A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

acm689
CASSANOOOOOO 1-1! még van 8 perc, gyerünk!!!

szucsy89
ANTONIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO CASSANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
szucsy89
Ha ezt a meccset nem vette meg Moratti, akkor kutya vagyok 😄
acm689
ennél jobban nem lehet egy csapatot sújtani...
- 2 meg nem adott gól
- egy kiállítás
- kb. 2 11-es helyzet, amibõl egyet sem ad meg.

És! még nincs vége...

szucsy89
Allegri nem pihentette Ibrát, hát elintézte magának 😄

Ezen a meccsen játszania sem kellett volna...
szucsy89
Nem, de sztem simán megfordítjuk, viszont Robinho amit mûvel nevetséges, jöjjön helyette Cassano
acm689
Na, Rudolf nekünk is beköszönt... épp én is ezt akartam írni, hogy sírjak vagy nevessek :S
Nem lesz ez egy könnyû meccs...

szucsy89
Rudolf.. most sírjak vagy nevessek? 😄
szucsy89
Ibra <#schmoll2>

Remélem 3-0-nál lehozza a félidõben <#beka2>
MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini, Gattuso, van Bommel, Merkel, Robinho, Pato, Ibrahimovic.

BARI: Gillet, Masiello, Glik, Belmonte, Rossi, Alvarez Codrea, Almiron Bentivoglio, Rudolf, Ghezzal.

DeerHunter01
jól megy 😄

\"Erről van szó!\"

szucsy89
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/bemutatjuk-az-ac-milan-sztarok-autoit-2068415/
szucsy89
Most vágott 50 perc alatt 3-at... 😄
Redbull756
Milan - Bari keret:

Abbiati, Amelia; Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Papastathopoulos; Emanuelson, Flamini, Gattuso, Van Bommel, Seedorf, Strasser, Merkel; Cassano, Ibrahimovic, Pato, Robinho.

Indisponibili: Ambrosini, Pirlo, Inzaghi.

Non convocato: Boateng.

horpeti
Nem véletlenül "csupaszívGattuso".. 😊

szucsy89
A múltkori esetét leszámítva nem, én inkább egy állandóan pörgõ, forrovérû de csupaszív játékosnak mondanám 😄
szucsy89
Harcban állunk az Interrel Montolivoért...

De érdekes, hogy ha van egy játékos amit akar az egyik klub, egybõl hírbehozzák a másik milánói együttessel is.. 😄
bakkerman
miért,szerinted õ nem balhés?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

horpeti
Gattuso a hisztis...
Gattuso a problémás...
Gattuso a balhékeverõ...

Hát jah. 😄

szucsy89
Gattuso?
bakkerman
az alaptársaság már meg van,ibra,robinho,bommel,gattuso

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

shad0w
úgy látszik az összes problémás/hisztis játékost be akarjuk gyûjteni 😛

don't give a fuck

horpeti
Ha épp nem itt sérül le, akkor nem gond. 😄 Madridban pár meccsen játszott, akkor nagyon jó volt, Bayernben meg sokkal többet, így annyival jobb. 😊
Amúgy a Bayernben nemtom mennyire sokat volt eddig sérült.

másik meg az h nagyon sérülékeny
szerintem nem kell õ ide

nem lenne rossz de akkor felállást kéne váltani nem?

acm689
álomigazolás lenne nekem! Kaká és Becks mellett nagy kedvencem!

szucsy89
Robbent akarjuk:

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=47441

Ha a Bayern szar helyen végez a bajnokságban, akkor lehet rá sztem visszatérni...
szucsy89
Mik ezek a jelek meg a szív? 😄 Ha lány vagy akkor nem szóltam 😄

Mátyás te meg gyere inkább ma dokkba, ahelyett hogy trollkodsz már megint 😄ASD<#bohoc>
Igen,LasCar volna-volna....túl sok a feltételes mód...de nem baj a nagy 3-as még meglehet😊am meg ez csak a Spurs szerencséje volt...meg ha jobban játszunk..
Meccs Érték:T.Ham|A.C. Milan ❤Rossoneri❤
▄ █
horpeti
Ja, meg a nõ is, ha azt hitte, hogy a közösbe lett dobva. 😛

szucsy89
Boateng kihagyja a Bari elleni meccset...
ehhez a hozzászóláshoz csak gratulálni tudok....

limperatore
megkúrta a csapattársa bnõjét, kurva nagy tiszteletet érdemel tényleg 😄 sírjon csak

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Nuno88
A tegnapi produkció után hatalmas tiszteletet érdemel! Bárcsak tudná még ezt hozni a szezon hátralévõ részében...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

<#rinya><#rinya>

szucsy89

De rosszt ezt látni, See elsírta magát.. Hatalmasat játszott az öreg, az egész meccsen látszott, hogy több tudás van a kis lábujjában mint az egész Spursében! Ráadásul csapatkapitány volt, nem lehetett neki könnyû a meccs után.
minimize
tegnap megérdemelte volna a Milan a továbbjutást, de a szerencse nem a Ti oldalatokon állt.
a Spurs sem megy sokkal tovább, tegnap sem sokon múlt a kiesésük...

