36663
-
#30640 jó volt nézni a kicsiket! :D -
#30639 Ez nagyon jó!
(szerencsére Antonininek 2 lánya van :DDDD) -
#30638 Van Bommel gyereke nagyon beverte :D
Ibrának meg fegyelmeznie kell, See fiának futása meg egy az egybe az apjáé :D -
#30637 Milan család:)
-
#30636 Binho 1 gólra van attól h legeredményesebb európai szezonját fussa. -
paly90 #30635 amúgy szerintem ez a csak egy "legyen egy nagy hírünk" cikk
valószínüleg nem lesz belőle semmi -
paly90 #30634 jó haggyjad már magad... -
#30633 meg nyilván nem vonnak le pont annyit h az inter legyen a bajnok
berlusconi elintézi úgy is -
#30632 volt volt, bár az teljesen más miatt (Preziosi elvolt tiltva a tárgyalásoktól, de Branca nem vele tárgyalt, hanem a Genoa sportigazgatójával, így nem lett belőle semmi)
kétlem, hogy ebből bármi is lesz, meg őszintén szólva nem örülnék egy ilyen bajnoki címnek... -
#30631 Meg erről nem Borriello tehet :D -
#30630 az Internél is volt valami szarság tavaly Mottával asszem, semmi komoly nem lesz ebből -
#30629 Pontlevonással büntethetnek minket meg a Romát Borriello szabálytalan átigazolása miatt
hát nem kicsit fogok kiakadni, ha ezért elveszítjük a bajnoki címet!!!!!!!! remélem, hogy csak pénzbünti lesz, ha egyáltalán lesz. nem lett szimpatikusabb Borri... -
#30628 Igazad van, amennyiért visszahoznák ahhoz tegyenek még egy kicsi pluszt és vegyék meg Pastorét vagy Gansot vagy mittoménkit!
Amugy a goal.com-os cikkben Kopasz kijelenti h nem jön se Kaká, se Ronaldo, se Essien, se Boriska vissza. Na de akkor ki jön? :D -
#30627 A Botafogo elnöke, Maurício Assumpção elnöke Olaszországba repült, hogy Clarence Seedorfot Rio de Janeiróba vigye. A Milan lejáró szerződésű holland középpályásért komoly ütközet zajlik a brazil piacon.
A Botafogo az egyik legnagyobb klub Brazíliában, a négy nagy riói klub egyike (Flamengo, Fluminense, Vasco). Az 1894-ben alapított klub nem akar lemaradni riválisaitól és minél előbb szeretné nyélbe ütni az üzletet. Korábban a Flamengo és a Corinthians neve merült fel, mint olyan brazil csapatoké, amelyek érdeklődnek Seedorf iránt. A Globoesporte jelentése szerint a tárgyalások a játékossal és a Milannal is hamarosan megkezdődnek. A lap emlékeztet, hogy a Milan vezérkara is ezen a héten szeretne leülni a lejáró szerződésű játékosokkal, így Seedorffal is.
acmilan.hu -
#30626 remélem! nagyon kedvelem/kedveltem Kakát, de ha 20 misiért el is hoznánk, abból + még egy kis lóvéból jöhetne sokkal minőségibb igazolás (pl Criscito vagy Pastore) -
#30625 A goal.com szerint nem fogjuk visszavenni Kakát. -
paly90 #30624 30 milliós opcióval:D:D -
#30623 Cassanoért megkapjuk kölcsönbe. :D -
#30622 Hát biztos hogy nem a Palermo ad Pastore mellé még némi zsetont! :D -
#30621 ja de gondolom az cassano+20millió lenne :D -
#30620 Neki örülnék!
Cassano - Pastore cseréről is szó van, meg Flamini - Sandro csere. -
#30619 szóba hozták hamsikot is a milannal -
#30618 reméljük nem pastore :D -
#30617 Hozzátette, hogy nem Balotelli lesz és nem is Robben. -
#30616 ibra:DDDDDDD -
paly90 #30615 jó a banner
kíváncsi vagyok ki lesz az a big signing -
#30614 Baszki épp nyomtam a beillesztést... :D -
#30613 Raiola: “I am working on Milan’s next big signing”
I’m working since January for the next big signing of Milan, I hope to reach it by August 30. Who is he? I keep it to myself, maybe I’ll say this on August 29,” Raiola said on Sunday. -
#30612 Crudeli moonwalk :DDSADAS:DDSAADS:ASDASD -
#30611 :D
-
#30610 utolsó kép milyen jó -
-
#30608 Boateng for President! -
#30607 mekkora forma -
paly90 #30606 nem is tudtam h játszottunk tnap:D na mind1
összefoglalót láttam az alapján jók voltunk:)
Boatengmeg egyszerűen zseniális:D
és persze Pipponak is nagyon örülök
M'vila pedig jöhetne, nagyon nagy tehetség -
#30605 Galliani elkezdte nézegetni már az átigazolásokat, mert ugye lehet h seedorf pirlo ambrosini búcsúzik
hátulrá már ment hozzátok mexes meg taiwo
elvileg klosét akarjátok előre
középpályára M'vilat a Rennesből -
#30604 :DSA:DAS: négereknek megy a tánc meg a zene :D
de nagy :D -
#30603 igggeen :D -
#30602 hát ez nem semmi :D nagyon profi!! -
#30601 OMGGGGGGG
tuti a prince mez :DDDDDDDDDDDD