36663
  • acm689
    sajnos nem láthattam a meccset, de nagyon örülök, hogy nyertünk! És ez még csak jobb lesz a szezon kezdetére, remélem :) persze még az is lehet, hogy halasztás lesz a sztrájk miatt, ki tudja.
  • paly90
    na megvan:)
    nem voltunk rosszak sztem, így 3 héttel bajnokság kezdete előtt jó volt ez
    Ibra már most nagyon jó formában van
  • Redbull756
    na, ez is megvan!:)
    Supercampioni d'Italia!
  • Davidke007
    még jó, hogy vitték Taiwot ünnepelni ;)
  • DONGUBA
    pato most tobbet csinalt mint robinho....boateng meg :DDDDDDDDDDDDDD
  • DONGUBA
    hat amit ma muvelunk az egy rakas fos....gattuso meg.....mar reg lehoztam volna mielott piros lesz......gooooooooooooooool
  • DeerHunter01
    Szerintem Robinhot le kéne hozni, helyére jöhetne Pato...
    Boateng nem játszik rosszul, de helyére meg érkezhetne Cassano, hátha összehoznak valamit.
  • Sojka5
    hát ez elég vérszegény eddig, középpálya számomra elkeserítő.
    aki meg beadásra számított sneijder-től onnan...
    ennél csak jobb jöhet a 2. félidőben.
  • Redbull756
    MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Van Bommel, Seedorf; Boateng; Ibrahimovic, Robinho.
    A disposizione: Amelia, Bonera, Yepes, Ambrosini, Emanuelson, Pato, Cassano.

INTER: Julio Cesar; Ranocchia, Samuel, Chivu; Zanetti, Thiago Motta, Stankovic, Alvarez, Obi; Sneijder; Eto'o.
    A disposizione: Castellazzi, Bianchetti, Faraoni, Muntari, Pazzini, Pandev, Castaignos.
  • szucsy89
    Ma megcsapjuk a merdát! Sajnos nem látom a meccset úgyh majd vmi szöveges tudósítás mehet valakitől meccs alatt :DD
  • Davidke007
    viszik ünnepelni ;)
  • LasCar16
    addig körbe buszozza Pekinget
  • Nuno88
    Igen Taiwo nem játszhat, és nem is fog, csak a keretben van benne.
  • Nuno88
    Gattuso helyére Ambro vagy esetleg See visszavonva.
  • szucsy89
    Taiwo nem úgy volt hogy nem játszhat?

Én kezdőm:

Abbiati - Abate - Nesta - Silva - Zambrotta - Gattuso - Van Bommel - Boateng - Robinho - Ibra - Pato
  • Redbull756
    Szuperkupa keret:

Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, De Sciglio (52), Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Gattuso, Seedorf, Van Bommel, Valoti (57), Cassano, Ibrahimovic, Paloschi (43), Pato, Robinho.
  • LasCar16
    egy valamit kérek: ha döntő meccsen büntetők jönnek, akkor tőlünk egy brazil se rúgja!
  • forza milan
    lehet csak én izgulom túl,de engem egyre jobban aggaszt h egyre többmindenkit kihúzhatunk a listáról:Dmondjuk Fabregas körül a dolgok gyanúsak,amiket az ágyúsok nyilatkoznak h a Barca csak szórakozik stb.,ottis eléggé unalmas már a saga mint itt volt a Ganso ügy:D
  • szucsy89
    Pastoret kihúzhatjuk a listáról...
  • bakkerman
    Favalli a Mr.X !!!!!!!
  • szucsy89
    :D én még mindig nevetek az ilyeneken
  • LasCar16
    :DD
  • forza milan
    Nemtudom én már kezdem Gallianit is unni...
  • LasCar16
    állhattok majd sorfalat :D
  • Redbull756
    sorsolás
  • szucsy89
    kik hagyták ki? :D brazilok voltak legalább? :DD
  • forza milan
    jézus úristen b@azzmeg...
  • forza milan
    mi szégyent művelünk megint...
  • forza milan
    engem már végképp bosszant,de különben Allegri is egy érdekes forma nekem amilyen kezdőkkel tud előállni az előző szezonba is...bár ő a szakember bajnok lett...de azért néha áll a szőr a hátamon...
  • szucsy89
    ANTONINI... köszönjük megint a gólt! Geci komolyan mondom nem akarom ezt az embert többet látni a pályán, remélem Taiwo lesz a kezdő Allegrinél...
  • szucsy89
    Azért a See-Ambro-Gatta középpálya adja :D jahnem...
  • DONGUBA
    lemaradtam ezelt is nezem felvalltva:D
  • szucsy89
    Ibra gól a 2. percben :D

Jól láttam sarokkal húzta be? :P
  • szucsy89
    Lemaradt az, hogy támadásban, védekezésben 0 volt :D
  • szucsy89
    Egyetértek. Még azzal egészíteném ki, hogy szerintem Emanuelson is jól tolta (nem hiába maradt fent olyan sokáig)!
  • LasCar16
    +/- :

- két hét felkészülés után még sokan nincsenek biztató formában
    - kpályánknak nincs dinamikája, lassú a tempója, ide el kell két ember ( Montolivo, Fabregas :D)

+ lesz még Pato, Silva, Robinho
    + Ibra és Abbiati formája

lényeg az egészben hogy hiába felkészülési meccs, azért illett volna kicsit komolyabban venni, és nem csak labdákat kirugdosni a 16ról, nagyon sokat lőttek szabadon veszélyes szögből kapura, és hiába no, rossz volt nézni így a meccset
  • szucsy89
    Nem ezt kell megnyerünk hanem a szuperkupát :)
  • forza milan
    épp ez a mentalitás nemnagyon jön át nekem,h mire fel szarjuk le...azé vmi presztízsérzet ottvan ha nincsis sok tétje...legalábbis én ezt tartom normálisnak...annyira a vészes közelbe meg semmi tétmeccs...mind1,én az 1-1et jó eredménynek tartom minden ok és körülmény ellenére:)én biztos voltam benne h elpicsáznak...
  • szucsy89
    Szegény Paloschi... :D

Ahhoz képest, hogy a németeknek 1 hónappal ezelőtt kezdődött a felkészülés nekünk meg 1 hete, egész jól tartottuk magunkat... (meg is látszott a különbség)

Látszik hogy leszartuk ezt a meccset, a Bayernnek volt fontos, Allegri azt az Ibrát hozta le a félidőben akivel a németek konkrétan nem tudtak mit kezdeni :) (a gólján kívül még kiosztott egy gólpasszt is, csak Cassano kihagyta 1-1ben a kapussal szemben)

Amúgy nagyon látszott hogy még van hová fejlődni, és az is, hogy ez a középpálya elbír még egy Montolivo ÉS még egy világklasszis kaliberű spílert (Fabregas/Pastore/Hamsik stb.)

• Mor3llo
    zdf