A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Seedorfot elcseréltük valakire, vagy miért fut vissza védekezni? :P
don't give a fuck
milyen volt?
tv: Digisport hu
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
INTER: Julio Cesar, Maicon, Ranocchia, Chivu, Zanetti, Thiago Motta, Cambiasso, Sneijder, Pandev, Eto’o, Pazzini.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
mind3at elfogadnám :D
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Abbiati, Amelia, Abate, Antonini, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Boateng, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Merkel, Seedorf, Strasser, Van Bommel, Cassano, Pato, Robinho.
Sérültek: Bonera, Jankulovski, Ambrosini, Pirlo, Inzaghi.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
„A derbi nagyon fontos mérkõzés lesz a bajnoki cím szempontjából, mert ez nem egy átlagos találkozó. Ezzel tökételesen tisztában vagyok, mert már több ilyen összecsapáson vettem részt. Kulcsfontosságú és gyönyörûséges gyõzelem lehetne.”
de azt írják h nem biztos még h ezek lesznek
na mára is megvan az sg-s nevettetõ adagom.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
#acm
<#smile>#smile>
Szerintem amikor a Madridnál volt ez a nagy "holland selejtezés", a Sneijder-Robben-VdV triót el lehetett volna hozni 40 körül :D
Persze azóta pár klub annyira elvitte az árakat a csillagos ég felé, már Brazíliából is 30 milliókért lehet csak igazolni tehetségeket, akik még semmit sem mutattak Európában, és lehet hogy be se futnak majd, ez van :/
soká lesz még aug 31.:D
Inzaghi még tavaly szenvedett térdsérülést a Palermo elleni 3-1-es mérkõzésen, azóta harcképtelen a csatár.
Akkor olyan hírek kaptak szárnyra, hogy soha többé nem fog újra játszani.
Azonban miután sikeres operáción esett át és visszatért edzeni, a korábbi olasz válogatott szeretne hozzájárulni a Milan küzdelmeibe a Scudetto megszerzéséért.
"Húsz napon belül vissza fogok térni, hogy gyõzelemhez segítsem a Milant." - mondta a Sport Mediasetnek hétfõ este.
"Meglehetõsen jól érzem magam. A térdem már nem okoz problémát tovább. Azt hiszem 3 hét múlva leszek bevethetõ állapotban, de csak ha 100 százalékos formában vagyok."
"Komoly sérülést szenvedtem, kellemetlenek ezek a dolgok. A régebbi sérülések után túl hamar visszatértem."
"A jövõm? Ha felépülök megfelelõen, akkor szeretnék még egy szezont játszani itt, aztán befejezem a pályafutásom a Milanban."
Gennaro remélem nem megy el, és fõleg remélem hogy nem jön Aquilani <#wilting>#wilting>
asszem volt róla szó h jön de nem találok semmit errõl..
gattuso,van bommel,cassano,robinho,ibragenyó és balotelli
fantasztikus brigád lenne
Jéézusom. Egyre inkább az az érzésem, hogy nyáron a City meg akar majd tõle válni mindenáron, mondjuk nem csodálom... Nagyon nem kéne Õ nekünk... :/
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009