A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
horpeti
Azért annyira ne szídjál már az Interrel. 😛 😛
Jól van, legközelebb a pozitív dolgokra koncentrálok, mostanában mindenben csak a rosszat látom... 😊

tényleg negatív vagy😄😄
Pato és úgy az egész csapat 2. félidei játékával voltam elégedett(abból is inkább az elsõ 25-30 perc)
milyen bunda érzés?😄😄
a 11est meg lehetett adni😊
lõttünk volna mindenhogy gólt😄
meg Aronicat kb 3x ki lehetett volna állítani
most olyan érzésem van mintha egy Interesnek írnám ezt😄😄

horpeti
Hánemtom, én végig szídtam magamban Patot, annyi helyzet halt el rajta... De lehet most csak túl kritikus voltam. Aztán persze volt jó megmozdulás, és gól is lett, de engem a sok rossz zavart. 😄
Szerintem a gól ajándék volt, ha nincs, akkor talán sose lövünk. 😊 Így meg olyan bunda érzés.

jaj de negatív vagyok... De azért örülök a gyõzelemnek, de jobban örültem volna, ha jobban játszunk. 😊

szucsy89
http://milan.blog.nepsport.hu/archives/2011/03/01/Terdre_kenyszeritettuk_a_sok_parasztot/
szucsy89
Ezt már korábbi meccseken is írták, hogy folyamatosan fasságokat beszél, meg tisztán látszik, hogy utálja a Milant... de könyörgöm akkor ültessenek oda vki mást, mondjuk engem nem zarvar így, hogy nincs Digim 😄
hát igen nagyon idegesítõ az az ember
tnap is egyfolytában szidta a Milant, a 11-es után 15 perccel is még arról beszélt h nem volt tizi..
utálom ezt az embert
sokszor leveszem a hangot amikor õ van

szucsy89
Boateng egy állat 😄D
szucsy89
acmilan.hu-ról egy komment:

"Az egyetlen negatívum Egri Viktor. Nevetséges, hogy a meccs változásával önmagát hazudtolta meg kijelentéseivel. Nem az elsõ mérkõzése, ahol látványosan lázad a Milan javára megítélt szituációk ellen. Egy kommentátor dolga az hogy közvetítse a meccset, nem az hogy hülye hozzászólásaival hergelje a nézõket. Illene tudni továbbá, ha Boateng bejön Robinho helyett, az nem egyenlõ azzal hogy beállunk sündisznóba védekezni, mivel támadó szellemû játékos, gólt is lõtt. Továbbra is nevetséges a Digi Sport "szakértelme"!"

Még jó, hogy streamen nézem idén a Milan meccseket <#vigyor2>
Nagyon örülök a gyõzelemnek!😊
2. félidõ kifejezetten tetszett, Pato zseniális volt, úgy látszik jót tesz neki Berlusconi lánya😊😛

Nuno88
Arra kelek fel hogy 3:0-ra nyertünk, hûûû de állat! 😄😄😄
Juvét ütni kell majd ez nem is kérdés, de félek h kijön nekik a lépés majd...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Redbull756

szucsy89
Azt kell, hogy mondjam teljesen megérdemelt a gyõzelem. Napoli semmit nem csinált egész meccsen, Pato nálam a meccs embere, gól, gólpassz meg talán õ harcolta ki a tizenegyest (ami nem hiszem hogy jogos volt), van Bommel iszonyat jól tolta, meg Boateng is a beállása után...

A Juvét mindenképpen ütni kell, egyáltalán nem lehetetlen amilyen formában vannak, én a Napolitól jobban féltem... a BL-t meg leszarnám, bár meg kell próbálni, de elsõdleges a scudetto.
acm689
ezért megérte hétfõig várni!! olléééé!! szép volt srácok!

horpeti
Kicsit bundaszagú volt a bíró. :S De alapból is elég gáz volt. 😄

horpeti
Kontráknál is kicsit pontosabbak, simán gól, megvolt a fölény... erre lassan veszi át, elpattan stb.. grrr... 😄

horpeti
Amúgy nemtom mi a franctól ilyen nehézkesek, nehezen fordulnak, stb. Esõ miatt, mély a talaj? Másra nemtok gondolni, de zavar a sok technikai hiba, amennyire elpattan a labda tõlük, meg stb... Madridi meccset gyakrabban nézek, lehet azért tûnik fel a különbség. 😊

szucsy89
Igazi brazilos megoldás volt 😄SDA:SAD
horpeti
Hát valami kell, mert elég halovány az egész. Lehettek volna jó kontrák, de sikerült mindet elrontani. Robinho sarkazása "tetszett".. 😄

szucsy89
Cassano fog jönni Binho vagy Pato helyére, meg Prince középpályára... talán akkor lesz valami, egyébként a Napoli nem nagyon akar támadni, igaz a kapu elõtt mi se tudunk érdemben mutatni semmit.
horpeti
Jó szar a meccs, remélem jönnek majd be kreatívabb játékosok is. 😊

Nuno88
Középpálya alig daráló 😄😄😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Redbull756
MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski, Gattuso,Van Bommel, Flamini, Robinho, Ibrahimovic, Pato.

NAPOLI: De Sanctis, Campagnaro, P. Cannavaro, Aronica, Maggio, Pazienza, Gargano, Dossena, Mascara, Hamsik, Cavani.

banok
20.45 Milan-Napoli
tv : Digisport hu/ro/sk
streamek http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

horpeti
Szép volt! 😄
Szép lesz! 😄

DeerHunter01
Ronaldinho gól

ma meg nyerni kell a Napoli ellen !!!!!

