36663
  • LasCar16
    Merkel közös tulajdon lett és átkerült a Genoahoz

Stephan El Shaarawy ( Genoa nevelés, előző szezonban Padovában volt kölcsönben, olasz-egyiptomi), állítólag szemet vetettünk rá , kopasz is kitért rá hogy Milanista a srác, ezt pár napja nyilatkozta Sztivi.

http://www.transfermarkt.de/de/stephan-el-shaarawy/profil/spieler_94529.html
  • szucsy89
    Jah, lehet zárni a topikot, mert addig csak ilyen kamu hírek lesznek mint a tegnapi Silvás -.- :D
  • acm689
    épp most akartam én is írni, hogy addig kikapcsolhatjuk a netet :D
  • szucsy89
    Galliani: “Mr. X will arrive late in August”
  • horpeti
    Meg a sok állat, aki ezt olvassa. :DD
  • szucsy89
    JÉZUSOM

ahogy matyi mondaná: nagyon buta 1 oldal :D

gondolom nincs jobb dolguk mint pletykákat gyártani napnta... -.-
  • Nuno88
    NSO imdálak!

Silvát adjuk oda a 24 millió helyett Ibráért! - Szánalom...
  • acm689
    hát akkor szokásos goal.com kavarás, mert ők egész máshogy írták :D az volt a főcím, meg még most is az, hogy "Thiago Silva invites Barcelona"
  • LasCar16
    THIAGO SILVA reveals he rejected Barcelona for Milan stay.

The Brazilian had a fantastic season with Milan, establishing himself as one of the best central defenders in the world at the moment. His excellent performances haven’t gone unnoticed by Europe champs Barcelona.

Barca made a move for the player, but Silva now admits that he told them no because he wants to stay.

“I’ve been in contact with Barcelona; I told them that I feel connected to Milan and that I want to stay here,” he said. “If Barcelona really want me, then they first have to talk directly to Milan. I’m happy here at Milan.”

Thiago Silva returned to Fluminense after failing in Europe in 2006 and moved to Milan in 2009.

“It’s too early to return to Brazil, because I’m very close to the peak of my career. I hope that I can end my career at Fluminense. It’s my dream and I hope that I can achieve it,” the 26-year-old continued.

“I’ve talked with Seedorf and he wants to play in Brazil. I think he will go there after the next season.”

Thiago Silva also said that he wants his #33 shirt to be retired after he’s gone.
  • acm689
    na gyönyörű, goal.com írja, h T.Silva beszélt a Barca képviselőivel és azt mondta nekik, hogy ha meg akartok szerezni akkor forduljatok a Milanhoz... eddig úgy volt, h elküldte őket a francba, nem? :S
  • Redbull756
    Amelia, Odauamadi, Strasser és Zigoni végleg a Milané,
    Sokratis a Genoaé,
    Beretta közös tulajdon marad.

Ganso meg ha tényleg ennyire sérülékeny, akkor lehet
    jobban járnánk ha Lucast hoznánk el.
  • szucsy89
    Na úgy néz ki Neymart megszerezte a Real... ha megváltak Neymartól nem értem Gansohoz miért ragaszkodnak annyira, szerintem Gallianiék elhozzák nyáron 25-30 körül Gansot :)
  • szucsy89

:)
  • szucsy89
    Pár hír:

Keita az új kiszemelt a középpályára
    Galliani: "Haza akarjuk hozni Astorit!"
    Cassano marad
    Ganso elvileg megint lesérült
    Pato és Barbara Rioban nyaralgatnak
  • szucsy89
    Egyébként Ibrára hogy is van az opciónk? Mert most olvastam egy kommentet, ami azt írja, hogy 24 milla, 3 évre, évenként 8 milla... de tényleg én is mintha valami ilyenre emlékeznék, így már mindjárt más lenne az anyagi helyzet, lehetne még költekezni :P
  • acm689
    máshogy akart lenni
  • acm689
    jó, mint diavoli, de ha máshpgy nézed, szerintem sárkányhoz is hasonlít.

