A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
Hosszabbítást megérdemeltük volna...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

DONGUBA
SPEEDET😄😄😄😄
Most nem Slowdorf hanem SPEEDORF

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Nuno88
Seedorfnak mit adtak meccs elõtt?

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

horpeti
Asszisztens konzekvensen szar. 1. félidõben 2 milan les, aminek köze nem volt, most meg méteres NEM les Tottanhamnek

horpeti
Ja, hogy csak 1:0.. akkor nagyon elnéztem. 😄 Akkor simán jók lehetünk, csak kell 1 gól. Azt hittem valamiért 2-1 és 2õt kell lõni mindenképp. 😊

horpeti
Mennyi lett az elõzõ meccs, nem 2-1re kaptunk ki? 😊

szucsy89
A Spurs azt csinálja amit kell neki, védekeznek, de a tûzzel játszanak... Boateng eddig a legjobb, nem tudnak vele mit kezdeni, valamint természetesen Silva a védelemben, de ezt már írnom sem kéne... Robinho viszont valami eszméletlen szar, kár hogy nincs kit behozni helyette... ha nem kapunk gólt, akkor minimum hosszabbítás lesz, mert sztem 1 gólt mindeképpen begyötrünk valahogy. Ha gólt kapunk, akkor kiestünk, az se bántana annyira.
horpeti
jók vagyunk, de a gól még nem jön. De tetszik, hogy frissek a srácok, és pörögnek.. régi Milan feeling, BLre mindig felpörögnek. 😊
De azért nem lesz könnyû 2 gólt lõni.

acm689
köszi, megpróbálom!

http://www.madrid-v-barcelona.com/

acm689
ti melyiket nézitek, mert nekem már az 5. adja fel :S

ibra szétszakíthatná a hálót

kb 100 éve jobb mint a tottenham

Nuno88
Nem volt bent sajnos 😞
Nyomni kell nyomni kell!!!
Csak el ne fogyjon az erõ meg az akarat...

limperatore
csodálkozok, milan sokkal jobb eddig

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

majdnem benvolt :S

acm689
na hajrá!!

köszi 😊
horpeti
Nekem mindegy, hogy Kaka a Madridban, vagy Milánban van, csak játsszon...és jól! 😄

horpeti
Kemény meccs lesz. 😊

stream estére? nincs digisport.... 😄
Boa<#eljen>
nyerünk fiúk, megtudjátok csinálni!!

Nuno88
Bejött a tippem 😊

MILAN: Abbiati - Abate, Nesta, T. Silva, Jankulovski - Boateng, Seedorf, Flamini - Robinho, Ibrahimovic, Pato
acm689
igen, a 20 szerintem is sok, de arra gondolok, hogy ha 60-ért adtuk el, és 10-ért visszajönne 2 év múlva, hát-hát... elég nagy üzlet lenne 😄

Nuno88
Kölcsönbe jönne és opció lenne rá ahogy Gallianit ismerem 😄

bakkerman
szerintem 20-at nem érne meg,max egy 10-est

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nuno88
Hát ha nyáron visszatérne én adnék neki egy esélyt. Shevchenkonak is adtunk, bár nem tudott élni vele, hát ha Ricky tudna.

Nuno88
Felejtsd már el h létezik ez a topic...

Palinko
szerintem nincs már rá szükség.
acm689
63-ért adtuk el, igaz? nekem legalább is ez rémlik. ti mennyiért vennétek vissza?

én azt tartaná, a legjobbnak, ha kölcsön vennénk egy évre és mondjuk max 20-ért visszavásárolhatnánk, ha megfelel.

szucsy89
Kaká apja már milanosnak látja a fiát

A Real Madridnál immáron egyértelmûen partvonalon túlra kerülõ brazil klasszis nyáron minden bizonnyal távozni fog. José Mourinho vezetõedzõ kijelentette, hogy egészen addig nem számít Kakára, amíg lelkileg és fizikálisan teljesen fel nem épül.

A jelek szerint ez a felépülés némi idõt vesz majd igénybe, és ez bizony nem tetszik a brazil játékmesternek, aki mûtétje óta valóban nem találja régi önmagát.

- Amint azt korábban mondtam, jó esély van arra, hogy a fiam újra a Milanban játsszon. Sõt, tulajdonképpen ez csakis a milánói klubvezetésen múlik – jelentette ki a játékos édesapja, Bosco Leite.