\"Erről van szó!\"

LasCar16
Jankulovski és Boateng kezdeni fog, Didac minek érkezett ha Janku mehet a balon?

#acm

Redbull756
Milan - Napoli keret:

Abbiati, Amelia, Abate, Vilà, Jankulovski, Nesta, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes, Boateng, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Merkel, Seedorf, Van Bommel, Cassano, Ibrahimovic, Pato, Robinho.

Sérültek: Antonini, Bonera, Ambrosini, Pirlo, Inzaghi.

szucsy89
Eh, most nézem csak hétfõn játszunk a Napolival...
bakkerman
inkább a focin járna az esze,huszonévesen már elvált ember...eszemfaszom megáll

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

horpeti
Berlusconi pici lányának meg már 2 gyereke van ? az is szép. 😄

Nuno88
Jah volt már neki egy divatbaba, azt el is vette gyorsan, nem tudom voltak házasok egy évig.

limperatore
pato már elvált? 😄 szép karriere lesz neki is ha magánélete már most romokban 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Nuno88
"Olasz lapok pletykái (elnézést, értesülései) szerint Silvio Berlusconi szeretett lánya Barbara Berlusconi belezúgott Alexandre Patóba. A brazil feleségétõl frissen elvált Patót félreérthetelen helyzetben kapták le a fotósok a miniszterelnök pici lányával, egy milánói étteremben. A kétgyermekes Barbara, a kommunikációs ügyekért felel apuci csapatánál, aki állítólag nem boldog, amiért lánya egy focistával szûrte össze a levet."

szucsy89
szucsy89
Nyáron jönni fognak 😉
limperatore
ja csak venni kéne hozzá értelmes középpályásokat 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
Ibrahimovic kitért pár mondatban az Interre is.

„Nem mondhatok rosszat az Interrõl, mert csodás éveket töltöttem el ott, de ha õszinte akarok lenni, azt kell mondjam, történelmileg a Milan fontosabb klub. Amikor idejöttem egy kész tervet mutattak be nekem, ami rám épül és ígéretet kaptam arra, hogy a klub dolgozik egy nyerõ csapat kialakításán. Ez egy folyamatban lévõ projekt és úgy hiszem, hogy a következõ szezon lesz az, amikor minden fronton erõsek és igazán versenyképesek leszünk.”

acmilan.hu-n a teljes interjú...
limperatore
zingaro elsõ szimpatikus nyilatkozata 😄
Ronaldo visszavonulásáról..

„Nagy veszteség. Nem volt jobb játékos nála az elmúlt tizenöt-húsz évben. Visszatekintve nem emlékszem olyan futballistára, aki olyan szinten játszott volna, mint õ vagy Zidane. Csak egy Ronaldo létezik. Ahogy Maradona mondta, sok király van, de csak egy isten. Ez igaz Ronaldo esetében is.”

szucsy89
Blackpool - Spurs 3-1... ha egy Blackpoolnak sikerült nekünk is fog remélem 😄
Isten éltesse a 19. születésnapján Merkelt 😊. sok nagyon jó szezont még a srácnak Milan mezben 😊
Redbull756
nagyon remélem, hogy nem megy sehová még egy jó ideig😊

szucsy89
Pato a hétfõi – egyébként minden játékos számára pihenõt jelentõ – napon reggel 9:45-kor érkezett a milanellói edzõközpontba, hogy egyéni edzés keretében készüljön a Napoli elleni rangadóra és a szezon hátralévõ részére.

Mivel a többi játékos a mai napra kiírt pihenését tölti, a brazil egyedül edzett, két tréner segédletével.

Pato hozzáállása példaértékû és elismerésre méltó. A fiatal játékos hosszú sérülése után nehezen találja régi formáját, de ahogy az a mai történésekbõl is látszik, mindent megtesz, hogy újra csúcsformában futballozzon.

A nehézségek és sérülések ellenére Pato idei termése 12 gól 22 tétmérkõzésen, ezekbõl 10 a bajnokságban 16 találkozó alatt. A milanos örökmérlege 53 gól 114 mérkõzésen.

<#worship><#eljen><#eljen><#eljen>
szucsy89
Gattuso 5 meccset kapott... ha most a Spurs ellen kiesünk, akkor gondolom a következõ BL szezon elsõ 4 meccsén sem játszhat... fasza.
szucsy89
Amúgy Paloschi félig igaz a miénk? Elnézve a tegnapi teljesítményét nem rossz a gyerek. 😄
szucsy89
Nem hiszem, hogy a Napoli ott lesz a végelszámolásnál a bajnoki címért, de ki tudja... mindenesetre az Intertõl jobban kell tartani. A következõ 2 meccs létfontosságú a bajnoki cím szempontjából:

28 Feb, 19:45 AC Milan v Napoli
5 Mar, 19:45 Juventus v AC Milan

A Juve elleni meccs után 3 nappal meg mehetünk is Angliába...
szucsy89
http://milan.blog.nepsport.hu/archives/2011/02/20/Csak_azert_sem_Chievo-Milan_1-2/
acm689
Napoli is behúzta, marad a különbség. (de legalább nem is csökken!)

szucsy89
Holnap iskola, le kéne feküdni...
DeerHunter01
<#wave><#wave><#bdead><#bdead>

\"Erről van szó!\"