36663
  • LasCar16
    http://www.rossoneriblog.com/2011/06/29/galliani-hamsik-and-kaka-will-not-join-milan/

-Hamsík nem jön mer már megígértük hogy nem mozdulunk rá De Laurentiis elnök úrnak, és nem szegjük ezt meg

-Továbbá semmi esély hogy Ganso érkezzen januárban
    -Kaká sem tér vissza, mint ahogy Fabregas sem érkezik, mivel egy másik csapatba igazol, 100% akkor hogy Barca
    -Danilo? Nem tudom.

• DeerHunter01
    persze, ez így van. de ha a Barca mégsem fizetné ki az árát és a Milan hajlandó lenne, akkor szerintem elmenne a Milanhoz, innen pedig még simán elmehet a Barcába 2-3 év múlva is akár. Így is csak 23 éves.
  • LasCar16
    jó, hát majd kiderül, én már csak akkor hiszek el valamit ha hivatalos :D
  • Gaba94
    Alexis még az Udinese játékosa :)
    Fabregasért meg állítólag megadjuk a 39 milliót.
    Csak azt akartam mondani, hogy Cesc már évek óta haza akar térni, de eddig Wengerék nem engedték, akkor meg nem hiszem, hogy a Milánba elmenne.
    Idén pedig újra bepróbálkoztunk nála és a 2 csapat közül sztem nem kérdés, hogy melyiket választaná.
    [no offense]
  • DeerHunter01
    "rá fogja építeni a következő évek győztes Arsenalját."
  • LasCar16
    azóta semmi hír nincs max a Barca felől, szerintem kopaszék türelmesen várnak és később fogunk tenni egy ajánlatot
  • LasCar16
    A katalán játékos ráadásul két évvel ezelőtt már elmondta, hogy Itáliában a Milan kedvence. Ha igaz, hogy ősbarcásként nem menne a Realhoz, és nem öltené magára más angol csapat mezét, akkor máris jobbak Gallianiék esélyei. Konkrét tárgyalásokról eddig sem a két klub, sem a játékos és a Milan között eddig nem volt hír, mindössze a Corriere dello Sportban annyi merült fel, hogy a Milan egy esetleges bizniszbe örömmel bevenné Flaminit (aki így visszakerülne korábbi csapatához) és egy-két fiatal tehetséget (talán Merkelt? , Strassert?). Az olasz lap 35 millió eurós ajánlatról írt június elején.

Egyébként két évvel ezelőtt, 2009 nyarán már szinte kész tényként közölte az angol sajtó egy része, hogy megállapodott az AC Milan és az angol Arsenal vezetése Cesc Fabregas átigazolásáról. Akkor a hírek 35 millió eurós klubváltásról szóltak. A Sun nem sokkal később azt írta: Wenger azzal győzte meg a játékost, hogy rá fogja építeni a következő évek győztes Arsenalját.
  • DeerHunter01
    Azért kíváncsi leszek, hogy lesz-e pénzetek rá Alexis Sanchez után most nyáron...., azért a Barca a mostani kerettel is brutálerős, nekünk meg szükség lenne egy jó irányító kp-ra.
    Persze nem csak Fabregas az egyetlen a világon aki alkalmas lenne erre a posztra.
  • DeerHunter01
    :DDDD
    az szép.
  • Gaba94
    Fabregast honnan szeditek? Én még sehol nem láttam, hogy felmerült volna nálatok a neve :D
    Egyébként tavaly már elmondta, hogy, ha elhagyja az Arsenalt, akkor csak a Barcelona jöhet nála szóba.
  • acm689
    lol, képzeljétek, FM-ben 2014-ben járok, Gattuso visszavonult és a Parma edzője lett, ahova korábban Pirlo igazolt tőlünk, így most Gattuso Pirlo menedzsere :DDD
  • laca70
    Ki az edzőtők?
  • Grove4
    :D:D:D:D ötletes!
  • szucsy89

:DD
  • LasCar16
    örülj hülye gyerek annak hogy legalább van egy Milan, meg hogy volt egy bundabotrány és legalább csurrant valami a vitrinbe, mert ha a többi csapat is összeszedi magát akkor cudar világ lesz nektek, mi meg ahhoz már rég hozzá szoktunk hogy több erős csapatot kell megverni a Scudettoért...

ja és matyi kössed meg az Interes kutyádat mer elszökött
  • Markov
    Elhiheted, h még1x nem nyeretünk veletek scudettot, egy kabaré volt ez a bajnokság. Amikor nincs egy épkézláb Inter, Juve vagy Roma akkor nyer a ac..
  • szucsy89
    gratulálok hülyegyerek, jövőre is ennyi örömöd lesz
  • Markov
  • szucsy89
    Az ügynöke kezd megpuhulni, már csak 30 millió az ára... idő kérdése és leigazoljuk.

