36663
  • LasCar16
    Az én kezdőm kb:

Abbiati-Abate-Nesta-Silva-Taiwo-Bommel-Fabregas-Boateng-Ganso-Pato-Ibra

és a többi lehetőség:

Abbiati-Zambrotta/Abate-Mexés/Nesta-Silva-Taiwo-Ambrosini/Gattuso/Bommel-Boateng-Emanuelson/Seedorf-El Sheriff/Ganso-Robinho/Cassano-Ibra/Pippo/Paloschi
  • horpeti
    Így leírva tényleg nem rossz a felállás, és ha tényleg csapatként operálnak, akkor van esély sokmindenre. De sok hasonló erejű top csapat is van, hasonló esélyekkel. Tehát sokat számít az edző és a csapatjáték.
  • Redbull756
    UFFICIALE: El Shaarawy al Milan
  • LasCar16
    én abból indulok ki hogy a védelmünk elég erős:
    Abbiati megbízható: Abate sokat fejlődött, Silva-Nesta tengely^^ érkezett még középre Mexés, valamint lett egy balhátvédünk is: Taiwo, Zambrotta meg rutinból lehozza mindkét oldalt ha kell, csatárainkat ha megnézzük mindegyik nagy zsugás és képes váratlant húzni plusz Ibra elől egy állat, Patot is tudjuk hogy mire képes ha nem kell sérülésekkel küzdenie, Cassano-Binho pedig összjátékban és előkészítésben is jók, na most ehhez csapjunk hozzá egy kis lendületet Fabregassal/Hamsíkkal vagy Schweinsteigerrel, mind3 remekül lő, univerzálisak és mellesleg passzolni is tudnak, mellettük egy Boateng/ Bommel labdaszerzőnek, és akkor ne feldjük még Emanuelsont sem, sőt Ambro se annyira rossz ha a sérülés előtti formáját hozza,Seedorf apó is be tud majd segíteni.... El Sheriff gyerekről nem tudok véleményt mondani, de kopaszék biztos nem hiába bíznak benne és hagyják a felnőtt keretben, plusz ha melléjük érkezne egy igazi 10es Ganso személyében, akkor egy szavunk nem lehet, ugyanis Gansonak van olyan szeme mint Pirlonak és pontosan tud indítani szinte minden helyzetből, elég megnézni csak a Santos Libertadores kupa fináléját, milyen lasztikat adott, nekünk egy ilyen pali kell a csatárok mögé, és ha a kpályá közepén is van egy univerzális emberünk, akkor bárki ellen esélyünk van a győzelemre, ha ezen emberek közül érkezik valaki, akkor a Scudetto alap dolog, a BL pedig hozható, mert ha gyorsítunk a játékunkon, és tartani tudjuk a labdát, és kontrázni valamint 16-oson kívül is veszélyesek vagyunk (kb 2004-2006os Milan játéka) és emelett van egy stabil védelmünk akkor az már hajazhat a legutóbbi sikercsapatunkra. plusz Berlu népszerűsége sem magas most Olaszhonban, tehát alkotnia kell valamit a Mercatoban, méghozzá nagyot :)
  • szucsy89
    Szerintem is valami nagy dolog megy a háttérben, bár többször is mondta Raiola meg kopasz is, hogy augusztus legvégén számítsunk bejelentésre...
  • LasCar16
    Strasser közel a Novarahoz

El Sheriff gyerek bizakodó: reméli hogy szórakoztatni fogja a játéka a szurkolókat

• paly90
    viszont ha jönne Ganso és Cesc vagy Schweni akkor egy kis szerencsével akár köv szezonban is odaérhetnénk
  • paly90
    őszintén, szerinted ha jönne Ganso akkor reális esélyünk lenne a BL-re?
    1-2 év még kell ennek a csapatnak
    szücsy pedig azt írta hogy ha Ganso januárba jön addig kell valaki, sztem ők addig jók lennének
  • LasCar16
    remélem hogy Oddo még dobbant a nyáron, bár szerintem nincs az a hülye aki elvinné, kpályára még szerintem két igazolás lesz az egyik Ganso a másik pedig egy univerzális kp, Schweinsteiger,Fabregas,Hamsík, valami nagyon nagy munka lehet a háttérben, és biztos vagyok benne hogy nagyot fogunk dobbantani.

valamint Ibra tehermentesítésére is elképzelek egy centert ( talán Drogba) vagy ha már visszahoztuk Paloschit akkor bizonyíthatna is, de azt se feledjük hogy lesz egy Pipponk is, ha csak ismét le nem sérül, Cassano helyzete szerintem bizonytalan, ha ő távozik akkor helyette is kell valaki.
  • LasCar16
    Diego meg Gio elképzeléssel szerintem nem csak az én idegeimet borzolod, most komolyan velük mennyi esélyünk lenne a BLre? középszerű pali a kis olasz, Diegoban pedig valami megtört, hadd ne mindenki itt próbálja megtalálni önmagát
  • paly90
    akkor inkább jöjjön Diego ha valaki annyira kell...
    meg én örülnék Giovinconak is...bár ilyen pletykákat nem lehetett hallani, de sztem beválna nálunk

hát eszerint a cikk szerint igen, de rögtön utána cáfolta:D
  • szucsy89
    Én sem hiszem, hogy a régi Kakát látnánk viszont ha visszajönne... mondjuk ha Ganso tényleg csak télen jön, akkor valaki kell.
  • bakkerman
    akkor januárban megy csak?
  • LasCar16
    remélem nem.
  • szucsy89
    Real Madrid: Mourinho közölte Kakával, hogy nem számít rá - lapértesülés

A Marca című spanyol napilap információi szerint Real Madrid labdarúgócsapatának portugál vezetőedzője, José Mourinho négyszemközt közölte az együttes brazil aranylabdásával, Kakával, hogy nem számít rá a 2011–2012-es idényre tervezett keretben.

