A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
http://milan.blog.nepsport.hu/archives/2011/03/18/Wes_Craven_nyoman/

érdemes megnézni pár gólt, Sheva fantasztikus volt, mindig visszasírom akárhányszor látom õt...
szucsy89
Nesta ma 35 éves!
acm689
holnap sajnos nem fogom látni a meccset 😞 talán a második félidõt már igen, remélem, addigra elõnyben leszünk. drukkoljatok helyettem is 😊

Redbull756
Palermo - Milan keret:

Kapusok: Abbiati, Amelia, Roma.
Védõk: Nesta, Thiago Silva, Abate, Antonini, Bonera, Vilà, Jankulovski, Yepes.
Középpályások: Emanuelson, Flamini, Gattuso, Merkel, Seedorf, Van Bommel, Boateng.
Csatárok: Pato, Cassano, Robinho.

Nuno88
Nem fogok sírni ha elmegy, 5 éve nem játszik formában... tõlem mehet!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Grove4
Maradhat nyugodtan.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

DeerHunter01
háát, egy jó formában lévõ Pirlot nem szabad elengedni , de mostanában nem játszott azért csúcsformába, szerintem nyárig eldõl ha játszani fog

\"Errõl van szó!\"

szucsy89
A Juve komolyan érdeklõdik Pirlo iránt, ugye náluk a nyáron nagy erõsítések lesznek, Pirlo ingyen meg azért eléggé nagy igazolásnak számít. Jelenleg nálunk 5 milla a fizetése, ezt jóval csökkenteni szeretnénk, kérdés, hogy belemegy e, ha nem, akkor viszlát. Szerintetek menjen, vagy maradjon?
szucsy89
http://www.acmilan.hu/2011/03/17/alakul-a-nagy-uzlet-ganso-ugynoke-a-milanhoz-erkezik/
Brazília: Ronaldinho durvaságért három meccsre szóló eltiltást kaphat

Ronaldinho, a brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplõ Flamengo játékosa három mérkõzésre szóló eltiltást kaphat, miután a múlt hét vasárnapi Fluminense elleni Rio-kupa-találkozón durva szabálytalanságot követett el.

Ronaldinho a Fluminense kapusának, Ricardo Bernának csúszott be veszélyesen, miután egy elvesztett labdát próbált meg visszaszerezni. A játékvezetõ azonnal sárga lapot mutatott fel az aranylabdás futballistának.

szucsy89
„Egyre jobban érzem magam, remélem, áprilisban már visszatérhetek a pályára. Elszánt vagyok, és mindent megteszek a bajnoki címért, azonban csak akkor játszom újra, ha százszázalékos állapotban leszek. Ugyanaz az Inzaghi akarok lenni, aki korábban is voltam” – fogalmazott a 37 éves támadó.

Hihetetlen ez az ember, olyan tûz van még ennyi idõsen is benne... PIPPO <#worship>
szucsy89
Most ezzel, hogy a Bayern kiesett, nem is olyan valószínûtlen már, hogy Robben esetleg érkezhet nyáron, fõleg, ha nem érnek oda a BL-re.
acm689
LOL 😄 Kb az 1. perc végén vettem észre, hogy ezek nem is "mi" vagyunk xDDDDDD

horpeti
😄DD Hát kb. 😄

Redbull756
😄

acm689
és talán a Romához tart, azt olvastam valahol. nem hinném, hogy Kaká másik olasz klubhoz elmenne, mint a Milan. akkor már Anglia, Ancelotti ide vagy oda.

szucsy89
Ariedo Braida a következõ 3 napban 3 mérkõzést tekint meg. Vizitál Münchenben, Madridban, majd csütörtökön Portóban. Az olasz sajtó szerint a sportvezetõ nem kikapcsolódásra, avagy a jövõ évi BL-ellenfelek feltérképezésére utazik körbe Európában, sokkal inkább megkezdte a Milan az erõsítéseket. Tárgyalás szinten mindenképp.

