36663
  • acm689
    na, megint a régi mezben játszunk?
  • szucsy89
    Coutinho se kapott sokkal több lehetőséget nálatok...
  • WuFraZselic
    fél év után az első meccse lesz? jó befektetésnek tűnik :D
  • acm689
    na kíváncsi vagyok erre a spanyol gyerekre!
  • Nuno88
    UDINESE: Handanovic, Benatia, Zapata, Domizzi, Isla, Pinzi, Inler, Asamoah,Armero, Sanchez, Di Natale.

MILAN: Abbiati, Abate, Thiago Silva, Yepes, Didac Vilà, Flamini, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Pato, Cassano.
  • Athletic  Bilbo
    Ha annyira szeretett volna jönni akkor miért hosszabbította meg a szerződését?
    hüje.
    Én is szeretnék a Sn Siroban focizni :)
  • szucsy89
    Abbiati :D
  • acm689
    igen, én is, minőségi csatársorunk lenne!
  • Nuno88
    de örülnék ha Hulk idejönne vhogy
  • szucsy89
    ügynöke: “Hulknak régóta az a vágya, hogy a Milanban folytassa pályafutását. Eddig még nem volt hivatalos kapcsolat közte és az olasz bajnok közt, de egy évvel ezelőtt a Milan már erősen érdeklődött utána.”

acmilan.hu
  • horpeti
    "sajtóhírek szerint Hulk a San Siroban akar futballozni jövőre."

Megint fasza hír...
    Énis a San Siroban akarok futballozni jövőre, sajtóhír nélkül. :D
    Meg szerintem még sokan mások. :D
  • DeerHunter01
    az igaz, meg úgy tudom 10 millió eurót kapnánk Borielloért ha a Roma megveszi a szezon végén
  • acm689
    én örülnék, ha érkezne! Pippot már nem lehet annyira terhelni, Ibra simán kaphat megint 2-3 meccses eltiltást, Cassano lehet távozik, Pato-Robinho párosnak meg kell csere. (inkább Pato-Hulknak Robinho csere:))
  • DeerHunter01
    minek ennyi csatár már ? :D
    az árából inkább a középpályára kéne fejleszteni
  • acm689
    sajtóhírek szerint Hulk a San Siroban akar futballozni jövőre. a Milan pedig már érdeklődött is iránta. a bibi csak az, hogy 100 millió euró a kivásárlásai ára, na ha ennek "csak" a felét kérik, még az is hatalmas összeg!
  • LasCar16
    akkor két kpályás fog érkezni :)
  • szucsy89
    milannews.it szerint Seedorf döntött, a Corinthiasnál fog játszani jövőre...
  • Redbull756
    Udinese - Milan keret:

Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Didac Vilà, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Strasser, Van Bommel, Cassano, Inzaghi, Pato, Robinho.
  • szucsy89
  • Effe88
  • WuFraZselic
    ez kicsit sántít, az Udinese nem biztos, hogy 1 ponttal is BL induló (bár nem tudom, amennyiben igen, akkor várható az x, akár csak a napoli - interen)
  • DeerHunter01
    amúgy csak azon csodálkozom, hogy Ibra nem rúgta fejbe :D
  • szucsy89
    Végre! :D
  • DeerHunter01
    Udinese - Milan 3.40 1.58 5.45 :DDD

csak nem egy szokásos olasz X lesz ? :D
  • Redbull756
    Allegri nyilatkozta, h Didac holnap játszani fog... kiváncsi leszek rá:D
  • paly90
    komolyan mondom meghatódtam
    ha az elmút pár évben nem is alkotott maradandót sok mindent köszönhetünk neki!
    Grazie Andrea!
  • Redbull756
    Grazie Pirlo!
  • szucsy89
    köszi!

• paly90
    Boldog szülinapot Szucsy!:)

lehet h itt magára találna Diego, de én őt zsákbamacskának érzem:D
    mondjuk Gansot is:D
  • LasCar16
    beleolvadt a Juve szintjébe.... megfelelő társak nélkül neked sem menne...
  • horpeti
    Diego legalább tök jól cselezett, meg osztogatott, nekem tetszett anno a játéka, csak vhogy nagyon nem jött ki neki a lépés, nem tudom, miért. Aztán persze lehet azóta tök szar lett. :D
  • szucsy89
    Köszi mindenkinek :DD

Amúgy nekem nincs bajom vele, csak ugye Juvéban sem jöttek neki össze a dolgok, most visszament németbe és majdnem kiestek.. aztán lehet nálunk a sok brazil között jól ellenne, de jobban örülnék Pastorének vagy Gansonak
  • Redbull756
    hbd!:D
    amugy mi bajotok Diegoval?
    vmi 10 milláért elengednék, az meg nem pénz érte..
  • LasCar16
    HBD! Szucsy!!!!

• acm689
    boldog szülinapotttt!!! :)))
  • szucsy89
    ”Hogy ki lesz az elnökünk ajándéka? Előbb egyeztetünk a lejáró szerződésű játékosainkkal, és utána lesz egy érkező is. A kiszemeltünk? Egy minőségi középpályás.”

acmilan.hu

Miért érzem azt, hogy Diego lesz az?:S Brazil ráadásul ez még jobban ezt vetíti elő...
  • szucsy89
    :D:D:D:D:D:D köszi
  • Fabio Capello
    HBD szucsy!

Most hogy 13 éves lettél, végre levehetjük a tricikliről az extra kerekeket, ideje, hogy megtanulj rendesen bringázni! Talán még pár csajt is felcsíphetsz! :D
  • acm689
    Carlos Tévez el akarja hagyni a City-t. szerintem le kéne csapni rá, mert kiváló, mint játékos. emberileg meg már úgyis itt van Ibra meg Bommel, szóval... :D
  • paly90
    most olvastam..háát....inkább NE köszi
    ő lenne a nagy igazolás vagy mi?:D:D