36663
-
#31080 ”Kilencvenkilenc százalék, hogy eladjuk Pastorét, de egyelőre nincs új fejlemény az ügyben. Annyit mondhatok, hogy négy klubbal állunk kapcsolatban, és van egy olasz csapat is a talonban, de ez nem a Napoli. Olaszországban csak a Milan, az Iner, és a Juventus igazolhatná le Pastorét, de ő nem illik bele a torinóiakat irányító Antonio Conte taktikájába.”
acm.hu
bár szerintem az Interrel tárgyalnak...
Más: Vidalhoz egyre közelebb kerülünk, de ugye érte is meg kell küzdeni, többek között (figyelem, meglepetés), az Interrel :D -.-' -
#31079 sukár romagyerek jáájj :DD -
#31078 -
#31077 Neve elhallgatását kérő svéd forrásunk azonban megosztotta velünk, hogy a svéd nem azért kapott meghosszabbított pihenőt, mert léhűtő lenne, esetleg nem kedvelné a labda nélküli edzéseket. Sőt, egyenesen egy tánciskolába iratták be, hogy kulturáltan vezethesse le fölös energiáit, ne pedig Strasseren vagy Wilhelmsson.
Ibra plusz egy hetet kapott pihenni :D -
#31076 na ezt ő sem gondolhatja komolyan
-
#31075 :DDDD
Galliani: "Nagyon nagy erősítést hajtottunk végre a nyáron" :DD -
#31074 Ha távozna Antonini, nekem az lenne Mr.X :DDDDDDDDDDD -
#31073 Nekem ebből az volt a hír, hogy távozik Antonini (???) :D -
#31072 http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=88663
Balzarettivel pótolnánk a távozó Antoninit. -
#31071 nem tudom én online vagyok és szürke volt egy másik topicba, logikusan zöldnek kéne lennie, most valszeg az is lesz -
#31070 Ezek a csíkok online-offline állapotot jeleznek? -
#31069 utána néztem, július 1-én lett hivatalosan is Milan játékos, mivel akkor nem volt még francia útlevele, ezért egy non-eus helyünknek lőttek -
#31068 2. képen egyébként tényleg picit hasonlít boatengre,de az első az egyértelműen a brazil -
#31067 azé' Neymart nem felismerni... csapból is ő folyik jelenleg :D -
#31066 ez Neymar.. -
#31065 nem hiszem, hogy utólag számít, ha megkapja az útlevelet. a leigazolás pillanata a lényeges, legalábbis így lenne a logikus. Banegát mi így vesszük meg, ha minden igaz, csak arra várnak a részünkről, hogy megjöjjön az EU-s útlevele -
#31064 ez nem boateng még fiatalon? :D
-
#31063 höhö, ez jó hír! ha Taiwo is meg kapja a franciát akkor elvileg jöhet 2 non-EUs játékos is -
#31062 Official: FIGC increases non-EU quota to 2 players -
#31061 rácok, tavaly volt ilyen "Sky Sport 1 - Milan, un anno di gol" összefoglaló, idén nincs tudomásotok ilyenről véletlen? -
#31060 Lucio még mindig egy állat. Amikor egyszer oldalvonalnál 2 csatár közül rúgta ki a labdát, és megpördült, esésből majdnem cigánykereket hányva 2 lábra érkezett, és ment tovább nulla egyensúlyvesztéssel, az komoly volt! :D -
#31059 Pato jól játszott, voltak labdakezelési hibái meg szerencséje sem volt, de az egész brazil taktika az volt hogy szélső védők felfutnak Ramires-Lucas szintén gyors rövid passzok, néha egy Ganso zsuga Neymar trükkök, majd Binho rosszul adja tovább, aztán Ganso is, tiszta feszkó volt, Neymar pedig totál eltűnt a 2. félidőben, nem két játékos nyakába varrom ezt az X-et hanem az egész csapatéba, vagy mi futkározott ott brazil részről -
#31058 Igen, rajta látszott, hogy akar (nem úgy mint Neymaron aki csak sétálgatott, néztem is mikor Patot hozta le), meg kb. úgy ő volt az egyetlen, akinek egy brazil válogatotthoz méltó teljesítménye volt (pár hiba azért becsúszott), és azt kell hogy mondjam, bár nem szeretek Intereseket dícsérni (:D), Lúcio játszott még hibátlanul szinte, nálam ő volt a meccs legjobbja brazil részről... -
#31057 szerintem épp hogy Pato volt az egyetlen, aki csinált is valamit -
paly90 #31056 http://www.acmilan.hu/2011/07/04/hamsik-helyett-marchisio/
vélemények?
én nem igazán örülnék neki
-
#31055 Ne is mond... most láttam először játszani "élőben", de tényleg érte akarunk adni több milliót?! Persze 1 meccsből nem lehet kiindulni (ezen a meccsen Pato se tudott levenni egy labdát se, Robiho szokásos fos volt, mindkettőt le is cserélték), de ez a Neymar - Ganso páros... háát még az is lehet hogy a Copa után nem fel, hanem lemegy az áruk :D -
#31054 Gyengén muzsikálnak a brazilok köztük Ganso is:SBinho meg Pato is elég elkeserítő volt... -
#31053 hat ganso eleg fos a meccsen -
#31052 Újabb mizéria Hamsik körül...énmár végképp nemtudom eldönteni mivan:D:D
Komoly harcban Hamsikért -
#31051 Csak azért, hogy a 2. helyezett csapatnak is legyen valami öröme ha már nem nyerik meg :DDDDDDDDD -
#31050 túl Interes :D -
#31049 2011-12 Serie A labda. -
#31048 Nem úgy volt hogy a "nagy igazolás" mutatja majd be őket? :D
Nem tudom eldönteni hogy Bommel vagy Ibra lenne e az :DADS:DADDAS -
#31047 tetszik mindkettő, főleg a 3. számú. -
#31046 Jók a mezek! -
-
#31044 az szép... -
#31043 http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=55832
Galliani Parisban tárgyal Nasri-val kapcsolatban! - Corriere dello Sport -
#31042 Ganso azért nem érkezik Januárban, mert nyáron fog :D
Egyébként vagy ezek közül lesz Mr. X és kopasz csak terel, vagy tényleg fingom sincs ki lehet az... Bale? Esetleg CR7 vagy Messi -
#31041 akkor ki?:D:D