A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
<#banplz> szánalmas és nevetséges... még h az Intert segítik

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Nuno88
Pirlonak lejár a szerzõdése a nyáron. Kopaszék majd elé tolnak egy szerzõdést május körül, de jóval alacsonyabb fizuval. Kiváncsi vagyok mit mond majd rá, bár sztem elfogadja majd. Ha pedig nemet mond akkor mehet tõlem nyugodtan, nem fogok sírni miatta.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

DONGUBA
ja ot adom

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

limperatore
te akkora idióta vagy gec........folyton magad alatt vágod a fát a hozzászólásaiddal 😄
pato,kaka,silva? ismered õket? egyik kedvenc csapatod játékosai akiket mind Leo hozott...

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Nuno88
Játékos megfigyelõként nem volt szar, lásd Kaká.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

DONGUBA
Ya mert o akkora tapasztalt trener hogy tudja😄😄😄😄

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

limperatore
aha
De ki tudja milyen formában lesz, vmi nagyon durva térdsérülése volt már ilyen fiatalon, elég zsákbamacska
bár ha Leonardo szerint nagy igazolás akkor õ biztos nem téved

bakkerman
de ganso akárhova megy,már csak nyáron érkezhet,nem?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szucsy89
Pato szólt: "Nincs kétség. Gansónak választania kell a Milan és az Inter közt"
4-3-1-2ben valahogy jobban tetszik😄

szucsy89
Jhajjdejóóóóóóóóóóóóóóó!
A mostani edzõnk személyesen ismeri Rudolf Gergelyt😄
<(És azt mondta motivációként!)Ha hazajön beszél vele, hogy jöjjön el hozzánk😄😄😄>
szucsy89
http://milan.blog.nepsport.hu/archives/2011/03/23/Vaffanculo_Robinho/
limperatore
ha akkora milanista lett volna nem jött volna az Interbe :SDA:SD

Mourinho miért nem megy hozzátok? 😄 Mert 100% INTERISTA
haha buta fb:@

szucsy89
de buta vagy 😄DD

a kispadotokon közben meg milanista ül 😄DASDS😄AS
limperatore
mivan megint Inter játékosra fáj a fogad 😄😄😄😄

ennyire szereted õket akkor Inter mezt vegyél magadnak 😉

szucsy89
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/balotelli-ronaldo-jo-utra-teritene-2069878/

😄D tehát nyáron nem jön
szucsy89
Nem értem akkor miért vacsoráztak, lehet a kopasz kicsit nyalni akart 😄DDd
bakkerman
A hétvégét egy kis vásárlásra használta ki Lionel Messi. Átruccant Milánóba, hogy vásároljon egy-két apróságot a Dolce & Gabbana üzletben. Talán Barcelonában nem akad ilyen üzletre? Vagy egy kis levegõváltozásra volt szüksége? Nem, dehogy.

Valójában egy kisebb tárgyalásra ment a divatcéghez, hiszen õ a termékeik egyik arca, ezt a kapcsolatot fûzték szorosabbra. Ha már ott volt, találkozott a Milan elnökével, Adriano Gallianival, és együtt költöttek el egy jó vacsorát. Hogy mirõl beszélgettek? Azt nem tudjuk... Csak annyit, hogy szerzõdésrõl szó sem esett, ugyebár.

A meglepetést pedig ott láthatjuk Messi arcán a képeken, hogy ez a sok ember mind érte vette körül az üzletet, holott hétrõl-hétre láthatják a televízióban. A kevés beszédû sztár meglehetõs egykedvûséggel hagyta, hogy fényképezzék, aztán beült az autóba, és már csak a hûlt nyoma maradt a milánói kövezeten. No meg a váratlan meglepetéstõl még lázas rajongók, akik másnap talán már azt mesélték, hogy „együtt vásároltak Messivel".

bakkerman
kamu,2012-ig va papírja még,és már jópár hete mennek a tárgyalások,ezt valaki nagyon félrefordította,õ mindenáron maradni akar,az ügynöke erõsködik hátha több pénzt tud kicsikarni

szerintem Alves nem jön, Taiwora nagyobb esély van, én azért neki is örülnék😊 afrikai futógép😄

limperatore
olyanok vagytok mint a keselyûk 😄

Redbull756
Alvesnek 2012-ig van szerzõdése, igy ingyen nem, de a rendes áránál vmivel olcsóbban jöhetne,
amugy meg ha a Barca nem birja megfizeti, amit kér akkor pont mi?😄

szucsy89
„Szerintem a Barcelona semmilyen erõfeszítést sem tett a szerzõdésem meghosszabbítására. Ha végül nem sikerül megállapodni a folytatásról, akkor megköszönöm a klubnak az itt töltött éveket, és más helyre megyek" – mondta a Getafe ellen 2–1-re megnyert szombati bajnokin bombagólt lövõ Alves a Mundo Deportivónak.

Állítólag már rá is repültünk... 😄 Ki hinné, igyen érkezhet...

A másik hír:
Taiwo: "Nagyon örülök, hogy a Milan érdeklõdést mutat a leigazolásom érdekében, õk az elsõ számú választásom a nyáron, mikor elhagyom Marseille-t."

