36663
-
#31200 sajnos nem láthattam a meccset, de nagyon örülök, hogy nyertünk! És ez még csak jobb lesz a szezon kezdetére, remélem :) persze még az is lehet, hogy halasztás lesz a sztrájk miatt, ki tudja. -
paly90 #31199 na megvan:)
nem voltunk rosszak sztem, így 3 héttel bajnokság kezdete előtt jó volt ez
Ibra már most nagyon jó formában van -
#31198 na, ez is megvan!:)
Supercampioni d'Italia! -
Davidke007 #31197 még jó, hogy vitték Taiwot ünnepelni ;) -
#31196 pato most tobbet csinalt mint robinho....boateng meg :DDDDDDDDDDDDDD -
#31195 hat amit ma muvelunk az egy rakas fos....gattuso meg.....mar reg lehoztam volna mielott piros lesz......gooooooooooooooool -
#31194 Szerintem Robinhot le kéne hozni, helyére jöhetne Pato...
Boateng nem játszik rosszul, de helyére meg érkezhetne Cassano, hátha összehoznak valamit. -
Sojka5 #31193 hát ez elég vérszegény eddig, középpálya számomra elkeserítő.
aki meg beadásra számított sneijder-től onnan...
ennél csak jobb jöhet a 2. félidőben. -
#31192 MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Van Bommel, Seedorf; Boateng; Ibrahimovic, Robinho.
A disposizione: Amelia, Bonera, Yepes, Ambrosini, Emanuelson, Pato, Cassano.
INTER: Julio Cesar; Ranocchia, Samuel, Chivu; Zanetti, Thiago Motta, Stankovic, Alvarez, Obi; Sneijder; Eto'o.
A disposizione: Castellazzi, Bianchetti, Faraoni, Muntari, Pazzini, Pandev, Castaignos. -
#31191 Ma megcsapjuk a merdát! Sajnos nem látom a meccset úgyh majd vmi szöveges tudósítás mehet valakitől meccs alatt :DD -
Davidke007 #31190 viszik ünnepelni ;) -
#31189 addig körbe buszozza Pekinget -
#31188 Igen Taiwo nem játszhat, és nem is fog, csak a keretben van benne. -
#31187 Gattuso helyére Ambro vagy esetleg See visszavonva. -
#31186 Taiwo nem úgy volt hogy nem játszhat?
Én kezdőm:
Abbiati - Abate - Nesta - Silva - Zambrotta - Gattuso - Van Bommel - Boateng - Robinho - Ibra - Pato -
#31185 Szuperkupa keret:
Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, De Sciglio (52), Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Gattuso, Seedorf, Van Bommel, Valoti (57), Cassano, Ibrahimovic, Paloschi (43), Pato, Robinho. -
#31184 egy valamit kérek: ha döntő meccsen büntetők jönnek, akkor tőlünk egy brazil se rúgja! -
#31183 lehet csak én izgulom túl,de engem egyre jobban aggaszt h egyre többmindenkit kihúzhatunk a listáról:Dmondjuk Fabregas körül a dolgok gyanúsak,amiket az ágyúsok nyilatkoznak h a Barca csak szórakozik stb.,ottis eléggé unalmas már a saga mint itt volt a Ganso ügy:D -
#31182 Pastoret kihúzhatjuk a listáról... -
#31181 Favalli a Mr.X !!!!!!! -
#31180 :D én még mindig nevetek az ilyeneken -
#31179 :DD -
#31178 Nemtudom én már kezdem Gallianit is unni... -
#31177 állhattok majd sorfalat :D -
#31176 sorsolás -
#31175 kik hagyták ki? :D brazilok voltak legalább? :DD -
#31174 jézus úristen b@azzmeg... -
#31173 mi szégyent művelünk megint... -
#31172 engem már végképp bosszant,de különben Allegri is egy érdekes forma nekem amilyen kezdőkkel tud előállni az előző szezonba is...bár ő a szakember bajnok lett...de azért néha áll a szőr a hátamon... -
#31171 ANTONINI... köszönjük megint a gólt! Geci komolyan mondom nem akarom ezt az embert többet látni a pályán, remélem Taiwo lesz a kezdő Allegrinél... -
#31170 Azért a See-Ambro-Gatta középpálya adja :D jahnem... -
#31169 lemaradtam ezelt is nezem felvalltva:D -
#31168 Ibra gól a 2. percben :D
Jól láttam sarokkal húzta be? :P -
#31167 Lemaradt az, hogy támadásban, védekezésben 0 volt :D -
#31166 Egyetértek. Még azzal egészíteném ki, hogy szerintem Emanuelson is jól tolta (nem hiába maradt fent olyan sokáig)! -
#31165 +/- :
- két hét felkészülés után még sokan nincsenek biztató formában
- kpályánknak nincs dinamikája, lassú a tempója, ide el kell két ember ( Montolivo, Fabregas :D)
+ lesz még Pato, Silva, Robinho
+ Ibra és Abbiati formája
lényeg az egészben hogy hiába felkészülési meccs, azért illett volna kicsit komolyabban venni, és nem csak labdákat kirugdosni a 16ról, nagyon sokat lőttek szabadon veszélyes szögből kapura, és hiába no, rossz volt nézni így a meccset -
#31164 Nem ezt kell megnyerünk hanem a szuperkupát :) -
#31163 épp ez a mentalitás nemnagyon jön át nekem,h mire fel szarjuk le...azé vmi presztízsérzet ottvan ha nincsis sok tétje...legalábbis én ezt tartom normálisnak...annyira a vészes közelbe meg semmi tétmeccs...mind1,én az 1-1et jó eredménynek tartom minden ok és körülmény ellenére:)én biztos voltam benne h elpicsáznak... -
#31162 Szegény Paloschi... :D
Ahhoz képest, hogy a németeknek 1 hónappal ezelőtt kezdődött a felkészülés nekünk meg 1 hete, egész jól tartottuk magunkat... (meg is látszott a különbség)
Látszik hogy leszartuk ezt a meccset, a Bayernnek volt fontos, Allegri azt az Ibrát hozta le a félidőben akivel a németek konkrétan nem tudtak mit kezdeni :) (a gólján kívül még kiosztott egy gólpasszt is, csak Cassano kihagyta 1-1ben a kapussal szemben)
Amúgy nagyon látszott hogy még van hová fejlődni, és az is, hogy ez a középpálya elbír még egy Montolivo ÉS még egy világklasszis kaliberű spílert (Fabregas/Pastore/Hamsik stb.)
-
#31161 zdf