A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jól van, legközelebb a pozitív dolgokra koncentrálok, mostanában mindenben csak a rosszat látom... 😊
Pato és úgy az egész csapat 2. félidei játékával voltam elégedett(abból is inkább az elsõ 25-30 perc)
milyen bunda érzés?😄😄
a 11est meg lehetett adni😊
lõttünk volna mindenhogy gólt😄
meg Aronicat kb 3x ki lehetett volna állítani
most olyan érzésem van mintha egy Interesnek írnám ezt😄😄
Szerintem a gól ajándék volt, ha nincs, akkor talán sose lövünk. 😊 Így meg olyan bunda érzés.
jaj de negatív vagyok... De azért örülök a gyõzelemnek, de jobban örültem volna, ha jobban játszunk. 😊
tnap is egyfolytában szidta a Milant, a 11-es után 15 perccel is még arról beszélt h nem volt tizi..
utálom ezt az embert
sokszor leveszem a hangot amikor õ van
"Az egyetlen negatívum Egri Viktor. Nevetséges, hogy a meccs változásával önmagát hazudtolta meg kijelentéseivel. Nem az elsõ mérkõzése, ahol látványosan lázad a Milan javára megítélt szituációk ellen. Egy kommentátor dolga az hogy közvetítse a meccset, nem az hogy hülye hozzászólásaival hergelje a nézõket. Illene tudni továbbá, ha Boateng bejön Robinho helyett, az nem egyenlõ azzal hogy beállunk sündisznóba védekezni, mivel támadó szellemû játékos, gólt is lõtt. Továbbra is nevetséges a Digi Sport "szakértelme"!"
Még jó, hogy streamen nézem idén a Milan meccseket <#vigyor2>#vigyor2>
2. félidõ kifejezetten tetszett, Pato zseniális volt, úgy látszik jót tesz neki Berlusconi lánya😊😛
Juvét ütni kell majd ez nem is kérdés, de félek h kijön nekik a lépés majd...
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
A Juvét mindenképpen ütni kell, egyáltalán nem lehetetlen amilyen formában vannak, én a Napolitól jobban féltem... a BL-t meg leszarnám, bár meg kell próbálni, de elsõdleges a scudetto.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
NAPOLI: De Sanctis, Campagnaro, P. Cannavaro, Aronica, Maggio, Pazienza, Gargano, Dossena, Mascara, Hamsik, Cavani.
tv : Digisport hu/ro/sk
streamek http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
\"Erről van szó!\"
Abbiati, Amelia, Abate, Vilà, Jankulovski, Nesta, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes, Boateng, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Merkel, Seedorf, Van Bommel, Cassano, Ibrahimovic, Pato, Robinho.
Sérültek: Antonini, Bonera, Ambrosini, Pirlo, Inzaghi.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
„Nem mondhatok rosszat az Interrõl, mert csodás éveket töltöttem el ott, de ha õszinte akarok lenni, azt kell mondjam, történelmileg a Milan fontosabb klub. Amikor idejöttem egy kész tervet mutattak be nekem, ami rám épül és ígéretet kaptam arra, hogy a klub dolgozik egy nyerõ csapat kialakításán. Ez egy folyamatban lévõ projekt és úgy hiszem, hogy a következõ szezon lesz az, amikor minden fronton erõsek és igazán versenyképesek leszünk.”
acmilan.hu-n a teljes interjú...
Ronaldo visszavonulásáról..
„Nagy veszteség. Nem volt jobb játékos nála az elmúlt tizenöt-húsz évben. Visszatekintve nem emlékszem olyan futballistára, aki olyan szinten játszott volna, mint õ vagy Zidane. Csak egy Ronaldo létezik. Ahogy Maradona mondta, sok király van, de csak egy isten. Ez igaz Ronaldo esetében is.”
Mivel a többi játékos a mai napra kiírt pihenését tölti, a brazil egyedül edzett, két tréner segédletével.
Pato hozzáállása példaértékû és elismerésre méltó. A fiatal játékos hosszú sérülése után nehezen találja régi formáját, de ahogy az a mai történésekbõl is látszik, mindent megtesz, hogy újra csúcsformában futballozzon.
A nehézségek és sérülések ellenére Pato idei termése 12 gól 22 tétmérkõzésen, ezekbõl 10 a bajnokságban 16 találkozó alatt. A milanos örökmérlege 53 gól 114 mérkõzésen.
<#worship>#worship><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
28 Feb, 19:45 AC Milan v Napoli
5 Mar, 19:45 Juventus v AC Milan
A Juve elleni meccs után 3 nappal meg mehetünk is Angliába...