A világbajnok sztár ügyeit intézõ szülõvel kiváló kapcsolatot ápoló Adriano Galliani Kaká esetleges visszatérése kapcsán elmondta, nem zárkóznak el semmitõl, de a fizetési igényeket lejjebb kell adnia a korábbi Milan-kedvencnek.

acmilan.hu
Redbull756

Nuno88
Én is erre szavazok. Silva Flamini Seedorf középpálya. Vagy ha Boa tényleg pályára lép akkor Silva Flamini Boa középpálya és Seedorf vagy csere lesz vagy Binho helyett lesz kezdõ. Nem tudom, ha én lennék az edzõ akkor:

Abbiati - Abate, Nesta, Silva, Janku - Flamini, Boateng, Seedorf - Robinho, Zlatan, Pato

Ez a középpálya bár életveszély lenne, de Merkel sem lenne jobb mert nagyon zöldfülû még a BL-hez, egy BL meccshez és bedarálnák õt az angolok.

Lesz ami lesz, én azt hangoztatom búcsúzni fogunk, de nem fogok sírni ha továbbjutunk 😉

FORZA!

akkor lehetséges h Silva középpályán lesz nem?
és Yepes kezd Nesta mellett

Nuno88
Seedorf Flamini kettõsre mérget vennék h kezdeni fognak! Hiszen õk ketten 100%-ig egészségesek.

nagyon sokat jelentene ha tudna játszani..akkor talán nem kell Seedorfot nézni 90 percen keresztül

Nuno88
Boateng elvileg rendesen edzett a többiekkel, így valószínûleg játszani fog holnap.

Redbull756
Tottenham - Milan keret:

Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Jankulovski, Legrottaglie, Nesta, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Boateng, Flamini, Merkel, Seedorf, Strasser, Ibrahimovic, Pato, Robinho.

Sérültek: Ambrosini, Pirlo, Inzaghi.

Eltiltott: Gattuso.

Galy
😄DDDDDDDDDD
bakker tényleg! jogos!nem csoda nem mostanában keltem ilyen korán 😄 megzavarodtam 😄 amugy neviccelj nektek szurkolok hogy utána valami nagyobb csapatot kapjatok ahogy lejebb is irták kiváncsi lennék egy olyan meccsre is :d

acm689
örülök, hogy te is annak szurkolsz, hogy kiessen az Arsenal, ugyanis a Milan meccs holnap lesz csak xDDDDDDDD <#taps><#eplus2>

jóreggelt jóreggelt kedves milánosok....egy gyönyörü, a BL-böl való kiesésre éppen megfelelö nap virradt ránk ^^

Nuno88
Ez nem a 2007-es BL mentalitással rendelkezõ csapat. Legyen meg a Scudetto, én azt akarom de nagyon, meg ha összejönne az olasz kupa akkor kb ugrálnék örömömben. A BL-hez nem fûzök semmit, a leggyengébb mutatóval jutottunk tovább a csoportból, oké ez nem mérvadó mert a Milan vagyunk, de ha most tovább jutnánk vmi csoda folytán ilyen középpályával, akkor a következõ körben biztosra veszem h vmi Barca, Chelsea kalibert kapnánk ahol elvéreznénk simán, és lehet a Scudetto is rámenne a sok meccsre. Szóval ha kiesünk én nem bánom, BAJNOKSÁGOT KELL NYERNI!!!

szucsy89
Felhozható a középpályára Silva is, Janku is és még Abate is! Silvát én mindenképpen a védelemben játszatnám, nagyon kíváncsi vagyok a kezdõre, egyébként 10 perc alatt le lehet majd szûrni, hogy mit várhatunk a meccstõl, és hogy hogy állunk a BL-hez idén...
LasCar16
így hogy nincs egy értelmes kpályásunk, én nem sok reményt táplálok, Silva hátul kell, bízzunk a csodában

#acm

Szerintem a Milannak harcba kell szállnia a BL-ért.
emlékszem nagyon jól, ugyanez volt 2007be. temetve volt a Milan a Manu ellen, mégis 3-0ra nyertünk és tudjuk mi lett a vége, és hiába azt mondja ibra hogy jövõre lesz ütõképes a milan, szerintem tudunk ütni MOST IS. igaz az a meccs a san siroba volt, de akkoris, van esélye a milannak idegenben, bármilyen csapat is áll fel, bíznunk kell a csapatunkban, mivel ezért vagyunk Milánosok!

ha nem épül fel boa ez a kezdõ tippem:

abbiati - abate nesta silva zambro - flamini seedorf jankulovski - robika ibra pato.

ha felépül, és allegri rosszul dönt, akkor ez:

abbiati - abate nesta yepes janku - flamini silva boateng - seedorf/robi és ibra és pato/robi
valaki egy normális fordítást adna errõl? a google fordító 1 sz@r, spanyolul meg nem tudok 😄. annyit szûrtem le, hogy Kaka'nak elege van Mourinhobol és direkt sérült le?. eközben Galliani felajánlotta Kaka'nak a visszatérés lehetõségét, kevesebb fizetéssel. 😊.

ki örülne a visszatérésének??
Kakának elege van Mourinhoból.
Hmmm, érdekes...

A cikk