36663
-
#30960 csóri Braidat már limonádéval meg keksszel fogadják a Rioi reptéren annyiszor megfordult mostanában Gánszu ügyében brazilban :D -
#30959 http://www.rossoneriblog.com/2011/06/22/report-cagliari-buy-out-astori-for-e4-million/
Cagliari 4 millió Eurót fizetett Astori játékjogának 50%-ért, tehát ők viszik a 24 éves hátvédet -
#30958 valamint Vidal iránt sem érdeklődünk, Kucka pedig a Genoa játékosa és ki van zárva hogy a mi mezünket viselje -
#30957 http://www.rossoneriblog.com/2011/06/22/milan-say-no-to-hamsik-vidal-drogba-and-kucka-galliani-paloschi-and-el-shaarawy-stay-with-us/
na erre pedig ez a reakció a kopasztól :)
- El Seriff gyerek és Paloschi marad velünk, Strasser talán megy az újonchoz.
- Cassano téma (Fio,Pool érdeklődésről lehetett olvasni)
tehát "A. Cassano? Nobody has a fixed place in this squad.”
- Drogba? "a támadószekciónk már most jó ahogy van"
- Hamsik iránt nem érdeklődtünk ( valamint neki oké hogy a Napoli elnöke mit mondott hiszen Hamsik az övék, Pato pedig a miénk) -
#30956 Utóbbi napok hírei, pletykái:
-Strasser és Paloschi a Novarahoz kerülhet
- Kucka jövőre már Milan mezben ??
- Drogba neve nem először fordul meg a Milannal kapcsolatban
-Braida ez elkövetkező hetekben Brazíliába utazik, hogy tárgyaljon a Santossal, Gansoról.. -
#30955 pff -
Monoton #30954 Barcanal Sanchez vagy Rossi, csak az egyikuket igazoljak le. -
#30953 WOW! Egyébként emlékszem is, kopasz valami olyasmit mondott még nyár elején, hogy sztárt akarunk igazolni Mr.X személyében, olyan játékost, akire mindenki felkapja majd a fejét Európában! Hát Fabregas pont ilyen lenne...
A Barca most adott ki Sanchezért egy raklap eurót, Rossit is akarják, nem tudom mennyire fér még bele nekik Fabregas... + tegnap olvastam, hogy a Barca nem hajlandó 35nél többet fizetni érte, azt mondták akkor nem kell, Arsenal meg 40 alatt nem engedi el, szerintem ha Berlu kicsenget 40et, el tudnánk hozni, kérdés csak az, hogy mennyire akar hozzánk jönni... -
#30952 Gálházi Laci az, acm.hu-n írta:
"Most jöttem a Gianni Annoni étterméből, ahol zárásig beszélgettünk. Gianni kapott egy hírt, miszerint
nagy az esély arra, hogy Fabregas kerül hozzánk. " -
#30951 Olaszország: még több külföldi szerepelhet a Serie A-ban
Egy javaslat szerint az eddigi egy helyett két nem európai játékos szerepelhetne az olasz élvonalbeli labdarúgócsapatok keretében.
Az Olasz Labdarúgó-szövetség július 5-ig dönt a kluboktól érkező javaslatról, miszerint a 2011-2012-es szezontól már két, nem európai profi labdarúgó szerepelhetne az együttesek keretében.
Az eddigi korlátozás a fiatal olasz tehetségek kibontakozásának segítése céljából volt érvényben.
nso.hu
-
#30950 Új döntésen gondolkodik a FIGC, 1 külföldi játékos helyett 2 lehetne, ez minket annyiban érint, hogy megnyílna az egyenes út Ganso előtt. Jövő héten kiderül.
link -
#30949 Braida: “Hamsik to Milan? Everything is possible”
A múltkori kopasz "Hamsik biztos hogy nem lesz a Milan játékosa" mondatához képest azért elég vicces :D
Amit kérdeznek sem szabad elhinni ezeknek :) -
paly90 #30948 Sajtóértesülések Kucka(Genoa) szerint jövő nyártól a miénk
ő jó vétel lesz ha igaz a hír
-
#30947 ASD:D:AD:SD:SA:DS:DS:DA:DA:D -
#30946 Cassano > Liverpool ? -
#30945 http://www.rossoneriblog.com/2011/06/18/antonini-i-want-to-retire-at-milan/
:DDDD ez mit hisz?? -
#30944 na ne kamuzz te farok :D
gyere chatre had oltsalak inkább rommá mint mindig :D -
#30943 hagyjad már mindig nsokat linkelgetsz nekem is privátba :D -
#30942 Csak úgy kíváncsiágból visszanéztem az uccsó 4 oldalt, egyszer sem hivatkoztam rájuk, és 1db év végi szezon összegzőt linkeltem onnan :D
Ezt is csak azért raktam be, hogy ne haljon ki nyárra teljesen a topik... -
#30941 utálod ahoz képest mindig nsora hivatkozol meg linkelgetsz... -
#30940 Kezdtem megörülni, hogy végre egy jó hangvételű cikket ír rólunk az NSO, d a végére kiderült hogy mégse... :D De útálom ezt az oldalt... -
A Barca viheti amúgy...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha cserébe ideadja Messit -
#30938 ez de jó kép, BANNERBA! :D
-
#30937 Neymar kicsivel drágább 19 éves tehetség, mégis elkel. :) -
#30936 gondolom Shaarawy Seedorf elé lett véve,többet fog kapni mint Seedorf,de attól Gánszu még jöhet -
#30935 http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=54905
Preziosi: "El Shaarawy és a Milan holnap írják alá a szerződést."
19 éves tehetség, kicsit sokallom azért a 6-7 milliós árat, főleg úgy, hogy csak az 50%-a lesz a miénk, gondolom a meg akarjuk venni, akkor még ennyi lesz majd, és 14 millió már sok... meg így mi lesz Gansoval?! -
#30934 XDDDDDDDD pedig olyan szép fésült haja van :D -
#30933 én meg azthittem az anal intruder 2000.az illik hozzá -
#30932 uhh még csak 25 years old,pedig már az fm08-ban is jó vétel volt -
#30931 jól áll neki :) először azt hittem, hogy egy kölyökkutya van a jobb kezében :DDD -
#30930 -
Urbyt is Isten Éltesse a 25. szülinapján! :D -
#30928 HBD! :) -
#30927 köszi :) -
#30926 hbd lacsi!:D -
#30925 Adjuk meg neki amennyit kér, hihetetlen jó teljesítményt nyújtott a szezonban, szükségünk van rá. -
paly90 #30924 http://www.goal.com/en/news/10/italy/2011/06/15/2533102/thiago-silva-will-not-leave-ac-milan-for-barcelona-but-wants-pay-
hmmm..érdekes, de kopaszék adják meg neki amennyit akar:D -
paly90 #30923 nem az számít:D
majd amikor szétfut mindenkit a bal oldalon:D -
#30922 deszép ez a taiwo :DDD -