A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- 2 meg nem adott gól
- egy kiállítás
- kb. 2 11-es helyzet, amibõl egyet sem ad meg.
És! még nincs vége...
Ezen a meccsen játszania sem kellett volna...
Nem lesz ez egy könnyû meccs...
BARI: Gillet, Masiello, Glik, Belmonte, Rossi, Alvarez Codrea, Almiron Bentivoglio, Rudolf, Ghezzal.
Abbiati, Amelia; Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Papastathopoulos; Emanuelson, Flamini, Gattuso, Van Bommel, Seedorf, Strasser, Merkel; Cassano, Ibrahimovic, Pato, Robinho.
Indisponibili: Ambrosini, Pirlo, Inzaghi.
Non convocato: Boateng.
De érdekes, hogy ha van egy játékos amit akar az egyik klub, egybõl hírbehozzák a másik milánói együttessel is.. 😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Amúgy a Bayernben nemtom mennyire sokat volt eddig sérült.
szerintem nem kell õ ide
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=47441
Ha a Bayern szar helyen végez a bajnokságban, akkor lehet rá sztem visszatérni...
Mátyás te meg gyere inkább ma dokkba, ahelyett hogy trollkodsz már megint 😄ASD<#bohoc>#bohoc>
Meccs Érték:T.Ham|A.C. Milan ❤Rossoneri❤
▄ █
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
De rosszt ezt látni, See elsírta magát.. Hatalmasat játszott az öreg, az egész meccsen látszott, hogy több tudás van a kis lábujjában mint az egész Spursében! Ráadásul csapatkapitány volt, nem lehetett neki könnyû a meccs után.
a Spurs sem megy sokkal tovább, tegnap sem sokon múlt a kiesésük...
No one can stop Death!
húzzuk be a Scudettot és a kupát oszt kész
#acm
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Ibra nincs jó formában ez tény, de kell játszania mert nincs más
Robinho úgyszintén(Cassano de jó lett volna ha játszhat)
legnagyobb pozitiv meglepetés Seedorf volt, nagyon jól tolta
csak az a baj h ilyen játékot kb 2x-3x produkál egy szezonban😊
mind1, BL-tõl amúgysem vártam túl sokat, majd talán 2-3 év múlva, most a Scudetto a cél
Hát sajna tényleg kevés volt, de attól függetlenül nekem tetszett, amit láttam, csak azt sajnálom, hogy idén több ilyen hajtás nem lesz (csak a BLben van SPEEDORF, meg ilyenek).
talán ha a középpálya felfrissülne és meglenne az összeköttetés a védõsor és a támadósor között, vihetnénk valamire, de a Flamini típusú favágó középpálya nem viszi sokra. remélem a nyáron jönnek középpályások is!
Jézusom NSO... milyen ütötte ki??? 😄DDDDDDDDD <#wow3>#wow3>
Egyébként egyáltalán nem bánom, hogy kiestünk, a bajnokság csak az egyik ok, de egy TOTTENHAMNEK HA 180 PERC ALATT NEM TUDUNK GÓLT LÕNI, AKKOR NINCS KERESNIVALÓNK SEHOL... év elején hogy beharangozták, hogy így meg úgy a világ legjobb támadósora... lófaszt az 😄
Ha meglesz a scudetto meg a kupa, idén teljesítettük a maximumot amit ebbõl a csapatból ki lehetett hozni. (sztem mind a kettõ meg is lesz)
"egy spurs szurkoló"
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)