36663
  • szucsy89
    Montolivot buktuk, túl keveset ajánlottunk, vicc amit művelünk...

közben Adebayor/Crouchon gondolkodik a vezetőség Ibra helyetteseként... OMG
  • szucsy89
    Gondolom van belőle valamennyi bevétel, én láttam a meccseket, a keretek alapján mi szartuk le a legjobban, a Juve ellen pl. vagy 5 olyan játékos is volt a pályán akinek a nevét is alig hallottam még (+ Antonini középpályást játszott, megjegyzem annak is nagyon szar:D)... fiatalokat kipróbálni jó volt ez a kupa, középpályás (ki hinné) még mindig égetően kéne a csapatnak Montolivo elvileg ma dőlhet el, de hát ha ufficsálé lesz valami talán akkor elhiszem :D
  • Nuno88
    Roma szép gólt kapott a Juve ellen. Vidal 40-ről rúgott gólt amit más kapus "levesz mellel"...
  • Nuno88
    Egy dolgot nem értek, olvasgattam a tegnapi TIM kupáról. Írták fórumon h nem vették komolyan a csapatok. Akkor kérdem minek rendezik meg ha lesz@rják a csapatok? Köztük mi is...
  • forza milan
    Galliani nemlehet ennyire hülye hogy egy 34éves Zambrottát nemad oda egy Montiért,akire tényleg szükség van...jó Zambro még mindig használható szerintem de jelenleg nincsen problémánk a védelemmel annyira,legalábbis sokkal pitiánerebb szinten mint a középpályával...nagyon kell nekünk !
  • Palinko
    nekem valahogy nem hiányzik
  • DeerHunter01
    :D
    jó lenne ha így lenne
  • szucsy89
    Kaká: "Hova kerültem, még szerencse, hogy augusztus végén megyek haza..."

• szucsy89
    olasz és francia források... hogy mennyi ezeknek a valóságalapja nem tudom, én csak másolgatom a híreket :)

más: a Fio péntekig adott ultimátumot a Montolivo-ügyben, ha addig nem lépünk buktuk -.-
  • Mor3llo
    Ezeket ti honnan veszitek? :D Csak mert a német sajtóban egy szó sincsen arról, hogy próbálkoznátok megszerezni Schweinit. Amúgy ajánlhattok 40m-t is, Höeneß úgysem adná el. Meg szerintem ő sem hajlana elhagyni minket, legalábbis még pár évig tuti.
  • szucsy89
    gólt is lőtt, úgyhogy ki is húzhatjuk :D
  • szucsy89
    braziloknak még mindig pihenő van :D jó dolguk van
  • Redbull756
    TIM Kupa keret:

Amelia, Roma, Piscitelli (51), Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Oddo, Taiwo, Zambrotta, De Sciglio (52), Ely (53), Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Van Bommel, Sampirisi (62), Fossati (54), Cassano, Comi (58), Kingsley Boateng (59), Ganz (61).
  • DeerHunter01
    Cassano? “Nem tárgyaltam Preziosival (a Genoa elnökével – a szerk.) a játékosról. Ez csak pletyka. Cassano továbbra is velünk marad, Ibrával, Patóval, Robinhóval, Inzaghival és El-Shaarawyval. Ezek a játékosok bár teljesen eltérőek, a támadásban jól kiegészítik egymást. Szeretem Cassano játékát, azóta, hogy gólt lőtt a Bari-Inter meccsen az Internek. Ő egy igazi labdazsonglőr, oda passzol, ahová akarja. Pont úgy, ahogy Malmöben a fiatal Boateng gólja előtt.”

Thiago Alcantara? “Beszéltem az ügynökével, Branchini-vel, aki Forte dei Marmi-n nyaralt, de a Barcelona nem akarja eladni őt. Xavival kapcsolatban örülök, hogy kiderült: 19 évesen majdnem el tudtuk hozni Milánóba, de az édesanyja ellenezte. Milyen kár!”

Fabregas? “Túl magas volt az ára, de ez egy általános probléma. Az olasz klubok nem tudnak versenyezni azokkal az összegekkel, amit Spanyolországban ki tudnak fizetni egy-egy játékosért. A mi bevételeinkből nem jönne ki Fabregas ára”

Aquilani? “Meglátjuk mi történik, ha úgy gondoljuk, hogy ő kell, a piac augusztus 31-én 19 óráig nyitva van.”

Kaká? “Ahogy Gattuso mondta, örülnénk a visszatérésének. De a transzfer költsége túl magas lenne. Ha Kaká visszatérne hozzánk, ha engedne a fizetéséből valamennyit, ahogyan azt Fabregas tette a Barcához igazolásánál, az segítene. A kölcsönvételnél a problémát az jelenti, hogy amint visszatér hozzánk többet kellene fizetni a Real Mdridnak a különböző adózási rendszerek miatt. Csak a teljes megvásárlása lehetne megoldás, a kölcsön nem járható. Sajnálom a szurkolóinkat, de Kaká visszahozatala szinte lehetetlen. De valami még történhet.”

