36663
-
#30720 na, megint a régi mezben játszunk? -
#30719 Coutinho se kapott sokkal több lehetőséget nálatok... -
#30718 fél év után az első meccse lesz? jó befektetésnek tűnik :D -
#30717 na kíváncsi vagyok erre a spanyol gyerekre! -
#30716 UDINESE: Handanovic, Benatia, Zapata, Domizzi, Isla, Pinzi, Inler, Asamoah,Armero, Sanchez, Di Natale.
MILAN: Abbiati, Abate, Thiago Silva, Yepes, Didac Vilà, Flamini, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Pato, Cassano. -
#30715 Ha annyira szeretett volna jönni akkor miért hosszabbította meg a szerződését?
hüje.
Én is szeretnék a Sn Siroban focizni :) -
#30714 Abbiati :D -
#30713 igen, én is, minőségi csatársorunk lenne! -
#30712 de örülnék ha Hulk idejönne vhogy -
#30711 ügynöke: “Hulknak régóta az a vágya, hogy a Milanban folytassa pályafutását. Eddig még nem volt hivatalos kapcsolat közte és az olasz bajnok közt, de egy évvel ezelőtt a Milan már erősen érdeklődött utána.”
acmilan.hu -
#30710 "sajtóhírek szerint Hulk a San Siroban akar futballozni jövőre."
Megint fasza hír...
Énis a San Siroban akarok futballozni jövőre, sajtóhír nélkül. :D
Meg szerintem még sokan mások. :D -
#30709 az igaz, meg úgy tudom 10 millió eurót kapnánk Borielloért ha a Roma megveszi a szezon végén -
#30708 én örülnék, ha érkezne! Pippot már nem lehet annyira terhelni, Ibra simán kaphat megint 2-3 meccses eltiltást, Cassano lehet távozik, Pato-Robinho párosnak meg kell csere. (inkább Pato-Hulknak Robinho csere:)) -
#30707 minek ennyi csatár már ? :D
az árából inkább a középpályára kéne fejleszteni -
#30706 sajtóhírek szerint Hulk a San Siroban akar futballozni jövőre. a Milan pedig már érdeklődött is iránta. a bibi csak az, hogy 100 millió euró a kivásárlásai ára, na ha ennek "csak" a felét kérik, még az is hatalmas összeg! -
#30705 akkor két kpályás fog érkezni :) -
#30704 milannews.it szerint Seedorf döntött, a Corinthiasnál fog játszani jövőre... -
#30703 Udinese - Milan keret:
Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Didac Vilà, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Strasser, Van Bommel, Cassano, Inzaghi, Pato, Robinho. -
#30702 -
#30701 -
#30700 ez kicsit sántít, az Udinese nem biztos, hogy 1 ponttal is BL induló (bár nem tudom, amennyiben igen, akkor várható az x, akár csak a napoli - interen) -
#30699 amúgy csak azon csodálkozom, hogy Ibra nem rúgta fejbe :D -
#30698 Végre! :D -
#30697 Udinese - Milan 3.40 1.58 5.45 :DDD
csak nem egy szokásos olasz X lesz ? :D -
#30696 Allegri nyilatkozta, h Didac holnap játszani fog... kiváncsi leszek rá:D -
paly90 #30695 komolyan mondom meghatódtam
ha az elmút pár évben nem is alkotott maradandót sok mindent köszönhetünk neki!
Grazie Andrea! -
#30694 Grazie Pirlo! -
#30693 köszi!
-
paly90 #30692 Boldog szülinapot Szucsy!:)
lehet h itt magára találna Diego, de én őt zsákbamacskának érzem:D
mondjuk Gansot is:D -
#30691 beleolvadt a Juve szintjébe.... megfelelő társak nélkül neked sem menne... -
#30690 Diego legalább tök jól cselezett, meg osztogatott, nekem tetszett anno a játéka, csak vhogy nagyon nem jött ki neki a lépés, nem tudom, miért. Aztán persze lehet azóta tök szar lett. :D -
#30689 Köszi mindenkinek :DD
Amúgy nekem nincs bajom vele, csak ugye Juvéban sem jöttek neki össze a dolgok, most visszament németbe és majdnem kiestek.. aztán lehet nálunk a sok brazil között jól ellenne, de jobban örülnék Pastorének vagy Gansonak -
#30688 hbd!:D
amugy mi bajotok Diegoval?
vmi 10 milláért elengednék, az meg nem pénz érte.. -
#30687 HBD! Szucsy!!!!
-
#30686 boldog szülinapotttt!!! :))) -
#30685 ”Hogy ki lesz az elnökünk ajándéka? Előbb egyeztetünk a lejáró szerződésű játékosainkkal, és utána lesz egy érkező is. A kiszemeltünk? Egy minőségi középpályás.”
acmilan.hu
Miért érzem azt, hogy Diego lesz az?:S Brazil ráadásul ez még jobban ezt vetíti elő... -
#30684 :D:D:D:D:D:D köszi -
#30683 HBD szucsy!
Most hogy 13 éves lettél, végre levehetjük a tricikliről az extra kerekeket, ideje, hogy megtanulj rendesen bringázni! Talán még pár csajt is felcsíphetsz! :D -
#30682 Carlos Tévez el akarja hagyni a City-t. szerintem le kéne csapni rá, mert kiváló, mint játékos. emberileg meg már úgyis itt van Ibra meg Bommel, szóval... :D -
paly90 #30681 most olvastam..háát....inkább NE köszi
ő lenne a nagy igazolás vagy mi?:D:D