36663
-
#30680 őt nem akartam pedig .... el kellene engedni a nagy öregek legalább felét, ugye egyszerre mindet nem lehet de mi ez hogy szánalomból mindenki kap még1 évet??? remélem akkor Gattuso és See megy, akármennyire is szeretem őket... ha nem mennek ők sem, az csak egyet fog jelenteni, max. 1db középpályás fog jönni nyáron és ezzel befejeztük az átigazolási időszakot ://// -
#30679 Én bármit hiszek akkor, ha már hivatalos. :) -
#30678 Diegot kurva gyorsan felejtsék el!!! -
#30677 ebbe bukott bele az inter is ősszel,csak moratti nem meri/merte kimondani. attól,hogy egy csapat sikeres,még lehet változatni,lehet új neveket bedobni -
paly90 #30676 tehát Ambro nem Abro:D -
paly90 #30675 Abro 2012-ig hosszabbított!!!
-
paly90 #30674 -
#30673 :DDD
sztem egy "nagy" név tuti jönni fog, ezt szajkózták 2 héten keresztül, most már muszáj igazolniuk vkit mert felakasztják őket Milánó főterén :D -
#30672 Annyira éreztem hogy elő fog kerülni nálatok a "mit rinyáltok, ez a csapat most nyert bajnokságot nem kell ide senki, nehogy megbomoljon a bajnok csapategység"
-
#30671 Jaja, én is olvastam, amúgy már korábban Galliani/Raiola cáfolták a következő neveket, hogy nem fognak jönni: Pastore, Hamsik, Essien, Fabregas, Hulk, Sandro. Na de akkor ki?! :D -
#30670 Galliani azt nyilatkozta, hogy ha senki sem távozik a támadósorból, akkor egy bal oldali középpályást keresünk még és kész a csapat... Ganso, Pastore, Hamsikról annyit mondott, hogy nagyon fontosak a csapataik számára, és nem valószínű, hogy jönnének. a védelemről pedig annyit mondott, hogy Mexes-el és Taiwo-val rendben van...
hmm... -
#30669 Azért Fabregas kicsit erős, de ha jönne, én örülnék neki. :)
De az tuti, hogy ha itt köt ki, akkor innen egyenes az útja majd a Barcába, valami jó biznisszel. :D -
#30668 jó lenne :) -
paly90 #30667 http://www.acmilan.hu/2011/05/18/flamini-a-cserealap/ -
#30666 Egy bajnokkal kevesebb. :D -
#30665 Így legalább tuti jön egy irányító! -
#30664 abszolút nem zavar, bár van egy olyan érzésem hogy h a környezetváltozás jót fog neki tenni, de sok sikert kívánok neki!
(de a Milan ellen ne parádézzon! :) -
#30663 detto! az utóbbi időben inkább hátráltatott minket, nagyon lassított a játékot, amíg 5x körbeforgott a labdával és végül hátrafelé passzolt. nem bántom, de már nem a régi. -
#30662 :D:D -
#30661 Akkor zavarna ha a vb győzelem előtti formáját mutatná.
Ha azt csinálja ott is mint az elmúlt 3 évben itt akkor még örülni is fogok :) -
#30660 nem zavar titeket h a juvéhoz megy? ha cambiasso oda menne tuti kiakadnék -
#30659 igen, ez is már mondhatni hivatalos. valószínű a Juvéhoz megy. köszönünk mindent!
még egy hír: Taiwo átesett az orvosin! -
#30658 Pirlo a Via Turatin: "Jöttem, hogy elköszönjek..." -
#30657 hivatalos: Pippo 2012-ig hosszabbított!!!!!
én ennek nagyon örülök :)))))))) -
paly90 #30656 -
#30655 Nesta is hosszabbított 2012 június 30-ig -
#30654 Jogos, mindig mindenki marad, és sosem jön senki :D -
#30653 Galliani mondta, hogy Kaká marad nálunk...
:D -
#30652 Galliani mondta h Cassano marad nálunk! -
#30651 Örülök Bommelnek, Silvának meg még inkább :) -
Mindkét játékos nagyon kell. -
paly90 #30649 Roma is hosszabbított 2012-ig -
#30648 Van Bommel 2012-ig, Silva 2016-ig hosszabbított! -
#30647 Mexés -
#30646 A Milan egyik legnagyobb nyári fogása lesz Philippe Mexes, aki 7 év után hagyja el szezon végén a római együttest. A francia védőt jövőjéről a France Football faggatta, a játékos pedig már leendő mezében válaszolt a kérdésekre.
“Nem rossz érzés a Scudettót látni a mezen, lássuk hogyan áll” - kezdte szavait a francia. “Nagy megtiszteltetés a Milanban folytatni. Boldog vagyok, hogy a világ egyik legsikeresebb klubjának tagja lehetek” – hízelgett leendő rajongóinak, majd hogy eloszlasson minden kétséget hozzáfűzte: “Ezt már hivatalosan is kijelenthetem, a következő négy évben a Milan játékosa leszek.” -
#30645 Taye Taiwo rendkívül elégedett azzal, hogy nyártól a Milan labdarúgója lehet. A nigériai játékos szerint a Milan azonos szintet képvisel, mint a Chelsea vagy a Manchester United.
Taiwo a Marseille csapatától igazol a Milanhoz, miután nyáron lejár a szerződése. A La Gazzetta dello Sport erről kérdezte a védőt:
„Azért döntöttem úgy, hogy a Milanhoz igazolok, mert ez egy fantasztikus klub, mely remek futballt játszik. Véleményem szerint azonos játékerőt képvisel, mint a Chelsea vagy a Manchester United. Nem akarom megsérteni azokat a csapatoka, melyek irántam érdeklődtek, de amióta válogatott lettem, azóta álmodom arról hogy egy abszolút top klubban játszhassak. A Milan tele van klasszis játékosokkal, mint Ibrahimovic, Seedorf vagy Pato.”
A 26 éves játékos hat szezon után hagyja ott Marseille városát és költözik Milánó szebbik felébe. -
#30644 Ezek kik és milyen meccsen? Azon kívül, hogy tök izgis 11es párbaj volt, és nagyon örültek (gondolom vmi döntő:D) -
#30643 -
#30642 Méxes -
#30641 nagyon aranyosak a picik, köszi a vidit :)