A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Gattuso,Ambrosini,Boateng,Pirlo,Van Bommel, Emanuelson
"Boateng játéka tehát kulcskérdés. A ghánai a Juve elleni rangadón véletlenül összeütközött Felipe Meloval, a brazil a labda helyett Prince bokájába rúgott bele hatalmasat, amely csúnyán kifordult ennek következtében. Boateng a pályán maradt, de a félidõben lecserélték. Jelenleg az orvosok legfontosabb feladata, hogy a népszerû középpályást bevethetõ állapotba hozzák."
#acm
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Gattuso hatalmas volt, mondjuk szerintem Buffon picit benne volt a gólban
Bl-rõl annyit hogy én bízok a fiúkban de szerintem most a Scudetto az elsõ
De a csizmán belül jó meccsek lehetnek. 😄
Gattuso eddig mindig fölé mellé lõtt, csodákoztam, hogy Ballal ilyen jól lõtt, bár valszeg eltörte, különben 6x ilyen erõsen kiment volna. 😄 De gól, ez a lényeg.
Sokkal jobbnak tartottam ezt a játékot, mint a múltkor 3-0, amikor csak negatívan láttam mindent. 😊
Most tényleg pörögtek, stb... 😊 Szép volt.
MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski, Gattuso,Van Bommel, Flamini, Boateng, Cassano, Ibrahimovic.
tv : Digisport hu/ro/sk
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Abbiati, Amelia, Roma; Abate, Didac Vilà, Jankulovski, Nesta, Oddo, Papastathopulos, Thiago Silva, Yepes; Boateng, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Seedorf, Van Bommel; Cassano, Ibra, Pato, Robinho.
Sérültek: Antonini, Bonera, Ambrosini, Merkel, Pirlo, Inzaghi.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
kb 2 poszton jobbak nálunk: kapus és balhátvéd