voyager5
szvsz kacsa.
szucsy89
nem kell ilyen fos, a fiatal coentrao kellett volna, ha tényleg igaz a hír és leigazolta a madrid, akkor elmehet a vezetõség is meg rui costa is a f.szba... jobban felbaszott ez a hír mint a mai vizsgám 😄
LasCar16
http://www.rossoneriblog.com/agent-andre-ayew-is-interested-in-ac-milan/

21 éves Ghánai OM-ben szélsõ kp-t játszik de támadóak és középsõ kpályásnak is bevethetõ, VB-n a legjobb ghánainak választották...

#acm

szucsy89
kurva annyukat
WuFraZselic
ez igazából ott van a cikkedben amit belinkeltél 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

LasCar16
Lapértesülés szerint újabb kiváló labdarúgóval bõvül a portugál „szekció” a Real Madridnál! A Record címû luzitán sportnapilap úgy tudja, a királyi klub mindenben megegyezett Fabio Coentraóval és a Benficával, a szerzõdéskötést hamarosan bejelentik.

A 22 éves védõt amúgy kinézte magának az FC Barcelona, a Manchester City, a Manchester United, az AC Milan, a Chelsea és a Liverpool FC is.

A Record értesülése szerint a Real Madrid 30 millió euró körüli összegben állapodott meg a Benficával, amelyhez 2016-ig kötné szerzõdés a klasszist. Coentrao 2007-ben igazolt eddigi munkaadójához, igaz háromszor kölcsönadták, a Nacionalnak, a Real Zaragozának és a Rio Avénak is.

A 22 éves futballista már 11 alkalommal lépett pályára a portugál válogatottban, mind a négy találkozón pályára lépett a dél-afrikai világbajnokságon.

A portugál sportnapilap szerint a Real Madrid azért igazolja le Coentraót, mert nem igazán elégedett a hátvédsor bal oldalán erõltetett Marcelo védekezési teljesítményével. A brazil játékos ugyanis sokkal jobban szeret támadni, mint hátul tüsténkedni. A portugál futballistánál éppen fordított a helyzet, noha az ellenfél kapujánál is jól feltalálja magát.

<#boxer><#boxer>

#acm

Nuno88
Vmi szélsõt vegyenek már könyörgöm, nem akarom Antoninit, meg Bonerat sem, Jankut meg fõleg nem ugye...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

acm689
nem valószínû 😄D

Nuno88
Csak nem nyertek vele semmit 😄

limperatore
és ha leoval most scudettot nyerünk akkor az kinek lesz égõ? 😄

acm689
ez inkább rátok nézve égõ 😄 kb mint a Madrid 😄

limperatore
seedorf ibra vieri ronaldo pirlo után most balo kellene? 😄😄

szucsy89
Jah tényleg nem valószínû a nyár, de csak idõ kérdése mikor lesz Milan játékos 😊
WuFraZselic
Balo kizárt, nem hülye a City hogy túladjon rajta 20m alatt, ráadásul elég jól megy neki ott. + Tévez 2hetente abba akarja hagyni a focit 😄D

Nuno88
Nekem tetszik az 5let már csak meg kellene valósítani D:😄😄

LasCar16
Flash-es banner kellene mondjuk két kép az egyik képen a címer fekete háttéren: a mostani bannerban lévp betûtípussal és a világ leg..." szövegével a másikon pedig legendák,mostani játékosok lehetnének valahogyan faszán megcsinálva

#acm

Nuno88
Valaki tud csinálni olyan bannert amiben a címer van meg néhány legenda meg kupa stb? 😊

úgy tudom hogy majd utána sorsolnak és akkor már játszhatnak egymással az azonos nemzetbeliek de ebben nem vagyok biztos