No one can stop Death!

szucsy89
Én most a tök utolsó Bari ellen (ráadásul otthon), pihentetném Ibrát... van elég támadónk nélküle is, max. ha nem megy a góllövés akkor becserélném, amúgy egész meccsen padozna.
LasCar16
ha elõl Ibra és Binho úgy játszott volna mint Pato, ha lenne normális balszélsõ hátvédünk valamint 100%os kpályás sorunk akkor továbbmentünk volna, túl sok a ha még foltozni kell a keretet és aztán van esélyünk jövõre Európában is

húzzuk be a Scudettot és a kupát oszt kész

#acm

Nuno88
De csak szólok hogy fontos meccsen Ibra megint nem szerzett gólt, meg Robinho se, Pato se :/

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

nekem kefejezetten tetszett a játék, "csak" a gól hiányzott.
Ibra nincs jó formában ez tény, de kell játszania mert nincs más
Robinho úgyszintén(Cassano de jó lett volna ha játszhat)
legnagyobb pozitiv meglepetés Seedorf volt, nagyon jól tolta
csak az a baj h ilyen játékot kb 2x-3x produkál egy szezonban😊
mind1, BL-tõl amúgysem vártam túl sokat, majd talán 2-3 év múlva, most a Scudetto a cél

horpeti
Hát pont ez a baj... 😄DD De igazán Ibrához alig került fel a labda, elõször azt hittem folyamatosan a fejére ívelik, de inkább felezõnél ment a passz. Amikor laposan fellõtték neki és osztotta, az jó volt, de aztán abból is kevés lett.
Hát sajna tényleg kevés volt, de attól függetlenül nekem tetszett, amit láttam, csak azt sajnálom, hogy idén több ilyen hajtás nem lesz (csak a BLben van SPEEDORF, meg ilyenek).

Redbull756
Pato ma többet csinált mint Ibra-Robinho kettõs, és az elmúlt meccseken is szerintem...

acm689
hát, hogy egy nyamvadt gólt sem tudtunk lõni a Tottenhamnek, ez bánt engem igazán... Patot már rég kitettem volna a csapatból. nem a mai teljesítménye alapján, hanem egyáltalán. amikor nyomás alatt játszik, sosem tud igazán tündökölni. amikor a 2. vagy 3. góét kell lõni az már nem ugyan az, mint amikor az elsõt.

talán ha a középpálya felfrissülne és meglenne az összeköttetés a védõsor és a támadósor között, vihetnénk valamire, de a Flamini típusú favágó középpálya nem viszi sokra. remélem a nyáron jönnek középpályások is!

Palinko
szerintem megérdemelték a továbbjutást, amit mutattunk múltkor kevés volt, most volt hajtás de támadás valahogy nem megy. jövõre talán. addig is még van mit tenni 😊
Nah ennyi...egy Barca ellen mi lenne uristen😄 Egy kontra gol amit az a majom kraucs lõtt elég volt. Végül is mind1 h 16 vagy 8 között esik ki a csapat. Spurs se fog messzire jutni...jobb ez így, lehet koncentrálni a többi teendõre. Azért elég gyengus az olasz foci. Roma Milan defeat es valszeg Intert is kirakja a Bayern.

szucsy89
Bajnokok Ligája: 0-0-val ütötte ki a Tottenham a Milant

Jézusom NSO... milyen ütötte ki??? 😄DDDDDDDDD <#wow3>
szucsy89
Ennyi volt... hosszabbítást simán érdemeltünk volna, a Spurs egész meccsen védekezett... de ilyen formában amiben pl. Robinho volt... nem találok szavakat hogy milyen pocsék volt, Pato is, Ibra is...

Egyébként egyáltalán nem bánom, hogy kiestünk, a bajnokság csak az egyik ok, de egy TOTTENHAMNEK HA 180 PERC ALATT NEM TUDUNK GÓLT LÕNI, AKKOR NINCS KERESNIVALÓNK SEHOL... év elején hogy beharangozták, hogy így meg úgy a világ legjobb támadósora... lófaszt az 😄

Ha meglesz a scudetto meg a kupa, idén teljesítettük a maximumot amit ebbõl a csapatból ki lehetett hozni. (sztem mind a kettõ meg is lesz)
Elismerésem a csapatnak, jók voltatok.
"egy spurs szurkoló"

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

horpeti
Ja Seedorf nagyon komolyan hajtott. Sajna az olasz bajnokságban megint jön majd a tilitoli, ott vhogy sosincs ilyen játék.