A Corriere dello Sport arról számolt be, hogy Braida ma megtekinti Münchenben a Bayern-Inter mérkõzést. A sportvezetõ célja ezúttal nem az Inter gyõzelmének kiszurkolása, sokkal inkább, hogy tárgyalásokat kezdjen Robben nyári elhozásáról. Bár a Bayern illetékese más az elsõ pletykák határozottan bejelentette, hogy a holland szélsõ nem eladó, úgy tûnik a milánói vezetõk még hisznek a transzferben.

Szerdán Madridba utazik a Milan diplomatája, hogy a helyszínen nézze meg a Madrid-Lyon meccset. Hivatalosan a lyoni hátvéd, a “híres fogbeteg” Cissokho a kiszemelt, de az olasz sajtó biztosra veszi, hogy Sergio Ramosról és Kakáról is ejtenek szót a találkozó elõtt.

Ariedo Braida csütörtökön Portóba érkezik, hogy felvegye a kapcsolatot a portugál klub elöljáróival a brazil Fernando átigazolása ügyében. A szakember megtekiniti a Porto-CSZKA Moszkva Európa Liga találkozón az 1987-es születésû játékost, majd tárgyalóasztalhoz ül a portugál klubbal.

A Milan vezetõi úgy gondolják, hogy Pirlo utódja lehetne a brazil játékos. Az olasz válogatott Pirlo szerzõdése június végén jár le a Milannál, Galliani ügyvezetõ igazgató szerint a felek áprilisban tárgyalnak majd a hosszabbításról. Korábbi értesülések szerint a klub ahhoz köti az esetleges szerzõdéshosszabbítást, hogy Pirlo mondjon le fizetése egy részérõl (vagyis a Milan az eddigiekhez képest kevesebb pénzt ajánl az olasz válogatott játékosnak).

Fernando rendelkezik EU-s útlevéllel, szerzõdése 2014 nyaráig szól a luzitán csapatnál. A transfermarkt.de 11 millió euróra becsüli a játékos értékét. A 23 éves védekezõ középpályás ebben a szezonban 30 találkozón játszott a Portóban: 2 gólt szerzett és egy gólpasszt adott; egyszer kiállították.

acmilan.hu
szucsy89
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/maldini-en-soha-nem-leszek-leonardo-2068704/
szucsy89
Tehát megy a Chelseatõl.
bakkerman
ancelotti megy a chelseatõl,ha idén nem lesznek bajnokok

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nuno88
Ibra nem rúgott gólt fontos mérkõzésen, kiemelkedõen fontos meccsen, had pihenjen, gyõzni fogunk nélküle is!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
Ja. Mondjuk az utóbbi idõben Ibra a fáradtsága miatt szinte már lehúzóember volt, az utolsó 9 meccsen mindössze 1 (!) gólt szerzett, azt is 11-esbõl... Patonak is jobban megy, ha nincs a svéd a pályán, meg legalább elfelejtjük 3 meccsre ezt a kib.szott ívelgetést... aztán ha kipihenten visszatér akkor majd újra lõheti a gólokat.

Mondjuk a Palermo idegenben és a derby nagyon nehéz lesz nélküle.
acm689
+ Ancelotti is ott van a Chelsea-nél, csak ugye kérdés, meddig...
Ibrát azért sajnálom! Akkor Pato-Robinho páros illetve Cassano bizonyíthat! igaz, sok variációnk így nem lesz a kezdõt illetõen...

szucsy89
Ibra 3 meccset kapott, bár fellebbezünk...

Én nem bánom, had pihenjen csak...

Valamint pár hír: Nyáron érkezhet Bendtner és Balotelli, és 3as versenyfutás Kakáért: Chelsea, Milan, Inter...