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=55717

Hogy ő lesz e Mr. X azt viszont nem tudom...
  • LasCar16
    “Hamsik didn’t say anything, Slovakian is hard to translate,” Galliani told Sky Sport 24.

tehát: Hamsik nem mondott semmit, a szlovákot nagyon nehéz lefordítani

kopasz :DDD
  • szucsy89
  • bakkerman
    úristen az a cipő kellllllllll
  • szucsy89
    - Nem tudom, honnan szedték azt az információt, hogy januárban étszerződöm az olasz bajnok AC Milanhoz! - játszotta az ártatlant a 21 éves Ganso. - Még azt is leírták, hogy előbb megnyerem az Interkontinentális Kupát a Santosnak a BL-győztes Barcelona ellenében, majd pakolok, és irány Milánó. Tény, jó lenne a katalánokkal szemben bizonyítani, de hol vagyok én még az AC Milantól..?

Olyan messze nem lehet, hiszen Adriano Galliani, a Milan elnökhelyettese máris kimondta, hogy milyen jól járnának az ügyes brazil fiatalemberrel. Galliani pedig ugye sose beszél a levegőbe, még kevésbé ok nélkül.

(La Gazzetta dello Sport/Futballista.hu)
  • szucsy89
    Hamsik nyilatkozta, hogy szívesen jönne a Milanba... mondjuk ha ő lesz Mr. X akkor én csalódott leszek, nem szeretem a szlovákot, akkor már inkább jöjjön Ganso (vagy ha jön mind2 akkor ok :D)
  • DeerHunter01
    Fabregas ? :DD
  • szucsy89
    Leonardo vinni akarja PSG-hez Antoninit... CSAK VINNÉ MÁR
  • szucsy89
    "A klub 35 - 50 millió euró közötti összegért fog igazolni. Ha zöld utat kapunk, megkezdjük a tárgyalásokat." - mondta a sajtónak.

"A klub nem tervezi elindítani a tárgyalásokat, míg augusztus eleje nem lesz. Abban a hónapban egy nagy dobásra készülünk. A Milan valami nagyot fog alkotni az átigazolási időszakban."

Az egyik lehetséges érkező Axel Witsel lett volna, azonban Galliani kizárja annak a lehetőségét, hogy a belga a csapathoz igazoljon.

"Allegrinek már nincs szüksége Witselre. A Milan már nem akar vele tárgyalni, így nem fog az idei átigazolási időszakban érkezni. Valószinüleg marad a Standard Liege-ben."

goal.com
  • forza milan
    reméljük a fia is lesz ilyen jó:D
  • szucsy89
    Paolo Maldini ma 43 éves!

Legjobb védő, legjobb kapitány volt...
  • szucsy89
    goal.com szerint 50 milliónk van igazolni... háááát
  • Redbull756
  • paly90
    jó kis védő lesz belőle láttam már játszani, de sztem most még felesleges
    úgy viszont jó lenne, hogy megvesszük és 1-2 évig még marad a Goiasban
  • paly90
    hát igen Sandro nagyon nagy fogás lenne, de arra a posztra jöhetne a Portos Fernando, esetleg majd Poli

• LasCar16
    http://www.acmilan.hu/2011/06/25/rafael-toloi-a-legujabb-kiszemelt/
  • szucsy89
    "valamint szabadrúgásgól..."

Idén 1-et lőttünk Seedorf állt a labda mögé mert nem volt Ibra a pályán... a svéd ellövöldözi az összeset, és nem enged oda senki mást ha pályán van, azért így nehéz lesz :DD
  • LasCar16
    Sandrot is elnézegetném azért még bónuszban :))

#31001 én nem egy embertől várom a megváltást hanem háromtól, Taiwot is ideveszem, végre lesz egy fasza balhátvédünk... :) szal, tömjük be a lyukakat és alkussanak egy igazi csapatot és akkor nem lesz gond
  • LasCar16
    úúú szegény Flaminit nagyon kihagytam :) na meg Patot is

igen sok ilyen top csapat van, és az ő szintjükre kell felnőni és visszakapaszkodni a BL-ben is az elitbe, de a lényeg hogy nem úgy kell csapatot építeni mint a Madrid... Saját egyéni játékot kell kialakítanunk mint a Barca, labdatartás és gyors váltás, agresszív letámadás és sok távoli lövés valamint szabadrúgásgól mindezt a megfelől betonbiztos védekezéssel, de ez már Allegri feladata, remélem az alapanyag meg lesz hozzá :)

• paly90
    nagyjából egyetértek:)
    jó lenne Ganso is, de szerintem nagyobb szükség van egy univerzális kp-ra(Cesc,Schweni), aki összetudja fogni a középpályát
    persze a legjobb az lenne ha jönne közülük valai és Ganso:D
    a kezdő amit írtál tetszetős de azért Bommel helyett legkésöbb jövőre elkéne egy fiatalabb romboló:D
  • szucsy89
    :DDD ugyanezt a kezdőt gondoltam ki valamelyik nap... ez azért még igencsak álom kategória
  • szucsy89
    Így van, én pont most éreztem azt, hogy az idei évben "könnyű" volt BL-t nyerni... ott volt egy top Barca igaz, de azon kívül egy klubnak sem volt igazán jó szezonja... jövőre biztos vagyok benne, hogy dobbantani akar a Chelsea, Bayern (BL döntőt rendeznek), Real, ott lesz mint mindig az MU, meg ugye a Barca mint mindig... nagyon nehéz lesz odaérnünk akár a 4 közé is, de egy Fabregas kaliberű spílerrel már azt mondom hogy van esélyünk.