Természetesen neki is lejár a szerzõdése, mondjuk csak 25 éves, jó igazolás lehet.
acm689
lol, bárcsak igazi lenne 😊

szucsy89

😄
WuFraZselic
természetesen nem, de ha elbukjátok, akkor talán nem az lesz a nyári mercato, hogy leigazoljátok esetleg Gansot, Ibrát és Boatenget végleg, hanem komolyabban invesztál a csapatba Berlu és Galliani, mert látja, hogy ekkora elõnyt szórakoztatok el

persze lehet, hogy abból azt szûrné le, hogy Allegrinek mennie kell, és minden kezdõdik elõlrõl 😄DD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

acm689
magyarán ezzel azt akarod mondani, hogy szurkoljunk inkább nektek? 😄D 😛P

WuFraZselic
Robinho pl teljesen felesleges igazolás volt, szerintem ha õ nem jött volna, akkor lett volna pénz egy normális védõre (bár Nesta sérülések ellenére simán befér a kezdõbe, így "padra" ennyi pénzért nem igazolna a kopasz)

szerintem ha a 13 pontos elõnyt elszórakozzátok, és bajnokok leszünk *kopp kopp kopp*, akkor talán felébred a vezetõség, ha behúzzátok a Scudettot, akkor meg minden megy tovább

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

szucsy89
Értelek én, de mi csak akkor igazolunk játékost, ha lejár a szerzõdése és ingyen jön, vagy már a kutyának sem kell... ezt a filozófiát nagyon gyorsan el kéne felejtenünk, mert lófasz nem lesz jövõre sem, lehet következõ fordulóban már elõztök, még van 2 kupameccsünk ezzel a Palermoval aki most legyõzött, és nehezebb a sorsolásunk is sokkal. Akármi lesz a bajnokságban nyerünk vagy nem, nyáron erõsíteni kellene de van egy olyan érzésem, hogy nem lesz belõle semmi, max. egy Ganso nagy durranásnak, és be lesz fogva a szánk pár évre, pedig még nem mutatott Európában semmit (persze az is lehet hogy a tiétek lesz).

Ja, és pl. ti legalább normálisakat igazoltok, Pazzinivel is jobban jártatok mint mi Cassanoval, legalábbis eddig, de a többi igazolás is jól tolja, és legalább játszanak! (Emanuelson, Vila meg nem...)
WuFraZselic
mármint legalább 25 milla

WuFraZselic
szerintem ha Maldini ajánlja, sem veszitek meg, hatalmas összeget kért a Benfica, kétlem hogy 25 millát kiadtatok volna egy védõért, miközben Ibra opciós ára 24 milla. ez 50 milla, 2 játékosra, és Ganso is legalább ennyi lenne

szucsy89
Közben David Luiz a City ellen is gólt szerzett, hiába mondogatta Silva hogy õ kell nekünk, meg õ lehet Nesta utódja, Gallianiék leszarták... GRAT!
szucsy89
Pato 10 napra kidõlt..
Nuno88
ha a derbyt nem nyerjük meg akkor gatya van

limperatore
nah az kéne még 😄😄😄: és csodás pandev támadna 😄

Redbull756
na hátha még holnap Eto'o meg Pazzini is kisárgázza magát..😄

limperatore
majd derbyn felálltok egy

.........seedorf
robinho....cassano

3assal

õsszel mi játszottunk c kerettel most ti fogtok b vel 😄

Redbull756
azt írják Pato sérülése elég komoly, kificamodott a bokája...<#szomoru1>

acm689
hát nem jó hírekre értem haza :s az utolsó 10 percet láttam csak, de... :'(

szucsy89
Antonini meg takarodjon a csapatból, én eddig nem szidtam õt (annyira), de ez már botrányos amit mûvel...
szucsy89
Ha Pato ennyibe belesérül, akkor mehet nyáron ahová akar. Amúgy magunknak tesszük nehézzé a bajnokságot...
röviden,tömören: szarok vagyunk

banok
20.45 Palermo-Milan
tv: Digisport
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Redbull756
PALERMO: Sirigu, Munoz, Goian, Migliaccio, Darmian, Bacinovic, Nocerino, Balzaretti, Pastore, Pinilla e Illic.

MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovsi,Gattuso, Van Bommel, Flamini, Seedorf, Pato e Cassano.

horpeti
Ja, hát idõ kéne, hogy felépüljön olyan szintû csapat és csapatjáték... De hát épülget. 😊

szucsy89
Így van, Õ is... miket csinált, minden mozdulatában benne volt a veszély. Most a Realban árnyéka csak régi önmagának...

Egyébként a csapat most is képes lenne szép játékra, Ibra, Cassano, See, Binho, Pato, Prince mind képesek szép cselekre, mozdulatokra, csak valahogy mégse jön össze sokszor még a gól se 😄
horpeti
Meg úgy az egész Milán... Teljesen más ritmus, stílus, játék. De a mostanit se szídom, csak hát.. 😄

horpeti
Meg Kaka is... 😊