Kakáról szóló beszédjének utolsó mondata... :)
    Egy Kaká+Schweinsteiger kombó Aug.31-én nem jönne rosszul :)
  • LasCar16
    hát, ha nem játszik holnap akkor van valami alapja is a pletykáknak
  • Nuno88
    Jaj de örülnék neki, nem hittem h egyszer ezt fogom írni mert nem szimpatizáltam vele, de Bommel-el sem, és a tavalyi év egyik legnagyobb fogása volt.
  • Redbull756
    Ibrának két hetet kell kihagynia, még Malmö ellen sérült a bokája.
  • szucsy89
    Holnap minden kiderül, mert a Baynernnek BL meccse lesz... a keretben természtesen ott van.
  • LasCar16
    Francia lapértesülések szerint újabb, az eddigieknél komolyabb erőfeszítéseket tesz a csapatunk Schweinsteiger megszerzése érdekében. A cikkben egy 25 milliós ajánlat szerepel... kezdő alapnak nem rossz, bár ennyiért elzavar minket Hoeness :D
  • paly90
    mondjuk az jobb lenne ha Oddot adnánk Zambrotta helyett.
    ő azért egész jó még, és mindkét szélen bevethető
    Taiwo meg majd belejön:) Tassotti őt is megtanítja védekezni:)
  • szucsy89
    Arról nem írtak, de gondolom olyan 6-7 milla lehetne max... ami elviselhető azért.

Galliani a minap nyilatkozott, elmondta, hogy nem vehetik fel az olasz klubok (mi sem) a versenyt a spanyolokkal és angolokkal, Fabregast lehetetlen lett volna megszereznünk, és elmondta, hogy Kaká sem fog jönni, ez biztos.

Tavaly ha jól emlékszem még augusztus közepén-végén is egy Ameliát és egy Yepest tudtunk felmutatni igazolások terén, és a Boa-Binho-Ibra 3as augusztus legvégén jött, idén is valami ilyenben bízok (Montolivot mostmár mindenképp meg kell szerezni meg még valakit jó lenne mellé, sőt, ha ugye Zambrottát kérik cserébe, akkor még a helyére is pl. Maxwellt mert Antoninit nem akarom nézni egész évben, Taiwo meg még igencsak gyenguska legalábbis az eddigi meccsekből ítélve)...
  • paly90
    és mennyi pénzt még pluszba?
  • szucsy89
    A Fio Zambrottát kéri Montolivoért...

instant deal
  • szucsy89
    Thiago Alcantara and Xavi – “I have spoken with his agent, Branchini (Thiago’s Agent), who is here on vacation in Forte dei Marmi, but Barcelona will not sell him.

I’m glad that finally emerged out of the history of Xavi. We almost took him when he was 19 years, then his mother was opposed to the transfer to AC Milan, what a pity! “.

Fabregas - “His cost was too high, but it is a generic problem in Italian football, we can not compete with the costs they have in Spain. Fabregas could not come to us because of the revenue. “

Aquilani - “We’ll see what happens, when we do so, even if the market is open until 19 of August 31.”

Kaka - “I would be happy to see him again as Gattuso has spoken, two years ago when he moved to Madrid I was moved. But his cost are too high to come to Milan, should he cut his salary by more than what has been done to get Fabregas to Barça, then we should take Kaka by outright force, because if we were to take him on loan, when he returns we would face another tax rate and would pay Real Madrid more. Kaka can move only in Spain, we should get him outright not on loan. Sorry to disappoint the fans, but the hypothesis Kaka is impassable. But something can happen. “

rossoneriblog
  • horpeti
    Lehet Titokban már együtt edzenek. :D
  • paly90
    Montolivo mindenképp kéne, Kaka meg csak kölcsönbe, opcióval
  • Nuno88
    3 emberre teszem a voksom.
    -Aquilani
    -Kaká
    -Montolivo

Ebből a 3 játékosból fog érkezni sztem 1, jó esetben 2.
  • LasCar16
    kíváncsi vagyok hogy ki lesz az, remélem jó játékos fog érkezni.
  • laca70
    Tegnapi spanyol meccset elnézve Kakát tényleg jó lenne elhozni.
    Egyébként szakmai öngól ez az augusztus végi Mr. X bejelentés. Ha vadiúj gyerek jön, akkor legalább 1 hónap mire beépül a taktikába és a csapatba. Mivel kulcsszerepet szánnak neki, ez elvesztegetett idő. Jobb lett volna júliusban vagy augusztus végén megvenni ezt a nagy ismeretlent.
  • Redbull756
    háát, van még hova fejlődnie...:D
  • szucsy89
    A meccset nézve nem tudtam eldönteni, hogy ennyire leszartuk, vagy csak szimplán szarok voltunk...
  • Galy
    nem volt ez les? :)
  • szucsy89
    Na ez a hibája már kicsit sok :D 2-1 a Malmönek :DD
  • szucsy89
    Ez a Rodrigo Ely gyerek nagyon látszik hogy be van fosva :D jó, el lehet nézni 17 éves...
  • LasCar16
    Taiwo egyszer nem futott még fel, és kb alibi passzai vannak, nagyon darabosan mozog, szólhatna neki Allegri hogy hiába bari meccs azé ne csak sétáljon meg kocogjon
  • bakkerman
    haver már a 41. perc van
  • bakkerman
    de nagy gól volt gecci,1-1
  • DONGUBA
    hanykor lesz?
  • paly90
    de van
    csak azt hittem h nem adja semmi, de akkor így tudom nézni, köszi
  • szucsy89
    Sport1-ed nincs?