36663
  • paly90
    stream lesz?
  • Redbull756
    na Elyre kíváncsi leszek...
  • Redbull756
    Malmoe: Melicharek; Stenstrom, Andresson, Jansson, Hamad; Mehmeti, Pekalski, Mutavadzic, Durmaz; Figueiredo, Larsson.

Milan: Amelia; Antonini, Bonera, Rodrigo, Taiwo; Gattuso, Ambrosini, Emanuelson; Boateng; Cassano, Ibrahimovic.
  • szucsy89
    Én is bízok egy Auguszus végi nagy durranásban. De kicsit elgondolkodva a dolgokon, szerintem Kaká Mr.X. A Madridból kiszorult, nem igazán jött be neki Spanyolország, jó a viszony a 2 klub között (1 évre kölcsönbe opcióval jöhetne), Galliani ugyan úgy tagadja mint anno Ibrát (most is és akkor is az volt az indok, hogy túl sok a fizetése, spanyol adórendszer blabla), valamint a legutóbbi hírek szerint Boatengnek azt mondta Allegri, hogy idén nem támadó középpályást, hanem sima középpályást kell majd játszania, tehát 'felszabadult' 1 hely a támadó kp-sok között. Plusz még sztem nagy az esély Aquilanira Kaká mellett, őt meg 10 millió körül el tudjuk hozni szintén kölcsön+opcióval...

Persze nekünk nem erre a 2 játékosra lenne szükségünk, ha Olaszországon kívül is tervezni akarunk, de jobb mintha senki nem érkezne :D
  • DeerHunter01
    +1
  • limperatore
    vidd inkább a rendelést
  • DONGUBA
    Tunj mar innen te trolllllllllll.....kapsz te is limpi pontot oke?:)))))) te buta trollll
  • 9csöves9
    nem most kezdődött az
  • Nuno88
    Nekünk akkor Halmosi is nagy durranás lett volna.
  • limperatore
    robinho aztán kurva nagy durranás volt :D
    olasz foci válsága elkezdődött...
  • Nuno88
    Nyugi van skacok! Lesz egy nagy durranás, lehet olyan mint tavaly Binho és Zlatan. Én jobban aggódok h senki nem vállalja a topic dizájnolását :D
  • horpeti
    Ne felejtsd el, hogy bajnokaink vannak!
  • forza milan
    eddig hittem benne h ez csak mint parasztvakítás meg elterelés meg játszadozás stb. stb. de kezdek rájönni h jól átbaszták a búránkat...kiváncis vok mit találnak ki ha nemis érkezik senki...
  • szucsy89
    Ez nem jól meggondolás, ez sóherség :D Pár millán vacillálunk Montolivoért is 12-t kértek, mi baszunk megadni, inkább várunk még1 évet és ingyen elhozzuk

Oké, hozzuk, csak akkor ne beszélgessenek BL győzelemről (a bajnokságra talán ez a keret is elegendő lesz, legalábbis a végelszámolásnál ott leszünk)
  • forza milan
    jó,meggondolja mire adja ki a pénzét,de Montival így filléreskedni...senkit nemtudunk megszerezni,a végén még Air Sanyi se jönne el:D
  • szucsy89
    Elég gáz amit művelünk...

Amúgy szerintem Aquilani fog jönni, de bazzeg, ha nyár elején őt mondják, tuti mindenki ki lett volna akadva, akkor még olyan nevek repkedtek mint Bale, Fabregas, Schweini... most meg már örülünk ha jön ilyen fos Aquilani is, nem mondom jól taktikáznak kopaszék
  • forza milan
    Montolivo csak jövőre,Ganso még nemakar,Aquilaniért nemakar Galliani fillérekkel többet fizetni,lecsúszunk mindenkiről...szégyen
  • paly90
    ”Az edzéseken is a maximumot nyújtom, mert csak így tudok fejlődni. Tudom, hogy nem rendelkezem olyan képességekkel, mint Nesta, vagy Thiago Silva, így mindig a legtöbbet kell kihoznom magamból.”

Abate
  • Nuno88
    Mexés
  • bakkerman
    és még lent gondolom felfutott még egy milános is :DDDD csodaszép kép :DD
  • LasCar16

Gasperini csodás 3 védős rendszere :D
  • LasCar16
  • Japep

Véletlenül jöttem be csak ide, de ... Köszi. :D
  • szucsy89
    Ha értenék a PS-hez... :D

Olyasmi kéne mint a Chelsea topikban is van... meg fent az sg.hu-t is át lehetne variálni valami Milanos cuccra :D
  • Nuno88
    Valaki nem vállalna el egy banner munkát? :)
  • Nuno88
    Hát nagyon nem, pedig azt hittem idén már kerettag lesz, bízom benne h egyszer visszakerül és mutat majd valamit.
  • LasCar16
    HBD PIPPO

Chievo kicsengeti szezon végén a meghatározott összeget akkor vihetik, nem nagyon számolunk Paloval
  • Hunor88
    Paloschi tényleg opciós joggal van a Chievoban. Persze az a kérdés hogy lesz-e rá pénz :) És lesz ha jó lesz...
  • acm689
    lol
    Pipponak ma van a szülinapja, ha minden igaz, HBD neki! 38 lett amúgy.
  • szucsy89
  • LasCar16
    kölcsön + opció, ha idén nem villant valamit a nagy tehetségéből akkor mehet.. remélem bizonyít
  • szucsy89
    5. csatár volt... alig jutott volna szóhoz, akkor meg az lett volna a bajotok, hogy miért nem ment kölcsönbe, ott legalább játszana :D na tessék :D
  • DeerHunter01

Szegény srác, küzd, hajt de nem fér be a keretbe :DD
    Pedig ha ne adj Isten Pato lesérül, amire van esély, akkor jó lett volna a helyére...
    De lehet hogy jön Balotelli, mint Mr. X és megvan oldva a kérdés :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Hunor88
    Jeee :)
  • Nuno88
    Nem becsüljük meg ezt a srácot...
  • paly90
    Paloschit egy évre kölcsönadtuk a Chievonak
  • szucsy89
    Galliani: "Ibra egy állat"

:DDSAAS:DADSADS:DdASDSSDS

Amúgy ez volt az Inter elleni zsinórban 3. győzelme Allegrinek, a 3. edzőt verte meg :D
  • szucsy89
    Sajnos csak most értem haza, és nem láttam a meccset, lényeg hogy megvan. Összefoglaló alapján Sneijder gólja szép volt (remélem viszi a City/MU/akárki:D), de nem írnám Abbiati számlájára... az összefoglaló alapján meg olyan nagyon sok helyzete nem is volt több az internek, 1-2 kósza lövés volt még ami vagy nagyon elkerülte a kaput vagy Abbiati biztos kézzel fogta... középpályára nagyon kell igazolni, de ezt minden meccs után leírom kb. :D

Ibra hihetetlen milyen formában van, még az összefoglalóban is kitűnt hogy mikor nála volt a labda mindig lett valami veszély... eddig idei 4 meccsből mind a 4-en szerzett gólt :)

Folytatni kell az alapozást, kell 2 ember a középpályára és akkor nem lesz baj, az Internek idő kell még mire összeérik, ugyanígy a Juve/Roma... nekünk meg a tavalyi (jól bevált) taktikát kell nyomni, kiegészítve a remélhetőleg 2 jó igazolással
  • banok
    Milan-Internazionale 2-1 ::: összefoglaló
    http://rutube.ru/tracks/4699880.html?v=24cecebd78ca8c9e1af0d486b9e8c8b8
  • Redbull756