az "új CR"-nek örülnék, hallottam már a srácról, ügyes gyerek!
  • szucsy89
    Drogba

[URL=http://milanpassion.it/2011/06/milan-gli-occhi-sul-cristiano-ronaldo-del-marocco-adel-taarabt/]Úgy néz ki, komolyan érdeklődünk az "új CR" iránt[/URL]
  • 9csöves9
    sárkány??legyen inkább ördög
  • acm689
    kár :( Itt is van egy verzió, de nekem a sárkányos sokkal jobban tetszik!
  • szucsy89
    jaja, csak míg interé kínai szar, addig ez jól is néz ki

egyébként nem hivatalos, lehet tök más lesz :D
  • acm689
    ez talán valami régi logo lehetett:
    itt is itt van
  • Palinko
    mi az a piros izé?
  • limperatore
    megszoktuk:)
  • acm689
    WOOOOW!
    ez hivatalos? nekem nagyon bejön!!!
    (kicsit Inter utánzat, de kit érdekel :D)
  • szucsy89
  • szucsy89
    Azt is nyilatkozta, hogy annak ellenére írt alá, hogy tudja, nem fog kezdőként szerepet kapni és állandó játéklehetőséget sem biztos hogy ad neki Allegri, de szereti a Milant és inkább maradt még 1 évet itt mint elment volna Brazíliába.
  • LasCar16
    Clarence Seedorf, a Milan holland légiósa a La Gazzetta dello Sportnak tett nyilatkozatában pályafutásáról beszélt, illetve az egészséges életmód titkairól is megejtett néhány szót.

"Körülbelül a pályafutásom felét Milánóban töltöttem. Azt hiszem, a válasz a folytonosság. Ez az az érv, ami kétségkívül mellettem szólt az elmúlt évek alatt. Mindemellett egészséges életet élek, nem élek sem alkohollal, sem dohányzással azért, hogy minél hosszabb életet éljek. Úgy gondolom, hogy a másik példaértékű labdarúgó, az Javier Zanetti, ő mindössze három évvel idősebb nálam, és hozzám hasonlóan ő sem él káros szenvedéllyel."

Forrás: tuttomercatoweb.com
  • LasCar16
    Hivatalos:

Didac visszatér az Espanyolhoz 1 évre, kölcsönbe
  • LasCar16
    gondoltam hogy vmi ilyesmi lesz :DDDDDD
  • szucsy89
    http://www.calciomercatonews.com/ultime-notizie/2011/06/08/calciomercato-milan-ganso-possibile-prestito-allespanyol/

Ganso menne az Espanyolba, és mivel jó a viszonyunk velük, utána meg jönne hozzánk egyből kölcsönbe, most ezt találták ki kopaszék. :D
  • LasCar16
    ja csak két napja még azt mondta a kopasz hogy nincs, és ezért no Gánszu, komolyan ennek azt sem lehet elhinni amit kérdez :D
  • bakkerman
    hát ha már azért kiutaznak,és utána tárgyalnak is,akkor valószínűleg még beférne Gánszu
  • LasCar16
    most van még non-EUs helyünk vagy nincs mer Taiwonak elvileg még nincs meg a francia...
  • szucsy89
    Galliani és Bradia személyesen nézik meg a Libertadores kupa döntőjét, és a meccs után megkezdődnek a tárgyalások Gansoról...
  • Nuno88
    Késbe is dőlök akk...
  • szucsy89
    Ibra a 25. percben állt be a svédeknél, már mesterhármasnál tart... remélem szeptemberben innen folytatja :D
  • szucsy89
    Nagy évösszegző NSO módra
  • LasCar16
    nem hiszem :)
  • szucsy89
    Menez és Maxwell is közel hozzánk...

Gondolom ők az 'important players'...