A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
http://milan.blog.nepsport.hu/archives/2011/01/16/Seedorf_kozelebb_a_nyugdijhoz_mint_valaha/
milyen szar lehet már Ibrának hogy õ mindent megtesz, nagyobbnál nagyobb gólokat rúg és egy két ember miatt pontokat veszítünk....

szucsy89
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/haladas-tamas-krisztian-jovo-heten-alairhat-a-milanhoz-lapertesules-2060295
LasCar16
Roma elleni meccs óta szarok vagyunk, ennek több oka van:

-sérültek
-sérülésbõl visszatértek formája
-hatalmas egyéni hibák, egy-két játékos észrevehetõ formahanyatlása, fáradtsága.

Nesta, Pato, Cassano,Flamini nem 100%-os
Pirlo!!!,Boateng és most Robinho hiánya
Ambrosini amióta felépült visszaesett ez ma is látszott, támadásban nem tesz annyit hozzá mint pl 1-1,5 hónapja, Gattuso is fáradt, Abbiati formája is ingadozó plusz meg is sérült, Thiago Silva pedig egyedül kevés hátra, védekezésben ma Bonera stabil volt de támadásban nagy nulla, Seedorfot keményen padoztatni, már ha lesz végre játékosunk a posztjára, amíg a kulcsjátékosok jól voltak addig nem volt gond, most picit megbomlott az egyensúly és jönnek a pontvesztések 1-2 meccsen ez nem gáz, de ha még erre rájönnek egyes pléják balfaszságai (Antonini,Bonera elsõsorban) na az már idegesítõ, mai meccset Allegri baszta el, azzal h See-t hagyta fenn nem pedig Pato-t, mert bizony See apó adta oda a labdát az elsõ szögletnél lövõre amibõl kapufa lett, aztán egybõl nyeltük a gombócot, de nem ez volt benne a bosszantó hanem az h egész meccsen -1 embert jelentett 😞 Abate volt a meccs legjobbja, Ibra hozta a klasszist, lényeg h igazolni kell egy balhátvédet mindenképp, és egy irányítót, kpályán rendben leszünk ha felépülnek a hiányzóink, az jogos hogy be kellett volna vinnünk a 2. gólt, de nagyon a Lecce-ben sem volt benne az X, ennyivel védeném Allegrit, de ez nem mentség arra h ráültünk az eredményre, ha ezt akarta akkor gyors kontrákra kellett volna berendezkedni akkor pedig, Pato-Cassano-Ibra trió sebessége sokat jelentett volna és nem pedig Seedorf rutinjára hagyatkozott volna egy-egy szép labdával elõre Zlatannak.. <#bdead>

lényeg hogy én nem aggódok ha mindenki rendben akkor a játékunk is jó lesz, plusz jönni fog egy balhátvéd na meg Cassano is teljes értékû lesz, nem lesz gond, no hát a végére is kell egy kis izgalom 😊

#acm

Nuno88
Kit érdekel? Még(!) elõttük vagyunk...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

WuFraZselic

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

szucsy89
Inter topikban nem telt el 1 perc már beírták az eredményt 😄 erre verik 😄D
szucsy89
nem értem, engem csak ez a kibaszott "lövünk egy gólt és ráülünk az eredményre" taktika basz fel, CA-val, Leoval és most Allegrivel is ezt csináljuk... MIÉRT?? A másik: Seedorf futni se bírt, de azért Patot hozta le... Strassert is simán be kellett volna hozni, ezt a meccset Allegri (is) elbaszta
Nuno88
...de minél elõbb igazolni kellene mert a végén még a BL hely lesz a cél megint -.-

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

acm689
vége, hát nem örülök

szucsy89
jó úton haladunk felé... egyetlen pozitív dolog, hogy a vezetõk rájönnek hogy igazolni kéne
DeerHunter01
szabadrúgás megint...hátha...

\"Erről van szó!\"

Nuno88
Sikeresen elszórakozzunk majd a bajnokságot. Igazoljanak már könyörgöm!!!

