A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
Kínozzatok meg de ne jussunk tovább, egy reménytelen BL-re ne menjen már rá a Scudetto.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
Meloval nem lehet véletlenül ütközni 😛 Egyébként nagyon csúnyán összerúgtak, rossz volt nézni, azt hittem hogy azonnal le kell cserélni... Prince nélkül egyébként nem hiszek a továbbjutásban, fõleg ezzel a középpályával 😄
LasCar16
Tottenham*

#acm

LasCar16
Tottanham ellen két kpályásunk lesz bevethetõ: Flamini és Seedorf

Gattuso,Ambrosini,Boateng,Pirlo,Van Bommel, Emanuelson

"Boateng játéka tehát kulcskérdés. A ghánai a Juve elleni rangadón véletlenül összeütközött Felipe Meloval, a brazil a labda helyett Prince bokájába rúgott bele hatalmasat, amely csúnyán kifordult ennek következtében. Boateng a pályán maradt, de a félidõben lecserélték. Jelenleg az orvosok legfontosabb feladata, hogy a népszerû középpályást bevethetõ állapotba hozzák."

#acm

horpeti
Van Bommel kezd egyre szimpibb lenni. Annyira nem favág, sõt középen szépen osztogatja a labdát. 😊

Nuno88
Gratulálok a csapatnak! 10 db döntõ van még hátra, csináljátok meg!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

acm689
HBD Prince-nek!

szucsy89
Ez milyen jó kép:

😄
Redbull756
Buon Compleanno Prince Boateng!<#vigyor>

szucsy89
Ma ünnepli 24. születésnapját Kevin Prince Boateng! HBD!

Szerintem jók voltunk tegnap, nekem tetszett a játék
Gattuso hatalmas volt, mondjuk szerintem Buffon picit benne volt a gólban
Bl-rõl annyit hogy én bízok a fiúkban de szerintem most a Scudetto az elsõ

horpeti
Az egyértelmû. Nekem végig az az érzésem, hogy az olasz bajnokság elvan magában, de nem európa szintû már sajna. 😞 Ilyen, hogy BL, felejtõs, de nem csak a Milánnak.
De a csizmán belül jó meccsek lehetnek. 😄

Gattuso eddig mindig fölé mellé lõtt, csodákoztam, hogy Ballal ilyen jól lõtt, bár valszeg eltörte, különben 6x ilyen erõsen kiment volna. 😄 De gól, ez a lényeg.

banok
Juventus - AC Milan 0-1 ::: Digisport összefoglaló

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szucsy89
Tegyük azért hozzá, hogy ezzel a játékkal nem fogunk továbbjutni Londonban, ennél több fog kelleni, ha egyáltalán tovább akarunk menni 😄
szucsy89
2 rangadó megnyerve, 0 kapott góllal... 😊
acm689
széééép volt!!!!!

horpeti
Nagyon tetszett a meccs, élvezet volt nézni.
Sokkal jobbnak tartottam ezt a játékot, mint a múltkor 3-0, amikor csak negatívan láttam mindent. 😊
Most tényleg pörögtek, stb... 😊 Szép volt.

szucsy89
Megvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!
szucsy89
GATTUSO!!! 😄
acm689
nem rossz, de ha Ibra a legelején azt bevarrja... még jobb lenne 😊 hajrá!

horpeti
Eddig jó a meccs, én élvezem. 😊

szucsy89
2. félidõre mindenképpen jobban fel kell pörögni, jó lesz ez, csak úgy kell játszani mint ahogy a meccs elején, lerohantuk õket, Flamini nagyon rossz, Boa viszont jól tolja, hiányzik Pato, Zlatantól és Cassanotól többet várok...
szucsy89
thx
Redbull756
JUVENTUS: Buffon, Sorensen, Chiellini, Traoré, Barzagli, Marchisio, Martinez, Felipe Melo, Krasic, Toni, Matri.

MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski, Gattuso,Van Bommel, Flamini, Boateng, Cassano, Ibrahimovic.

banok
20.45 Juventus-Milan
tv : Digisport hu/ro/sk
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Redbull756
Pato nem is lesz az esti meccsen...<#szomoru1>

akkor csak csere lesz és egyet lõ nem hármat😊

szucsy89
Pato belázasodott <#wow3>
nyaka másik felén még elfér😄😄

horpeti
Ha még elfér! 😄

szucsy89
Boateng nyilatkozta, hogy ha nyáron teljesen a Milan tulajdona lesz, feltetováltatja a klubcímert magára. 😄
Redbull756
Juventus - Milan keret:

Abbiati, Amelia, Roma; Abate, Didac Vilà, Jankulovski, Nesta, Oddo, Papastathopulos, Thiago Silva, Yepes; Boateng, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Seedorf, Van Bommel; Cassano, Ibra, Pato, Robinho.

Sérültek: Antonini, Bonera, Ambrosini, Merkel, Pirlo, Inzaghi.

mennyire igaz egy poszt 😄DDD

DONGUBA
<#kocsog><#kocsog><#lama><#lama><#gunyos1><#gunyos1><#boxer><#boxer><#levele>

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

szucsy89
http://seriea.blog.nepsport.hu/archives/2011/03/03/Hogyan_lesz_bajnok_a_Milan/
limperatore
na divatka menj innen

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

DONGUBA
Nehogyma egy koszos interes vauzzon itt nekem

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Nuno88
Itt nem kell a kakaskodás! Köszi!

limperatore
sztem te koccolj innen :\

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

DONGUBA
na koccolj innen LÁMA

szucsy89
kussolj már senki nem kérdezett
limperatore
1 szücsy pontot kapsz

Nuno88
túl komolyan vesztek mindent! 😊

szucsy89
az eddigi posztokon röhögtem, de ez nekem valahogy nem jött át, ez már tahóság, szvsz
9csöves9
szar lehet humorérzék nélkül élni.komolyan hihetetlen,hogy nem veszi észre senki,hogy poén az egész és minden egyes bejegyzésnél ott nyáladzanak a komoly megmondó ember milánosok interesek

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

szucsy89
Mexes nagy valószínûséggel nyártól a miénk! (ingyen)
😄😄😄😄😄😄😄
kb 2 poszton jobbak nálunk: kapus és balhátvéd

DeerHunter01
ezek nyomorékok 😄DD

\"Erről van szó!\"

szucsy89
http://bianconeri.blog.nepsport.hu/archives/2011/03/02/Ezert_verjuk_12-0-ra_a_Milant/

EZ MOST KOMOLY?

azért ilyen idiótákat nem kéne billentyû közelébe engendni...