36663
  • szucsy89
    ”Kilencvenkilenc százalék, hogy eladjuk Pastorét, de egyelőre nincs új fejlemény az ügyben. Annyit mondhatok, hogy négy klubbal állunk kapcsolatban, és van egy olasz csapat is a talonban, de ez nem a Napoli. Olaszországban csak a Milan, az Iner, és a Juventus igazolhatná le Pastorét, de ő nem illik bele a torinóiakat irányító Antonio Conte taktikájába.”

acm.hu

bár szerintem az Interrel tárgyalnak...

Más: Vidalhoz egyre közelebb kerülünk, de ugye érte is meg kell küzdeni, többek között (figyelem, meglepetés), az Interrel :D -.-'
  • DeerHunter01
    sukár romagyerek jáájj :DD
  • LasCar16
  • LasCar16
    Neve elhallgatását kérő svéd forrásunk azonban megosztotta velünk, hogy a svéd nem azért kapott meghosszabbított pihenőt, mert léhűtő lenne, esetleg nem kedvelné a labda nélküli edzéseket. Sőt, egyenesen egy tánciskolába iratták be, hogy kulturáltan vezethesse le fölös energiáit, ne pedig Strasseren vagy Wilhelmsson.

Ibra plusz egy hetet kapott pihenni :D
  • Palinko
    na ezt ő sem gondolhatja komolyan
  • horpeti
    :DDDD
    Galliani: "Nagyon nagy erősítést hajtottunk végre a nyáron" :DD
  • szucsy89
    Ha távozna Antonini, nekem az lenne Mr.X :DDDDDDDDDDD
  • horpeti
    Nekem ebből az volt a hír, hogy távozik Antonini (???) :D
  • szucsy89
    http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=88663

Balzarettivel pótolnánk a távozó Antoninit.
  • Palinko
    nem tudom én online vagyok és szürke volt egy másik topicba, logikusan zöldnek kéne lennie, most valszeg az is lesz
  • szucsy89
    Ezek a csíkok online-offline állapotot jeleznek?
  • LasCar16
    utána néztem, július 1-én lett hivatalosan is Milan játékos, mivel akkor nem volt még francia útlevele, ezért egy non-eus helyünknek lőttek
  • bakkerman
    2. képen egyébként tényleg picit hasonlít boatengre,de az első az egyértelműen a brazil
  • szucsy89
    azé' Neymart nem felismerni... csapból is ő folyik jelenleg :D
  • LasCar16
    ez Neymar..
  • WuFraZselic
    nem hiszem, hogy utólag számít, ha megkapja az útlevelet. a leigazolás pillanata a lényeges, legalábbis így lenne a logikus. Banegát mi így vesszük meg, ha minden igaz, csak arra várnak a részünkről, hogy megjöjjön az EU-s útlevele
  • Palinko
    ez nem boateng még fiatalon? :D

• LasCar16
    höhö, ez jó hír! ha Taiwo is meg kapja a franciát akkor elvileg jöhet 2 non-EUs játékos is
  • szucsy89
    Official: FIGC increases non-EU quota to 2 players
  • acm689
    rácok, tavaly volt ilyen "Sky Sport 1 - Milan, un anno di gol" összefoglaló, idén nincs tudomásotok ilyenről véletlen?
  • horpeti
    Lucio még mindig egy állat. Amikor egyszer oldalvonalnál 2 csatár közül rúgta ki a labdát, és megpördült, esésből majdnem cigánykereket hányva 2 lábra érkezett, és ment tovább nulla egyensúlyvesztéssel, az komoly volt! :D
  • LasCar16
    Pato jól játszott, voltak labdakezelési hibái meg szerencséje sem volt, de az egész brazil taktika az volt hogy szélső védők felfutnak Ramires-Lucas szintén gyors rövid passzok, néha egy Ganso zsuga Neymar trükkök, majd Binho rosszul adja tovább, aztán Ganso is, tiszta feszkó volt, Neymar pedig totál eltűnt a 2. félidőben, nem két játékos nyakába varrom ezt az X-et hanem az egész csapatéba, vagy mi futkározott ott brazil részről
  • szucsy89
    Igen, rajta látszott, hogy akar (nem úgy mint Neymaron aki csak sétálgatott, néztem is mikor Patot hozta le), meg kb. úgy ő volt az egyetlen, akinek egy brazil válogatotthoz méltó teljesítménye volt (pár hiba azért becsúszott), és azt kell hogy mondjam, bár nem szeretek Intereseket dícsérni (:D), Lúcio játszott még hibátlanul szinte, nálam ő volt a meccs legjobbja brazil részről...
  • WuFraZselic
    szerintem épp hogy Pato volt az egyetlen, aki csinált is valamit
  • paly90
    http://www.acmilan.hu/2011/07/04/hamsik-helyett-marchisio/

vélemények?
    én nem igazán örülnék neki
  • szucsy89
    Ne is mond... most láttam először játszani "élőben", de tényleg érte akarunk adni több milliót?! Persze 1 meccsből nem lehet kiindulni (ezen a meccsen Pato se tudott levenni egy labdát se, Robiho szokásos fos volt, mindkettőt le is cserélték), de ez a Neymar - Ganso páros... háát még az is lehet hogy a Copa után nem fel, hanem lemegy az áruk :D
  • forza milan
    Gyengén muzsikálnak a brazilok köztük Ganso is:SBinho meg Pato is elég elkeserítő volt...
  • DONGUBA
    hat ganso eleg fos a meccsen
  • forza milan
    Újabb mizéria Hamsik körül...énmár végképp nemtudom eldönteni mivan:D:D
    Komoly harcban Hamsikért
  • szucsy89
    Csak azért, hogy a 2. helyezett csapatnak is legyen valami öröme ha már nem nyerik meg :DDDDDDDDD
  • acm689
    túl Interes :D
  • Redbull756
    2011-12 Serie A labda.
  • szucsy89
    Nem úgy volt hogy a "nagy igazolás" mutatja majd be őket? :D

Nem tudom eldönteni hogy Bommel vagy Ibra lenne e az :DADS:DADDAS
  • Redbull756
    tetszik mindkettő, főleg a 3. számú.
  • Grove4
    Jók a mezek!
  • LasCar16

• DeerHunter01
    az szép...
  • szucsy89
    http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=55832

Galliani Parisban tárgyal Nasri-val kapcsolatban! - Corriere dello Sport
  • szucsy89
    Ganso azért nem érkezik Januárban, mert nyáron fog :D

Egyébként vagy ezek közül lesz Mr. X és kopasz csak terel, vagy tényleg fingom sincs ki lehet az... Bale? Esetleg CR7 vagy Messi
  • forza milan
    akkor ki?:D:D