DeerHunter01
Seedor-f-aszom... nem az õ hibája hogy a kezdõben van, úgyse mondja hogy inkább ülnék a kispadon... de akkor is minek berakni kezdõbe ?
úgy érzem lesz még itt Milan gól, hajtunk most nagyon

\"Erről van szó!\"

szucsy89
miért kell 1-0nál ráülni az eredményre? 1et akárki ellen be lehet szedni
Nuno88
Seedorfot zavarják már el a büdös picsába!!!

szucsy89
tudtam.... tudtam
DeerHunter01
kecseg lecce egyenlített

\"Erről van szó!\"

szucsy89
Nestának is rossz napja van
acm689
Nesta még nem igazán lendült formába, ma nem játszik jól szvsz

szucsy89
Az oké, hogy Pato szar volt, de See már a seggén veszi a levegõt, sztem neki kellett volna lejönnie...
acm689
micsoda gól IBRAAAAA

DeerHunter01
IBRA !!!!!!!
AZT A KURVAEGET MEKKORA GÓL 😄DDDDDDDDDDDD

\"Erről van szó!\"

LasCar16
nincs irányítónk, kp-támadók nincsenek összekötve, Bonera pedig nem szélsõ, pláne nem balon... labdaszerzések megvannak de a továbbítás nem megy, jöjjön majd Cassano és behúzzuk

#acm

acm689
Cassano See csere érik... remélem!

szucsy89
Azt hittem ki fogja köpni a tüdejét a múltkori produkciója után, de úgy látszik nem... jöjjön be helyette Strasser inkább :/

A csapat meg dekoncentrált, alig van jó passz, mint ha leszarnánk ezt a meccset, pedig így nehéz lesz megnyerni. Abate viszont most jól tolja 😊
acm689
félidõ 0-0, rá kéne kapcsolni...

DeerHunter01
Seedorf áá 😄 nem megy ez neki...

\"Erről van szó!\"

szucsy89
a Seedorfról mondott dolgokat visszavonom, egy nagy fos 😄DDDD
szucsy89
Nyert a merda, Lazio, Roma, Juve úgyhogy nekünk is kötelezõ...
szucsy89
Azon a poszton még képes játszani Binho (nincs a padon se), Boateng (sérült), és Cassano (az orvosok szerint még 3-4 hét míg 100%-os lesz)... Seedorfot múlt héten nagyon kifütyölték, még én is megsajnáltam pedig a meccsen szidtam én is... most sztem mindent meg fog tenni, hogy jól játszon, ráadásul egy Lecce ellen akit Ibra nélkül 4-0-ra vertünk Slowdorfal vagy anélkül is nyerni kéne 😄
LasCar16
na ezt én spec. nem tudtam, akkor csak ezért kezdõ Klárensz apó.

#acm

LasCar16
hát ha te Seedorfot a legjobbnak gondolod azon a poszton 😄 bár ilyenkor szokott gyõztes gólt rúgni, amikor kifelé áll a szénája a kezdõbõl 😄 ha ma sem él a lehetõségével akkor Cassano,Robinho,Boateng is képes a helyén játszani... bízok Clarence apóban! forza Milan! nyerni kell ma!

#acm

Redbull756
Robinho influenza miatt padon se lesz..

szucsy89
A lehetõségekhez képest a legjobb kezdõ, be kell húzni a meccset!
Redbull756
LECCE: Rosati; Tomovic, Gustavo, Fabiano, Mesbah; Vives; Munari, Bertolacci, Grossmuller; Jeda, Di Michele.

MILAN: Amelia; Abate, Nesta, Thiago Silva, Bonera; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Pato, Ibrahimovic.

acm689
Rudolf Gergõ gólt lõtt a Juvénak 😄

acm689
Papastathopulossal mizújs?

Nuno88
Nem kell õ nekik, sztem ez csak vmi habi lehet...

Athletic  Bilbo
Messiért egye fene vihetik 😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

WuFraZselic
padra valóban túlzás, de Puyol-Piqué páros igen jól mûködik
(de minek is akarják akkor?! 😄)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Nuno88
Silva padra? Normális vagy?

bakkerman
hát jah,mi a ráknak,ott van Piqué,Puyolban meg lazán 4-5 év még benne van,bár padra jó lehetne,meg kupameccsekre

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szucsy89
A Barca figyeli Silvát... na el lehet húzni 😄
limperatore
<#idiota>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Redbull756
akkor ne várjunk sokat az Intertõl?😄

limperatore
szarból várat... 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

senkitõl se kell félnünk..😄

szucsy89
majd a derbyn kijön Leo tapasztalata, látszott tavaly is 😄SDSA:SADSAD:SDSAD
limperatore
már nem a napolitól kell félnetek 😉