Ezek közül az Interbe tuti nem fog elmenni, olaszban sztem csak a Milanba jönne vissza, mondjuk a Chelsea sokkal magasabb fizetést és pénzt adna érte.
szucsy89
😄DDDDDDDDDDDDD
bakkerman
az elnökének köszönje ne a barinak,õk csak végrehajtották a feladatot xd

szucsy89
Materazzi: "Grazie Bari"

felbasz ez a gyökér
Redbull756

horpeti
Akkor full bunda, hogy csak na. 😄 Minden szorzót kiakasztva. 😄

horpeti
Cassano mesteri gól! 😊
Franc, hogy nem jött össze a gyõzelem, elég gáz. Ibra helyett Cassano kezdõbe akkor jó lehet azért! csak más jellegû játék kell, nem felívelgetõs (nekem jobban is tetszene).

horpeti
Atya isten. 😄DD

limperatore
sztem a gólkülönbség
régen volt kemény mikor egymás ellen lejátszották a meccset 😄
kemény lett volna most egy inter-milan derby a scudettoért

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
A Palermo most is kikapott, õk verhetõek. Ami nagyobb gond, hogy az Udinese ma is szárnyalt, sztem jelenlegi formájukkal mind2 milánói csapatot vernék 😄 Az utolsó fordulóban idegenben nagyon kemény meccs vár ránk!

Amúgy pontegyenlõség esetén mi is dönt az olaszoknál?
bakkerman
megint?? nem az inter nyerte zsinórban a bajnokságokat?? 😄

limperatore
hát zingaro minimum 3 meccset fog kapni
szándékos ütés
inter ellen tuti nem játszik... kivéve ha berlusconi nem veszi meg az embereket megint, de sztem nincs ideje erre most 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

banok
kösz.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szucsy89
LOL most nézem, az Inter, a Juve, és a Milan is leikszelt az utolsó 3-mal a bajnokságban! És mind3 csapatból kiállítottak egy embert.

szerk.: bocs, a Cesena 17. 😄
szucsy89
Kösz, Boldog Névnapot! 😄
banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

WuFraZselic
nektek egy Fio idegenben, nekünk egy Lazio otthon, ami még izgalmas lehet

amúgy vicces, utóbbi évek legszorosabb szezonja, és ilyenkor veszti el a 4 BL helyet a Serie A

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

szucsy89
Erre csak annyit mondok, hogy amikor Ibra kiállt, akkor lendült fel igazán a játék, addig csak ívelgettünk a fejére ez volt a Spurs ellen is. Kiállították, elkezdtünk földön játszani, mindjárt más volt a játék képe.

Wufra: Palermo, Inter, Roma, Udine... ezek még nehéz meccsek lesznek, nektek meg egy Napoli van még rajtunk kívül, azért kemény lesz a vége... de ha a derbyt nyerjük akkor megvan.
WuFraZselic
mármint ha a Palermo elleni meccset behúzzátok

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
hát, ha Palermoban nem nyertek, akkor tényleg sorsdöntõ lesz, ha behúzzátok (eléggé szétestek mostanság, bár Ibra nélkül azért nem lefutott) akkor kb eldõlt. esetleg még az utolsó fordulóban lehet bízni, Udinében zártok 😊

acm689
az angol kommentátor arról karattyolt, h lehet Ibrát nem 1 hanem 2 meccsre tiltják el. lehet ennek valóságalapja? 2 forduló múlva jön az Inter, nem? :S

szucsy89
Nálunk ugyanez... nem baj, legalább izgalmas maradt a bajnokság, szerintem a derby döntõ fontosságú lesz!
WuFraZselic
ismerõs, péntek este ha nem volt 6-7 100%os ziccere a csapatnak, egy sem. Pandevet lehet lefizették, mert 2 olyat hagyott ki, amit még Giaccherini is belõne

acm689
Hát ez nem a Milan-Bari meccs volt, hanem a bíró és a Milan meccse. Gillet is simán kaphatott volna egy pirosat!

szucsy89
Egyébként ilyen meccset még nem sokat láttam életemben... ennyi támadásból csak 1 gólt szerezni... lõhetett volna a csapat vagy 20 gólt! És sztem nem túloztam egyáltalán...
szucsy89
Ez mi, hogy támadásban a végén lefújja? Komolyan mondom nagyon bundagyanús, Inter is xelt az utolsó elõttivel..