36663
-
#31360 Hát Mr. X mellé gyorsan venni kell még egy Y, Z, ZS-t is :D -
paly90 #31359 jussunk tovább azt jóvan:D -
#31358 tényleg lehető legjobb...ezt már csak mi baltázhatjuk el:D:Dnemis merek arra gondolni h 2. helytől lejebb végzünk,én nemnagyon izgulom agyon a dolgot:D:Dde szerintem mondjuk az 1. hely elég irreális cél de megoldható:D -
paly90 #31357 jó ez a csoport:D
-
#31356 jobbat nemis kívánhattunk vna...fasza!:D:D:D -
#31355 Bate...tökéletes! -
#31354 viszont ha kapunk 2 gyengét az uccsó 2 kalapból,az nemhülyeség,mert legalább a nyolcaddöntőben emkapunk BarcátxDD -
#31353 remek basszus:Déreztem...:D -
#31352 Barca... basszameg :D -
#31351 barca...kemény lesz -
#31350 hiányolom antoninit és abate-t
-
#31349 Jó képek Szücsy, de nincs pl Zlatanról vagy Nestáról esetleg Seedorfról is? :) -
#31348 Találtam pár fasza kis képet, ezekből már össze lehetne állítani pl. egy olyan bannert, ahol ezek a játékosok váltják egymást, meg lenne egy állandó része pl. a címer...
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5 -
:D -
#31346 De Rossi lett a Roma legjobban fizetett játékosa. Egy rendkívül méltányos szerződést kapott az olasz válogatott játékos, miután kifejezte maradási szándékát.
Hát akkor ennyit erről :) -
#31345 Na Aqua jött. Remélem ma elkerüljük a Barca, Real, Man Utd, Chelsea 4-est, bár az ARsenalt meg a Portot sem írom le de ellenük nagyobb esélyt látok. A 3. kalapból kerüljük el a Cityt. Jó lenne már csoport elsőként továbbmenni...
Más, ha De Rossi idejön, Kopaszéknak sikerül idehozni, Kakával együtt, akkor kiegyek Milánóba és megcsókolom őket személyesen! -
#31344 Jah, azt nem én írtam, a fórumról ahonnan másoltam, toldotta hozzá az illető, szerintem sem igaz egyébként :)
No igen, ezt akartam kérdezni még, hogy nálatok hogy játszott, mert néztem a Juve topikot év közben és kapott hideget-meleget rendesen ahogy emlékszem :D -
#31343 erősítés lenne persze,de hogy ő lenne a legértékesebb olasz labdarugó az hülyeség.
Aquilani amúgy nem szar,nálunk éppen rosszkor volt rossz helyen,neki olyan taktikában kell játszania ahol 3 középső kp van, és a másik kettő elvégzi helyette a piszkos munkát.ha ez nincs meg akkor csak egy kis punci,aki inkább elszalad az ellenfél elől mint hogy ütközzön vele -
#31342 Jó, de ez igaz lenne Aquilanira is meg Kakára is... most Fabregas szintű spílereket esélyünk sincs igazolni ezt a vezetőség is megmondta, maradtak azok a játékosok, akiknek lejár a szerződése/nem férnek be klubjukba/el akarnak menni... (lásd: Ibra, Robinho, Taiwo, Mexes, Kaká, Aq, Bommel, Cassano hogy csak párat említsek az utóbbi időből)
Mellesleg mindhárom játékos a jelenlegi középpályának erősítés lenne :/ (sajnos)
Épp ma néztem meg a tavaly előtti MU és a tavalyi Real elleni meccseket, a Dinho/Gatta/Seedorf/Ambrosini/Pirlo középpályánk átjáróház volt, rossz volt nézni, ezek közül jópár még mindig a keret tagja, és játszani is fognak...
szerk.: jah, tényleg nagyon régen láttam játszani :P -
#31341 micsoda? mikor láttad utoljára DDR-t játszani? 2006-ban? már 2 éve a Roma szurkolók is nem gyengén elégedetlenek azzal a semmivel amit művel.persze lehet,hogy csak belefásult a Romába... -
#31340 Galliani őrült ötlete címmel jelent meg a cikk, miszerint idén az utolsó napok milánói bombája a fővárosban robbanhat, a kiszemelt pedig nem más, mint a jelenleg legértékesebb olasz labdarúgó - ezt én teszem hozzá - Daniele De Rossi. Hát ez lenne aztán az igazi Mr. X! Mindent bele, tisztelt Vezetők!
forrás: http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=59763
Azért egy Aquilani, Kaká, De Rossi nem lenne semmi az utolsó napokban -
#31339 Cristiano Ruiu a TeleLombardia szakértője és újságírója teljes magabiztossággal azt nyilatkozta, hogy jövő hét hétfőn vagy kedden Kaká a Milan játékosa lesz. Azt is felvázolta, hogy ez egy kölcsönszerződéssel fog létrejönni, amennyiben addig a Real nem talál vevőt a brazil játékosra.
milannews -
#31338 én örülök neki, a tudása még mindig megvan hozzá, csak ne legyen sérült és lendüljön formába -
#31337 Szakértő(TeleLombardia, Cristiano Ruiu):Kaka hétfőtől a Milan játékosa!
Forrás -
#31336 ő lesz Mr. X, ráadásul fizetnünk sem kell érte. -
#31335 Torghelle kell nekünk én aztmondom:D -
#31334 -
#31333 Parolóval akarják pótolni Flaminit? -
#31332 Hát ha valaki megcsinálja akkor ámen! :) -
#31331 király az új fejléc, egész pofás lett a topik... mostmár valami saját, nagyfelbontású banner kéne már csak, esetleg tabellával, eredményjelzővel (előző, következő meccs), majd valamelyik illetékes topikban megérdeklődöm :D -
#31330 nem ártana MR X is érdekelne már, remélem nem kaká az -
#31329 az biztos, remélem azért hogy mostmár igazolunk olyan embert is aki hasznunkra lesz a BLben is... -
#31328 :D:D:D
zongorista film ugrik be egy cukrot 8 felé osztanak :D:D:D -
#31327 igazolásban mi vagyunk a császárok -
#31326 márpedig bele fognak, mert másnak úgyse kell, és nagyon el akarják adni...
-
#31325 :AS:DSA:D ti legalább vesztek vkit :D:D:Dd -
#31324 Ha belemennek akk miért ne? -
#31323 Megvan a hivatalos ajánlat Aquilaniért, ingyen jönne most, és jövőre garantálnánk hogy megvesszük, 8 milliót adnánk érte 3 részletben évente :D de bazz még 8 millát is el akarunk harmadolni nem semmi sóherség megy :DDD -
#31322 Nagyon úgy érzem hogy Kaká és Aqu fog érkezni, de Aqu ugye biztosra mondható szerintem.
Ja és a modik betehetnék már a fejlécet -
#31321 Bonera nem tud folyamatos jó teljesítményt nyújtani, pluszban ő is sérülékeny, mázli h szeptemberben lesznek válogatott meccsek, így nem kell sokat kihagyniuk a sérülteknek... kis fáraó srác is megsérült még az első edzésen, alapozást kihagyta csak felépülni van ideje, Mexés szintén sérült, Taiwo is pórul járt, igazából csak Taiwot láttuk hogy mit tud, ő is pont akkor sérül meg amikor a legjobb teljesítményét láthattuk Milan mezben, ergo nem lesz új arc a szezon elején a csapatban, kíváncsi vagyok ki fog még érkezni (Ákviláni,Kaká???) ha ők akkor, róluk se lehet azt mondani hogy nem sérülékenyek...