NSO

Jön haza?
  • szucsy89

Road to Scudetto
  • szucsy89
    Már cáfolta is :D
  • paly90
    Speaking to La Gazzetta dello Sport, Ganso said: "My dream is to beat [Lionel] Messi's Barcelona in the Club World Cup and then move to Milan in January."
  • forza milan
    Hamár ennyire látványosan kavarja a népet a kopasz akkor legyen meg a sok pusztult idegszálnak a vigasztalója:D:D:D
  • LasCar16
    ahhoz képest még pár napja azt mondta a kopár hogy Vidal sem érdekel minket a Leverkusenből...:

„Szeretnénk megtartani Arturot, de lehet, hogy pénzé tesszük, ha egy jó ajánlat érkezik külföldről. Az AC Milan 10 millió eurós ajánlata nem elég” – mondta Voller a Bildnek.
  • szucsy89
    "Fabregas sosem volt az álmunk vagy a vágyunk. Nulla az esélye annak, hogy a Milanhoz igazoljon.

Hamsikot sem próbáltuk meg leigazolni, Fabregashoz hasonlóan az ő érkezésére sincs semmi esély.

Montolivo? Nem követjük az ő helyzetét."
    - Galliani

Magyarul mindhárommal tárgyalunk :DADSD:SADASD:SDAS
  • LasCar16
    ja és lesz megint mire fogniuk
  • bakkerman
    majd megtalálják ha majd 10 pont hátrányba lesznek :Á
  • szucsy89
    :DDDDDDDDDDDDDDDD Sinisa lesz ebből :D
  • LasCar16
    http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQAnUDzZNDUw2ena&url=http%3A%2F%2Fi56.tinypic.com%2Finbjw8.jpg
  • LasCar16

kicsi tesó továbbra is keresi az edzőjét
  • LasCar16
    http://www.sportmediaset.mediaset.it/mercato/mercato/articoli/62505/il-milan-ci-prova-per-fabregas.shtml

Egy érdekes cikk, hogy a Milannak milyen esélye lehet megszerezni Fabregast. A Barcelonánál az lehet a legfőbb gond, hogy Sanchez esetleges megvétele után már vélhetően nem maradna pénz Fabregasra is. A Milan pedig közben türelmesen kivár, mindezt max. augusztus közepéig teheti, amikor is az Arsenal BL selejtezőt vív majd. Raiola a megbízottja állítólag a Cesc-hadműveletnek az első tapogatózások már a BL döntő estéjén megtörténtek.
  • forza milan
    komolyan ettől amúgy már csak azlenne jobb ha a rossoneriblogon virítana a cikk:Welcome back Crespo...:D:Dcsoro Vidi elől elhalásznánk a mindent elsöprő lehetőséget:D:D
  • forza milan
    elszomorító néhány ilyen hír még kacsa szinten is...én már csak abban bízok h tényleg rafináltkodik a kopasz spíler és majd megint aug 31.én zárás előtt érkeznek azok az áhított játékosok akikkel elvileg majd Bl szintet tudunk képviselni:Dde addig ezeken a hülyeségeken kívül félő h más nemigen derül ki:DEz a Mr-X mizéria is elég érdekes,remélhetőleg nem lesz sírás a vége:DSeedorfot én már most elküldtem volna nyaralni,reméljük nem látjuk sokat pályán a következő idényben:D:Dlényeg a lényeg h reméljük mélyen a zsebébe nyúl az öreg és értelmesen is költi el a dellát:D
  • paly90
    be is baszna:D
    ennyi erővel akkor jöhetne Air Sándor is:D:D
  • Fabio Capello
    vihetitek, jó szórakozást :AS_:S_DA:AS_:_S:D
  • bakkerman
    már 1 hónapja megy a sok hűhó,azt lehet úgy besülne hogy 2 év múlva a Bariban játszana kölcsönjátékosként...
  • forza milan
    Mivaaan?:O:S:S
  • LasCar16
    http://www.rossoneriblog.com/2011/06/22/milan-eye-co-ownership-deal-for-poli/

Olasz értesülések szerint a Milan és a Cagliari közösen próbálják meg leigazolni az idén kieső Sampdoria fiatal tehetségét Andrea Polit! A menetrend a következő: Közösen megveszik a játékjogot, majd egy évig a Cagliariban fejlődik, és ha jól teljesít következő évben a bajnokcsapatnál folytatja. Valószínűleg nem lenne nehéz megszerezni Polit a Sampdoria kiesése után.

tehát akkor ezért engedtük el Astorit olyan könnyen
  • szucsy89
    Boriellot is végleg megvette a Roma 10 millióért, Astoriért 4-et kaptunk, jön itt a zsé is lassacskán, csak hogy ne tudják kopaszék mondani hogy nincs pénz :D
  • paly90
    a legközelebb meg majd azt írják meg hogy már tud pizzát csinálni nem?:D
  • LasCar16
    ufficsálé: Prince és Paloschi 100%ban a miénk!
  • LasCar16
    Ganso már olasz nyelvleckéket vesz :D
  • paly90
    ááá ez nagyon nem jó...
    nagyon nagy lehetőséget láttam benne

Gansot pedig már elfelejthetnénk, túl régóta szórakoznak már, ha mindenképp akarnak egy fiatal brazilt akkor inkább Lucas legyen az
  • szucsy89
    Ennek nem örülök...

Baszki, lassan a brazil adókon új szappanopera indul Gánszu címmel, jó lenne már lezárni és elhozni mert minden nap írnak róla valami fasságot, már félig a miénk is volt Interé is, marad is nem is, egyszer van EU-s útlevele egyszer nincs, ki tudja ezt már követni